Nervozni džokeji!



Нервозни џокеји!
-Ко би да јаше?-

„Коња јаше (онај) који (га) има, а не онај који (то) зна!!
-Честа народна узречица у Мачви у Србији-

Без коња си пешак. Спор и уморан, без угледа. Утопљен у безброј оних који би да јашу, али немају шта!
Ти који немају, посебно би да јашу коње и људе. Непрестано и неодустајно!

Коња има различитих, по раси, по особинама, по боји длаке. Коњи су зекани, алати, дорати, вранци, шарци и белци. Белци су реткост и о њима сањају нервозни џокеји, посебно они који би да преко јахања белог коња узјашу људе и потом зајашу цео народ.


Последњи у новије доба у Србији који је преко ујахивања у Београд на белом коњу, зајахао цео народ, био је Александар Карађорђевић, 1918.г., и Јосип Броз Тито 1945.г.

На стогодишњицу зајахивања србског народа, 1918-2018.г. џокеји у Србији су се унервозили. Има их много и сви би да јашу, јер мисле да то знају! 

Али, коња јаше ко има, а не ко зна!

Иду нервозни џокеји из Србије - синови и унуци оних који су 1945.г. србског коња-белца дали свом богу Јосипу Брозу Титу-у исте штале из које је појахан тај белац Јосипа Броза Тита - у Лондон и у Москву.


Самопредлажу се за јахача србског белца, који подразумева и јахање Срба, уз мамузе, узде и корбач! Уз обавезу свог народа да буде један теглећи коњ, и то као цегански-да му се увек трчи и скаче, да вечито тегли и да само повремено једе када нешто за јело има, или када се Циганин сети и њега.

Обећавају нервозни србски џокеји власницима коња белаца, из Лондона или из Москве, који би имао ознаке Србије, а остао у власништву власника, све што власник жели, или што они мисле да би он могао пожелети. Победа белца се подразумева!


Јер нико се не додворује коњу већ власнику. Дозвола узјахивања коња-белца од неког нервозног србског џокеја је уједно и сагласност да тај изабрани џокеј опет немилосрдно јаше цео србски народ. У интересу власника коња, из Лондона или Москве. Зависно од штале у којој исти власник држи своје коње.

Лондонски коњ-белац је спреман за вишеглавог србског џокеја који је на силу пристао да има једно тело са више глава, којима ће се управљати из Лондона и они су већ политичка странка са органима странке и владом у сенци, спремни за зајахивање србског народа.

Руски коњ се показује само из далека, чује се његов топот, осећа се његов зној и мирис, чује се дисање тог „белца“ којем се боја длаке још увек не зна, а власник коња се не изјашњава о џокеју којем ће га поверити, који у таласима сами себе одабирају и сами себе презентирају власнику руске штале, као најбољег џокеја тог руског „белца“.

Одлазе они у Москву-не дају им да коња виде, хвале им га на невиђено причајући им како ће тај руски „белац“ сигурно победити у скорој планираној трци, ако га они буду јахали, не дајући им да ослушну тужно рзање тог коња, који сипљиво дише и који је вероватно хром и стар као и да је тај руски коњ своје трке давно истрчао.


Њима, нервозним џокејима, је важан натпис на штали „Руска штала“ јер су они синови или унуци партизана-комуниста, увек и скоро у потпуности Срба-Несрбијанаца, који су у многобројним Ударним Личким, Црногорским или Крајишким бригадама ујахали у Београд на коњима и потом зајахали Србе-Србијанце не мислећи да било када са тим престану.

Сада би и неки од њих, а желели би баш сви да узјашу баш руског „белца“, као што је то учинио њихов бог Јосип Броз Тито, који је Херој Совјетског Савеза, и чији се лик налази на медаљама и одликовањима данашње Русије којим замазују очи Србима, све се представљајући браћом Русима, а Србе одликује својим комунистичким херојем!

Синови и унуци Титових коњоводаца, оних који су водили белог србског коња на којем је Тито ујахао у Београда, не признају да је Тито мртав, не дају му да умре, јер су они његови духовни потомци увек спремни на јахање белог коња и Срба-то се некако подразумева!

Јер, међу Србима-Србијанцима нема тако вештих џокеја, какви су синови и унуци партизана -комуниста Несрбијанаца.

Када тамо оду нервозни србски џокеји, у намери да се додворе управнику Руске Штале, да баш они узјашу руског „белца“ на невиђено певају оде том коњу и његовом газди-од среће су плакали на простору испред фараонске гробнице која се даноноћно чува од стране гардиста руске војске, на Црвеном, Комунистичком, тргу…. Плакали од среће што се налазе на корак до руског бога-Лењина, у време док се прослављају јубилеји руске ЧЕКЕ, оне која је изродила ОЗНУ и УДБУ и њихове следбенике у Србији. Тим плачем су се Фараону заклињали на верност са улогом за верност, својим бедним животима.


Говорили су  самоодабрани нервозни џокеји из Србије, у дворцу руске ЧЕКЕ, о Богу, говорили о Светом Србском Косову, не узимајући у обзир да је њихов бог, Јосип Броз Тито, то исто Свето Косово завештао Шиптарима, на састанку руководства КПЈ (Комунистичка партија Југославије) 1928.г. у Дрездену.

Молили Чекисте да наставе са пружањем помоћи Њиховој (Џокејској) Србији  као и до сада, а потом узвикивали јуришне покличе руске војске.
Извели потом нервозни србски џокеји у Москви сплет братских игара, ЧЕКА-ОЗНА и КГБ-УДБА, молили да они опет зајашу руског коња „белца“.

Све то чинили џокеји са несрбијанским педигреом, они који би да јашу јер знају, али немају шта да јашу, а боје се подвлачења црте за њихово стогодишње јахање србског-србијанског  народа.

Немају они својих коња, али би да сачекају туђег белца, да на њему ујашу у Београд. Решено! Опет без Срба-Србијанаца!

Али…

Организује се предтрка, као пробна трка, лондонског и московског коња-белца. Јер им је газда исти!

Газда бира свога коња на којег ће се ставити ознака Србије, којег ће узјахати џокеј из Србије којег такође газда бира.

Газда коња увек одлучује! Коња јаше онај ко има, а не онај ко зна!

Једна млада жена, са знањима из многих области, ових дана ми је причала како је много научила из америчке филмске серије „Звездане стазе“ која је по њеном мишљењу била јасно обавештење становницима Планете Земље о ономе што им се спрема.

Али, каже она, нешто се недавно, непланирано, десило и више се не може рећи какав ће завршетак бити. На Земљи! Ја нисам гледао те филмове и не знам шта је показано као завршница. 

Она није сигурна шта је покварило ту завршницу из филма, па је хтела да чује и моје мишљење о томе, а ја сам без жеље да образложим узроке који су покварили пројектовану завршницу, па сам јој уместо мог мишљења пренео мишљење мог познаника, Србина, зналца многих дисциплина на врло високом нивоу, који је по мом мишљењу човеколики Ванземаљац, који ми је на моје истицање потребе да се у Србији заведе ред рекао „Брате Драгољубе, не могу људи завести ред у Србији, то ће учинити Вилењаци!“.

Ето, још увек немам жељу да поближе образлажем  узроке који су онемогућили завршницу из филмова „Звездане стазе“, па истичем да је тај мој познаник-Ванземаљац, нехотице одао њихову Ванземаљску тајну…

Наравно, од још неких посебних Срба, добио сам и много других информација и све оне потврђују узречицу мачванских сељака-одгајивача коња, који кажу „Да коња јаше ко има, а не ко зна!“.

Белца на којем ће у Србију ујахати онај који ће њоме владати, после 100 година јахања џокеја Лондон/Москва штале, није од ових који се нуде јер су они бизнисмени у Русији, јер имају руске чинове, јер су Руси у њих улагали новац и време… коња БЕЛЦА и његовог Џокеја ће одредити Вилењаци.

Ови који се нуде већ су имали прилику да се покажу-то што су показали није добило прелазну оцену.

“Звездане стазе" су промењене јер су биле план људи, који су јахали за рачун онога  који је изгубио. Трку, и све што иде уз то! Амин!

Бог са нама-Пристани Боже!

Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Написано 29.10.7527/2018.г. у времену од 03,33 до 04,40 ч.
Постављено 29.10.7527/2018.г. у 17,55 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh