Strah Amerike zbog Srbije!


Страх Америке због Србије!
 –Ето, имамо ми ко ће да брине наше бриге-
Наводна велика сила, геноцидна и разбојничка Америка, поред свих својих послова у својој земљи, поред свих ратова које води, иницира или прикривено води преко трећих држава, поред свих 26 тенкова које је спремила за напад на Русију, поред свих 12 авиона који ће да чувају Европу од Русије, налази времена да брине о Србији!
Да се она, Србија, не окрене ка Русији, јер ће се онда друштво поделити!! А Америци то некако јако жао!
Хеј, Србијо, то ти је велико признање, то је потврда да на свету постоје само три силе - Русија, Америка и Србија! Само нису оне равноправне са Србијом, Србија је главна сила, а њих две се отимају за друго место – узалуд је то отимање, редослед је давно одређен и он је непромењив.
Прва је Србија, друга Русија, јер је и она заправо Србија, и трећа Америка, држава бандита, разбојника, пљачкаша и убица, која је под влашћу Палих Анђела и натерана је на фронт против Срба! Да би нестала, да би погинула у том рату са Србима! Са Србином децом, јер је Бог Срб, Бог Владалац и Србе нико и никада не може да победи – проба  се то већ хиљадама година од стране војске ђаволове у различитим униформама, са различитим оружјима, са различитим образложењима, све прикривајући да је то одувек била, и да и сада јесте, сада је то последња, битка војске ђаволове против војске Владаоца  у чије име ми Срби наступамо, страдавамо, калимо се и пречишћавамо!
Толико је једноставно да смета, научили су нас на компликоване шеме, тзв. аналитичари који дају прогнозе уназад, јер им се никада ниједна није остварила ако се односила на будућност, ту су разни Лазански, Анђелковићи, Антићи, Пророковићи, па тек Цвијановићи…. Они што узму географску мапу па постану генерали и знају ко би шта и куда да крене да оствари оно што му они сугеришу.
Атеисти, тзв. аналитичари, млади и мало старији, заборављају да се ово време ратних игара не води по таквим атласима и мапама, па је ово време пред дефинитивну битку између Срба и Американаца.
Америка је ту битку започела отворено 1999.г. у време када се остатак Србије, назван Русијом, бавио собом, учинила геноцид над Матицом свих Срба и наставила ка главној србској територији која се назвала Русијом, мада је то и једна битка и једна територија и један народ и једна вера и једна крв!

Ко ће победити?
Ово питање је сасвим  излишно, осим за наведене квази аналитичаре.
Откуда мени ово право да „великане“ војне аналитике, цивилне, шпијунске, удбашке,   војне тајне аналитике, чувене Антиће и Пророковиће, Цвијановиће, Лазанске, овако манишем?
Просто је:
Моје прогнозе од пре седам година су се оствариле тачно у дан!
Ја сам пре седам година написао да ће се свет променити до своје непрепознатљивости до 16.3.2015.г.! Зна ли неко када је то било?
Види:
Тај будући рат, о којем они причају, завршен је!
Све се прво догађа на Вишем, Небеском плану, па се онда види и на земаљском! Узалуд покушаји лудих Немаца и Американаца, Енглеза и њихових сатрапа, да спрече Србију да се погрешно не определи којем ће се царству приволети - СРБИЈА СЕ ОПРЕДЕЛИЛА! Страна за коју се Србија определила је победила! И баш због тога је та страна и победила!
Узалуд брину бандити из Америке да ће се Србија  окренути Русији – па како се неко може окренути сам себи?! Зар није сваки човек са два образа, какав је разлика између њих, и да ли је неки луди амерички убица неки други, ако нам окрене леви образ. А потом постане неко други када нам окрене десни?
Србија не може да се окреће ка Русији, оне нису раздвојене, оне су духовна целина, а само је то важно, и оне се окрећу заједно. Садашња Србија је упоришна тачка, ослонац огромној Русији и из ње ће се обавити свако закретање, али не Србије, ове мале, о којој мисле луди амерички бандити, већ ће се закретати и окретати цела Србија са Русијом као својим неодвојивим делом!!
Без бриге ви, разбојници,  из Немачке, Америке, Енглеске, Албаније…. Закретање је извршено у тренутку када је Србима одређена територија на којој ће да живе, приликом самог Постања – Ђаволове интриге су квариле и ометале тај одређени живот и ова битка је битка за успостављање некада давно одређених и територија и односа међу расама и народима.
Ви који сте сада велики то више нисте, знате ви то, али чекате да вам неко јави и ја узимам себи за право да вам то кажем -  јер су моје прогнозе биле потпуно тачне,  јер припадам народу из којег се издвојила група Богу милих људи чије се молбе испуњавају, у питању је цела Група “Србих-888“, а  ви немате ни једног  појединца који би молио, а да то Бог чује и прихвати…. То је мера величине неког народа. Остало је лажна величина и сами видите докле сте тако велики и силни стигли – на самом сте крају, још корак, који вам следи, и идете у понор!
Тачно је да се остатак Србије, назван Русијом, мало био успавао, мало се удаљио од своје матице, мало се осилио и огордио, мало потцењивачки гледао на простор од само 600х250 км, колико је тренутно велика Србија, али је то довољан простор за упоришну тачку, а онда се  може преврнути цео свет!
Ви, војско Палих Анеђела, НАТО државе, ви сте изгубили - већ од овог месеца биће предузете и конкретне мере за духовну мобилизацију, најмање још 2,5 милиона војника, њих свакодневно окупљају на места за мобилизацију продане душе неких од Срба, које сте инсталирали у власт Србије, и то нам дође бесплатно, без позивара, без објава, ви све за нас радите преко телевизија које сте окупирали, и ти који се окупљају на местима за мобилизацију, а цела Србија је једно место за ту намену, радиће све што буде потребно као помоћ милионима војника који ће бити наоружани материјалним оружјем, у остатку Србије који се назвао Русијом.
Како?
Онако како то Бог удеси, Онај који је једини и Владалац и Креатор – сазнајете, купили сте Србе издајнике, спречите, купили сте издајнике из војске и полиције Србије, спречите, купили сте политичаре из Србије – али, ништа више не можете Србији! Ни Русији, јер је она Србија, ваше безвредне речи и новчанице, нису нам више потребне, а све што су потписали бандити - Срби, које сте поткупили, поништићемо - основа за поништај потписаних уговора биће потписивање под претњом, неовлашћено потписивање или криминални разлог! Учинићемо и све друго како би вам показали на чије сте ударили!
Ваш командант је сам Сотона лично, наш је Господ Владалац и Креатор, наше две војске су се већ сукобиле, ми смо победили, сада будите стрпљиви, ово су техничке мере за ваш нестанак, идете у неповрат! Заједно са својим  командантом. И не брините више о Србији, брините о себи! Амин!
Бог са нама – Пристани Боже!
Драгољуб
Постављено 28.3.2015.г. у 14,45 ч.



3 comments:

Анониман,  28. март 2015. 18:48  

Господине Татомировићу свака част за текст,само имам једно питање за Вас да ли ће ови зликовци успети да пребаце свој финанскиски ситем у Кину, као што се може видети из текстова по интернету, или ће им сви ти покушаји пропасти. Хвала вам за сав труд што улажете да освестите овај народ. Бог вас благословио.

Миљан Оташевић

Dragana Radisic Medic Republika SRBska,  31. март 2015. 16:48  

Tako cine i pokazuju nam hrabri,plemeniti,nepotkupljivi,iskonski duhovi naseg roda SRBSKOG. Brate Dragoljube da ste nam dugovjecni i uzor u svakom smislu. VI ISKONSKI DUHOVI budite nas ostale.Da da BOG nas da sto prije svi stanemo OSVJESTENI na istu stranu BOGUMILIH ljudi tj da se vratimo tamo odakle smo i poceli.Uz vas je srce i dusa moja dragi moji BOGUMILI.

Анониман,  7. април 2015. 17:54  

Хвала Богу, пристао!
Верица С.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh