Tvrđava!




Тврђава!

–Пробе освајања-


Јуришају опет, јер не верују да постоји неосвојиво, пробају са свих странa ограде, из Босне, са севера од Мађарске где су постављене полицијске страже Немачке, са истока где су успели да убеде Бугаре како им се све чини у њиховом интересу, са стране Албаније и са Косова, и сада се Европа пали са југа, одоздо, из Македоније, како се свака ватра и пали, и како се иницирао сваки европски рат који се потом претварао у светски….

Руше Грчку, али је то недовољно, далеко је она од Европе, потпаљује се Македонија, како би се уплашила Србија па да се преда Америци, а ако би она истрајавала, а и мора и хоће, онда се ватра лако пренесе на Немачку која се спустила до Суботице, на србско-маџарској граници.

Европа се не може запалити преко Украјине!
У њеној близини је снажна ватрогасна станица која то не дозвољава. И од тога ће се поступно одустати, јер је циљ паљење Европе, ради указивања на њену зависност од Енглеске и Америке, односно циљ свих циљева је немогућа промена исхода битке која је одржана, битке између војски палих Анђела и Србије, са Русијом као својим природним и неодвојивом делом, битком на духовном плану коју су Пали Анђели изгубили, па сада као сваки Ђаволов војник јуришају на ТВРЂАВУ,  на Србију која је ограђена невидљивом и неосвојивом оградом, кроз коју и ако се прође погине се, која не дозвољава да се било који насилник у оквиру тог ограђеног простора закући, да постане староседелац,  јер је проваљивањем обележен за навек и сваког тренутка бива потсећан да треба да иде са друге стране те ограде.

Жртвовање 50-100 шиптарских војника послатих на најбољу полицију на свету, македонску, било је само исказивање   немоћног беса и покушај плашења Србије, показивањем шта би јој се могло догодити ако се на њу упути иста таква или бројнија група шиптарских  јадника, уцењених на најразличитије начине, све везано за голо преживљавање - њих и њихових породица, када они делују у крајњој нужди жртвујући свој живот за спас живота својих многобројних породица.

Србија је ТВРЂАВА, она је неосвојива и поред на хиљаде осведочених издајника који би је издали, али је то занемарљив број у односу на оне који Србију воле, на оне који очекују да им се изда једноставна, али дуго чекана команда, која се чека још од 1988.г. када је последњи пут издата, а гласи „Радите по закону!“ – то је оно што ја стално понављам, оплемењујући је оним што се тада није чуло, јер говорим „Радите по законима и бојте се Бога!“.

Упозорење: Не притискајте Николића, Вучића и Дачића да учине било шта противзаконито и без страха од Бога, јер ћемо све то лако поништити и вратити у пређашње стање – ово је упозорење Немачкој, Америци и Енглеској - не присвајајте оно што вам не припада јер ће све то бити одузето и одговараћете сви који у томе будете учествовали - ово се односе на оне који би сада да лове у  мутном.

Србски цар се вратио са Параде Победе у Русији, сада му је на реду да позове народ у један од она два воза која су паркирана у Србији, да се тим позивом легитимише, па или да му акламацијом поново признамо статус нашег цара, или да му царску титулу игноришемо и чинимо у интересу Србије и њеног народа, а њега приупитамо шта је наумио! 

Онај који влада Србијом,  у велике бриге се бацио, плаше га сценаријем из Македоније, терајуј га да мења Устав Србије, зову га у Америку, а он би да среди своју странку да од огромне масе различитих интереса створи на брзину неки вид организације која би могла да овлада Србијом… али не иде се на стварање Организације насиљем, претњама или уценама, то се ради на друкчији начин, па од тог његовог плана нема ништа – он би радо да се из свега измакне, да се врати својој жени и деци, да се врати у време пре ових својих егзибиција када од навале крви у главу није ни чуо ни видео, сада се то бистри, али му се  стављају на увид обећања дата у разговорима у четири ока  – не бој се Александре, то се не важи ни теби ни њима, нећемо признати било шта што си неформално изјавио, обећао, продао, предао, купио, добио, издао, присвојио, ништа без форме и без да је то записао државни писар, а ви који га држите за речи или потписе дате  у тим стањима, па држите га и даље ко вам брани, он ускоро може да промени радно место и ништа га од онога што вам је обећао неће обавезивати, нити ћемо ми то да признамо, сматраћемо све то непостојећим!

Србија неће постати Украјина, ни Македонија, ни Косово се више неће поновити, они који воле Србију, бринуће о њој на начин који је примерен,  нигде их неће бити да буду видљиви а биће свуда где затреба, они ће помоћи нашем цару Томиславу да преузме власт у Србији,  а ако он то одбије, а сада се још не изјашњава, (Детаљи на: http://komanda-540.blogspot.com/2015/04/volonterima-na-silu.html) исту ту  могућност ће понудити  Александру Вучићу, уз услов да и он сам поступа по законима – једном или другом ће на располагање  бити стављена постојећа неформална Организација способна да влада, а они ће јој бити  на челу са овлашћењима која им закони дају. Ако ни један ни други не буду хтели или смели да раде по законима и у интересу Србије и њених становника, онда ће се, користећи се институтом крајње народне нужде, све радити без њих.

Добри и трпељиви народ Србије, свих нација и мањина, чека да се изјасне Томислав и Александар. Али ни то стрпљење није бескрајно, наравно!

Тврђава Србија 
Детаљније на :
http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/12/zastiti-silom-pisanu-rec.html

Драгољуб


Постављено 10.5.2015.г. у 12,20 ч.

9 comments:

Unknown 11. мај 2015. 08:29  

Ових дана се доста људи уплашило, и како и неби након читања бомбастичних наслова да ћемо бити побијени, прегажени итд.... али ја им упорно понављам да од тога нема ништа, да нас чува Бог и да ће све бити у реду. Ова земља је патила превише.
Страх је јако велики проблем, а он долази када не верујете довољно, оног момента када је ваша вера већа од свега ...тада се плашите само Бога и ничега и никога више. Не бојте се! Бићемо ми добро!

Хвала брате Драгољубе на овом тектсу, само ми је потврдио да сам у праву што немам страха уопште.

Анониман,  11. мај 2015. 11:23  

ПОРУКА У МОЋНОМ 10-ерцу

ЈА-СРБИЈА НЕ ЖЕЛИМ У НАТО!
ЈА-НАТО НЕ ЖЕЛИМ У СРБИЈУ!

“Дипломатски разлаз” /свак на своју страну/ на “ИНФОРМАЦИЈСКИ НАЧИН”.
Поруку треба прочитати у себи, од свег срца, са пуном пажњом /умно-срдачно/, више пута, док се не осети да су слова или слогови поруке синхронизовани са откуцајима срца.
Порука може бити изговорена и наглас, присутним истомишљеницима који ће је прихватити, усвојити на исти начин на који је и изговорена.
Порука се може на исти начин отпојати и одслушати уз гусле.
Силу и моћ језика срБскОГА схватили су и наши непријатељи, па зато хоће БОЛОЊОМ да нам из школских програма изгурају епску народну поезију у 10-ерцу, а угурају Хари Потера и сличне холиВУДУ сподобе.
Због тога су ГУСЛЕ – “МОЋНО ОРУЖИЈЕ ДОБРА /СРБА/”, а ПОРУКЕ у 10-ерцу – “МОЋНА ИНФОРМАЦИЈСКА МУНИЦИЈА”.
Овај модел поруке у 10-ерцу примењив је и превентивно на појединце, институције, или ситуације, под условом да је садржај увек добар, да никоме и ничему не шкоди, а ефикасно штити од насртаја.
Због тога и није важно шта су рекли или се договорили НАТО истомишљеници јер су то поруке по – “ИНФОРМАТИЧКОЈ ХОРИЗОНТАЛИ”, а ми нашу поруку шаљемо по – “ИНФОРМАТИЧКОЈ ВЕРТИКАЛИ”.
И сада имамо, практично, примењен информацијски модел Оченаша :“...да БУДЕ воља Твоја на Земљи…” /простору и времену – чујно/, казана, у 10-ерцу /речима/, ''… као што ЈЕСТЕ и на Небу…” /ванвремено, у вечности/, на таласној дужини 10Hz EM спектра – у мислима/.
На такв начин, ми “инсталирамо” нашу поруку из “локалног” у “нелокални центар свести” – ИНФОРМАЦИОНИ СИСТЕМ Планете /са временског одтојања од 3,2 /3,5/, 6,4 /7/, 10,7… година/, и тако из прошлости вршимо информацијску подршку наше будућности, а све из КТ/командног тренутка/,
-садашњости.
Дакле, порука је свевремена – обухвата прошлост /прошлу садашњост/, садашњост и будућност /будућу садашњост/!
Јеванђеље је најсавршенији програмско-кибернетски модел, исказан ХРИСТОВИМ РЕЧИМА:
“Својијем ћете се речима осудити и својиме ћете се речима оправдати '', и: “НЕКА ВАМ БУДЕ ПО РЕЧИ ВАШОЈ!”

Драган Славнић

Анониман,  12. мај 2015. 11:49  

Ja бих овакве поруке писао ислкључиво у афирмативном, односно потврдном облику. И не бих, нипошто, оно "ЈА" стављао уз Нато.
Нпр.:
"ЈА-СРБИЈА ЖЕЛИМ СА РУСИЈОМ!
ЕУ- НАТО ОДЛАЗИ ИЗ СРБИЈЕ!"
(Добар навијачки поклич :) )


У наставку један цитат из једне пјесме "Поробљена Србија" Драгана Симовића, истина нешто мало дужи, надам се да брат Драгољуб неће имати ништа против. Мислим да добро описује стање ствари- могло би се и на цареве и владаре односити:

"...
И гле!
Твој ум је поробљен,
и твоје је срце заточено,
и твоја душа вапије у тамници света.

И снови су твоји уловљени давно
и име твоје избрисано из књиге живота.
Пристао си да служиш синовима таме,
да будеш један од оних што се одричу Слободе,
што се рађају у страху и умиру у страху.

Пристао си да будеш њихов, и ничији и никоји.
Пристао си на све;
и што су тражили, и што нису тражили од тебе.

Више не личиш на себе, нити на Претке своје,
нити на оне далеке што ће послије тебе доћи.
Жив си, а мртав.
Млад, а тако стар.
Тек рођен, а гле, већ на свршетку века.
Твој пут се губи у беспућу света,
у времену којега ни било није,
у простору који се догодио није.

Нико неће знати,
ни када си дошао, ни када си отишао,
ни да ли си игде био, ни да ли си уопште био.
А на све си то, гле, сам пристао,
јер си поверовао у лажи господара света.

Твоје мисли, нису твоје мисли.
Твоја осећања, нису твоја осећања.
Твоја дела, нису твоја дела,
јер су они, синови таме, све твоје, давно од тебе узели.
Узели су ти, гле, и душу и срце и снове,
зарад варљивог блага овог света опсене.

Али, још има наде за те,
и ја верујем у тебе и у снове твоје
и верујем теби и срцу твојему.
Светлост у нама, јача је од таме света.
Љубав у нама, јача је од мржње света.
Истина у нама јача је од лажи света.

Ако их се одрекнеш, бићеш снова рођен,
за један лепши живот у вечноме сада.
Ако их се одрекнеш, поново ћеш ти бити ти,
бити оно што јеси , што си још пре рођења својега,
желео да будеш.
Ако их се одрекнеш, овај ће свет, гле,
уистину бити твој.
Лепши и дивотнији од свих дивних светова.
....
"

Жељко Стрика

Анониман,  13. мај 2015. 01:16  

Утисак ми је, да се народ, не плаши.Преживео је свеколике невоље и чини се да га више ништа не може изненадити.Шта више, имам утисак да му је сасвим јасно, да сам мора да узме судбину у своје руке.Чини се да је ,,оживео,,.-ја га осећам као неки живи организам - а до скора је био као мртав! Ослободио се величина својих вођа из задњих 20-ак година и као да зна да је он тај који једино и нешто може да чини. И бистра му је глава. Мислим да је разлучио шта се имало разлучити. Невољно сам гледала мој народ док је био умртвљен, пао, посустао, стално му желећи да устане. И ево, то време дошло. Дошло оно време када народ каже оно, на шта га Татомировић подсећа: Нека буде што бити не може!
Верица Стојиљковић

Анониман,  13. мај 2015. 10:17  

"ЈА-СРБИЈА ЖЕЛИМ СА РУСИЈОМ!
ЕУ- НАТО ОДЛАЗИ ИЗ СРБИЈЕ!"
(Добар навијачки поклич :) )

Други део поклича је противљење непријатељу, а стратегија противљења Богу је стратегија ''Палих Анђела''!
Ако се на то упецамо, ''Пали Анђели'' задовољно трљају руке
јер су нас навукли на ''танак лед'' - водимо борбу по њиховим
правилима, и тако смо са њима ПАСИВНО У САГЛАСЈУ.
Обраћамо им се заповедно / у императиву/, са дозом нетрпељивости, антипатије... са елементима МРЖЊЕ у нашим
срцима, што је њихов циљ, јер нас тако поробљавају, чине својим робовима.
Сваки поклич, а нарочито навијачки, изаизива напетост, узнемирење... - сва она негативна ментална стања у нашим душама којима се ХРАНЕ И БИТИШУ ''Пали Анђели''.
И тако ми са њима пасивно сараћујемо, допуштамо им да нам
запоседну срце и душу!
Добар циљ се једино може остварити на добар начин - БЕЗ
УЗНЕМИРАВАЊА СРЦА и УМА, дакле - СМИРЕНОШЋУ, да
би смо вазда били на ХРИСТОВОЈ ФРЕКВЕНЦИЈИ /8-12Hz/.
То врло сликовито објашњава Никола тесла као феномен ''космичког бола'' / Христова максима: ''Ко тебе каменом, ти њега хлебом''/.
Ево шта каже Тесла:
...кад год су мене или некога коме сам био привржен или дело коме сам се посветио други повређивали на посебн начин, који бих могао најједноставније да се окарактерише као крајње ружан, осећао сам то као нарочит и неописив бол, који сам у потрази за бољим именом оквалификовао као ''КОСМИЧКИ'' а убрзо затим редовно се догађало да су они који су наносили бол пролазили лоше.
После много оваквих случајева поверио сам се једном броју мојих пријатеља, који су и сами имали прилику и да се увере у истинитост ове теорије...''

Осим тога, све поруке треба да су у 10-ерцу, казане у садашњем времену /пресеку прошлости и будућности/, као
пројекцији вечности у времену и простору.
Радња казана у садашњости је трајно вршећа радња, и она
исправља грешке прошлости и правилно обликује будућност.
Ако сте заинтересовани за размену мишљења, ја Вам могу
доставити цео текст у којем је све то потанко објшњено.
Разуме се, то не могу без Ваше мејл адресе и сагласности др
Драгољуба Татомировића.
Сврха свега јесте слање оперативних порука, а не необуздана
и неконтролисана жеља за некаквим надмудривањем и доказивањем предности овог или оног мог мишљења у односу на било које друго мишљење.
Хвала Вам ако сте ме правилно разумели, а у то не сумњам!

Драган Славнић

Анониман,  13. мај 2015. 20:55  

Разумјели смо се, нема проблема.

Све најбоље
Жељко Стрика

Анониман,  13. мај 2015. 21:01  

Мој е мејл је познат господину Татомировићу.

Поздрав
Жељко Стрика

Анониман,  13. мај 2015. 21:14  

Ja немам увида у то, али вјерујем да је тако како Ви кажете Верице, и надам се да ће Срби коначно да искључе телевизор и укључе сопствени мозак (мислим на већину)

Поздрав
Жељко Стрика

Анониман,  14. мај 2015. 00:53  

Dva imena koja volim, Zeljko i Dragan, dva moja brata rodjena. Ovde ih srecem samo sa drugim prezimenom. Hvala vam dragi moji sto nas ozivljavate i umivate svjetloscu i ljubavlju. Kad smo kod ljubavi tu je i brat Drago-ljub koji nas je svojom VELIKOM ljubavlju spojio. Hvala vam od srca svima. Uz svakodnevnu molitvu ponavljm i ove rijeci. Moram priznati da mi je Zeljkova verzija milija, ne ide mi nikako ja nato- nikako. Tanja divna si. Tvoj doprinos borbi za Srbe i pravdu je za primjer svima. Dace Bog pa cu uskoro i ja tako samo da mi se poboljsa zdravlje mladje cerkice Divne koja je ostala sa nama molivom brata Dragoljuba, njegovog prijatelja Monaha bez manastira i moram jos spomenuti nesebicnu podrsku i ljubav kroz molitvu brata Spasoje Vlajica i sina Slobodana. Uz vas sam braco i sestre moje preko Drine. Srb-i-ja Dragana Radisic Medic, Prijedor

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh