Unutrašnji poslovi - Unutrašnjim Srbima!


Унутрашњи послови – Унутрашњим Србима!

-Понуда владарима Србије-



Ево, Организација «Команда-540» оформљена од Унутрашњих Срба, да ненасилно преузме власт у Србији у тренутку када је владари више не буду могли вршити ни држати под контролом, на Ивањдан, само пола године после прве поруке и поуке јавно износи своју Понуду владарима Србије, како би им се омогућило да наставе са вршењем функција на које су изабрани, без да се уплићу у послове који им, непосредно, не припадају по закону, све са циљем да се предупреде планови оних који не воле Србију, који би да завладају Србијом преко изазивања хаоса у њој, после којег би се нудили као пријатељи   и  спасиоци – ова Понуда је и упозорење свим оним који увелико раде на припреми хаоса, да им се то неће дозволити, да су уз њих само Срби-издајници, да су Унутрашњи Срби на свом терену, да ће им се прикључити увек потребан број успаваних Унутрашњих Срба, после чега ће се омогућити да легална власт настави да врши своју улогу, уз измену оних који су се стицајем различитих догађаја, ГРЕШКОМ, нашли на функцијама које онемогућавају да Србија постане једна домаћински уређена држава.

Организација «Команда-540» ће власт преузети ненасилно, заправо она ће власт само очистити од Срба који су се грешком нашли на извесним важним функцијама, а подршка силом ће се обезбедити законитим радом постојећих државних органа овлашћених и на коришћење силе, коју сада не могу да користе јер им се у посао мешају они који своје функције незаконито шире и на ресоре који су по законима независни у свом раду.

На Видовдан је Монах без манастира измолио оно што је садржано у наслову http://komanda-540.blogspot.com/2014/06/stiglo-zito-da-se-kosi.html, он ће помоћи Унутрашњим Србима и Организацији «Команда-540» да се добије оно што јој буде потребно!

Да не буде сумње у Монахове могућности, прочитајте шта је молио за Видовдан, па се и сами уверите шта се од тога остварило – а оствариће се и све остало.
Организацију подупире немерљива сила која се излива тамо где Монах укаже!

Сами сви можете видети како се ствари закувавају да би се завршиле хаосом – протести радника државних фабрика наоружања, радника из поплавама захваћених подручја, припремама за штрајк осталих радника због Закона о раду, малих плата, најаве губитка бенефиција, негодовање старих и пензионера због најаве губитка социјалних бенефиција.... када се све помеша, само им се придодају потребне стотине спремних на насиље, сукоб са полицијом је ту – полиција бива побеђена, власт која се тада налази у стању котрљања по улицама бива доступна свакаквим бандитима усмераваних од оних истих који су то извели и 2000.г. после чега се Србији догодило ово у чему је, те због тога упућујем на шире објашњење са почетка године, дрмусам успаване Унутрашње Србе, храбрим уплашене и оне који су већ спремни за предају.

Упућујем све Србе у државним органима да имају све припремљено код себе за дан када ће се власт придржавати да не падне у руке оних који би да изазову хаос – нека ту буду сви потребни елементи за чишћење државних органа од Срба издајника, нерадника, нестручних и немарних, од оних који гледају само своје интересе, не гледајте било чију функцију са страхом, гледајте човека и процењујте да ли је он тај који треба да је врши и имајте спреман предлог ко би требао да га замени ако је то потребно.
На овај начин, сви ми помажемо постојећу власт да почне да управља државом онако како нас већина очекује, без да ћутећи гледамо на рад власти који Србију води у пропаст.

Штеди се када се има, власт и држава се спашавају док још постоје! После тога остаје само прича која тешко даје резултате.

Не рушимо државу – мењајмо власт!
Власт се мења и помоћју коју јој пружимо!

Не бојте се – полиција Србије са Војводином и Косовом до 1990.г. је имала укупно 18.500 запослених, биће вас довољно и ако се половини захвалимо за досадашњи рад, плате ће се дуплирати, а радиће се исто као и до 1990.г.

Команда-540 има довољан број Срба који ће помоћи нашим владарима у критичним тренуцима – овај позив се односи на успаване Унутрашње Србе, јер су они војска на коју ова Команда рачуна!

А ви који спремате хаос у Србији – само га спремајте, ми све надгледамо и када будете мислили да сте успели, а довољно времена пре тога, сучелићете се са нама, а тада гледајте где ћете и како ћете!

Срби, прави Срби и Унутрашњи Срби  се никада не предају!

Владари Србије!
Придружите нам се!

Извод из наслова «Време је» од 9.1.2014.г.
«
Шта да чините?
Власт је ова отписана. Дао си им рокове који су ти диктирани и они из Организације која влада Србијом, су преко њиховог члана којем си те податке  проследио, као и пресретањем твојих порука и разговора, у поседу те твоје информације. Обратили су пажњу на то, утврђују да се све одвија како си им рекао и убрзавају сопствене активности.
Рекао сим им рокове, до Нове године, потврдило се; До Божића, потврђује се и остало је још до Светог Јована - таман још довољно да сви виде како их је Немачка преварила, они ће се успаничити и мислиће да ће Унутрашњи Срби мирно гледати шта би они у тој паници чинили, а они би да организују своје ИЗБОРЕ........
Због свега тога сам ти и дошао данас на овај радосни дан - Бадњи дан, а планирао сам тек на шесту годишњицу проглашења Косова независном државом, јер ће тада бити прегледано шта још треба да се по том питању чини-нећу дуго, хоћу вечерас да будем код своје куће, био сам у близини, дошао сам са познаником који је донео већу количину Бадњака овде на вашу пијацу.

Одмах се окупите!
Сви ви Унутрашњи Срби  који себи можете да гледате у очи због начина на који сте обављали или и сада обављате своје дужности.
Новац ће вам бити дат од оних који су се бавили бизнисом, а некада су били полицајци и официри, просторије су вам већ дате, план ти је дат давно, причао си им о њему, ставио си костур плана на Интернет, али је то њима недовољно, мораш им дати оно што би га могло попунити, а то ниси ником причао и добро си урадио.

Биће вас 1.000 за почетак, укључите их довољно - оним које укључујете не треба обука, провере ко су и какви су, распоредите се и будите спремни за преузимање власти.
Без насиља!
Нека то буде Државни удар Унутрашњих Срба!

Имате неколико месеци на располагању, заправо када се прочује да сте се озбиљно организовали ви ћете диктирати време одређивања Избора, они неће журити, а вама то иде у прилог да се што боље организујете.

Имаћете подршку Унутрашњих Срба који су у власти - схватиће сви они и многи други да ће ту власт изгубити, ако вам се не прикључе.

Када вам дођу Руси на консултације и примање к знању шта треба радити - они ово исто морају у Русији да ураде чим им прође Олимпијада - помозите им у инструктажи и тада тражите шта вам је потребно за спашавање наших сељака, дајте им поново оно што сте им дали пре три године, онај план од две милијарде кредита, сада ће схватити и нека код себе примене оно што ће се у Србији извести као Показна вежба у Матици, чији су део, мада су се мало заборавили и они ће бити спашени!

Путин ће бити у проблему ако ово не буде копирао у целости. Он не може да буде њихов Монах за којим би они кренули, због грешака на личном и пословном плану.
Треба да одабере онога ко то може бити и који је доказао да му такви поступци нису својствени. Када дођу, ви  им то реците.
Радујте се!
Гледајте колико ће се Унутрашњих Срба пробудити и прикључити.

Спашавајте Божије Имање, да вас Он не замени неким другим  у улози чувара!
Преберите се ви који више не радите и они који још увек раде, направите од вас који се пробудите целовиту организацију која ће преузети власт – нека на све пазе ови који сада раде и који ће остати да раде, а за старешине бирајте искључиво Унутрашње Србе који се нису огрешили о Истину и Правду.

Ти си планирао да с делује са 200 пунктова – довољно је то, нудио си неким странкама и покретима, неким бизнисменима, неким члановима Организације која влада Србијом, нису разумели.
Ови који те се плаше, разумеју, али они нису били на тако дугим припремама  као ти, а о теби су чули много злонамерних информација о намери строгих кажњавања свих који су се огрешили о законе, посебно о одузимању незаконито стечене имовине, а многим од њих то не одговара – твој план је једноставан и ефикасан, сви учествују својом снагом, својим духом и својим новцем! 

Биће вас активирано 200.000, приложите по 100 евра и ето вам на располагању 20  милиона евра, да вам се не може рећи да вас неко финансира и да ће неко због тога избећи оно што је заслужио.

Ти си тражио два милиона, потом само 200.000 Евра, али су ти рекли да немају, лагали су, наравно, види каква кола возе, у каквим кућама живе.
Сада ће молити да буду донатори.

Узимајте само од Унутрашњих Срба, од других ће бити узето што буде требало у судском поступку, овде сада грешака не сме да буде.

Скупите се по вас пет из тих 200 пунктова, нека они приме по петорицу и свако од тих примљених нека прими још по петорицу и ето вас преко 30.000, узимајте оне који имају кола, који могу да приложе по 100 евра, који могу да дођу на договор, који могу да се појаве као они који спремају преузимање власти, они којим људи не могу качити различита недела.
У овој ситуације се не треба ослањати на велики број оних који не  могу у спашавање да приложе било коју суму новца, који не могу да дођу на одређено место у Србији, ослонимо се на оне који још имају било каква средства  за живот и за спашавање, спремајмо се за изборе који ће  бити Акламација за преузимање власти  и одлука да се двориште почисти.
Не брините, све ће ићи како треба!

Ако вас у овом науму буду ометали, видеће се шта још треба да се догоди оним који су главни кривци за стање у којем се налазимо, Америка, Енглеска, Француска, Немачка и ови остали, а већ им се догађа.

Ако вас буду ометали ови који су садашња власт у Србији, а не знају како спасити државу и народ, убрзаће се што буде потребно да им се отварају очи па ће вам долазити на ноге ради договора и прикључивања и тада пазите шта чините, будите увек само прави Унутрашњи Срби и тада вам нико ништа не може!

Чувајте се стварања нових односа са Русијом! Србија је Матица - величина територије није пресудна. Пресудан је број Унутрашњих Срба и Руса, колико их је толика је и сила тих држава. Будите права браћа!

О Србима који су се предали, продали, уплашили, којим је жао онога што су стекли, не судите строго - пружите им прилику за враћање под барјак нашег Бога Срба, поучите их, будите стрпљиви, а за кривице се одговара - важно је да схвате да су криви, а потом ће се показати како их треба кажњавати.
Господ каже «Освета је моја!» - не сметајте Му!

Ја сада одох, ти придодај шта још мислиш да треба, па им стављај на увид. Не заборави да нагласиш да се штеди када се има и да се тражи од оних који имају – тражите превасходно од оних који имају, хоће и знају, остали ће касније дати свој допринос.»

*У славу Светог Јована Крститеља, којем је данас рођендан!
*У славу Начелника и Покровитеља «Команде-540», Св. Арханђела Михајла, Команданта Небеске војске!

Драгољуб
Постављено 07.7.2014.г. у 17,03 ч.

1 comments:

SRBija Tanja Stanisic 11. јул 2014. 13:03  

Зашто овај текст нема ни један коментар? Плаши ме помисао да у овој земљи нема 1000 Срба којима је она битнија од тих 100е? Људи да ли је могуће да нико не схвата озбиљно ситуацију у којој се налазимо, зар ћете чекати да буде касно да би се било шта урадило? Шта ћете сутра својој деци рећи? Да сте свој глас продали за 2000 дин јер сте морали, јер нисте имали избора? Избор увек постоји само он мора бити битнији од новца, прави избор не тражи да варате једни друге, и не тражи да продајете свој глас па тако и душу. Треба уложити у државу да би она могла да вам врати, треба изабрати људе којима је та држава преча од личних интереса, и људе који ВОЛЕ своје а поштују туђе. Људе који бране свој праг и не плаше се своје сенке. Мука ми је кад слушам на тв изјаву "морали смо јер су нам тако рекли ови или они", ништа ми не морамо радити што није у интересу наше земље и што није исправно! Будите СРБИ и БОГ ће вас волети, и помагати вам, не одбацујте оно највредније што имате. Паре су само обичан папир, духовни мир је од непроцењиве вредности!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh