1963. godina


1963. година

– Њен значај за Србију-

Ето, нађоше изговор за оно што планирају још од 1990.г. – направили су пут неприродним коридором преко Бугарске, па преко Дунава и Румуније на Маџарску и даље ка Европи…., али не иду тим неприродним правцем, сада су испланирали да тај пут прати гасовод којим би се снабдевала Европа, а свакако да нас заобиђе….
Знају они да је гасовод Ново-стара Граница између Срба и црних народа који су некада, као и сада што чине њихови црни афро-арапски сродници,  навалили на србске територије па их преотели, назвали се другим именима и пробали да на отетом направе себи нове државе – сада се боје да их нови не отерају са отетог па они овладају!
Боје се старе избеглице  нових избеглица! Боје се отмичари да им се отето не преотме!

Ових 45.000 мученика из афричких и арапских држава који су ушли у Маџарску, државу кинеских Манџура, насељених на србској територији,  били су им ваљано оправдање да се од нас ограде, бодљикавом жицом, како су то научили у Хитлер савезу 1941-1945. године, и ми око тога не треба да се бринемо – не заграђују они нас, они заграђују себе, јер више не могу ни да нас гледају ни као путнике преко њихове ђаволске творевине….ЕУ
Наиђу слободни Срби кроз старофашистичке територије па их све потсећају на то, односно потсећају их да поред њих живи (и даље) један народ-власник територија на којим они пробају да се закуће, који никада никога није нападао, окупирао, који није отимао туђе територије и то не могу да издрже! 
Не може тама да трпи светлост, не може лаж да трпи истину, јер је ИСТИНА непобедива и она је сам Бог Створитељ!

Следи нам ограђивање и са других страна, оградиће се они и на нашем Косову и Метохији, ограду ће подићи и на Дрини, оградиће се и Бугари и Румуни, и ови што се називају Монтенегринима, а не знају ни ко су ни шта су од тренутка када су рекли да више нису Срби, мада је то чинио и њихов „највелики Србин“, Његош, који умало да постане и светац наше цркве…..

Наравно,  и ја бих се забринуо, али сам јуче дознао због чега је руски министар спољних послова Сергеј Лавров, свој сусрет и договор у Сочију, са оним који је донео изјаву о предаји у име Антихриста и свих Палих Анђела, на дан Св. Пророка Јеремије, 14.5.2015.г. назвао „ЧАРОБНИМ“ – Када су ми објаснили они који то поуздано знају, зажалио сам онолико лепих аутопутева и фабрика широм ЕУ…. Било ми жао објеката, али не и оних којим је и дан-данас свечана војничка корачница „Сваки Србин клети мораће умрети!“- има Један који све рачуне намирује, има Један који све поравнава, има Један који им је одредио плату http://komanda-540.blogspot.com/2015/06/ples-sa-mrtvacima.html (додатак „Ти ниси Ја!“)!!

Има и један мали Помоћник оног Јединог који све креира, плаћа, поравнава…на којег је пре 20 година пренето све оно што је било одређено Циганки рођеној 10.12.1955.г. и тај (Помоћник) који је рођен 1963.г. је сада у напону снаге, моћи и искуства – у протеклих 20 година је све сагледавао, извиђао, анализирао и предложио – што је предложио то је усвојено, јер је пристао да одговара и за добре и за лоше предлоге. Сада је он на одмору, више ништа не мора да ради, сада је све у статусу сагледевања на коју ће он страну стати. На коју страну стане, та побеђује…. а он је давно стао на победничку страну. Прошао провере и искушења. 
*Детаљи о тој Циганки су на:

Моји познаници ме питају знам ли ја ту особу рођену 1963.г. све мислећи да знам више него што сам написао, а ја им само поновио да сам о Циганки чуо од трговца који се изгубио у Бејруту, а имао фирму у Аустрији, тј. да ни Циганку не знам!

Чак и да пронађу Циганку, не може им бити од помоћи, јер ни она не зна на кога је пренето оно што је она поседовала. Та комбинација је троструко шифрована и људи не могу да је дешифрују. Можда је то и непотребно јер је дешифровано значење оцене руског министра Лаврова да су договори са онима који су дошли да се безусловно предају, били „Чаробни!“

Како год, Србија излази на та три, одавно наговештена, мора – Јадранско, Црно и Средоземно!

Како год, нова траса руског гасовода преко Турске везује за Београд, као будући центар управљања овим делом Евроазијске уније, и Турску са Грчком – кога занимају детаљи, нека прати трасу гасовода, са краком до северне Италије и Швајцарске, и нека тој траси придода по неколико стотина километара лево, пратећи ток гаса, па зна будуће границе!

Они који треба да ненасилно преузму Србију, нигде не журе, цар Србије има још неколико недеља за одлуку шта ће и куда ће, владар Србије се унервозио, везали га роковима, али без бриге: Све што је он потписао или обећао да потпише под притиском, неважеће је и то ће бити поништено  и враћено у пређашње стање, јер је неважећа свака изјава воље до које је дошло уценама било које врсте. Ко преузме Србију и ове пристанке на штету Срба и Србије под притисцима, као и све криминалне приватизације лако ће поништити доказујући да су кроз исте чињена кривична дела.

Србија неће бити поприште анархијa, које су у последњих 200-300 година изазивали, и њима управљали, странци – сада ће србски цар завести ред једним својим потписом, а ако се буде двоумио то ће се учинити и без њега, с тим што после тога он не може више бити србски цар!

Када би наш цар имао праве информације од оних који би требали да га истинито информишу, одавно би се он одлучио на чињење, јер би знао да се народ одлучио на промене, а оне могу бити чињењем и нечињењем које има ефекте чињења!
То је оно што је одлучено у Небу, што се тамо догодило и што се сада пресликава овде међу нама.
Разумете ли ви око нашег цара о чему говорим, ја овако мали и незнатан?!

Они који купују крадено, нека добро размисле шта и од кога купују – неће им се узети у обзир како нису знали!

Од отпочињања љуљања турске империје пре 300 година, све је записано и све је сачувано, нешто овде, а већи део код наших пријатеља у државама наших непријатеља.
А и иначе, у Србији нема тајни – само је Србија велика тајна!!

Бог са нама –Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 19.6.2015.г. у 21,00 ч.
____________________________________________
Снимљено 20.6.2015.г. у 10,12 ч. - Застава Русије



11'5"  Београд
11'37"  Београд
15'36"  Београд

3 comments:

Милорад Маринковић 20. јун 2015. 22:07  

Брате Драгољубе, опет понављам: ,,што невероватније то вероватније,,!
Бог с' нама-Пристани Боже! Поз.Деда Милорад из Крагујевца.

Анониман,  21. јун 2015. 18:37  

Деке = МУДРОСТ /животног искуства/!
Унучићи = НЕВИНОСТ, голубија безазленост!
Свезом ЉУБАВИ /по разуму!/ МУДРОСТИ и НЕВОНОСТИ / голубије безазлености/ остварује се Јеванђељска, Христова максима:
“БУДИТЕ МУДРИ КАО ЗМИЈЕ И БАЗАЗЛЕНИ КАО ГОЛУБОВИ!”
Ето, колика је МОЋ, СИЛА ЗНАЧЕЊА МИСЛИ И РЕЧИ!
Па онда, шта нама може” велики брат”???
Ништа, ама баш - ништа!!!
Творац нам од постања Света нуди - ДОБРО,
а “велики брат” од /мало/ сутра – БОЉЕ и НАЈБОЉЕ!
На нама је да се определимо!
Не заборавимо да смо ми “ ИЗАБРАНИ НАРОД БОЖИЈИ” не по заслузи, већ по Mилости Божијој, исказујуће, пројављујуће у самом слогу: имена народа срБскОГ /СрБовОГ/ имена језика срБскОГ, вере Православно-Светосавске народа срБскОГ,
Духа Божијега народа срБскОГ, Богољубља, човекољубља, родољубља...народа срБскОГ!

Шта може КВАНТИТЕТ “великог брата” наспрам овог КВАЛИТЕТА БОЖИЈЕГА?!

Моћ, сила значења мисли и речи највише је присутна у досеткама, крилатицама језика народа срБскОГ.

Сећамо се и понављамо /САДА!/:
“Дош`о Шваба све до Љига, а код Љига – заглиби га!”
“Дош`о Шваба све до Раље, а од Раље - никуд даље!“
“Дош`о Шваба све до Цера, а са Цера њега Степа /о/тера!”

Ове крилатице изговарају се небројано пута из грла војника народа срБскОГ, као непрекидне салве и канонаде подршке МОЋИ, СИЛЕ ЗНАЧЕЊА МИСЛИ И РЕЧИ језика срБскОГ, и подржавају војводу Радoмира Путника /са пуковником Живком Павловићем/, војводу Живојина Мишића, војводу Степу Степановића, војводу Петра Бојовића у креирању стратегјие и разради тактике одбране народа срБскОГ!

Хоће сада Шваба /папа Рацингер/ све до Ниша,
а`л му тамо на да ђенерал Павле Штурм – Јуриша,
славни синак од краја лужичког, потомак народа срБскОГ!

Свете речи језика срБскОГ имају МОЋ, СИЛУ ЗНАЧЕЊА, тако да их ни “велики брат”, ни врата пакла не могу надвладати!
Злоба приговара да су то само “манупулације” и језичка “случајност”, ал` не зна колико би други народи били пресрећни да је Име БОГ уткано у име народа којем припадају и имену језика којим говоре!

Пријатељски поздрав од читаоца срБскОГ!

Драган Славнић

Анониман,  10. август 2015. 18:05  

Заборавих да унесем име или ми страница није дала, дакле: Љубица Кнежевић из Београда, "тренутно" у Берлину. Поздрав свима, па и поквареном заувек у души лажљивом одурном "деки", Бог му помогао, као и свакоме! (Намерно пишем без правописа, песничка слобода!).

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh