NE SMIT VESON, SVIFT VESON!


НЕ СМИТ ВЕСОН, СВИФТ ВЕСОН!

Осигурач ове бомбе је ишчупан – када се баци, експлодираће!

 Aleksej Kostin, direktor ruske VTB banke, upozorio je Zapad da ne pomišlja na isključenje Rusije iz sistema međunarodnog plaćanja (SWIFT). Njegov stav bio je više nego jasan i koncizan:
"Moje je mišljenje da bi uvođenje takvih sankcija značilo rat! Ako do njih dođe, američki ambasador (misli na Džona Tefta) istog trena mora da napusti Moskvu!", izjavio je Kostin u intervjuu nemačkom listu Handelsblat.
Pošto se čak 90 odsto ruskih bankarskih transakcija obavlja unutar zemlje, Kostin i njegov zamenik Juri Solovjev veruju da bi Rusija mogla iznaći zamenu u slučaju isključenja iz SWIFTA, kao i da tim povodom VTB banka obavlja razgovore sa Sberbankom.
Razlog za ovako žustru ocenu leži u činjenici da je ruska ekonomija izrazito ranjiva na mere koje prema njoj preduzimaju SAD i Evropska unija, a pogotovo na mogućnost da se sankcioniše i bankarski sistem, koji je vipe nego osetljiv budući da se u izrazitom obimu oslanja na dolar i evro.
Kostin je i priznao u intervjuu, govoreći o mogućnosti isključenja iz SWIFT-a, da je bankarski sektor najranjiviji deo ruske ekonomije.
(Пре неколико дана, 3.12.2014.г.)
____________________________________________

Овај наслов је првенствено намењен, симпатизерима, члановима, војницима, командирима и командантима јединица у Организацији „Команда-540“, односно у Братству „Срб и ја“ основаног у тој организацији.
Наслов је доступан и свим другим читаоцима мојих блогова Златни Билтен и Команда-540, уз напомену која се односи само на припаднике Организације, и она је следећег садржаја:

*На дан 16.12.2014.г. започиње ток последња три месеца у којим ће се овако уређен свет променити до непрепознатљивости – од тог дана користите за међусобну комуникацију и комуникацију са Командом,  шифарске кључеве са стране 3, почевши од пасуса пет. О изменама које се односе на те шифарске кључеве обавестићу накнадно, ако то буду прилике захтевале.


*Искажите поново захвалност Америци која нам је омогућила бесплатно комуницирање у сваком тренутку – Бог своју Вољу остварује и преко оних које не воли!

А ви за Америку не тражите никакве додатне казне, њој је доста и ово што јој је одређено.

Прикочите и љутњу сваке врсте, будите смирени, јер је тада снага наших жеља најјача и најчешће се испуњава.

Пазите шта самостално желите – ко тражи тај и одговара!
__________________________________
Власник ове до сада најопасније бомбе, државе НАТО савеза, непријатељи Србије и Срба, са ликом јагњета омотаног вучјом кожом, још увек одмерава да ли да је искористи.
Америка је до овог двадесетог века била позната по свом оружаном бренду SMITH i WESSON који је био омиљен и у војскама и полицијама бивше Југославије - добијање револвера те марке на поклон сматрало се посебном наградом. Они из Службе Јавне безбедности су га добијали за добре резултате на сузбијању криминала, а они из Службе Државне безбедности за доба надзор над радом СЈБ!
Наравно, многи од њих из СДБ су тим наградама окончавали сопствене животе, што више звање или чин, то учестаније.
Уласком у 21. век амерички оружни бренд SMITH i WESSON је адактиран, стављен у други план, а као Главно оружје је истакнуто  компјутерско нумеричко оружје SWIFT (Друштво за међународне међубанкарске финансијске телекомуникације), па сам га ја назвао SWIFT WESSON без којег се не може ни купити ни продати, без којег је сав новац овог света безвредан јер се не може убацити у канале под контролом овог невидљивог моћног оружја, којим је Америка, са својим савезницима, остварила тоталну контролу над државама и народима, широм Земље, искључујући оне који тргују уз робну размену и неку своју локалну валуту.
Без СВИФТА све стаје, нема трговине, нема снабдевања, нема ничега што омогућава живот по којем се у овом тренутку препознаје Планета Земља.
Ово оружје, ова бомба, има већу снагу одвраћања, односно ударну снагу од свих атомских и класичних војних арсенала, делује ненаметљиво, ненасилно, безосећајно, без покретања војски, без смотри и рапорта, без штапских састанака и мапа – све се ради само кликом на одговарајуће дугме на компјутеру, на било ком делу Земље, уколико је тај део покривен делатношћу банке умрежене у Систем СВИФТ!

Једном кликом се учини безвредним сав новац који се држи на гомили, мимо банака, стечен било каквом делатношћу, јер се њиме ништа легално не може платити, изузимајући суме од 10-15.000 евра којим се могу извршити плаћања без пружања доказа о пореклу, али и тада уз изјаву о начину доласка у посед, која се не мора у том моменту документовати али је и она подложна накнадној контроли!
Ту легалност су осмислили и наметнули целом свету оснивачи СИФТА из Белгије, недалеко од Брисела, уз помоћ силе Америке, Немачке и других чланица Система.

Оно ван Система се сматра непостојећим, подложно је кривичном гоњењу, одузимању, погодно је да се власник оптужи за трговину дрогом, оружјем, за тероризам, за рушење финансијског система света, за зле намере, јер је свако до нас преко државе у којој живи ДОБРОВОЉНО прихватио статус роба, а роб не живи, он само постоји. А само слободан живи, онолико их је колико их је слободно од ове бомбе спремне за експлозију!

Наравно, Систем СВИФТ је својом силом и својим додатним законима Америка наметнула целом свету уз билатералне уговоре са сваком појединачном државом којим је та држава преузела обавезу достављања података о свим новчаним трансакцијама између правних и правних и правних и физичких лица, промптно, одмах се доставља податак, када било ко од нас на шалтеру било које банке или на било којем аутомату за новац изврши било какву промену, наравно то се догађа и када у неком кафићу или ресторану платимо рачун, када платимо бензин…. Било шта да радимо, Систем зна!
Зато он и јесте СИСТЕМ! Зато он и јесте оружје, бомба, зато се од њега стрепи више него до дивизија окупаторских војника!
Спрегнут СВИФТ са сателитима за интернет и системима личних безготовинских платних картица чини мрежу над сваком земљом, непробојном за њен било какав лет или узлет, преко било чега – а онда смо се већ у том тренутку, али на кратко, вратили на 1945.г. када је завршен Други Светски рат којим је окупирана Немачка, потом подељена, да би је Русија у неком свом стању делиријум тременса, напустила без икаквог уговора, надокнаде, плаћања ратне штете, како би она сада била опет претходница намераваног рата са Русијом!

Та бомба је офанзивна и када је у стању мировања, претња активирања уноси панику широм света, а нико се и не усуђује да анализира шта би се тада догодило. 

Приче како би се нека изолована земља од овог система СВИФТ, вратила на некадашње телефонске и телекс кодне комуникације једнака је по могућности успеха причи како ће се власници на стотине хиљада милијарди долара добровољно одрећи истих и почети да се баве нечим другим. Значи: Немогуће!

Ускоро се у целом тзв. Цивилизованом свету, оном који је добровољно пристао на ропство банкарском сектору и гангстерима који су новцем поробили свет, може, као реткост, уочити натпис над неким вратима са текстом „Примамо кеш!“.

Овај свет је уређен у целости као имитација џунгле – лавице су оне које лове, први приступа уловљеној животињи лав, предводник чопора или само мужјак лавице која је обезбедила ручак, по основу места које је обезбедио снагом, потом храни прилази лавица са децом, онда остале животиње по хијерархији или снази, и на крају птице… тај поредак обезбеђује функционисање система живота у џунгли, не мења се хиљадама година и свако ремећење реда се строго кажњава, обично изгоном из групе или смрћу.

Систем живота људи се нарушава изменом давно утврђених односа,  превсходно поделом на женске и мушке послове, на измену улога у браку  на мушко и женско, тако што су им се улоге мењале све дотле док се није изменио сам поредак који је обезбеђивао репродукцију врсте и опстанка, уведене су могућности истополних бракова, који по биолошким правилима не могу да обезбеде наставак врсте.

Наравно, мењала су се и сва друга правила, закључно са правилима о средствима рата као методу одржавања постојећих правила или ради наметања нових.

Класични ратови су скупи и неефикасни, подразумевају насилно прихватање нечега, када сила попусти, прихваћена правила се одбацују па се после стања хаоса успоставља некакав поредак, најближи сећању оних којих га успостављају, на поредак који им је познат из праксе или предања, у зависности од услова у којим се тај поредак реинкарнира.

Свих ових протеклих хиљада година за наметање својих правила користило се насиље и оружје које је било алат насиља, успех није постигнут – увек се све враћало на оно што је  већ некада постојало.

Трагало се за средствима добровољног пристанка људи на ропство и када је усавршен систем плаћања без новца, свет се примакао циљу – ненасилном поробљавању  новцем!

Ми смо сада у фази да „Падне ли систем СВИФТ, дижу се ракете и авиони, покрећу се тенкови, постављају се топови… објављује се највећи и најстрашнији могући рат са прогнозом да после њега нестане и живота на Планети Земљи.

Некадашња србијанска бомба „Крагујевка“ позната као сигурна, убитачна и лака за руковање, добила је невидљиву конкуренцију која је ефикаснија, јер је невидљива и састоји се само од цифара у неком  низу бројева који се додељује некој банци за међународне банкарске трансакције.
Просто је: Ко нема додељен СВИФТ код он је непостојећи у трговинским релацијама јер је непознат и не може ни да плаћа ни да наплаћује на савремен начин, без новца, приписивањем новца у цифрама које чине неку бројкуј, суму новца, или променом постојећег стања исписивањем новог салда израженог у низу цифара које га чине.

Кеш је постао сувишан!

Цео свет се одриче кеша, а непрекидно се тргује, купује и плаћа, понегде још увек и готовим новцем, кешом, већином  безготовински!

Зашто је уведен систем СВИФТ?

Онај ко контролише новац света, влада тим светом! СВИФТ је алат контроле, власник СВИФТ СИСТЕМА влада светом.

Циљ контроле:
*Контрола токова новца;
*Контрола легалне трговине;
*Контрола и обуздавање илегалне трговине опојним дрогама и оружјем;
*Обезвређивање илегално стеченог новца;
*Присиљавање криминалаца да огромне своте новца перу у банкама којим плаћају огромне провизије;
*Остваривање геополитичко-економских и политичких  циљева власника Система СВИФТ;
СВИФТ је систем који чини безвредним сваки новац стечен илегалном трговином мимо контроле „Лава“ у људској џунгли!

Систем СВИФТ послује овако:
„Примамо кеш-примамо картице!“

Колико је број обавештења да се „Примају картице“ толика је мала раширеност безготовинског плаћања, па су људи ту  још колико-толико слободни, односно колико је бројно обавештење да се „Прима кеш“ говори о великој употреби безготовинских платних картица, односно да су људи на том подручју постали робови!

Ова два обавештења говоре о подели света по основу њихових економија, валута и начина пословања са новцем.

Овај Систем СВИФТ говори да се свет налази на путу потпуног поробљавања по основу идентичног плаћања са обрачуном према једном валутном реперу - америчком долару.

Хармонија и равнотежа:

На Земљи је све уређено тако да може да опстаје само ако је све уравнотежено, као:

*Жени је равнотежа  мушкарац, жена је женка, а муж је мужјак, ако су само су-пружници, ако само иду истом пругом, равнотежа ће нестати мешањем неког трећег у њихове нехармоничне односе са нејасним односом женка-мужјак;
*Терет на ваги се уравнотежује мерним тегом када се очита тежина;
*Забрањени терет се уравнотежује новцем;
*Зло се уравнотежује добром;
*Женска енергија је ватра, а гаси је мушка енергија –вода, ако је нема ватра изгори све око себе;
*Сила се уравнотежује силом, истом или већом од ње, када таква сила чека нећу већу од себе,  да је савлада;
*Нови ратови су ратови нових знања, технологија и супремација памети над голом класичном људском или оружаном силом;
*Памет је смислила избацивање новца велетрговина;
*Памет је смислила безготовинско плаћање;
*Памет је смислила добровољно пристајање људи на ропство новцу и власницима новца;
*Памет поробљавања људи чпомоћу новца смислио је лично Пали Анђео-ђаво, а тај систем разрађују  његови многобројни војници и потом се силом памети и силом саме силе то намеће свим људима на Земљи, који се хвале својом „цивилизованошћу“ – мислећи на живот у градовима, који су ради тога и осмишљени.

Зарађивање под маском Система СВИФТ:

*Произвођачима дроге се плаћа у кешу;
*Трговац дрогом откупи огромне количине опојних дрога;
*Трговац откупљену дрогу продаје за кеш и скупи велику количину којом плаћа произвођаче дроге, а са осталом сумом пожели да имитира Бога, јер је у тим релацијама и сагледаван као сам Бог;
-Трговац пожели да поседује званичну-државну силу, као заштиту од рекета и одговорности;
-Званична сила је држава;
-Планира да запоседне државну силу помоћу странке коју организује и која помоћу новца постаје власт;
*Бивши трговац добио власт, има много новца који не може да користи, јер нема услова да га убаци у контролисане канале у Систему СВИФТ;
*Бивши трговац-сада власт у некој држави „пере“ свој новац у некој специјализованој банци основаној само за такве операције и пошто плати уговорену провизију од 40%,  остатак му легне на рачун, када са њима може легално да послује, што он и чини, купујући некретнине, банке, осигурања, земљиште, воде, сада он располаже чистим новцем;
*Онај који је продао своју некретнину за део прљавог новца продавца дроге, сада добијену суму може да користи на ситно за своје потребе, а ако пожели да купи некретнину за кеш добија попуст од 20%, али сада тај који је добио  кеш за некретнину има исти проблем који је имао и продавац дроге, па и он као продавац дроге мора да нађе начина да опере своју суму, дајући опет провизију специјалистима за прање када се његова сума од некретнине умањи за још 40% и са оних 20% датих као попуст што добија кеш на руке, укупно је на губитку 60%, а тај његов губитак је добитак специјализоване банке која за ту суму опере остатак од 40% колико му је легло на рачун. То је главна споредна корист коришћења СВИФТА.

Они који купују опојну дрогу за кеш од продавца дроге плаћају новоштампаним новчаницама које их коштају око 5% од њене номиналне вредности, и ту је цена штампања, транспорта о обезбеђења до давања на туке продавцу - ако се сума дата за дрогу разбије на више целина у власништву више произвођача дроге, онда све те суме прођу пут прања и све се сваки пут умањи за 40%.

Сав прљав новац од трговине дрогом  и оружјем уз успутна задржавања код продаваца и купаца на ситно за храну, одећу, смештај и превоз, на крају завршава на једном од пет места које држе највеће мафије света. Укупан обрта свих мафија је око 500-1000 милијарди долара/годишње и целу суму треба помножити са 40 година од године када се Америка одрекла златне подлоге за свој долар, када су се мафије организовале као корпорације, са зарадом од око 40.000 милијарди долара које треба увећати за камате и зараде од обрта, од прања за друга лица и тог новца, има од 80-100.000 милијарди долара!!
Наравно и он је уравнотежено подељен – једна половина код једне силе, друга код друге, једна има СВИФТ као оружје, друга има класично оружје које није за потцењивање, али обе имају проблеме.

Америка има дефицит од скоро 20.000 милијарди долара и биће приморана да ратује за новац који поседује мафија на њеној територији и у њеним банкама, док друга страна покушава да успостави неке облике промета новца који је превазиђен и који не може да се оствари без СВИФТА – зато је СВИФТ бомба.

Овде није место за разлагање осталих могућности покушаја да се овим новцем, независним од држава, креирају и нови односи у  свету. Али нас се то свакако тиче! 

„Проблем који се  може решити новцем 
и није проблем!“  
-Јеврејска  животна мудрост-

Будимо спремни на невољно учешће и на последице борбе за територију на којој ће се користити ова „непостојећа“ сума новца, која је вреднија од свих сума  у поседу држава!

Новац је чудо, за њега се убија, вара, лаже, краде, воли, глуми, због њега се и гине!!

Слава Светом Арханђелу Михајлу, Команданту Небеске војске 
и Покровитељу и Начелнику Организације „Команда-540“!

Драгољуб
Постављено 8.12.2014.г. у 18,32 ч.

Напомена: На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/ постављено је више од 60 наслова који нису доступни на отвореним блоговима, или су завршнице наслова са блогова Златни  Билтен и Команда-540 постављене на њега. 
Региструјте се и читајте!




Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh