Opet Milica!



Опет Милица!

–Ко нуди победу за пораз?-

Срби су на Косову 1389.г. победили огромну турску војску-погинуо им је војсковођа и император, па су се Турци у нереду и у бегу спасавали пут Цариграда.

Давид је победио Голијата!

Кнез Лазар се винуо међу свеце и задобио својом смрћу вечну титулу цара Срба, овенчао се славом и он и његови јунаци о којим се и сада, после 600 година певају песме захвалности и дивљења!
Сва звона хришћанских европских цркава су звонила у част ове србске победе.
Срби су одбранили хришћанство!

Али: Милица, супруга србског цара Лазара се уплашила победе над турском војском – сумњала је у себе и србску властелу, није веровала да ће она заменити погинулог и вазнесеног у Небо, њеног супруга, а нашег цара Лазара, па им је (Турцима) понудила нагодбу која се не одбија.
Понудила да призна да је србска победничка војска заправо изгубила битку, а да су Турци победили, понудила своју ћерку Оливеру за харем новог султана,  јер је онај који је довео турску војску на Косову ту и остао заувек, пристала је на статус Србије као вазалне државе која би плаћала годишње таксе како је то уобичајено када победник одређује услове мира и примирја.

Оваквом Миличином политиком и одлуком Србија се одмах почела распадати на области којим су до тада управљали они које је на та места постављао кнез Лазар, смањивала се, да би 1448.г., падом Смедерева, после 59 година од страшног турског   пораза на Косово  они постали победници!

Милица издала и предала Србе и Србију Турској, зарад неког облика сопствене владавине коју је обезбеђивала Турска!

Једна несигурна жена, жељна власти по сваку цену, а неспособна да ту жељу оствари, обратила се непријатељу за помоћ. Пристала да љуби руку џелата свог.

И потом више од 400 година Турска је владала Србијом, чинила злочине до тада невиђене – усталили су „Данак у крви“- одузимање мушке србске деце која су школована за елитне специјалне јединице турског султана.
Буне су гушили набијањем живих људи на колац, од лобања Срба су направили сопствени споменик својим геноцидним навикама, у Нишу су направили од тих лобања „Ћеле кулу“!! Све због Милице, жељне власти.

Сада опет Милица предлаже пораженим (Америка) да се нагоде: Да Србија (са Русијом, наравно),  која је у Небу добила битку против Америке коју предводе Пали Анђели, која се ових дана пресликава  на Земљу, кроз пропаст Америке у сваком сегменту –  призна да је заправо Америка победила, а Србија изгубила.
Зарад опстанка на власти садашње Милице, иако не зна како би и шта би даље са влашћу коју већ поседује. Предала би победу не водећи рачуна ко је одлучио да Давид-Србија, победи Голијата-Америку – све даје само да поражена војска Палих Анђела стане иза ње!

Садашња Милица се, као и она од пре 600 година чак и поноси својим наумом да се понуди уступање победе, не знајући да заправо нуди победу коју је остварио сам Господ Бог са својим легијама војника-Анђела која се борила са војском Палих Анђела која је била напала Србију, јер је ово Духовни рат!

Хоће Милица да као најважније и најхитније уклони рушевине србског Генерал штаба из 1999.г. како би се уклонили трагови злочина Палих Анђела.

Иде Милица у Америку оним возом, који је паркиран у Србији и који води у пропаст.

Када се Милица, а врати из Америке, ми овакви какви смо, морамо се определити у који воз улазимо – има их два, па ко који изабере.

Паметни пуковник пред битку осматра шта предузима онај противнички официр, али он превасходно води рачуна о свом плану и ако му је војска лојална и храбра, ако му верује, он само треба да одабере место и време у којем ће се његов план остарити.

На кога ће се Милица ослонити када се врати из Америке?
Милица ништа не може сама – ми смо војска, ми смо они који чине Давида, ми смо они који смо у Небу победили Голијата, ми смо они испред којих је ишао сам Бог и многе легије Његових војника-Анђела, Милица не  жели да мисли о ономе што се не може опипати, пребројати, депоновати, уложити,  и она се истим таквим окружила.

Миличин духовни отац иде на другу страну света, и када се врати он хтео-не хтео мораће да нас позове у један од она два паркирана воза! Буде ли то онај други – добро. Буде ли то онај којим  већ путује Милица, он више није наш цар и морамо све без њега.

Ми, народ Србије, увек имамо неотуђиво право на нужну одбрану и крајњу нужду у односу на нашег цара, ако јасно покаже да не жели да чини онако како се очекује од једног србског цара!

Све овде у Србији зависи од нас – Шиптари, вехабије, терористи, Немци, Британци, Американци, могу само онолико и оно на шта ми пристанемо.
Колико издајника, толика и окупација!

Не штедимо и не жалимо издајнике нашег народа и државе, оне  који би туђе главе на тањиру нудили нашим непријатељима! Не предузимајмо ништа према њима, само их игноришимо!

Победнике одређује и подржава једини Креатор у Васиони, наш Господ по имену Срб!

Срб-и-ја Драгољуб Татомировић

Написано 4.5.2015.г. у 20,20 ч.
Постављено 4.5.2015.г. у 23,00 ч.
_________________________

Снимљено 5.5.205.г. у 12,21 ч. - Застава Русије


16'45"  Београд






5 comments:

Анониман,  5. мај 2015. 12:23  

Од Косовског боја 1389. год до НАТО рата против Србије 1999. год. има 610 год, а до данашњих дана – 2009. год има 620 година.
Добри познаваоци историјских прилика кажу да су временски периоди од 610 или 620 година, у ствари, историјски циклуси понављања историјских сценарија (програма) народа и држава, само сада са другачијом сценографијом и другим извођачима (потомцима), а да је позорница – увек Мајка Земља.
Добро би било када бисмо могли штошта да променимо из предходног циклуса, нарочито у вези са Косовским бојем, тј. мисаоним обрасцима понашања, програмима који су и у данашње време више него очигледни. На пример: клетва, присутна у скупштинским (обилато и у приватним) расправама, склоност ка вазалству, болесном подаништву, слугењарству – све изражено необузданом политичком жељом „елите” за улазак у Европску унију, (а притом „елита”лаже, вара, засртрашује народ, растаче економију, првреду, цепа територију државе зарад „Великог брата”), подела Србе на Србе и тсл.
Најприсутнији програм, образац понашања из прошлости (времена Косовског боја) је школски свима позната „Лазарева клетва” из епске народне песме „Пропаст Царства српског”. Врло допадљиво, песнички и јуначки звучи, али за србски народ врло лоше значи.
И док Кнез Лазар „љуто куне” (на Земљи), дотле Свети Сава шаље благослов са Неба
„С’ неба шаље благослов Свети отац Сава:
Сви Срби с мора и Дунава,..“(химна Св. Сави)
Благослов са Неба, а клетва на Земљи – историјска (програмска) дилема?
Решење: помирити Земљу са Небом!
Клетву упућену: кукавицама, плашљивцима, страшљивцима, малодушнима – мањини, препевати у благослов храбрима, слободнима – већини.
Сада буде благослов на Земљи као што је(сте) и на Небу.
Препевани текст клетве у благослов би могао да изгледа овако:

Бог благосиља свакога Срба,
к’ој долази у бој на Косово!
У животу му све родно бива:
и у пољу бијелица пшеница,
и у брду винова лозица,
и у кући весла дечица
– све док је света и док је века!


Великаши, благослов вам души,
Царство србско уједињујући!

И војници, благослов вам души,
Царство србско свагда чувајући!

Имамо слогу Земље и Неба, а после слоге следи умножење и обожење, по речима нашег Светог Владике Николаја Жичког.
Плашљивци, страшљивци, малодушни (склони паници и издаји) нису више под клетвом, али су лишени благослова, а то му испада на исто, само на Богоугодан начин.
Видимо да су благословом обухваћене сва три стуба државне структуре – сва три атрибута Царства српског: народ,полити-
чка власт (великаши) и војници (војска).
Овај препев клетве у благослов треба и мора да изврши група за „специјална дејства”.
То треба извести на исти начин на који је народни песник више векова испевавао и опевавао клетву, уз гусле и пред мноштвом света, у црквеној или манастирској порти, сада може и у великим, свечаним, концертним салама и сличним местима.
Сада к-дир групе за „специјална дејства” емитује поруку (уз гусле) у 10-ерцу на Земљи, а чланови групе (заједно са народом) реемитују поруку на Небо, пулсирајући на око 10Hz у електро-магнетном спректру и тако „инсталирају” нови програм благослова (преко старог програма клетве) у Информационо поље Планете – сегмент: ЈА – држава Србија; Ја -србски народ.
Група остаје и даље у конспирацији.
Група може на сличан начин да дејствује према (не)одговорним појединцима, групама или државним институцијама који раде у име и за рачун „великог брата”, и, разуме се, на штету свога народа и своје државе.

Драган Славнић

Анониман,  6. мај 2015. 00:26  

Допао ми се коментар Славнића! Могу ли да објавим ?
Верица Стојиљковић?

Анониман,  6. мај 2015. 11:48  

Одличан предлог Драгане, ја сам нешто слично прочитао код Светозара Радишића, с тим да његов предлог благослова садржи и један додатак посвећен и онима плашљивим и неодлучним:

"Благословен сваки нек је Србин,
који дошо у бој на Косово,
у животу све му родно било,
и у пољу бјелица пшеница,
и у брду винова лозица
и у кући весела дјечица,
у потомству пуно потомака...
Нек не трне срце ваше...
Ко не дошо у бој на Косово
јер је страшив и нејак за борбу
Бог му дао снагу да узмогне
нек се врати кући и нек пази
да му стрпња на браћу не пређе..."

Што се тиче игнорисања, ту се исто слажем са једним малим додатком.
Ја то видим овако: ситуација је таква да се систем и људи који су сада власти, не могу промијенити кроз инструменте система, јер "систем" увијек у резерви има играче који могу сљедећи пут побиједити и наставити тамо гдје су ови стали. То већ гледамо задњих деценија.
Али зато не треба пропустити прилику да се увијек направи неки запис, напис, потпис (именом и презименом), неко свједочење које садржи истину. То може бити објава на блогу и коментар на објаву, неки креативни запис, свеједно је- важно је да се запише, напише, објави, потпише (интернет нам нуди широке могућности) , тако да господа знају да немају легитимтет и да им истина "дише за вратом".
И наравно- тотално игнорисање свих масмедија (то су инструменти њиховог програмирања свијести)- вријеме потребно за праћење истих може се одлично искористити за горе наведене активности.

Србија Жељко Стрика

Анониман,  7. мај 2015. 09:47  

Проф.др Светоѕар Радишић је ово учинио на мој предлог, и то је објавио у својој књизи ''Магија у неокортикалном рату'', а део у књизи ''Космички додир'', и то потврдио помињући ме именом и презименом.
Иначе, др Драгољуб Татомировић је имао интегрални текст оваквог мог приступа третираној теми - ''Рат, али духовни!'' и
''Опет Милица''... под називом ''Ратна догађања у светлу разоткривене истине 1999'' и по том тексту се изјаснио веома
критички позитивно.
Вероватно је то разлог због чега и одобрава овакве моје коментаре.
Ево, шта каже др. Драгољуб Татомировић у вези са оваквим приступом овој теми:
''Ви сте сјајно све образложили, повезали сте то са причом монаха Тадеја, али, драги мој капетане, није на људима да се самопроглашавају оним чије ће се жеље испуњавати, јер је онај Ваш рад заправо детаљна технологија упућивања молби у Пространства Васионе.''
Надам се да ми неће бити замерено што цитирам др. Драгољуба Татомировића, с обзиром да је то део из личне преписке са Њим, а немам Његово одобрење да то објавим.
Ја сам сагласан да се објави сваки коментар који на било који
начин може да допринесе расветљавању тренутне ситуације у
замљи Србији и Србском народу, и спреман сам на сваки добронамеран контакт и са другим коментаторима, разуме се,
уколико је то аминовано од др. Драгољуба Татомировића.

Драган Славнић

Анониман,  7. мај 2015. 14:20  

Драгане, ја сам својим коментаром хтио указати на тај аспект плашљивих и неодлучних. Полазим од тога да људи своје идеје црпе из заједничког извора и није ми била намјера да оспорим аутентичност Ваше идеје. Драго ми је открити и упознати храбре и креативне људе, макар и само овако, преко интерната.

Све најбоље
Жељко Стрика

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh