Klopka za tatu malog vuka!


Клопка за тату малог вука!

-Тужилац и/или тата малог вука на потезу-

Веза:

*Мали зец је зечић;
*Мали лисац је лисичић;
*Мали вук је вучић;
*Тата је онај који је учествовао у стварању детета, физички или духовно;
*Тужилац је онај који брине о интересима државе и народа, ослушкује, гледа, закључује и одлучује кога ће привести правди.


На потезу су тужилац и/или тата малог вука!

____________________________________
Магазин „Таблоид“ Београд, број 330 од 12.2.2015.г.

У сусрет последњим месецима Вучићеве владавине
Брат премијера Владе Србије запослен је у Ковници новца у Топчидеру. Има велику плату, и неконтролисану моћ.

„Израелска делегација у Београду истражује улогу Андреја Вучића и његових покровитеља око штампања пасоша за чланове Ал Каиде и њихових помагача. Наиме, у Ковници новца у Топчидеру штампа се новац других држава, па и новчанице евра, возачке дозволе, личне карте, пасоши. У Ковници новца се штампају и словеначки пасоши, и израелске обавештајне службе откриле су да су чланови и симпатизери Ал Каиде, који у Србију уђу из Уједињених Арапских Емирата, Саудијске Арабије и других исламистичких земаља, у европске државе и САД-е одлазили са словеначким пасошем, које су куповали, за велике паре, од Андреја Вучића. Пасоши су оргинални, и целокупна технологија прављења завршавала се у Ковници новца у Топчидеру. Оперативци израелских тајних служби располажу са овом опаком криминалном акцијом, којом се угрожава безбедност европских држава и САД-а……..“
_____________________________________________

Уколико до сада није затворен Магазин „Таблоид“ и уколико нису похапшени они који су ову информацију учинили доступном неограниченом  броју лица, а у „Вестима из Србије“ или у вестима одређених новина које се баве заштитом лика и дела онога на којег се наслов односи, за оправдано је сматрати да су они који су информацију објавили у поседу аргумената који их штите од прогона Јавног тужиоца.

Ако је то тако,  ако их нико не прогони, тужилац није ослобођен бриге око ових информација, он мора да предузме мере из делокруга својих овлашћења, посебно је на то обавезан као заклето лице, али….. ако из неких разлога он не чује или не види, или и не чује и не види, сви ми у чије име је он дужан да све прекршиоца закона приводи правди, имамо право на сопствено деловање, сви ми имамо право на нужну одбрану и на крајњу нужду, јер њима штитимо своја и општа права, на законом  допуштен начин.

Наравно, то је онда ситуација несумњиве парализе државних органа, оних који извршавају законе у Србији, а ако се то догодило, на потезу је ТАТА – онај који је стварао ОНОГА којем је препустио власт у Србији изгубивши контролу над њим, или саучествујући са њим, невољно или вољно – битно је да саучествује, ако ништа не предузме то је саучествовање нечињењем!
Ово на шта указују информације наведеног магазина је клопка за Тату.

Као што за штету које направе овце нико не тражи накнаду штете од оваца или од чобанина, тако се и у овом случају наплата штете тражи од ТАТЕ!

Ово је клопка за Тату! Она ће га натерати на чињење – било да предузима потребне мере, било да  негира потребу за тим мерама, да било шта и било кога оправдава, одуговлачи са изношењем мишљења, става…..да се понаша баш онако како доликује тајном саучеснику који би да остане по страни. То више није могуће!

Мали вук се зове вучић – упао је у Вучју кружну клопку из које нема излаза! Ловци су око клопке, ту је и Тата, они гледају у њега, очекујући да плати штету и да малог вучића, којег је стварао целих 20 година смести на одговарајуће место, свакако не на место са којег би поново могао да падне у клопку – дете му је, иако мали вук - вучић!

Браво за оне који су поставили ову клопку, који су је осмислили, одабрали место за постављање, одабрали време….. јер ће Тата упасти у њу, као што је заправо  већ упао, али се прави да то не примећује. Штету мора да надокнади!

За вас који сте поставили клопку:

Ово вам је права сатисфакција за сва понижења која су вам приредили мали чопори вучића, лисица и хијена… Они не знају, али је освета понижених најстрашнија!

Србија би, ако би се потврдиле изнете информације о недозвољено делатности државне институције –Ковнице новца у Београду, могла од стране Савета безбедности УН бити проглашена опасношћу по безбедност већег броја држава, или целог света, односно могла би бити проглашена криминалном државом, према којој се могу предузети различите мере, од управне до стварне и потпуне окупације, на трајни надзор, на забрану стварања друге државе, на распарчавање… на све оно што се иначе и предузима према некој криминалној банди ради њене елиминације!

За вас од којих ће се тражити да штитите ове који су упали у безизлазну Вучју клопку:

Речено вам је да је План издаје Србије откривен, недељу дана пре покушаја да се уз ваш помоћ спашавају, добићете написмено све шта су и како испланирали, да се благовремено определите, а нико вас неће наговарати ни да не станете уз њих – слободно ћете се одлучити и прихватити последице своје слободне одлуке.

Ја сам само онај који је, као криминалистички инспектор био задужен за сузбијање кријумчарења и фалсификата у Србији, онај који је био у вашој кожи, па донео наизглед по себе врло штетну одлуку – која је, показало се, била једина исправна коју сам могао донети -  нисам извршавао штетна наређења тадашњег министра полиције ни председника  државе којег су тадашњи полицајци звали татом, па ми то даје за право да вам се сада овако обраћам! Ви имате могућности – распитајте се о том мом праву на овакво обраћање вама, који сада треба да донесете праве одлуке.

Србија је дата у залог за нечије  интересе, опасност се над њом надвила…. Јавни тужилац, или ако он не жели или на други начин буде спречен, онда Тата, морају да предузму одговарајуће мере!

Ја Тату, Председника Србије, наговарам већ дуго да изврши Председнички Државни удар…. није хтео, није смео, није сматрао да је то потребно, а сада ће морати, јер ни он више нема времена.

За ове због којих се у клопку ухватио Председник Србије:

*Не чините ништа да уништите или прикријете трагове - то није могуће, не бежите из Србије, не постоји држава која ће се посвађати са Србијом због вас, застаните ту где сте се затекли, предајте се, пристаните на сарадњу са истражним органима и стојички примите на знање одлуку да одређен број година проведете у неком од затвора у Србији.

Да сте ме питали, давно бих вам објаснио да се КРИМИНАЛ НЕ ИСПЛАТИ, као и да не постоје самоуки криминалисти, постоје само самоуке будале које се баве криминалом – то сам објашњавао сваком од криминалаца па и оним “великим“  који су држали магацине са више тона хероина, у Србији и у Турској, на крају су сви признали да сам био у праву! До тог сазнања ћете и ви свакако доћи, а ако будем могао молићу неке који вас службено буду посећивали у затвору, да ми омогуће да једном и ја пођем са њима, како бих од вас чуо потврду овог мог тврдог става да се КРИМИНАЛ НЕ ИСПЛАТИ. Иначе, ја уопште не сумњам у ваш скори одлазак у затвор!

Нема адекватне кривичне казне за вас, али ће бити примењене оне које су прописане законима, а оне ограничавају број година затвора за свако недело.
Не скупљајте никакве демонстранте, ни митингаше, не организујте ни антируске ни антиамеричке демонстрације, онај План издаје Србије је постао познат…. Не трудите се да га мењате, времена је остало сасвим мало

После вас на власт у Србији долазе људи наоружани страшним, оружјем - Речју!

Амин!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 13.2.2015.г. у 13,50 ч.
___________________________
На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) налази се  још 68 других наслова, разврстани у 7 група - исти се могу читати под одређеним условима. Позивам све читаоце да се пријаве и исте читају.
 Д. Татомировић



____________________________
Снимљено 13.2.2015.г. у 15,17 ч.-Застава Русије 







Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh