Mitrovdan!


Митровдан!

-Умивање гасом-

Веза:

Извод из наслова "Дрхте Војводе мамонске!"
«Наравно, не долази Владимир сваки дан у Србију – дошао када су се стекли услови да обележи оно што му је дато у надлежност, он ће имати и разговоре у четири ока са овом тројицом који би да га забуне доделом одликовања, причом, причом да је њихова партија и даље комунистичка, причом како су они били десна рука комунистима док су се звали радикалима -нисам никакав пророк, али рачунам да ће то «у четири ока» бити најбрже  видљиво у Србији!»

Наш стари народни календар је непогрешиво одредио све што се тиче државе и народа, хајдука и разбојника, војске и полиције, краљева и просјака....... па је опште познато да се хајдуци, без обзира колико им је година била успешна, на Митровдан 26. октобра односно по новом календар 8.11., растану пошто поделе плен и сачине договор за следећу годину, када се обнови заклињање на ћутање које је уједно значило и продужење хајдучког живота.

Сви смо ми некако и хајдуци, сви у овом периоду Ђурђевдан-Митровдан, користимо лепо време за рад, стицање, проводе, женидба и удаје, а после тога су дани и месеци за прављење деце, јер се има времена а и лежи се и одмара у топлим собама, па му и тај посао дође као згодан у том времену боравка код јатака, односно чекања на нови Ђурђевдански циклус.

Али: Сваки хајдук је издаван због онога због чега је он и постао хајдук! Хајдук иде у хајдуке због неправди и новца који стиче на хајдучки начин и бива издаван од јатака због тог истог новца. Мачем сечеш-од мача гинеш!

Ја сам пре неколико месеци најавио србијански «Март у октобру!» - па је изгледало да ће ова најава бити промашај, крајем месеца су ме неки звали и помало подсмешљиво, помало злурадо питали «Шта би са мартом у октобру?!» - одговарао сам да октобар још траје, да Немци дају голове у 90. минуту утакмице, а да Срби у том минуту обично губе исте те утакмице....., јер су Срби, научени на насиље у протеклих неколико векова очекивали неку револуцију, неки хаос, неке нереде, све заборављајући да у сваком наслову истичем да ће овом приликом власт у Србији преузети Организација која се служи ненасилним методима!

Јуче, 31.10.2014.г. на дан посвећен Светом Луки, оглашен је Март у Октобру! 
Наш брат, руски Војвода Владимир, је одлучио да више не подржава пропадање Србије - онако као што добар отац учини ускраћујући непоузданом сину џепарац, екскурзије, одлазак на славе и свадбе..... да би га разбудио, да би га умио том својом одлуком како би непоуздани син прогледао, видео своје грешке па се трудио да их не понавља - Војвода Владимир обавестио Првом опоменом, Владара Србије, да због непоштовања договора у што краћем времену исплати дугове за преузети гас, а да ће уколико у томе буде и даљег снебивања или оклевања или покушаја рекетирања, доток гаса бити потпуно обустављен!

Гас нам је средство за умивање, гас ће одиграти и улогу катализатора, гас ће ове зиме у Србији заменити традиционално средство за трежњење-Расо(л)!

Ових дана је било покушаја убацивања клипова у точкове Организације која ће преузети власт у Србији у наредних неколико месеци, када јој та власт буде нуђена, како би се створио вакум власти, јер ће се ова огласити неспособном или ће је сами грађани тако схватити и предузети што буде потребно, а друга би била закочена убаченим клиповима у точкове па не би имала снаге да тај вакум безвлашћа избегне!
Истрага је вођена само један дан, па је све разјашњено и доведено у ред како би се сви планирани послови око преузимања власти обавили на миру и на време.
Непостојећој организацији је придата врло значајна пажња, плела се мрежа преко људи којим се веровало на Реч, али је и свака реч и Реч оних из саме организације подложна анализи и елиминисању оних који Реч као Оружје Организације злоупотребе.

Руски Војвода Владимир је стао на страну Организације која се спрема да преузме власт, а да и не зна за њу!

Он је одлучио да са Србијом учини све рачуне чистим! 
А то значи, да је одлучио да убудуће сарађује са Србима и Србијом, а не искључиво са оним који представљају власт Србије, а из незнања или по задатку чине свакакве штете тој истој Србији.

Одлучио је наш брат Владимир да гасом полије србским владарима да се умију, да прогледају, одлучио да уништи њихово главно оружје – илузије, лажи, лажне послове, лажне договоре, лажне уговоре, да сруши све њихове грађевине од магле, одлучио да затражи новац који Србија дугује за гас, а ова влада, и све пре ње, оклевају у томе, све се поводећи за личним планом да се рекетира једна Империја, да се рекетира Русија, тако што ће се једнострано мењати уговор о продаји 51% Нафтне Индустрије Србије, коју су Руси купили од комунистички уређене Србије, да купе фирму којом су годинама владали комунисти пљачкајући је упорнo и бестидно, да купе фирму која је била у дуговима а на крају из које су покрадени и канцеларијски компјутери, са лажним билансима и стањима рачуна.... и као такву је купили доста повољно, ја кажем и јефтино!
Али, продавац се сагласио са том ценом и свим клаузулама уговора. Садашња влада Србије не смејући да иде трагом примљеног па опљачканог новца који је ишао преко банке за развој Војводине, организоване за једнократну употребу, одлучује се на РЕКЕТИРАЊЕ!
Овај покушај је изазвао снажније реакције од намере да неко Русију ракетира – Прва реакција је свођење рачуна!

Србија је банкрот и она нема никаквих могућности да исплати ту суму од 200 милона долара! Па она иде у непопуларне и убитачне мере против огромног броја пензионера и радника државне управе како би намакла као уштеду толику суму за годину дана, и сада би да исплати од новца који би остварила рекетом увијеном у форму ревизије уговора о продаји и одредби које су неповољне по Србију.
А треба се знојити док се уговор прави, а не после његовог потписивања и ступања на правну снагу! То зна свако ко је иоле у љубави са логиком, а не са правом.

Гас као катализатор свести:

Захтев Русије да јој Србија исплати дуговања за гас је катализатор,  чак катализатор прве врсте, за свест Срба, који би се сагласили да их ови које су изабрали по основу прича које су Срби желели да чују, и даље воде кроз лепе пределе, да им дају лажна обећања «да проблема са гасом неће бити», не хтејући да размисле ко им је на челу и да размисле о начинима како би се ти на челу Србије променили.

Када сам био млад, произвођачи морфијумске базе и хероина, за ситне услуге у затворима у којима су служили своје казне, обучавали су ме о врстама катализатора који се примењују у овом њиховом занату – ја сам их, наравно заборавио и жао ми је збо тога, а нигде нисам написао и оставио онима иза мене - од оних обичних који су давали резултате и пре више стотина година када нису постојали технолошки и фармацеутски факултети.

Ми смо дочекали да један тако непримерен продукт, гас, буде лек за нашу запеклу и успавану свест, на чијем се уљуљкивању свакодневно ради.
Гас ће утицати на зиму, зима на разум, разум ће мењати свест, промењена свест ће доносити добре закључке, иза добрих закључака следе добре одлуке и на крају и добар резултат! Катализатор је, значи, добар!

Добар истражни судија, јавни тужилац или полицајац, приликом разјашњавања неког злочина гро свог времена у разговорима са извршиоцима посвећује промени њихове свести – колико је ко у томе вичан, толико је и успешан. Када се успе у промени свести, има се све што је неопходно за тај посао разјашњавања злочина.
Они други, они који су приучени, гро времена посвећују форми разговора и онда злочинац управља њима уместо они њиме, резултат је погрешан каквих је у последње време и превише да би се сматрало само неукошћу, већ да би се сматрали хтењем да се такве истраге воде, како би оптужнице падале, а форма која се огледала у спектакуларним хапшењима неког појединца, старца од 60 кг, са по 10-20 полицајаца са више возила под полицијским сигналима, како би се показала лажна  одлучност владара «да се криминал сасече до корена!» - после чега се говори о падању оптужница и кривици оптужених што су предузимали потребне мере да изађу из затвора!

Шта ће бити у току купања и умивања гасом?

Први, глава Србије, како Руси и даље говоре за председника државе, склонио се и своје место неформално уступио Другом, оном којег је сам стварао, са којим је извршио издају, са којим је разрађивао издају странке у којој је постао то што је постао, све мислећи да се може тако.

Први који је уступио место другом, мора да се врати на своје место, мора да предузме мере успоставаљања реда или да прихвати као своју сагласност могуће стање великих нереда у Србији, о којима сам детаљно у више наслова, писао, он мора, као једини неспоран политичар, да успостави контролу над збивањима у држави, ако неко хоће да пита да ли то значи да изврши Председнички Државни удар – ја одговарам са да!
Боље је да он васпостави контролу над извршном влашћу него да она, тако организована и са таквим кадровима попуњена, упропасти Србију до мере да се више не може придићи!
Нека председник државе успостави одређеним својим законом, који му Устав омогућава, стање контроле збивања и рада државних органа, не дирајући у организацију извршне власти, већ само да предузме мере да она профункционише.
Он мора да под контролу стави полиције и тужилаштва, а онда ће све ићи како треба! Ако он то сме, ако му нису везане руке, ако и он није некоме дао обећање да се неће мешати у свој посао..... Ако се председник Србије отараси стеченог имена Зумбул Ага, добијеног по основу сличности са таквим јунаком из турске серије о султану Сулејману, успеће, а ако се не отараси, не знам коме ће бити председник.
Ако председник Србије не искористи право које му је Војвода Владимир обновио само пре две недеље у Београду, па од њега не затражи помоћ, а Владимир му је обећао сваку врсту помоћи...... десиће му се исто оно што је неминовно да се деси  и овом који се лажно представља као власник Србије, којем је исто то Владимир рекао, али је овај то пречуо, заборавио, па отрчао у страну државу, да љуби руку џелату свом, да обнародује своју намеру да прода све што је преостало а има неку вредност, ако успавани Срби то дозволе, после ће им бити бескорисно одлажење у хајдуке, јер се неће имати шта ни сачувати ни опљачкати.

Митровдан је за недељу дана, после тога имамо до Ђурђевдана довољно времена да се Војводи Владимиру захвалимо за поливање гасом како би се ми сви умили и прогледали! 

Ето, моја најава марта у октобру се остварила – оствариће се и ова најава о хајдуцима, умивању, љубљењу руку џелата, о буђењу Зумбул Аге, као и она најава да ће Организација за преузимање власти бити спремна за тај подухват када се стекну сви неопходни услови за ненасилно преузимање.

Хвала ти брате, руски Војводо, Владимире!
Моја упозорења да се чуваш оних из Србије, са којим имаш обичај да се састајеш у четири ока се остварују, била су ти од користи.
Хвала за ову помоћ Организацији за коју и не знаш – али она постоји и чека!

Слава Светом Арханђелу Михајлу, Покровитељу
и Начелнику Организације «Команда-540» и
Команданту Небеске војске!

Драгољуб
Постављено 01.11.2014.г. у 13,00 ч.
_________________
Снимљено 1.11.2014.г. у 13,28 ч.:- Застава Русије 









Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh