Rat, ali duhovni!



Рат, али духовни!

–Хибридни рат је у суштини тај духовни рат-

Од 1999.г. када су Америка и још других, више од 25, геноцидних држава удружених у нечасну коалицију, напали Србију, био је то једини - сада се зна да је то такав и последњи рат – класични, уз бомбе, уништавање свега што једном народу и његовој држави живот значи, уз тровање територија радиокативним бомбама… а када је то видљиво ратовање стало, Сатана у облику Америке, Немачке и Британије, се преобукао, куцао на врата све посрћући под теретом поклона које носи, како би покушао да победи у рату у којем је у Куманову од Србије изнуђена капитулација!
Капитулација им није била довољна, она заправо ништа није ни значила, јер су Срби опстали, и то са својим мишљењем о свему па и о тим погрбљеним дародавцима, који су само променили униформе.

Тог момента је започео овај Трећи Светски рат, посебан у свему, описан, прогнозиран, непознат а познат….

Почео рат на духовном плану, јер Трећи Рим, као Светско царство неће ни бити оформљен победама на војном плану, класичним оружјима и оруђима, Трећи Рим ће бити Светско царство појединаца, народа и њихових држава постројених у духовном јединству борбе против Зла, Зла које се зове НАТО пакт, Европска Унија, Америка, Британија и Немачкa – остали су водоноше – ови набројани су једна страна фронта, нападачка, друга страна фронта је страна која се брани и коју у целости сачињавају србска племена, сада названа именима која уносе забуну као да се не ради о истоплеменом народу – Србија је предводник! 

Србија у чијем саставу су Русија, Белорусија, Чехословачка и још неке земље водоноше - Тај рат се у Небу завршио победом Србије,  ово време је време пресликавања те победе на материјални ниво на Планети Земљи!

Ђаво се не предаје лaко, жао му власти коју је поседовао, жао му да му толики легиони продатих душа буду беспослени, па је и своје батаљоне војника, Срба-издајника, убацио у борбу. На широком фронту, како би се стекао утисак да их је више и да нису изгубили рат.

Овај рат је почео 1999.г. а да је то у суштини рат на духовном плану, постало је видљиво  у тренутку када су нападнути Срби испод умилних униформи нападача препознали Ђаволову војску – ово се догодило у Украјини и од ње је започело мобилисање у свакој држави и сваком народу, ово мобилисање има глобални карактер и значај, поново су, као у време Постања, сви људи на Земљи браћа, разврставају се само под Духу који је у њима!

Тако у Русији, као делу Србије, тако и у самој Србији, тако и многим другом државама, али ћу ја овде апострофирати са једне стране Ђаволову војску НАТО Америке и са друге стране војску Срба, названих и другим именима како би се они сами међусобну забунили, свађали и били сами себи непријатељи, као што то раде Пољаци, Црногорци, Украјинци.

Србија са Русијом:

У Србији се мобилишу и шаљу у борбене јединице резервне снаге убачене међу Србе у време Зорана Ђинђића, Коштунице, Тадића и сада овога којем је досуђено да буде тај који ће да преломи, прво са собом, а потом и са нама који то од њега очекујемо, на Николића мислим, оног који је досањао сан да нам буде цар, онога који седи на престолу Цара Лазара који се на Косову определио за Царство Небеско уместо за Царство Земаљско-вазалско!

На Николића мислим, онога који годинама покушава да изгради неки наводно његов  став, све пазећи да не погреши и некога из Ђаволових војски не повреди, онога који би да буде и Лазар и издајник Вук Бранковић, онога који би да буде и Ивица Дачић и Александар Вучић, онога који зида велику цркву у свом дворишту, а не узда се у Бога већ у људе, онога којег годинама, на начин који је мени доступан, наговарам да преузме власт у Србији, да ризикује, да се упише у Књигу Срба који су веровали у Бoга и победили…. 

Тешко му је, лабав је, неодлучан, све се плаши да сам себи не скрати мандат, али времена ни он више нема!

Одлазак у Москву на Параду Победе против Ђаволове и Хитлерове војске пре 70 година, затвара му врaта за повратак у исту собу у којој је водио овакву бледу политику….. резервисти из Ђаволове војске распоређени у власт Србије су добили наређење да га нападну!

И они су, као добри војници свог команданта, тај напад и започели, све научени како да замаскирају своју издају Бога и свог србског народа у Србији и Русији – и успели би у томе, али: Срби који воле Србију у целини, са Русијом, на време су информисали о намераваној обмани дела Срба у Русији, па наша браћа Срби у Русији сада јасно, јавно и отворено говоре о СРБСКОМ НАРОДУ и СРБИЈИ као старом, братском и савезничком народу, строго водећи рачуна да се то никако не може тумачити да таквима сматрају оне који су их само пре неколико недеља славодобитно издали, потписујући капитуалацију број 2 у односу на НАТО којем је дозвољени да се рашири и у Србији – издајници то преводе на свој језик и покушавају да нас наведу на погрешно, да су они тај србски народ и Србија, неки од њих, стручњаци за све, специјалисти за издају, изоколо опомињу Томислава Николића да води рачуна о процедурама и прибављеним  мишљењима о слању групе србске војске на Параду Победе у Москви, што је јасна назнака да ће се Влада Србије умешати и процењивати законитост те његове одлуке, да ће је опструисати и на крају забранити одлазак те групе војника у Москву и започети поступак смењивања Николића са места на којем се налази.

Ако Николић убрзо не преузме власт у Србији, убрзо он то више неће ни бити у прилици!

А ако се он онемогући у томе, онда више није гарантовано преузимање власти ненасилно и законито, као што је то сада врло лако изводљиво.

Будући да је могућа та опција онемогућавања, то је истовремено државни удар којим се развлашћује Председник Србије, а власт преузимају они који су власт задобили под именима странака, а не по свом имену – рачунало се да ће војска Ђаволова у власти Србије бити стрпљива до повратка Николића из Москве, али она не одлучује сама, наређено је да крене одмах у превентивни напад.

Буде ли Николић чекао да се његова Наредба о о учешћу наше војске на Паради Победе у Москви изврши од стране оних који су припадници Ђаволове воске, упашће у велике проблеме и нас све ће у такве проблеме увести.

Времена нема за Томислава Николића!

Он  мора у ове наредне две недеље да преузме фактичку власт у Србији! Све му је, овде, дато, објашњено, указано…. Није смео, да се не замери некима око себе са којим је кренуо у Последњу издају Срба и Србије, па се уплашио, па би да застане, па би да када се једног јутра пробуди буде обавештен да се све само од себе наместило…… али, то не бива, царе Томиславе!

Мораш и сам да обујеш чизме и припашеш сабљу, мораш у рат! Мораш да се определиш: На страну Срба или на страну Америке!

На располагању ћеш мати довољно војске јединствене у Духу, а то је оружје које је непобедиво и за пола године је Србија очишћена, ограђена, заливена, па почињемо испочетка. Хоћеш ли? Смеш ли? Ко сме, тај и може!
Ево, опет те наговарам да постанеш србски цар!

Не дозволи насиље у Србији, које се стално планира и којем се стално одређују рокови – нас који смо за Србе и Србију је много више, и ако нас ти, опет, не издаш, или ако нас опет на будеш замајавао, победићемо лако и мирно, јер смо ми већ победили, па би та наша победа у Небу овде била само мирно пресликана, а биће, ако буде требала и на сваки други начин. О томе и не одлучују људи, већ они који су ту Победу у Небу и омогућили.

Царе Томиславе, нађи времена па у миру и у самоћи, прочитај ову песму нашег брата, Србина из Граца - објасниће ти оно због чега си тако успорен:
http://zlatnibilten.blogspot.com/2015/04/umjesto-nadgrobnog-kamena.html

Драгољуб

Постављено 16.4.2015.г. 11,50 ч

1 comments:

Анониман,  16. април 2015. 12:25  

''ОЧЕКУЈУЋЕ, ОЧЕКИВАНО И – ОСТВАРУЈУЋЕ!''

ГЕНЕРАЛШТАБ ВЈ ……………………………….... - војна тајна
24.март 1999. године ………………………………...- строго пов.
Београд, 2о,оо* ……………………………………….- врло хитно!

ОДБРАНА ОД НАТО АГРЕСИЈЕ
„Специјална дејства“
- допуна Директиве -

1. Агресор – “НАТО КОАЛИЦИЈА 19” – први пут припрема и изводи специјална дејства, по садржају и обиму незабележена у досадашњим ратовима.

У арсеналу су:
– парапсихолошка дејства са територије БиХ, Хрватске, Албаније, Мађарске, те преко невладиних организација на нашој територији и њима лојалних медија, чак и ВУДУ (магијска)
дејства;
– електромагнетно (ЕМ) пулсно оруђе типа “ХААРП” са Аљаске (област Гаконе), Норвешке, Мериленда (САД) и других локација, којима се утиче на душевно стање људи, циљано изазивање земљотреса, као у ширем рејону Мионице, Ваљева и Маљена 1998.г, те променама микро климе преко “загревања” јоносфере и формирања озонских рупа;
– класична психолошко-пропагандна дејства – лажи – преко локалних и нарочито светских медија о “геноцидности” српског народа и тако појачавања мржње и нетрпељивости, толико потребне “Коалицији 19”, ради политичког правдања (своје) агресије код свог становништва;
– масовније коришћење муниције са ниско-радиоактивним уранијумом, у сенци језуитског, циничног назива “МИЛОСРДНИ АНЂЕО”, са одложеним, стравичним последицама по здравље становништва (ж/с) и контаминацију животне средине, као у БиХ – околина Хаџића и на другим локацијама;
– околност да АГРЕСОР прети масовним ваздушним ударима по војним и неселек тивно цивилним циљевима, објектима инфраструктуре (водоводу, електричним централама, мостовима,…) додатан је психолошки притисак на наше снаге и целокупно становништво.

2. Међутим, наши пријатељи Руси – РУСКИ НАРОД, РУСКА ВОЈСКА и РУСКА ЦРКВА – здушно помажу СРБСКОМ НАРОДУ, СРБСКОЈ ВОЈСЦИ и СРБСКОЈ ЦРКВИ, то:
– РУСКА ВОЈСКА шаље довољан број ПВО система “С-300” и других мобилних система последње генерације -” КУБ”, “БУК”- изузетно моћног учинка;
– РУСКА ЦРКВА узноси молитве и доноси ЧУДОТВОРНУ ИКОНУ МАЈКЕ БОЖИЈЕ КАЗАЊСКЕ и ИКОНУ СВ. СЕРАФИМА САРОВСКОГ са честицом моштију;
– РУСКИ ПРАВОСЛАВНИ НАРОД узноси молитве, скупља велику материјалну помоћ и шаље НАШЕМ – ПРАВОСЛАВНОМ СРБСКОМ НАРОДУ преко своје Владе.

3. Према обавештајним сазнањима, код АГРЕСОРА се видно појачава страх због (нашег) поседовања ефикасних ПВО система које нам дају Руси у довољној количини.
Страх је нарочито присутан код пилота – посада – јер нема ништа од приче да задатке извршавају на незаштићеном небу, ван домета ПВО.

4. Наведени подаци о агресору све више стварају нарастајућу зебњу код више команде и политичког врха земаља агресора – КОАЛИЦИЈЕ 19: САД, Велике Британије, Норвешке, Шведске, Финске, Белгије, Луксембурга, Холандије, Немачке, Француске, Аустрије, Италије, Шпаније, Португалије, Грчке, Турске, Канаде, Аустралије, Јапана, те земаља сарадника у окружењу: Ватикана, Хрватске, Словеније, Мађарске, Румуније, Бугарске, Албаније, Македоније, БиХ – са чијих територија полећу агресорски авиони и крстареће ракете.

5. Редовне извештаје доставити до 23 сата. а ванредне по потреби.

К о м а н д а н т
НГШ – генерал-пуковник
Добар Човек, с.р.
Допуна Директиве дoсатвљена:
- Командама армија КоВ,
- Команди РВ и ПВО,
- Команди РМ.''

* Уношење делујућих информација у „колективно несвесно“ je време читања /сада!/, што значи да онај ко чита уједно умно уноси делујуће информације у „колективно несвесно“.

Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh