Rusija kao ogledalo srbsko!


Русија као огледало србско!

-Речено им је на време-

Веза:

"
*Ево ме на дан хватања Господа нашег, којег су окривили, још тада, због речи али и због мисли....... и тада су бранили људима и да говоре и размишљају, као сметало би то тадашњим царевима. Па их потом (чуваре царева), ево више од 2000 година, имитирали нови царски чувари и када је требали и када није. Чували их тако да су сви цареви отишли у пропаст.... заправо, лагали цара говорећи му да је у царству све у реду, да је цар скоро безгрешан, да је цар сам Бог, све их лажући због себе, јер ако је цар Бог онда су они много важнији и као да и они нису људи, јер Бога не служе људи већ Анђели, а људи могу постати Његови мали помоћници када то Бог одлучи...

*Изненадио си се откуда ја на данашњи дан, свратио сам, нисам био одавно, а није ни требало, обећао сам ти информације о ономе што се одвија од давно одређеног дана, 16.3.2014.г. је је тај дана, дан када је почела тећи ова последња година преуређења света и то преуређење ће се окончати на тај дан, идуће године.
Видиш и сам, тог дана је руско полуострво Крим, после много година, враћено власнику и то је детонатор ове сада мало чујне експлозије која  чини да се свет преуреди.

*Нећу ти ни помињати како ће се све то догађати, то има свој пут, имаће у томе своје улоге и војске и полиције и генерали и цареви, ја увек желим да истакнем оно што је мало видљиво или је потпуно невидљиво, јер оно друго и виде и потом том виђеном  могу да суде сви,  и добро и лоше, и оне који нападају и оне који се бране.

*Пре скоро два месеца скоро љутито си написао оно под насловом «Ти ниси ја!» - http://www.komanda-540.blogspot.com/2014/02/ti-nisi-ja.html - мали број људи је то могао да види јер си ти тада одлучио да онима који се плаше да кажу да читају оно што пишеш и објављујеш, то не ставиш на увид – оних који се не плаше да се зна да читају то што пишеш и што си тада обнародовао, има мало и они су упознати шта ће се догађати са државама које си тада набројао (*Америка, Британија, Немачка, Турска, Поседи Британије широм света, Русија и Србија).
Оних других који те скоро тајно читају, водећи рачуна да се нигде не потпишу, да не кажу шта о томе мисле, да не остављају своје коментаре, има много више и он нису могли да прочитају оно што је наведеним државама прогнозирано а то им  се управо догађа, али им је то на неки начин узвраћање на њихов страх, јер нису само паре у питању, могу многи да толико плате јер је то укупно три паклице цигарета, али је надјачао њихов страх.
Нећу ја да ти кажем да и њима појасниш, тако што ћеш то што је на затвореном месту ставити на отворено, па да читају - то је твоја ствар.....

*Видиш, на много начина је људима и царевима који сада владају скретана пажња, и ти си то више пута чинио, објашњавао си им шта им се све може десити.... нису обраћали пажњу. Тебе је највише занимала Србија и остале србске државе, посебно она највећа – Русија, за њу си се чак и код мене залагао, молећи ме да пренесем неким из Групе «Србих-888» да буду стрпљиви и причекају да се Русија умије хладном  водом, да прогледа и почне чинити што је потребно..... и сам си их упозоравао, трудио си се на начин на који ти је било могуће, кроз предлоге који су послани у Русију и био си тужан што они не схватају, али си им рекао да ће се свакој држави, па и тој србској држави - ћерки, судити по њеном односу према Србији, а Србија је мајка Русије, мада је она мислила, због своје тренутне величине, да је она  мајка и Србији, не схватајући да деца могу да буду крупнија од својих родитеља.

Русијом су једно време владали комунисти, то су ти атеисти који су се у дубини своје душе преиспитивали, јер су им питања Стварања остала нејасна, а сами су видели да су њихова стварања само материјалне природе и да су врло често била погрешна, па су се онако када су у осами питали колико греше гурајући непрестано улогу самог Творца на страну.... потом су се комунисти склонили, а неки од бивших комуниста су преузели власт и  као вратили се вери у Бога и Његову Силу, али су то чинили  неискрено - то су користили за придобијање народа за своје интересе, јер је њихова једина идеја, тада, сада и увек,  само идеја којом се остварују њихови ситни интереси.

Ево, видео сам данас у неким јефтиним нашим новинама поново објавили слику дворца Владимира Путина. http://www.kurir-info.rs/bogato-ovo-je-palata-vladimira-putina-od-milijardu-dolara-clanak-1328857 Видиш и сам шта је тај цар наше државе Русије урадио! Шта ће то њему, или било коме?!

И сада и сам видиш због чега сам ти говорио, а ти то написао и објавио, због чега он не може да буде руски Предводник! Те, прави дворце од милијарду евра, разводи се, жени се, прави децу човек од 60 година.... да ли су то особине Предводника?! Хоће ли таквом цару Бог да помаже?
Како да помаже таквом цару који утроши толики новац на дворац у којем никада и не борави, у време када му пензионери примају пензије од по 100 евра у рубљама, којој стално, због нечега, пада вредност.

Неће, не занимају Бога такви предводници, Он гледа који цар има оне особине  које предводник мора да поседује. Због истих особина ни садашњи србски цар не може да буде предводник Срба, не може!
Бог је обзнанио какве тражи, па се они морају подешавати према Богу а не Бог према њиховим жељама, а тај наш цар, прави Цркву!
Хеј, србски царе, Богу не требају цркве од цигле и бетона, буди ти као цар Црква Божија, ради тако и мисли тако да Он пожели да се усели у твоје срце и ето ти готова црква!

адржавам се овом приликом на догађањима у Русији, јер је Русија огледало Србије, она је само одраз Србије у том огледалу – мутан одраз, јер је мутно и огледало! 
Али: Не брини, постоје неки људи у Русији који јасно виде и који ће предузети потребне мере, јер их не кочи страх да ће изгубити нешто материјално, јер живе скромно, онако како се очекује од неког ко би да буде предводник. Знају они да ће им се све догодити  баш онако како су се они односили према Србији, па се труде да то промене, нека их, треба им то промењено понашање омогућити, како би спасили и Русију и помогли Србији, јер је Србији добродошла, та њихова, планирана, помоћ, али јој није неопходна - Србија ће опстати и ако оваква Русија нестане, али би јој, Србији-мајци, било драго да се дете сети мајке, привије јој се у крило, покаје се за дуго отсуство и  несећање мајке и небригу о њој, јер је сада мајчина мала, топла и ушушкана соба у малој скромној и лепој кући,  једино место где може доћи и без бриге заспати!
Наравно, о томе се до скоро није мислило, али су се на крају, али на самом крају, сетили и почели да размишљају о ономе о чему су требали да размишљају пре 10 година.
Они око Путина понекада су тражили оправдање за његово нереаговање, када је Србија у питању - али нема он оправдања за те поступке!

Сада се и он присећа, али је то касно и Србији ће помоћи неко други, из Русије, а он нека размишља о својој сујети и гордости и пропуштању да види оно што му је било пред очима и што је гурао на страну!

Дружио се он са кинеским царом, али није ништа од њега научио – није ни кинески цар оличење скромности, али он о тој нескромности није говорио као о својој врлини! Нити се разводио, нити је возио моторе, нити имао јахте, нити долазио на посао хеликоптерима, нити ронио у мору и налазио подметнуте глинене старе крчаге за вино..... једноставно понашао се Кинез као нечујни слуга Господњи, на Земљи, па, иако јавно атеиста, испуњавао већи број Његових жеља и поред тога што није јавно љубио руку неком нижем сеоском свештенику, као наш брат Путин.... уосталом, знаш ти о томе и више од овога и то ти је сасвим довољно. За анализе, одлуке и друго.

*Стицајем прилика, имао си прилике да се упознаш са групом Срба која себе понекада назива Организацијом, мада  их је неколико десетина, са око хиљаду симпатизера из различитих занимања и органа, а и јесу организација, јер је свака група од двојице-тројице који се скупе имена Исуса Христа, ради, на неки начин и Завереничка група која делује под Његовом заштитом у дубини територије непријатеља - јер је већина данашњих Срба стало под заставу Бога Мамона и у оквиру те његове битке, бори се на крв и нож, на живот и смрт.

Погледај како се боре они који се непрестано показују као другови разбојника, да би остали било каква власт, погледај их ових дана како ће да пале свеће у цркви, љубе руку поповима, љубе иконе, крсте се, водећи са собом жене које не воле и које варају, или и децу коју оставе када се разведу и оду са неком другом..... погледај како добро глуме заузимајући смеран израз лица..... да варају и даље народ, само, џаба им труд - Господ зна, па им суди строжије него онима који се не претварају да су Његови војници, јер ти који се не претварају имају и неке своје принципе који нису само скупљање новца.
Србски владари су скупљачи новца!
Скупљају оружје за  војску Бога мамона!

*Тебе интересује ово око Украјине – не брини, ниси охрабривао читаоце на основу лажних података, Украјина је руско Косово и са њом ће Русија доживети исто оно што је мирно гледала да се догађа Србији! 
Сада се сетили и неки паметни Руси који се извињавају Србима, што су били у дубоком сну док се она борила на живот и смрт – и он је спавао, и он се присетио мајке тек када су Русији ти исти разбојници припретили, сада се и Владимир сетио Србије, ех Владимире, имао си мисију, сам види којим водама пловиш. 

*Русија може опстати - и то си им јасно и јавно поручио - читају то они из оне велике тајне базе у Сибиру - само ако постане Срб и ја!
Као што је некада и била, Русија може опстати ако не застане, ако се не уплаши, ако крене одлучно уздајући се у Бога, кога  се одрекла зарад обећања погодности у служби Бога Мамона, Русија се може спасити ако покаже оно што држи у тајности а тиче се Историје Срба (и Руса, наравно), Русија се може спасити само ако обнародује да је њена кућа, њена мајка, оно мало парче територије заграђено и ограђено Енергетском  заштитом коју си објавио на оној твојој књизи - http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/12/zastiti-silom-pisanu-rec.html) – без тога што сам набројао, мора да прође голготу Србије, јер јој је то одређено, о томе је обавештена и пре два месеца у наслову «Ти ниси ја», дао си право да то прочитају они који раде за Русију, па ако им то иоле функционише они су то прочитали.

Знаш, када их сада погледам, тако велике и моћне па иза те маске видим забринуте и заплашене, али не у обичном народу, обичан народ је необавештен и углавном добар, мислим на ове око Владимира, мислим на те никоговиће који цене успешност неких људи по кућама и аутомобилима, по броју жена, по чину и титули... па ми се у исто време појављује туга и задовољства - тужан сам због њихових судбина и весео јер се догађа како је од Постања одређено, онако на шта си их и сам упозоравао.

Сада ће они, тако велики а тако мали, од многих малих тражити помоћ, да се оствари оно што је одређено од давнина, да ће велики и силни клечати пред малим и молити их!
То се односи и на друге државе, оне које се сада у свом страху од промена које се неће отказати, удружују против истих таквих у Русији, користећи безбожнике који се диве злочинцу Хитлеру у Украјини и стављају његове знаке на своја одела и заставе, као што су користили безбожнике Шиптаре против Србије.

Био си недавно на Косову и у Албанији, онако без докумената, јер су те Шиптари представили да си њихов брат и друг, па те пустили.... видео си шта им се свима спрема, готови су они у Албанији, остале жене без момака, момци служе Бога Мамона као гастарбајтери у Европи, па немају времена за девојке из Албаније, не рађају се више, а они рођени у Албанији и на Косову и Метохији, нестају као јутарња роса на прво помаљање сунца - нестају Шиптари на Косову и Метохији од уранијума којим су их при ослобођењу (од живота) засули ослободиоци из Америке!

Тако ће нестајати и они луди са Хитлеровим значкама у Украјини. Тако ће бежати војници и официри Бога Мамона из Русије – они и нису слободни!
Слободни су само они који су скромни, а они, војници и официри Бога Мамона нису скромни, жао им кућа, новца, аутомобила, научили на оно што људима није неопходно, одрекли се себе, својих родитеља, свог народа, своје отаџбине, заборавили на корен, неговали стабло, стабло се љуља и извалиће се заједно са закржљалим кореном и као и свако неродно дрво биће бачено на ватру..... да, не мислим да ће овде код нас бити друкчије, али ми смо само за указивање шта им се све спрема, ми смо мали, ми смо велики у исто време, у нашем народу који је попримио многе циганске одлике у свом понашању, има још увек довољно Срба-витезова, има још увек довољно оних који се скупљају по двојица-тројица, имена Господа Исуса Христа ради и Он им је на помоћи.

Он зна да ми трпимо исту неправду по којој је он на данашњи дан  ухапшен и распет, Он ће учинити чудо спасавајући нас, због оних који се скупљају имена Његовог ради.
Неће бити пружене руке за оне који су у последњих 70 година чинили да Србија постане база Бога Мамона, они ће отићи низ мутну Марицу.... и после тога они преостали ће чинити онако како је требало то чинити увек.

*Правог рата неће бити, не што је разбојницима са запада жао људи, већ што се плаше за себе и свој капитал, али ће остати без тог капитала – заградиће Русију која ће морати да се сналази како зна и уме, да преброди тај период живљења у огради, - то су оне чувене санкције за Србију, за које је гласала и Русија пре 22 године - да није, не би јој се ово спремало, али ће то довести до хаоса у индустрији и животу оних разбојника на западу који су свих ових последњих векова живели јако лепо од пљачке слабијих, па видевши шта им се догађа, направиће се хаос у тој Европи, јер их је много на малом простору, и тамо ће избити нереди по разним основама, тамо ће им Турци показати шта су све чинили Србима за оних 500 година свог крвавог боравка у Србији, тада по  договору са Светим Римским Царством, како су се разбојници и убице Исуса Христа назвали, убијајући  под крстом, приказујући да убијају ради Њега.

*Ми овде, у Србији, бићемо једна мирна база, оаза, Ограда ће се показати у својој својој снази, па ће скретати разбојнике да нас заобилазе, навалиће наши из света, они који су се трудили да забораве ко су и одакле су и који су боравећи у страном државама васпитавали своју децу као несрбе, који не знају ни да пишу ни да читају Србицом, све тражећи од нас да им признамо да су наши, навалиће и они који су нас се одрекли па ставили друге крстове и полумесеце на своје цркве - да се врате, навалиће тада и избеглице из србских држава, које не признају да су србске, започеће и селидба у обрнутом смеру у односу на последњих 70 година - вратиће се многи Срби у крајеве својих отаца и дедова, вијориће се опет дим из оџака напуштених србских кућа.... тада би требало помоћи оним малобројним који се буду окупили Христа ради, како би се стање у Србији држало у реду и миру, потом изабрати предводнике по критеријумима о којима си и сам говорио.

*Одох ја сада, хоћу вечерас да будем у својој кући са својом породицом – Слава нашем Распетом Богу, Исусу Христу - Ристи Сарабејцу! "



Довиђења мој добри Монаху без манастира, не заборави моју адресу! Слава Господу Богу нашем!

За чланове Организације «Команда-540»: Молим вас све, да повежете ова два наслова, овај и онај који је на сајту Златнибилтен.срб под «Ти ниси ја», јер чине једну целину и овај данашњи објашњава детаље остварење прогнозе од пре два месеца.
Желим вам свако добро!

Слава нашем распетом Богу, исусу Христу.

Србија Драгољуб Татомировић, 
Заставник Братства «Срб и ја»
Постављено на Велики петак, 18.4.2014.г. у 16,20 ч.

1 comments:

Анониман,  20. април 2014. 09:50  

Свим читаоцима Команде 540 и Златног билтена, као и заветницима срећан празник Христовог васкрснућа уз православни поздрав Христос воскресе!
Србија Ненад Трајковић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh