Rezervni se nudi!


Резервни се нуди!
-Експерт за леве навоје-

Веза: Нервозни џокеји
http://komanda-540.blogspot.com/2018/10/nervozni-dzokeji.html

Ни сам не могу да се отресем од оволико оних који се, преко нас и у име нас, нуде Русима-као зналци свега и свачега, као експерти за све и свја, као патриоте, као хладноглави и разумни, као они који разумеју зашто нас Руси вазда користе за своје потребе, као они који познају Путинов карактер, џудо знање и темперамент, као они који знају да је Путин најлукавији руски цар до сада, подилазе му да је (већ) цар, не виде да им је тај цар го јер су им пензије у таквој царевини 100 долара, јер у њој викендаши плаћају воду коју црпе из земље којом заливају парадајз…., јер се више из Србије не купују воће и поврће јер тамо, у тој царевини, је оно прескупо за оне са 100 долара пензије. Јер су многи истерани из својих станова у центру Москве и расељени у околину у полупречнику од 100 км, да се тај простор ослободи за руске инвеститоре, богаташе новог Путин-Јељциновог доба.

Мислим на човека, без да му поменем име јер би се одмах одлучио да ме тужи за повреду части и угледа за који мисли да је висок као Хималаји, који је испао у своје време из Ђинђићевог воза, који је радио за Демократску странку којој је основао њихову банку која је као и све друге служила у исти сврху као и Милошевићеве Дафимент банке… мислим на човека који већ годинама као суманут трчи за возом власти из којег је испао, све не видећи да су се машиновође више пута промениле од његовог испадања, да га не познају, да га је прегазило време његовог свеекспертског знања, да је лајао узалуд на звезде, да је заборавио да пас лаје а да каравани пролазе, да се уби од држања којекаквих трибина по месним заједницама у унутрашњости Србије, где сељацима прича бајке, и ево натоврзао нам се сада и он:

Био се удружио са Нервозним Србским Џокејима који су недавно ишли у Москву на додворивање некима на нивоу нашег Института за криминолошка истраживања у Београду, па су се тамо самоиницијативно назвали Србском делегацијом која је говорила у име нас и са присвојем „Мој народ“, то је мислио на нас, па када су о том са којим се свеексперт удружио почели негативни написи у медијима, уплашио се и опрао руке од њега рекавши како га је приликом удруживања са тим „јаким“ руским човеком по први пут видео, али је из прикрајка гледао колико је „јак“ тај руски човек, па се осетио прозваним и позваним, нањушио да је време да он одавде спева оду Путину и Русији.

Оправдава лукавошћу и врхунском дипломатијом КГБ потпуковника Путина, који је од целе Русије направио КГБ предузеће, што је потајна жеља и овог нашег свеексперта, и који је (Путин) доделио нашем председнику Вучићу високо руско одликовање-па каже свеексперт да је та додела одликовања или замка или порука, не рекавши за кога замка, а за кога и коме порука. "Мож да бидне, ал не мора да значи!“Србијанска изрека о нечему недефинисаном и несигурном.

Паметује да би то (одликовање) могло да се гледа и као издаја нас који волимо Путина, а он зна колико нас је и колико га волимо, a он је, свеексперт, исто као и сам Путин, само мали неспособни  Резервни џокеј који се нуди. Русима! Као и нама који такође треба да волимо таквог лукавог и мудрог мајстора Путина. То одликовање би могло да буде и порука, неком???? Вели, свеексперт!

И овај Резервни џокеј је са несрбијанским генима, рођен у Београду  у доба маршала Тита који је Несрбијанцима дозволио да зајашу Србијанце!

Сви џокеји који се нуде Русима  су несрбијанских гена, спремни вазда да узјашу руског комунистичког белца и да буду Нови Јосип Броз Тито!

Руси такве и одабирају, било да су бизнисмени у самој Русији или Украјини, или у самој Србији, било да су им дали висока звања неке од својих многобројних служби које брину о руској безбедности.

Срби-Србијанци су, комунистичком злочиначком и недомаћинском силом, постали комунисти, јер су они домаћини, власници земље, произвођачи хране, и они нису имали времена за бескрајне комунистичке састанке, који се сада називају Трибинама, на којим говоре, тада и сада, Несрбијанци који владају или би да владају Србијом.

Најупорнији Несрбијанци који би да владају Србијом су они којим је национална игра Балотање-Боћање (то је нека игра са неколико кугли којим они једном гађају другу куглу и нешто при том размеравају, аплаудирају, деру се као да су на Велебиту и потом пију пиво и воде бескрајне дискусије о свим темама, јер се они у све разумеју, само их је врло мало у србијанским селима где се ради нешто конкретно), иначе игра италијанских морнара…. на којој су способни да губе целе дане и да при том деле Србијанцима савете како би (нешто/све) требало!

Као што змија крије ноге тако и они крију где су им дедови служили војску – а били  су, већином, аустроугарски војници који су запамћени по Мачви по суровости за које су мачванске бабе говориле „да су најгори били они који говоре нашим језиком!“

И њих је издао у рату у Хрватској један који је владао Србијом преко тајне полиције и који је и сам са несрбијанским генима. То је правило!

И тада када су од свога издати 1995.г. масовно су  пошли у крајеве које су 1914.г. чистили од Срба многи њихови дедови. Свака част оним малобројним чији дедови нису никада ратовали против Срба и Србије!! Те малобројне молим за опрост за овај сурови чланак о њиховим пријатељима и комшијама!
Истина је само једнa драги пријатељи.

Они су малобројни и и сада се издвајају од масе оних чији су дедови издали сами себе и Србију.

Сада би унуци и праунуци  „тих/оних најгорих који говоре нашим језиком“ да се све то заборави и да им се да власт над Србима на неодређено време, да нас поуче и подуче.  И о Русима и о Путину и о свему другом што буде требало. Новинарство, телевизија, певање, култура, мода, начин живота… све се то подразумева!

Све нам је то организовао Несрбијанац Милошевић са Несрбијанцима, Шешељем, Драшковићем, Ђинђићем и сада са овим који је пореклом из Босне, па му је по тој линији најбољи сарадник Милорад Додик.

Сви су они напустили своја огњишта због којих је Србија улазила у ратове и скоро нестајала, сада су главни свеексперти и за Косово! Па би да га деле, поклоне, не поклоне, да ратују уз туђе синове док своје спремају да их наследе у политици (Шешељ, Дачић, и други).

Нико се од њих не труди да се врати у Босну или Хрватску, на Косово, а ми их примили за неко време док је претила опасност, као избеглице, они остали и истерали дивљи питоме-овладали нама и Србијом!
Они владају Србијом, они добијају ордење од Руса. По комунистичкој, неумрлој, линији, без обзира на коже којим се покривају!

Они су нас Србијанце натерали да са наше територије која се назива Русијом скинемо Заштитни Кишобран, јер су се они о свему са Русима договарали и Руси их сматрали  својим партнерима када је Србија у питању! И самом чину скидања тог Заштитног Кишобрана присуствовала су два Несрбијанца, од којих је један на сталној вези са људима из власти Русије и тамо живи, док се други утрпава уз њега.

И неће бити тај Заштитни Кишобран враћен над Русију све док се не буду договарали са Србијанцима-домаћинима, без резервних опција по питању државе и држављанства. А колико ће то Руси трпети, на њима је.

Данас је тачно три године од тада, од уклањања Заштитног Кишобрана са њих, па нека сами виде шта им се догађа, а тек ће!

Због свеeксперата Несрбијанаца, који се додворују Русима, под заштиту је стављен амерички председник Трамп, и њему је дато да преуреди свет, укључив и Србију! И то нико не може променити, до они који су га (Трампа) ставили под заштиту.

Због тога: Залуд вам је ласкање Путину и Русима, дозволиће се да Србијом влада Савез за Србију, као експонент Америке која ће у наредне две генерације, преко њих, владати Србијом, како би се исправио дегенерисани домаћински и патриотски и ратнички ген Срба, који је попримио најгоре комунистичке одлике, јер је оцењено да се од тог комунистичког бацила ми сами не можемо отребити. Јесте и биће! Амин!

Истина боли, али и ослобађа!  

Бог са нама-Пристани Боже!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације Команда-540

Написано и постављено 31.10.7527/2018.г. у 14,05 ч.
______________________________________
Снимљено 31.10.7527/2018.г. у 14,23 ч. - Застава Русије

9'51 "  Београд
10'55 "  -
11'54 "  -

13'57 "  Цамбридге

3 comments:

Анониман,  3. новембар 2018. 07:04  

"Због тога: Залуд вам је ласкање Путину и Русима, дозволиће се да Србијом влада Савез за Србију, као експонент Америке која ће у наредне две генерације, преко њих, владати Србијом, како би се исправио дегенерисани домаћински и патриотски и ратнички ген Срба, који је попримио најгоре комунистичке одлике, јер је оцењено да се од тог комунистичког бацила ми сами не можемо отребити. Јесте и биће! Амин!

Истина боли, али и ослобађа!"

Како то???

Они који НЕ ЗАСТАШЕ НА ЗАСТАНУ, ратоваше против
АНЂЕЛА РАТНИКА, војника Команданта НЕБЕСКЕ ВОЈЕСКЕ,
СВ. АРАНЂЕЛА МИХАЈЛА, сада нам постадоше ментори и
заштитници?!
Молим Вас, појасните то - не мени лично, него новим
насловом - допуном, појашњењем...
Хвала!
Ваш одани читалац,

Драган Славнић

Zlatni bilten 3. новембар 2018. 08:26  

Драгољуб татомировић на Драган Славнић: Поштовани брате Славнићу, цео чланак указује да Русија није успела ни свој део Рашке да доведе у ред, па како ће наш?! Јесте да су Американци учинили злочин над нама, али у овом свету нема другог ко је своју државу уредио тако да грађани у њој живе и као људи, као што је Америка, па је одлучено да се злочинцима пружи наша људска шанса да се искупе. У Божије судове се не мешамо и не сумњајмо!
"они који знају да је Путин најлукавији руски цар до сада, подилазе му да је (већ) цар, не виде да им је тај цар го јер су им пензије у таквој царевини 100 долара, јер у њој викендаши плаћају воду коју црпе из земље којом заливају парадајз…., јер се више из Србије не купују воће и поврће јер тамо, у тој царевини, је оно прескупо за оне са 100 долара пензије. Јер су многи истерани из својих станова у центру Москве и расељени у околину у полупречнику од 100 км, да се тај простор ослободи за руске инвеститоре, богаташе новог Путин-Јељциновог доба."

Анониман,  3. новембар 2018. 11:32  

Хвала на појашњењу!

Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh