Rastu cene mišjih rupa!


Расту цене мишјих рупа!
-Премотавање Змијског клупка-
 
Уместо што је некада у филмовима шиптарски капетан Леши путовао, уз мелодичну песму „Капетан Леши, путује, путује, капетан Леши пуутуујее.“ Сада се на пут спрема један Шиптар са чином генерала у који га је промовисао некадашњи капетан ЈНА Земај Тахир, којег смо, пред распад државе 1988.г. у оквиру полицијске акције "Мадрид" у којој сам непосредно учествовао цела четири месеца, држали у притвору са великом групом  кријумчара хероина, касније осуђен на 6,5 година затвора са свим осталим из групе од њих 49.

На пут се спрема Рустем Мустафа, зв. Реми, који ће се 14.1.2019.г. суочити са истражним органима суда у Хагу. Рекао је да ће се одазвати на позив суда, даље се може закључити да је већ постигао договор о сарадњи са тим судом, вероватно у својству привилегованог сведока.

А ти привилеговани су они због којих су на Косову и Метохији, Црној гори, па и у Србији, поскупеле Мишје рупе, јер је потражња велика:

*ФБИ преко Рустема Мустафе, премотава прву нит пређе из Змијског криминалног легла са Косова и Метохије, када га премотају, на КиМ ће владати сасвим неки други људи, који никада нису носили униформе терориста…;
Rustem Mustafa Remi (dole na slici) formirao je čak tri terorističke grupe:
FOTO: VALDRIN XHEMAJ / EPA 
Генерал Рустем Мустафа-реми
*У Црној гори се догађа незамисливо-полиција хапси најжешће криминалце, некако одмах пошто је један њихов важан ухапшен у Чехословачкој, када се ово црногорско клупче премота, у Црној гори више на власти неће бити један од двојице који су некада, у време комунистичке Југославије, били познати као некадашњи „Лијепи и млади“, већ неки од садашњих који су исти такви, „Лијепи и млади“.;

*За Србију
, као највећи залогај, заједно у пакету са Републиком Српском, врше се припреме са предјелом-неће се грунути на куће угледника на онако вулгаран и силеџијски начин, без рукавица, као у Црној гори и на Косову, већ ће се у Скупштини Србије одмах после нашег Божића, по хитном поступку усвојити Закон о пореклу имовине. О томе се говори од 2001.г. и ниједна влада га није донела…. Све под неким изговором, али је један од основних разлога увек био што нису хтели на себе и своје!
Сада им је неко лепо „СУГЕРИСАО“ да то учине, јер ће се премотавање србијанског Змијског клупка криминала започети преко тог закона…

Зашто сада?

Запад жели да смени власти у ових неколико феуда - Албанији, Црној гори, Македонији и Србији, са све Републиком Српском.

Он (читај: Америка), једини има морално право и право силе којим ће подржати србијански Закон који ће се израдити на „Царски рез“ јер га никада  у Србији било која њена влада, од познатих политичара, не би донела!

Када се буду премотавала Змијска клупчад Албаније, Црне горе, Косова и Метохије и Македоније, без обзира на  како добре намере започеће се и са Србијом!

Сви су о томе причали, али нико није смео да загризе, од Ђинђића преко Тадића, до Александра Засвенадлежног. Из једног истог разлога: да се не затресе у Србији и да они не падну са власти! До које је свима њима било стало  више него до саме Србије.

Код мене је био Тадићев изасланик поводом плана да се почисти криминал у Србији, јавио ми после две недеље „Да је шеф одустао!“

Србија ће, врло вероватно, искористити сваку преосталу могућност да изврши заокрет ка Русији, која  је једна тврда демократија са врхунским поштовањем  закона, у којој и нема неког битнијег криминала, и она, Русија, никада није хтела да се меша у унутрашње послове Србије, те јој она није ни сугерисала да се бави неким премотавањем Змијског клупка криминала…..

Али: Србија је апсолутно окаснила! Тај рок је истекао још 2012.г. и посебно пре две године када је Александру Засвенадлежном нуђен договор о сарадњи, он није хтео да прими пошту и поруке и сада је кренуло.

Командант Реми путује, путује, Командант Рееми пуутуује..



У одвратној капиталистичкој, неправедној, корумпираној Америци, у којој су задржали и Шерифски систем безбедности,  ухапсили су великог руског бизнисмена и патриоту, друга Леонида Теифа и супругу му Татјану, бившег заменика Начелника руске војне логистичке фирме ВОЕНТОРГ/ВОЈНА ТРГОВИНА (Мобилне продавнице за војску, храна, опрема и др.), а он је  био блиски сарадник бившег министра одбране Русије, Анатолија Сердјукова, који је оженио сестру супруге Димитрија Медведева.

Леонид и Татјана су ухапшени због пљачке изведене на штету Русије у износу од 150 милиона долара, које је склонио у Америку.
Склонио се у Америку, отишао далеко од Русије и правац у затвор!

Политичарима у Србији сигурно није јасно шта се та Америка узбуђује због руских пара? Када то Русији не смета… шта они брину о криминалу у Русији, када је Русија најуређенија држава света.

Питају се политичари Србије, нема ли Америка такве сулуде идеје и око србских тајкуна и новца који су тамо однели. Ако има, они ће направити заокрет од Америке…

Само: Касно сте се сетили, другови комунистички тајкуни из Србије!

Притворени  Леонид Теиф је вредан небројеног блага, за полиције и суд, његов надређени и његов блиски пријатељ и покровитељ је бивши министар одбране Русије, Анатолој Сердјуков, који је на брзину од књиговође у неком складишту постао то што је био и што и сада јесте. Он је Златни Ловачки Трофеј! Полицијски и судски! Због пљачке, и због онога што ће се вући за њим када га буду премотавали, он је пашеног Медведева, Медведев је изабраник Путина, Медведев и Путин су међусобно  мењали места као да су у викендици једног од њих…. 

To наравно не мора да значи било шта, али је некако интересантна та другарско-сродничка веза. Лично мислим да је то само једна случајност! 
Друг потпуковник је данас на питања новинара да ли жели да влада светом уместо само са Русијом, енергично и без икакве задршке одговорио са "ДА!". 

Јер, где би неко ко има било какве везе са извесним злоупотребама имао смелости да каже да би желео да влада целим светом. Ту идеју гаји само Сатана лично.

Укупна склоњена сума, депонована на запад, свих руских патриота и бизнисмена је око 2.600 милијарди долара! Просечна пензија у Русији је око 120 долара.

Русија је хитно опет почела да купује америчке државне обвезнице, продаје им редовно ракетне моторе (Америци) РД-180, Америка ће неке важне руске тајкуне да изузме од санкција, Америка се баш ових дана одлучила на повлачење из Сирије… све се догађа као неки постигнут договор а није, него су то сигурно случајности.

А Балкан, а Србија?

Премотана Србија ће морати да се умије хладном водом. Да се са Америком договори око Косова…. Русији је дата Сирија.  Ко зна колико је процењено Косово у тој, могућој, комбинацији, нама братске Русије и нама непријатељске Америке.


Ја сам давно предложио поделу Косова са измештањем становништва на половину која припадне којем народу. Било је то жестоко нападано, од оних који су већи Срби од мене, углавном они са још неким држављанством и пасошем…али, Американци су видели да је тај мој предлог рационалан. А они на рационалности граде своје место у свету.

Извод из мог предлога који је претегао, без обзира на дипломатију и Александра Засвенадлежног:

"*Ако се Косово и Метохија подели по пола уз обезбеђење одговарајуће аутономије за српске значајне верске и историјске објекте, Србија ће бити сачувана, ојачаће и Америка ће направити велики корак ка опросту Срба за ово што јој чини. А Америка чини огроман корак ка месту које је некада имала код Срба! Русија ће стално бити под прекором за понашање у 1999.г. када се сагласила да Србија нестане."

Детаљније:(Кликни овде)


Овде постављам фотографију онога који је за Америку у овом тренутку Златни трофеј, пошто им је крај кончане нити руског Змијског клупка у рукама. И сада колико буду и када буду хтели да врше намотавање.
290767_from-left-russian-defense-minister-anatoly-serdyukov-russian-first-vice-premier-sergei-ivanov-and-president-vladimir-putin-ap
Овај лево гледано на слику, најкрупнији, је
друг Анатолиј Сердјуков
фото Блиц.рс
За Русе ме није брига, они су велики, моћни и паметни, па ваљда знају, а за нас из Србије: Криминала се не исплати! Онај чињењем и онај нечињењем!

Мишје рупе добијају на цени. Велика потражња. Ко је онај који би да се сакрије у њу, или буде  купац Мишје рупе, погледајте и сами на новијим галеријама фотографија богаташа Србије-оним из бизниса и оним  из политике.
Јер, као је изјавио стручњак, руски тајкун Березовски: „Политичари су ангажовани радници бизниса!“ И ништа ни мање ни више. Ту је све речено.

А за Александра Засвенадлежног: Много си милостив царе наш, зар испитујеш порекло имовине у само последњих пет година?! Зашто царе? Зашто не од 1945., од 1990., од 2000., од 2012.г.,  када си ти узјахао ову рагу од Србије?

Ми, твоји мали и добри поданици, се са тим нећемо сложити! Почисти Србију, да народ Србије не узме метле у своје руке. А народ ти је понекада строг и бездушан. Не играјте се ватром. Учините како вам је лепо сугерисано. 

Срећан ти пут генерале Реми!

Крив си, то и сам знаш, чинио си злочине, убијао си људе…..због чега Реми?!

Преварили су те, али нису они криви, већ ти који си се полакомио на чин, функцију, богатство, моћ, а требало је само да радиш по законима и бојиш се Бога!

А нема два Бога, један је наш Живи Бог, ма како га који народ називао и замишљао.

Ти си завршио полицијске школе, договори се са колегама….. било па прошло! Без бриге, ови што стижу иза тебе немају шансу за договор око привилегија заштићеног сведока.

У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Постављено 20.12.7527/2018.г. у 21,03 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh