Nevidljiva ruka zavodi red

webtarantula.com

_________________________________________________________________
Невидљива Рука заводи ред

-Поравнавање рачуна у остављеном времену-

«Ништа не можете без мене!»
-ИХ својим ученицима-

Јуче, на дан посвећен Гласнику лепих вести, Св. Арханђела Гаврилу, мени се опет догодила посета онога којег називам Монахом без манастира, који ми од 1997.г. отворено прича и објашњава, све пазећи да ми се нађе при руци када је то потребно, а без да знам како он то дознаје.
Он ми говори у уобичајеном разговору, јуче  уз хладну дињу и хлеб - тако нас двојица лети ручамо - а ја упамтим, па када оде, напишем, трудећи се да то буде све оно што је рекао, не мењајући ама баш ништа и не водећи рачуна коме ће се ово свидети, да ли ћу имати више или мање читалаца, јер моји наслови утичу на то.
Од 20. јула до јуче нисам имао ниједног читаоца из Русије, данас сам видео да више нисам тамо забрањен - број читалаца, јавних и тајних се повећао, али ми је жао што они моје наслове тумаче као да ја њих волим или не волим, а ја их волим, да их не волим не бих се ни трудио да их кроз критике поправим, све колико  могу и умем.

Јучерашња прича са  Mонахом без манастира:
«
Остављено нам време као да је опет при свом крају – а није, оваквих стања је само у последње две хиљаде година било на стотине, а само у последњих 100 година организована су два велика Светска рата, а 1999.г. ратом против Србије, започео је овај велики Трећи Светски рат,  који се води само под претњом уперених цеви ратних оруђа, а у стварности је то Рат за душе људи, значи Духовни рат, који се непрекидно прикрива лажним намерама за вођење правог рата, онаквог на какав су људи навикли.

Сви досадашњи ратови, мали или велики, светски или регионални, или чак и они локални на подручјима појединих држава, били су само поравнавање рачуна о дуговању која нису плаћена, па је Зајмодавац био принуђен да их сам наплати.
Удара се снажно у зурле, трубе, добоше и друге инструменте који се користе у подешавањеу фреквениција енергија људи на оне које замрачују ум, које блокирају разум и које без много размишњања своје срце учине отвореним за усељење Палих анђела – бестелесних бића, која не могу да оду из Равни Земље, па лутају као духови у Поднебесју, све  тражећи прилику да задoбију нечије срце и тело, како би тада као људoлика бића спроводили команде својих надређених.
Ударај у зурле и добоше они који су били као једно тело и један ум у тренутку доношења одлуке да се 1999.г. нападне Србија, која је потом 77 дана бомбардована, како би се  уклонила закрпа на шареном тепиху Палих анђела, који су надгледали Америка и њене испоставе у Европи и широм света – наравно све и увек под надзором Енглеске - како би се Србија, Божије Имање, ограђено и заграђено, уништило, присвојило, отело, придoбило, купило или на било који начин постало само део тог тепиха Палих анђела, који представља цео овакав свет.
Изгубили стрпљење – одлучили се на куповину оних који владају Србијом, уложили у њих много новца, давали им различита лажна обећања да пристану да промене Духовну Матрицу Срба – оних (ми Срби) који су моћници, због који се почетак Правог Великог Духовног рата одлаже – па су пристајали владари Србије на услове уговора који им је даван на потпис, узимали новац, прихватали инструкције тих држава - Америке, Немачке и Енглеске - о начинима промене те још једине тврде бране овако устројене ВасионеДуховне Матрице Срба, која се чува од Постања до данас!
Пробали да је промене и не иде!

Опредељују се на претње – нема резултата, на беду и сиромаштво сваке врсте – не иде, на обећања о бољем животу – не иде, прете изолацијом – не иде, Срби то већ видели, новом окупацијом – не иде, Срби научили и на окупације, окрећу научнике и свештенике против Срба и њихових интереса – не иде, Срби знају да су свeштеници какви су сада у Србији, без Духа Светог у себи, те их третирају као обичне људе маскиране у свештеничке одоре – не иде, Срби их одбацили па се определили на самосталну и непосредну комуникацију са Богом на местима на којим им је угодно, одвраћају нас од наших држава и народа у њима, превaсходно од оне која има силу, од Русије – не иде, знају Срби да су Руси погубили много србских особина, да су у многоме изгубили геном слободе и храбрости, што се на очигледан начин показује у Региону Доњецк у Украјини где се против планова фашистичких власти Украјине (читај Америке и Ватикана) боре само Срби, са подручја некадашње србске аутономне покрајине «Нова Србија» или «Славено Сербија», коју су совјетски комунисти на чијим челима су у скоро 100% били Јевреји, са руским презименима као маскирним оделима, укинули 1918.г. и од тада је називају «Новом Русијом»!

Остали народи се не боре за своја права, па се и сада на територији Славјано Сербије – заправо на подручју Србије у Украјини, опет води рат Палих анђела против Србије и Срба, све пресликано из 1999.г. када је Србија била мета масовног напада побеснелих Палих анђела у ликовима  Клинтона и осталих ђавола на челима ЕУ и држава које су учествовале у непосредном и посредном рату против Србије.

Тај рат из 1999.г.  није се ни прекидао, мењала се тактика, средства рата, мењали се издајници на челу Србије, али је Рат за душе Срба трајао непрекидно, траје и данас и наставља се у у Славено Сербији/Новој Србији у Украјини, како би се тај СРБСКИ НУКЛЕУС у целости уништио, јер се он може распалити у велику ватру којом би се Русија, можда, могла и ослободити власти Палих анђела, које је на власт довео Уљанов (Лењин) и потом је предавана истим таквим до дана данашњег.

Сви су они од 1918.г. поништавали и саму помисао да је Русија заправо Србија, да су Руси заправо Срби, па у Русији данас имамо на стотине признатих и законом  заштићених националних мањина, осим Срба, мада су Руси Срби, али будући да то прећуткују, говори се да у Русији Срба нема, а да је настањује 80% православних Руса, народа који није на списку народа који има свој несумњив корен!
Хеј, браћо Руси, отрезните се од онога што вам се сипа скоро 100 година у главу, преобратите се, признајте ко сте и покорите се Богу, а тада би гледали колико би вас било и чиме би све располагали!

Ево за браћу Русе:
Не патите што се ваш наречени предводник В. Путин негде склонио, што су га можда склонили на исти начин на који је и доведен - Русија не може пропасти јер је она Србија! И јер је ми из Србије која је пристала на сва трпљења овог света да би опстала, како би и ви могли да кажете да нисте тиква без корена, али ми ћемо вас, наравно, казнити, због овакво вашег понашања јер нити сте врући, нити хладни, већ млаки и  вас треба избљувати из србског корпуса, али ћемо вам ми дати још једну прилику, јер рачунамо да сте подлегли због притиска који је био већи него што сте могли да издржите, па да се вратите на познате путеве!

Западне државе се боје Електромеханичког система за активирање руског нуклеарног оружја у свакаквим околностима, као неизбежну узвратну меру за случај потребе, и називају тај систем «Мртвом руком» по томе што тај систем ради и ако буду сви они који имају шифре за активириња побијени и то је и један од важнијих разлога што амерички Пали анђели одлажу напад на Русију која је под влашћу истих таквих, њихових другова, убачених у власт Русије као што су учинили и у Србији, или у власти Срба названих Русима, који су изгубили геном храбрости и слободе! Јер су комунисти у њима скоро 100 година убијали Живог Бога!

Бог не помаже оним који су Га се одрекли, а имајући у виду чињеницу садржану у поруци ИХ својим  ученицима датој им у једној непосредној беседи и разговору са њима која гласи «Без мене ништа не можете!» - ти без тих генома, сами ништа не  могу, а Он неће да им помогне!
Свако може видети на каквој су они сада ветрометини и какав им је крај намењен, ако се не тргну док још има времена. Они, Руси, јесу наши, јесу Срби, али се духом морају вратити међу Србе, или ћемо их се морати одрећи!

Али је та «Мртва рука» права играчка у односу на постојање «Невидљиве Божије Руке» која је у суштини оружје самог нашег Живог Бога, којим Он поравнава, изравнава, плаћа, и наплаћује, којим кажњава и награђује.... од те Руке се Пали анђели боје много више, али то крију, то не помињу, јер ако би о томе говорили признали би надмоћ Живог Бога у односу на њиховог шефа, шефа Палих анђела, Противника, који је са трећином свих Анђела стигао овде међу нас, сво време тражећи начина да му људи служе, а не могу никако до када им људи уступе своје срце, а тиме и своје тело. (На Златном Билтену има детаљан опис те ђаволске муке под «Туга зомбија» - Напомена аутора овог наслова).

Невидљива Рука се испружила, са пет прстију је упрла у пет континената – десна рука је пружена на слику Планете Земље, развијена као да је у питању равна површина и тада је одређена судбина тих континената и народа који су на њима. Наравно, палац је стајао на Србији, на Божијем Имању, а тада је шака направила скоро цео круг, враћајући се на полазну тачку - Србију! Ту почиње и ту се завршава! Рат је почео 1999.г.

Ко не верује, биће му лакше да твори што иначе и твори, да чини оно што чини, да верује како и верује, али свако кога то бар мало занима може да погледа шта се догађа и уз назнаку да се све завршава 16.3.2015.г. када ће свет бити преуређен до непрепознатљивости – по тада измољеном, предложеном, образложеном и усвојеном!

Ово објашњење говори да се тим поводом није сам Господ спустио у Србију, мада је Он ту скоро стално, у нама који Га примамо, па својим палцем и прстима преуређивао – то су урадили они којим се молбе испуњавају, јер су они најобичнији, скромни, чак и сиромашни људи, којим не требају никакви посебни услови – просто, знају где се отприлике налази који континент на неком папиру то скицирају и обележе, упру прстом у њега, помисле шта би да се догоди и то је завршено! 
Обећао сам да ћу те једном упознати са неким од њих, нисам заборавио, него никако да то буде згодно, а последњу годину дана су у великом послу, ретко су овде, али хоћу..... када буде згодно. Причао сам им за тебе.

То је тада запечаћено, забетонирано и само се може мењати њиховом новом, али образложеном, молбом, јер они одговарају за све што моле!
Они пожеле, а «Невидљива Рука» уради!

Погледај шта се све догађа са капиталом пљачкаша Србије, видиш каква се борба води међу њима, каква огорчена борба се води да се опљачкано сачува – али од тога нема ништа! Све се поравнава, остају на ономе што су имали када су се упустили у пљачку, предавши своје срце и тело Палим анђелима! Невидљива Рука ради!
Ускоро ће сви видети и сами све о чему сада говорим.

Да Русија сада има бар једног таквог молиоца, изгледала би сасвим друкчије, али су комунисти све чинили да се то не одржи, а одржавало се вековима постојање таквих молиоца и све до доласка Уљанова на чело Русије!
Оног чији је долазак на власт у Русији/Србији, плаћен са 110 милиона руских/србских глава, оног чија је знамења В. Путин вратио као државна обележја садашње Русије, јер су једно кратко време била склоњена, све то правдајући успесима у Другом Свeтском  рату, који је Русија водила под тим  знамењима.

Група «Србих-888» је неформална група Срба, у њој има неколико њих чије се молбе испуњавају.... она ради, надгледа, коригује, предлаже или предузима и конкретне мере. (На ЗБ има наслов на самом почетку садржаја блога под «Група-Србих-888»-напомена аутора овог наслова).
Хоћеш да ме питаш докле је Србија стигла, па ево и о томе – за Србију се планирају нове мере, али ни једна не даје резултата, па се опредељују на стварање ХАОСА у Србији!
Иде се на стварање утиска како су све државне институције постале безначајне, непоуздане...... али Срби знају да Србију не чине ни њени политичари ни институције уобичајене у животу сваке државе – Срби знају како се стварају институције војске и полиције, судова, знају шта је добро а шта је лоше, па не реагују ни на најаву потпуне обуставе рада полиције, која је у својим  захтевима стигла до броја 17 и од толиких захтева, са само једним ставом о сагледавању криминалних активности старешина...... отприлике би сада Србија требало да стане и да реши сва питања око полиције, углавном радне и статусне проблеме, као да је за то сада повољна прилика.

Полиција ни њен синдикат не говоре о постојању плана завођења реда у Србији кроз ефикасно и стручно спровођење закона, о смени корумпираних руководилаца, о потреби укупног сређивања Србије у сегменту који се тиче њене надлежности.....

Више пута сам ти говорио да полиције не треба да буду оруђе којим ће се Србија увести у хаос, да не прете обуставом рада јер се њихова целокупна замена може извести за врло кратко време, ти то знаш да урадиш и слао си им поруке кроз неке твоје  наслове, да они треба да спреме податке којим би се стање у Србији довело на прихватљив ниво.... они који су им на челу и ти из синдиката, осећају да овако неће  моћи још дуго, па се копрцају, прете, галаме, као они су битни, а немају појма да Невидљива Рука само што не махне!

Ко буде стао уз Енглезе, Немце, Американце или и Русе, до времена док се, Руси, не поврате у своју свест, биће очишћен том Невидљивом Руком, као метлом и зато нека се свако пресабере сам са собом, шта ће и куда ће и са ким ће, када дође тренутак рада те Невидљиве Руке.

Ето, рачунам да сам на данашњи Велики дан, дан Св. Арханђела Гаврила и ја теби донео неку лепу вест.... али какве су такве су, ја не улепшавам па немој ни ти, пиши како сам причао, ја одговарам за причу, ти за писање, хвала за слатку дињу и хлеб, хвала ти за ручак – одох ја сада, остај  ми у здрављу, обећао сам да ћу доћи када будеш код Извора и хоћу, даће Бог!»

Отишао мој Монах без манастира, а ја данас, дан после приче, видим како су се силни синдикалци полиције ућутали.
Хвала молбама које и он упућује, он је у причи критиковао хаос, и полицајци се ућутали.

Њима само додајем: 
Пазите шта радите, пазите да за шаку сребрењака не будете Јуда Искариотски, ако знате ко је то био!?
Размерите да ли је то што добијате вредно ћутања и гледања онога што нас све скупа води у пропаст. Кога се ви заправо бојите?
Чинова, функција, титула, остајања без посла – па запослен и незапослен ће ускоро бити у истој позиције, јер пара неће бити!

А забележено је да је римски император свог омиљеног коња произвео у Сенатора, да је вођа навијача био посланик у Скупштини Србије, да је гимнастичарка у Русији постављена за посланика Думе, да је шофер председника Бугарске потом постао председник Владе Бугарске, а и ја сам у своје време доживео да нам Подсекретар СЈБ (сада је то Директор полиције) буде некадашњи шофер једног председника општине који се домогао високе полицијске дужности па свом бившем шоферу поверио посао Подсекретара СЈБ! – тада је почело сејање овога што ви морате да жањете - још тада нам је тај шофер доводио незналице за начелнике, али мени се догодило да сам у 42. години пензионисан «У интересу службе» – сада ни за пензије неће бити, па смо сви на истом.
Пазите се браћо Срби, за ким и због чега идете!

Слава Светом Aрханђелу Гаврилу!
Хвала «Монаху без манастира»!



Нови наслов на сајту Златнибилтен.срб
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=56

________________________________________________

Ето, и Командант Света, Енглеска, се посебно интересује за овај наслов, 
на дан 29.7.2014.г. у 13,40 ч. затечени су да га читају већ 20 минута и 
17 секунди и наставили су и после тога! 
Владар света посветио једном наслову више од 40 минута! 
Невиђено интересовање засновано на анализи и чињеници да 
се прогнозе остварују!
Ово читање је вредније од свих других заједно, или од сваког појединачно, 
јер Енглеска управља светом, па је и порука из овог наслова нашла пут
до онога кога се тиче!

20'17"
 КОМАНДА 540.......  
      (Ово је "нн" енглески прикључак
       сакривен иза америчке заставе)

34'46"  -
40'38"

Дужина задржавања на блогу по једном укључењу
на дан 
30.7.2014.г. у 12,50ч.
23м 59с
Просечна дужина посета
 -
Драгољуб
Постављено 27.7.2014.г. у 15,15 ч. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh