Care Srbski, šta si odlučio?


ЦАРЕ СРБСКИ ШТА СИ ОДЛУЧИО?

-Србском цару стиже у помоћ кум Војислав Шешељ-


В е з а:
http://zlatnibilten.blogspot.com/2013/11/muke-nevernog-tome-ktitora.html

Царе србски, није да те нисам опомињао, није да ниси знао, није да ниси стрепео, стигло жито да се коси, ко је шта сејао то ће и да жање! Спреми се, кум ти стиже!

Боже, учини да Војислав Шешељ победи своје болести и све србске издајнике, уз помоћ онолико Срба колико их је преостало, а да се не стиде назвати се синовима Твојим - Србима, Србиним синовима!

Драгољуб, 6.11.2014.г. у 20,44 ч.

____________________
"
Муке Неверног Томе – Ктитора!




Мој савет Томиславу Николићу од 30.10.2013.г.

«Томиславе Николићу, спашавај се – чини оно што мораш и задобићеш помоћ народа, овако ти време улудо цури. И ако тај Јужни Ток смеш да градиш, започни припреме трпљења целе државе и народа због тога, односно ако не смеш, опет се спреми за трпљење, овог пута само твоје!»

___________________________

«Даница – Дана Драшковић: Пресудићу Николићу ако помилује Радета Марковића

ПОЛИТИКА23:27, 18.11.2013.

Ако се то деси, ја ћу, надам се, заједно са осталим жртвама судити и пресудити Николићу, запретила супруга лидера СПО........»
___________________________

*Јужни ток у Србији – градња почиње 24.11.2013.г. у недељу на Мратиндан! Зашто баш тада другови комунисти из СПС и СРС/СНС?

*ЕУ: Јужни Ток кроз Србију у супротности са уговором ЕУ-Србија!

*Тома Николић зида цркву!
-Ех, мука Томе Невернога-Ктитора. Шта ћеш сада брате и Војводо?

«Томиславе Николићу, спашавај се – чини оно што мораш и задобићеш помоћ народа, овако ти време улудо цури. И ако тај Јужни Ток смеш да градиш, започни припреме трпљења целе државе и народа због тога, односно ако не смеш, опет се спреми за трпљење, овог пута само твоје!»

Шта си брате Томиславе изабрао? Да трпимо сви ми или само ти? Хоћеш ли нам објаснити шта се догађа и у којој варијанти – да трпимо сви ми или само ти? Где смо ми ту, где си ти ту, где нам је држава и то што је од ње преостало?

Браћа Руси се провреднили у Сочију – оправдано, али баш сада, хапсе србске грађевинце који су тамо без радних дозвола, а они су тамо годинама.

Хоћемо ли од Нове 2014. опет као у торове испред западних амбасада, по визе?

Хоћеш ли помиловати друга Радомира-Рада Марковића? Јеси ли чуо шта ти је поручила Даница Драшковић, пази она је сестра човека због којег је Радомир у затвору!

Знаш ваљда да овај Вучићев адвокат и друг, којег је ставио на чело УДБЕ, смењује кадрове које је тамо наместио удбаш са надимком Маркони – он је из времена Породице Милошевић...... ко то тамо квари, ко то тамо пева, па то мора да буде синхронизовано – није лако успоставити старо – оно је већ виђено и о њему се не могу причати бајке, искривило се, виђено и у блату, тешко га је приказати новим.

Враћате Милошевићев кадар за Градоначелника Београда – неизбежни експерт Небојша Човић, не знам да ли је то тај исти за којег су говорили да треба нека истрага због нечега да се против њега води? Или је то неки други, ваш члан СНС са истим именом и презименом?
Шта је са свим тим што се убрзано, као на траци, појављује и све по одласку друга Сергеја Шојгуа из Београда – има ли све ово везе са тим? Или се десило тако, само од себе.....??

Хоћеш ли сада да објасниш оно што нам дугујеш?
Када си нас уверавао да не грешимо ако тебе изаберемо за нашег цара, причао си једно, када смо те изабрали ти окренуо причу - Ко си ти, заправо, Томиславе? Да ли си роб или слободњак! Ми нећемо роба за цара, ми хоћемо слободњака да би преко њега и ми то постали! На коју страну те ветар окреће?
Смеш ли да изведеш оно што ти је једино преостало – Председнички Државни удар, имаш ли са ким и са чим и знаш ли шта се тиме хоће?

Пазите, и ти и Вучић: Ове комбинаторике се до Божића распетљавају! Пазите где ћете се тада наћи.

Мој савет Томиславу, од 22.10.2013.г.
«Они контролишу све полиције – јавне и тајне  и мораш, Томиславе, да учиниш нешто неуобичајено, али се не устручавај ни Србија није обична држава – мораш да извршиш ПРЕДСЕДНИЧКИ ДРЖАВНИ УДАР!»

Ех, као је лако бити пророк у Србији!
_____________________
*О другом заверенику који је издао, о Александру, на:
http://zlatnibilten.blogspot.com/2014/11/haski-heroj-stize.html
________________

Драгољуб

Постављено 19.11.2013.г. у 13,20 ч."


Напомена: На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/ постављен је  60 наслова који нису доступни на отвореним блоговима, или су завршнице наслова са блогова Златни  Билтен и Команда-540 постављене на њега. 
Региструјте се и читајте!
_______________________

Снимљено 10.11.2014.г. у 12,33 ч. -  Застава Русије 




Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh