Predlog Štaba Komande-540



Предлог Штаба Команде-540
-Благовремено-


Ненасиљем идемо ка бољој Србији!
видети:

http://komanda-540.blogspot.com/2018/06/it-sablja.html
_____________________________

Организација за ненасилно преузимање власти у
Србији „Команда-540“ и њено Братство „Срб и ја“
-Заставник-
http://komanda-540.blogspot.com/
13.6.2018.г. у 12,52 часа.
Полигон „Сава“ Београд


Легалним снагама силе државе Србије – Команданту


Повод: Донете одлуке које се тичу Србије


Поштовани  команданте, 

Kао што, вероватно, знаш, ми смо основани одмах пошто си са својом странком освојио власт у Србији (2012.г.) са циљем да пратимо збивања, дајемо одређене предлоге и ангажовањем одређених Срба, као чланова, да својим предлозима и креирамо догађања у Србији и много шире.

Заправо ми смо већ тада у суштини преузели власт у  Србији, а ви који словите као нека права власт чините што чините и сами процените да ли је то владање, посебно какви су вам резултати.

Теби, господине команданте иду и неки критични дани-кажњавање свих оних који су одобрили да се посече 600 година стар Заветни храст у месту Савинац, на траси пута ка негде и због нечега у шта се нисмо упуштали. Тај дан је 23.7.2018.г. а рок за кажњавање је одређен на три године.

Наш члан Братства „Срб и ја“ је и један од малобројних Срба са врло добрим контактима са свим великим и владајућим државама у свету, те се може сматрати да је међу њима постигнута сагласност да се он и непосредно ангажује у сређивању стања у Србији, за које смо ми на одговарајући начин информисали да је по свему лоше.

Половним маја ове године надлежне институције Америке су темељито разматрале информације објављене на моја два блога, од којих је један Блогтоп и Инфо платформа Команде-540, на којој се објављују поруке ка Енглеској, Америци, Кини, Русији и Израелу, остали којим је то доступно су добро дошли, али не  и неопходни.

Поводом проблема у којем си у последње време, у циљу смиривања страсти које се могу отети контроли и бити злоупотребљене, а сходно Основном Принципу Команде-540, да се све постигне ненасиљем, обавештавам те о следећем:

*Косово и Метохија ће бити подељено по мом плану овде објављеном пре много година (Видети на: http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/12/podela-kosova_15.html);

*Србија ће се уредити према мом Плану „Гаврил“ који је дат представницима оних који о томе одлучују. То је добар Агро-план који омогућава да Србија остане неутрална и независна држава;

*Србија ће бити централна држава будуће Балканије, већ је урађена неопходна управљачка структура на подручјима будућих држава-чланица и одређен онај који ће бити на челу такве федерације/конфедерације, и он је члан Команде-540 са сагласношћу свих важних држава, и овог Штаба, да он то и буде;

*Ово што се одмотава пред нашим очима и што прети да се поново догоди оно што је учинио Милошевићев министар полиције-аматер, Радмило Богдановић, је околност која је била претежна да ти се упути ово отворено писмо. Ти наравно не мораш било шта, на теби  је да се одлучите (као власт), али ако истрајете на употреби силе против народа који тражи бољу власт и боље услове за живот, ми ћемо склонити РАМПУ која задржава узвраћање на насиље!

Држимо је тешко свих ових година, знајући како су се ствари одвијале на Косову, на којем се Радмило Богдановић одлучио да изврши Унутрашњу окупацију милицијом! Исход и развој је опште познат. Платићемо то са половином Косова и Метохије, по мом плану;

*Ти си са својим Радмилом, Небојшом на месту министра полиције започео са унутрашњом окупацијом, демонстрирајући силу и према мирним, добрим и сиромашним сељацима широм Србије – повуци полицију у касарне док не буде касно!

Док од Србије не направиш Косово.

Ја врло добро знам, као непосредни учесник, како смо изазвали народну побуну Шиптара на  Косову! Саветујем те.

Не уздај се у милицију, то су исти они који су за обећаних 30% повећања плате издали Милошевића, а њега су волели! За разлику од тебе. Они су само променили капе!

*Скини нам се са телевизора! Омогући нам да гледамо и неког и нешто друго.

*Ако се одлучиш, а изгледа да већ јеси, да силом браниш народу да тражи бољу власт и државу, бољи живот и поштовање, уклонићемо баријере које су Србију чувале од нереда, јер смо у крајњој нужди. 

Немамо више аргумената да те правдамо.

Ти нама не сметаш, али у границама својих овлашћења која су у суштини потписивање закона, одликовања и помиловања, а ако ти је то мало, дај оставку па се бави нечим другим.

Организуј израду правих бирачких спискова, промени Изборни закон, организуј изборе на свим нивоима, ако хоћеш кандидуј се поново…. Али си ти, команданте, потрошен, гледа се на овог будућег на челу Балканије. 

Ти га знаш, глупо је што се ниси са њим нашао и разговарао, има он сигурно и добрих вести за тебе, лично и породично, да се не бавимо само службеним информацијама. 

Пропустио си, заједно са Путином, сјајну прилику-позив да се учланите обојица у Команду-540, нисте, сада то више није могуће.



У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 13.6.7527/2018.г. у 14,00 ч.
________________________________________
Снимљено 13.6.2018.г. у 14,47 ч. - Застава Русије
 
2'7 "  Београд
4'3 "  Београд
5'24 "  Београд


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh