Ma šta mi reče čoče?!


Ма шта ми рече чоче?!

(иј)еруј ми чоче на р(иј)еч-

_____________________________________


Energetska mesta su na Balkanu veoma prisutna jer su Nemanjići ostavili bogat trag, ali najviše tih tačaka nalazi se u Rusiji. Od 3.900 tačaka koje sam obeležio na planeti gde postoji osam premreženih energija, čak 1.927 je u Rusiji, tvrdi u razgovoru za Sputnjik istraživač Vladimir Rovnjev Labat.

Jelena Vučićević (Sputnik), објавиле новине Вебтрибуне из Београда, 5.11.2018.г.
_________________________________________________

Вајар и сликар, са још једно 7-8 занимања, за руске новине у Србији, Спутњик, изјавио да су у самој Русији и врата Планете Земље, кроз која се, ваљда, може негде у небо. 

То се поклапа са недавном изјавом његовог имењака Владимира Путина који је рекао да ће ако их (Русе) нападне Америка, сви Руси отићи у небо, као праведници којим је он цар већ целих 18 година!

Тада се помислило да ће Руси помрети и да ће њихове душе отићи у Небо, као и душе свих других људи, али је Владимир из Русије у криву!

Каже Владимир са Фрушке Горе да су тамо, у Русији, капије/врата Планете Земље и да се кроз њих може отићи одавде. Негде! Где, то овај Владимир сликар, не говори, сигурно ће то пренети овим из Спутњика, а они зна се коме.

Ма шта ми рече чоче?!

Баш тамо, ти знаш, објашњаваш као што је вичан тим работама сваки Црногорац, али доказа немаш!

Па да ти поверујемо на реч, велиш?

Зашто?

Чиме си се ти то до сада доказао, као експерт за невидљиви тишљерај који подразумева  и та Небеска врата кроз која се може само из Русије?
Напомињеш да су Немањићи обележили неке мале капијице у Србији, али оне главне и оне које су важне ипак су у Русији! Тако и никако друкчије, велиш, чоче?!

У Србији се ко год хоће, и кога год погурају власти и логистика те власти од сваког може направити зналац невиђених тајни. Али: Да им се верује на реч.

Да им се верује на Спутњик, на Вебтрибуне новине и потом иде прича, а долазак на чардаке Владимирове на Фрушкој Гори, кошта, ко га занимају цифре нека пронађе његов сајт - тамо су телефони и остало.

Наравно, ово што Лабат говори треба схватити као део руске приче намењене Србима, са циљем да Срби више воле Русију од своје Србије, која је матична постојбина и оним који сада себе зову Русима. И наравно-неопходно је овакве тврдње на речи црногорској засноване, критички  и са сумњом сагледавати.

На страници на коју води овај линк има све што би неког од мојих читалаца могло занимати, ту су и енергетске тачке, и граница којом се ограђује део Србије.
http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/12/zastiti-silom-pisanu-rec.html

Све што је на тој страници може се аргументовати. Највећи Небески Плато је плато на којем је вођен Косовски бој 1389. и 1448.г., тамо је то, има још једна врло важна тачка-плато, код Вуковара, и једна код Горњег Милановца.

Обећавали су комунисти у Црној гори и Херцеговини, пред Други Светски рат, да ће када комунисти победе Руси донети тако велике пегле којим ће испеглати црногорска и херцеговачка брда…. То није говорио овај, него неки други Лабат! 
И тако су многи Херцеговци и Црногорци добили равнице…али, у Војводини!

Ја лично
бих волео да многи Црногорци и Херцеговци, из Србије, добију кључ од небеских капија у Русији и да када пожеле оду неђе у шетњу, кроз те Лабат-Капије! 

И да тамо остану подуже, по цену да се ми Србијанци помучимо да међу собом нађемо такве експерте који би их заменили као посланике, државне секретаре, министре, начелнике, инспекторе, декане факултета, научнике светског гласа, хирурге, новинаре, аналитичаре, бизнисмене, дипломате, глумце, тв водитеље и све што чини једну снажну државу каквом су је они начинили од давнина! И још и по цени и да мало и изгубимо на снази државе, а да се Србијанци покажу на њиховим местима које држе већ 100 година, од како је Србију зајахао Црногорац, Александар Карађорђевић.

Лабата нико не може заменити
- он је један и јединствен, па да нам тако значајно место остане и непопуњено уз сву штету која би из тога настала. Наравно, он да им буде на челу. Јер тврди, па да покаже то што тврди.

А Спутњик:
Колико истине толико и угледа. Међу нама Србима, којима се више не  могу уваљивати муда за бубреге!

Боже, спаси нас од паметних, са будалама знамо да се боримо!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 5.11.7527/2018.г. у 14,48ч.

_____________________________________
Снимљено 5.11.7527/2018.г. у 14,59 ч. - Застава Русије
 
-Ажурност браће Руса је на завидној висини!-

1 comments:

Анониман,  6. новембар 2018. 10:01  

"А Спутњик: Колико истине толико и угледа. Међу нама Србима, којима се више не могу уваљивати муда за бубреге!"
Свака част! - за најСРБИЈАНСКИЈЕ речено:
"...више не могу уваљивати муда за бубреге!"

Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh