Podmladjivanje orezivanjem


Подмлађивање орезивањем

-Ко, како, чиме и због чега орезује?-


Да сазнате целокупну замисао неопходно је да се упознате са
садржином наслова под «веза» - прогноза по годинама, јер
присуствујемо њиховој реализацији.

Веза:




Моје прогнозе се остварују у мери сигурности доласка смрти до сваког рођеног човека - све прогнозе су се оствариле са роком доспећа од 2-3 године.
Као аутор тих прогноза, врло сам задовољан јер су остварења прогноза само несумњива потврда исправности моје специфичне Методологије која се ослања на неке од важећих научних принципа уз много модификација да се она, Методологија израде прогноза, заснована на деловима више официјелних научних дисциплина, али и на принципима теозофије, може се сматрати посебном и оригиналном.
Истовремено и стрепим у мери која је уобичајена за онога који зна шта ће се догодити и који је низом сопствених мера покушавао да укаже на могуће мере предупређења онога што сигурно долази - нисам у томе успео у мери која би ме учинила задовољним па ми остаје нека врста сатисфакције што сам о свему обавестио више стотина хиљада мојих читалаца и много већи број оних који се информишу преко других електронских медија који прилично често преузимају наслове са Златног Билтена – волео бих да је резултат бар мало друкчији али није.

Овај наслов је трослојан:

*Први слој је намењен читаоцима свима доступног блога Златни Билтен, који не желе да се зна да су моји читаоци и њима ћу омогућити само назнаке из овог текста уз упутство на старе наслове који се сада остварују;

*Други слој су војници Команде-540, односно Братства «Срб и ја» и ови текстови,  уз остало што им је дато, имају за циља да увећају њихову сигурност у војничком наступању;

*Трећи слој је намењен за испуњење мојих обећања датих читаоцима затвореног (условно) сајта Златнибилтен.срб који су имали поверење у моје обећање и који имају храбрости да се именом и презименом легитимишу као читаоци наслова на том сајту.
Наравно, они с били спремни да приложе уплатницу у износу од три паклице најјефтинијих цигарета, да, када бих пушио, могу да их користим док обликујем информације за њих.

Организација која влада једном државом, односно светом, идентично се подиже као засад неког воћа – бира се земљиште, клима, време сађења, снабдевеност водом, правци ветрова, алати за рад, кућица за раднике и чуваре, магацини, подруми прилазни путеви и све друго од значаја за успешан род и остварење циља који се зацрта приликом одлуке о сађењу.
О воћњаку треба да брине зналац послова око воћа, искуствени или и школовани као би  се живот воћњака одржавао у што дужем периоду.

Зналци су ти који процењују када је потребно предузети лаку или тешку резидбу воћњака у циљу подмалађивања и продужетка живота воћке, у смислу давања плодова.

Организација која влада Србијом:

У више наслова сам покушавао да аргументујем да Србијом влада једна те иста организација, под различитим називима и симболима, од васпостављања новије Србије, у време изненадног појављивања Немањића, који су заправо подржани у доласку на власт како би се Србија уклопила у већ формирану превласт досељенечких црних народа на тло садашње Европе, које су, пре њиховог доласка, у већем делу настањивала србска племена – и она, Србија под Немњићима, се уклопила, али је у сваком периоду европских трансформација у смислу стварања држава и савеза држава за досељеничке црне народе, успостављања превласти одређених властелинских породица из којих су израстала тзв. владајуће европске династије, вршено и подмлађивање саме Србије, али никада потпуним крчењем, већ ПОДМЛАЂИВАЊЕМ, лаким или радикалним ОРЕЗИВАЊЕМ – све као да је воћњак у питању!

Последње радикално подмлађивање је вршено после 1448.г. падом Смедерева, када је Србија окупирана од стране тадашње Турске, потом довођењем на власт Карађорђа, Милоша Обреновића, Карађорђевих потомака, довођењем на власт странца – Јосипа Броза Тита и све ово после тога, што оличава Јосип Броз Тито, није било ништа до лако орезивање, уобичајено у сваком воћњаку као вид омогућавању воћки да се развија, рађа и буде од замишљене користи.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh