Ples sa mrtvacima!


Плес са мртвацима!

-Мртве оставити мртвима-


У нашем народу постоји низ обредних правила која су прерасла у обичајна поступања, када се тиче односа према посмртним остацима нечије душе, након њеног напуштања тела. То је опште познато и о томе се овде неће износити детаљи.

Моја намера, и овај покушај, је да оно што се догађа после објављених политичких смрти неких у овом тренутку значајних лица, на челима неких од држава, објасним, да то, ако им буде дато, стигне и до оних које бих ја да упозорим и на тај начин и спасим од рђавих последица, указујући да се оно што се догодило не може вратити у стање пре тог догађања!
Све што се догађа у овом нашем видљивом свету прво се као оваплоћена мисао одобри и потом догоди на вишим нивоима, после чега се као одсјај из огледала преслика на Земљу - догађаји су непроменљиви после фазе одобрења!

У поступку Одобрења као у сваком нормалном поступку доношења одлука, гледа се ко је поднео захтев, како и чиме га образлаже, који циљ се жели постићи, у којем времену, ко треба да буде ангажован, ко ће пружати потребну помоћ сваке врсте и ако је све то испуњено као прописана форма која спречава грешке, онда се то сагледава кроз одговарајуће контролне механизме који подразумевају поређење са информацијама у Небеској немерљиво великој бази података, па и ако се све и тада уклопи, доноси се одлука у којој се таксативно набраја све оно што је тражено и Потом се посебно истиче шта се одобрава.

Када се тако одобрено уобличи, бива достављено на реализацију. Реализација се обави на вишем, за нас недоступном и невидљивом нивоу, сагледава се све шта се догађа у тој пробној реализацији која још не твори никакве последице било где друго, врше се корекције и када је све савршено, онда се то преслика на Земљу.

Ко год мисли да се може променити било какав одраз било чега у огледалу, он нека престане са читањем овог текста, а за оне друге:

У остављеним   роковима почињу догађања по редоследу који треба да доведе до формирања слике која је пре тога виђена у Небу.

Пре 15 месеци је у наслову "Ти ниси ја!" дато објашњење које ја сада напамет не могу да поновим, мада сам га тада лично исписао, водећи се само мислима које су навирале, али се добро сећам, а и свако, па и ја, то може да прочита у наслову http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=36 на сајту ЗБ.срб http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/, у којем је наведено шта ће се догађати неким најтеже осуђеним државама и народима. 
На том списку се налази и Србија са Русијом, оно што се Односи на Србију учинио сам доступним на блогу ЗБ и Команда-540 после догађања из прошле године везаних за велике поплаве у Србији.

Русију нисам изнео тада и нећу ни сада, јер се све надам да ће се она покренути у правцу спасења, кораком који је неопходан да се изађе из догађања којим ће ове друге описане државе отићи у заборав

Због Русије ово и пишем, јер је она само друкчије названа Србија, њен цар је пре дан-два "у четири ока" разговарао са поглаваром Римокатоличке цркве, а потом и са турским неосултаном - обојица су мртваци, а са мртвацима не треба плесати!

Није могуће да опојани, жив или мртав, више предузима било шта а да то буде реализовано, није могуће са опојаним, живим или мртвим, сачињавати било какав договор јер они више не могу ништа самостално да предузимају, а да би се њихове жеље, као посмртне жеље, без обзира што они изгледају као да су живи, морају да прођу исту процедуру коју сам писао на почетку овог текста.

Ако су то биле душе чије су жеље испуњаване и у време њиховог боравка у неком телу које се означавало као неки човек - оне ће и после одласка из тела бити у прилици да својим жељама доприносе креирањем догађања на Земљи - душе се и шаљу на Земљу у тела људи ради стицања знања и ради каљења кроз различита искушења - они су тада слушани као новодошли извиђачи са свежим   искуствима и памћењима, и њихови предлози се равноправно сагледавају са свим другим предлозима који стижу од душа које су и даље у телима која су им додељена, са којим у јединству чине неког човека.

Ако су у питању отишле душе којим се нису никакве жеље, које се тичу виших нивоа испуњавале, онда се оне скрајну из било какве позиције да нешто желе, траже, саопште или објасне - па имајући Ово у виду са опојаним мртвацима било да су   још живи или и стварно мртви, не треба плесати, не треба се договарати, не треба им испуњавати никакве жеље ни захтеве, јер се то неће одобрити !!

Тајип Ердоган, турски неосултан, је имао неколико бокс мечева са Богом, Бог га је оставио у нок-дауну, и он полако иде ка углу из које ће његов "тренер" бацити пешкир у ринг, као уобичајен боксерски знак предаје! Руски цар са њим не треба да прави договоре на основу идеја које су се родиле над мапама постављеним на сто - људи снују (сањају) Али Бог одлучује! ТРЕБА молити и треба се ослонити на Онога који одлучује!

Ни остали цареви на челу држава које ћу овде навести, на основу наслова од пре 15 месеци, нису ликови људи са којим се може било шта уговорити - њихове државе иду путем Турске ....

Поновићу овде текст са затвореног сајта Златбибилтен.срб уз изостанак онога што се тиче Русије, па молим да и сами сагледате збивања и то упоредите са датим обећањем о ономе шта ће им се догодити, после чега изведите сопствени закључак.
Ја сам тужан због онога што ће се догађати и весео у исто време, јер то говори да ће се испунити и све остало.

Следи текст од 23.2.2014.г.

Бог са нама - Пристани Боже!

Драгољуб
Примљено на фреквенцији "540" на дан 14.6.2015.г. у 02,40 ч.
Постављено 14.6.2015.г. у 12,20 ч.


__________________________

"
Ти ниси ја!

-Не слушате поруке моје-

Веза: 
Мој покушај декодирања порука које нам се непрестано упућују, Методом истраживања безбедносних појава, које сам прилагодио за ове намене.
Ово је и сказивање моје туге поводом одбијања ангажовања грађана Србије по основу позива из предлога који сам упутио кроз наслов «Време је!»
Кључно: Обавештење о намерама које се тичу Америке, Британије, Немачке, Турске, Поседа Британије широм света, Русије и Србије.

*Ја се не играм – понекада се само веселим!

*Ја мењам поредак да бих га поправио.

*Ја не причам, ја показујем!

*Зашто ме имитираш – ти си само слуга!

*Ја сам једини који креира и који никоме не служи!

*Ти ниси ја – и зашто ме имитираш само у делу поретка где ми се клањају?

*Зашто не имитираш Небески Поредак у својој држави?

*Слуго незaхвални – понизићу те пред оним који су преко мене требали и тебе да уважавају. Платићу ти јавно за твоју гордост, молићеш за мало, за ситно, завидећеш сиромашним сељацима и просјацима, завидићеш свима који мирно спавају!

*Зашто си, слуго, био шкрт? Чије си требао да делиш – моје или твоје? Шта си имао када ниси имао ништа, то ћеш опет имати!

*Зашто ниси пазио на моје парцеле на Земљи, које сам ти поверио? Зашто ниси водио рачуна о мојим слугама  који су имали задатак да одржавају ту моју парцелу, а ти си  им био само пословођа и мој слуга?

*Зашто си хтео да будеш ја, само у почастима које ми се исказују?

*Мени се клања цела Васиона – добровољно, у вери да сам то заслужио, у вери да ћу их видети у запамтити, у вери да ћу их поштедети када следећи пут будем поправљао Поредак на Земљи, а започео сам са тим, видиш и сам!

*Зашто тераш да ти се твоје слуге клањају – на силу, на страх, на претњу? Јеси ли то од мене видео?

*Зашто ме ниси имитирао у начину прикупљања обавештења? Зашто немаш довољно поузданих слугу у мноштву које ти служи, како би надгледали и оне којим си дао право да надгледају и да те информишу – јер ти достављају само она обавештења које ти очекујеш. А ти их награђујеш само тада и зато си и слеп и глув код очију и ушију и зато ћу ти по заслузи и платити?!

*Зашто не слушаш слуге моје у мноштву слуга мојих којим си ти само пословођа – они говоре, пишу, обавештавају, зар су они криви за твоје кривице?
Јеси ли видео да ја кривим слуге своје када ми доносе лоше вести – не, они увек све чине да ме обавештавају ИСТИНИТО!

*Мој Поредак, слуго горди, заснован је на ИСТИНИ!
Ја сам ИСТИНА и по њој кројим, преправљам, шијем, крпим или зидам све изнова!

*Зашто ме, слуго, ниси имитирао у свему у чему ти је било могуће?

*Зашто си сам себи одређивао висину и врсту плате – па ја то чиним за свакога!

*Горди слуго, срушићу то због чега си се гордио, решетаћу народ твој који сам ти дао на старање, да пазиш на њега у сваком погледу, када одржаваш део мог имања које је обележено као твоја држава!
Решетаћу га толико дуго, без гледања колико ће их у решету остати,  све док не схвате по којем кључу треба да бирају свог Предводника.
Они бирају, али сам ја тај  који оверавам!
Када оверим њихов избор, ја и станем иза тога којег су изaбрали – од тога зависи да ли ће напредовати или ићи у пропаст.
Знаће да ли сам задовољан, када ме виде да се веселим, а ја се веселим тако што дајем, а тужан сам када узимам - кад им будем повећаао или смањивао плате знаће да ли сам весео или љутит, знаће када се мрштим на њихове поступке јер ће видети како рушим њихове  грађевине које ми нису по вољи.

*Ја благим поветарцем рушим људске грађевине које ми нису по вољи – јер су то грађевине од магле, без дозволе, без пројекта, без поштовања норми за градњу које сам прописао још у време Постања!
Нема измена без  моје дозволе и без да се уклопе у Целину!
Ја сам Газда од Целине и од сваког њеног дела – присвајање или непризнавање овог мог власништва строго кажњавам!
Због непридржавања Принципа Довољности, због лошег примера, слуго непослушни, рушим ти твоју илегалну грађевину!
Кажњавам тебе што си ме погрешно имитирао, а кажњавам и оне којим си био пословођа, што су те прихватили као да си ти ја! А ти ниси ја!

*Нема вас на челима мноштва мојих слугу којим сам задовољан! Све преправљам! Скоро да зидам изнова! И све по молбама слугу мојих којим испуњавам жеље, јер сам их проверио и знам да су то заслужили.
Због њих сам задржавао, због њих задржавам, због њих правим изузетке – они, обични, мали и скромни, лојални и верни преносе ми шта се догађа, предлажу шта би требало, јер знају, јер сам их снабдео моћима да знају али и могу да чине што је потребно и гледам како их не примате јер су без чинова и богатства, како их не слушате јер нису пословође,  нису цареви ни краљеви...... а какви сте ви сви добро знате, а захваљујући слугама мојим међу вама и ја све о вама знам и знам како ћу вам свима платити за то што сте чинили. И то ће бити баш онако како сте обавештени од давнина али вам није одговарало да чините тако да вам се то што вам је спремљено заустави. Кренуло је, пазите и гледајте шта ће све и како да падне, да нестане, да се избришу трагови постојања и грађевина и држава и народа који ми нису по вољи!

*Ево ти кажем, а да сви чују, јер сте се осилили па држите саветовања како да ме преварите – па обавести и остале, ово ћу вам учинити:

* Америка, Британија, Немачка, Турска, Поседи Британије широм света и Србија.

*Америка:
Зашто сте отели моју парцелу од оних којим је дата? Њу сам чувао за резерву осталим својим њивама и народима на њима – хтео сам да им показујем како се  може живети по Принципима Довољности – уништили сте моје слуге који су у њој тако живели, осилили сте се, преузели моја овлашћења и увели тај принцип отмичара и разбојника у целом свету –враћам ту парцелу онима којим сам је и дао, ваше тапије о власништву ће се користити само као докази о извршеној отмици од мене и од њих - оних којим је дато – на основу њих (тапија) вас и осуђујем!
Склањајте се на друге моје парцеле на којима ћете можда моћи да започнете друкчији живот, живот покорног и захвалног слуге којег увек видим  награђујем.
Јуришали сте 1999.г. на моју посебно ограђену парцелу, на Србију, и засули сте је бомбама и отровима, назвали сте тај злочин «Милосрдним Анђелом» и посебно сте ми се ругали и пркосили у дане када су слуге моје којим сам дао на коришћење ту моју парцелу, славили име моје и име сина мога и слугу мојих који су ми по вољи – служите мојим противницима које сам избацио из Неба, служите Палим анђелима, а они једини од свих анђела могу да буду тако милосрдни како сте назвали ваше злочине.
Мислите да сте ту парцелу отели, присвојили и да је можете ви некоме поклонити – не може!
Она је моја, ја ћу је вратити онима којим сам је  дао на начин да буде поука свима у свим будућим временима, да се Божије Имање не сме нападати!

*Британија:
Ти си коловођа и предводник отмичара и разбојника, ти си ме скоро избацила са моје имовине – дошло време да видимо шта сте зарадили, па да вам платим! Платићу вам све по свакој заслузи и сваком делу.
Ти си пројектовала битку са мном, јуришајући на моју посебно ограђену њиву – на Србију, 1999.г.- платићете нестанком њиве на којој сте изградили своју државу са тако устројеним поретком непрекидних злочина.
Досадили сте ми, заслужили сте то што сам вам одредио, по основу молби слугу мојих који надгледају шта све чините – заслужили сте казну јер се  нисте освртали на опомене моје! Ово је коначно и неопозиво!

*Немачка:
Ти си поодавно запосела, без дозволе, њиве које сам ја доделио својим слугама - Србимa, отераћу вас, колико вас преостане, тамо где сам вам одредио да живите. Ништа нисте научили од Срба које сте натерали да буду то  што сте ви, јер сте умислили да сте ви ја! А ви нисте ја!
Гледам вас шта све радите и силом оружја и силом новца – учинићу вас сиромашним,  гладним и понизним, тражићете да радите за храну код оних које сте понижавали, молићете их да обрате пажњу на вас, али им ја то нећу дозволити – све док се не промените, а за то вам треба наредних 1.000 година!

*Турска:
Ја те отерах са  мог посебно ограђеног имања пре 200 година и погреших што ти дадох посебну њиву за државу, оставих те у животу да се пресабереш, схватиш да си кажњена, да се промениш и одустанеш од намера чињења лоших дела због којих те казних – ти ојачала, па би да поновиш оно од пре 200 година – не дозвољавам!
Идете у решето и делим  ту њиву коју вам дадох, другим, околним народима који живе на околним мојим њивама.
И више нећете имати прилику коју сам вам дао.
Избрисаћу вас из сећања народа, то вам је исто што и смрт коју сам вам одлагао – јер и ја се коригујем и ја исправљам своје грешке! Правили сте кулу од глава слугу мојих, од глава народа мог, од глава Срба! Томе вас је научио лично мој противник, идете са њим, а видећете куда шаљем њега!

*Поседи Британије широм света:
Решетам вас и чинићу то све док вам се не врати сећање на првобитну оганизацију живота на тим парцелама и док га у највећој могућој мери не обновите – ту сам вам сачувао староседеоце који су власници тих њива које им преотетсте, па се саветујте са њима!
Јер су они домаћини!
Ви, моје непослушне слуге, на челима тих поседа које сте неовлашћено присвојили, упамтите: Ви нисте ја!
А то ће вам бити показано врло очигледно, да увидите где сте грешили. Враћам те моје парцеле на коришћење онима којима сам  их  дао!

*Србија:
Разградисте, запустисте, наружисте, напустисте моје посебно ограђено имање – Србију, све мислећи да сте ви, слуге моје неодговорне, ја! А ви нисте ја!
Да није неразрушиве ограде коју поставих још од Постања, тешко да бих нашао ту моју њиву!
Шта учинисте и што то учинисте?!
Једино, сачувасте име моје у имену свом, али многи и не знају шта то значи, сачувасте име моје парцеле и назвасте је именом мојим и својим, али већина о томе не брине.
Одбацујете моје писмо којим се служисте хиљадама година, прихватајући просте језике и компликована писма у замену за савршенство које вам дадох  и оставих да се њиме служите и поносите!
Ко вас је овластио, слуге непослушне ималоумне, да моје имање делите, да  моју парцелу издајете, продајете, поклањате??
Чистим своју ограђену парцелу, орем, сечем, косим, грабуљам, палим, рушим, враћам све у претходно стање за оне који преостану.
Враћам  вас на живот по Принципима Довољности.
Решетам вас док се не сетите ИСТИНЕ, док је не прихватите као основу свог живота! Решетаћу вас без гледања колико вас остаје, док не будем весео због свог посла уређивања своје парцеле и враћања свог народа ономе чему сам га учио и због чега сам га и створио!
Правим од своје парцеле Србија, острво спаса за  све који то заслужују, а ви пазите кога и због чега у њу примате!

Не имитирајте ме у ономе што сам оставио само за себе. Ви нисте ја!

Ви јесте мој народ, али само док живите по принципима којим сам вас научио.

Власништво над парцелом Србија трајно задржавам и исту ћу допунити свим народима - црним, жутим, црвеним, који буду постали Србини, који пристану да буду моја деца и носе  моје име – она, Србија, постаје и огледна парцела као што је била и на почетку.
Вама који сте требали да пазите на парцелу и на народ којем сам  је дао, плата је спремљена. Будите спремни за то.
Пре две године сам вас једном  песмом упозорио какви треба да будете –мислили сте  да је шала!
Сада ћете видети каква је то шала и каве су последице.
Енергетску заштиту око Србије можете видети под: "Књиге", под «Заштити силом читану реч» која се може преузети у Ворд програму. Заштита је на задњој корици књиге.
Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 23.2.2014.г. у 16,30 ч."





3 comments:

Анониман,  18. јун 2015. 18:43  

ПРИНЦИП ДОВОЉНОСТИ:

Христос само са пет хлебова и неколико рибица храни толики народ:
“…Сви једоше и наситише се и што претече хлеба накупише дванаест котарица, да не пропадне…” Смисао реченог није у самом чуду (јер то чини Син Божији!), већ у чињеници да хране ( и не само хране!) има довољно на Мајци Земљи, толико довољно да и претиче, само ако се праведно и правилно распореди , и не разбацује.
На сличан начин о овоме говори и Св. Јован Крститељ окупљеном народу свих друштвених слојева тадашњег друштва (обичним људима, цариницима и војницима).
Обичним људима (руљи – како кажу мондијалисти) говори(м): „Ко има две хаљине нека пода ономе ко нема; ко има хране - нека чини исто тако.”
Цариницима говори; „Не иштите више него што вам је речено!”
И војницима говори: „Никога не опадајте, никоме силе не чините и будите задовољни својом платом.”
Тако јасно, једноставно, приступачно свима, кратко – читав (Јеванђелски) социјално-политички програм.
У Јеванћелској причи о богаташу и Лазару опет имамо поруку за богаташа - да је и Лазар једнако потребит као и он, и да Лазару нису довољне само мрве са богаташеве трпезе.
Међтим, данашња ситуација указује да БОГАТАШ /мега капитализам/ одузима Лазару и мрвице које падају на земљу, и свесно ради на његовом /Лазаревм /физичком истребљењу.
Све треба да је у „златном пресеку” - у границама неопходне потребитости.
Од премногог се побесни, а од премалог подивља, а онда долази до социјалних ломова и крвопролића.
Богатима, (мала мањина), похлепнима никад доста богатства, а
сиромашнима (велика већина) ни хлеба довољно!
Због тога, сви треба да буду социјално збринутих (до граница разборите неопходности), по угледу на пчеле у кошници , мрава у мравињаку...
Ако то могу бесловесна створења, а колико то тек може и треба словесни човек као круна Божијега стварања, као слика и прилика Божија!

Драган Славнић

Анониман,  19. јун 2015. 09:38  

Драгане, послао сам вам један мејл, да ли сте га добили?

Мој мејл је: z.strika@aon.at

Срдачан поздрав
Жељко Стрика

Анониман,  19. јун 2015. 13:25  

Да, овог тренутка сам га добио и потврђујем Вам преко свог
мејла.
Свако добро!
Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh