Postoperativna Srbija!



Постоперативна Србија!

-Да ли ће пацијент преживети-


Веза:


У наслову „Замена хирурга", указано је на све оно што би нас се у наредним недељама могло тицати – свих нас, наравно! 
У том наслову сам молио и упозоравао и оне на које се свака власт ослања, у неким по њу критичним временима:
________________________________________
-Извод из наслова-

„За вас из Јавне безбедности: Знам и сам колико вицева има о нашој памети, мада ми нисмо баш толико тупави, ви само будите спремни са информацијама, доказима, са предлозима о кадровским решењима, са списковима оних којима ћемо се захвалити на сарадњи и списковима оних које можемо брзо увести у наше редове… не оклевајте и не бојте се никога до Бога. 
Само радите по законима, бојте се Бога и не брините! 

Сетите се овога у блиском  будућем тренутку када се од вас буде тражило да радити противно људским и Божијим законима – одбијајте то енергично. 

Имитирајте само мене, малог и незнатног, распитајте се како сам се ја противио некадашњим моћницима а зависио сам од њих.

Нисам ја много познат, али ни непознат, таман колико је потребно.

И упамтите: Јавна безбедност држи државу, никако ови који као нешто тајно муљају, мала је ова велика Србија да би у њој нешто било тајна, видите шта се догађа са хирургом!“
________________________________________

Догађаји у окружењу Србије се нижу као на убрзаној покретној раци, Маџарској спремају масивније нереде, Македонцима уцењују министра-премијера, Црна гора као непожељне странце избацује из државе свешетнике СПЦ под изговором да су опасност по безбедност државе, Шиптари планирају да сруше Храм Христа Спаса у Приштини, који је још у изградњи, док се ти који би да га сруше у колонама крећу ка Србији и даље ка ЕУ, Грчка је остављена да прогласи банкрот…. Поред свих припадности НАТО-у, ЕУ и поред свих пријатељстава са Немачком, а онда хтели не хтели морамо погледати и Србију, којој се већ упорно и већ на широко најављују неки немири у марту-априлу, око Ђурђевдана, како се то увек код Срба и ради.

Говори се како ће се организовати масовне антируске демонстрације, или демонстрације у Србији омрзнутих антлантиста, присталица оних који су над Србијом и пре 15 година извршили геноцид, које би биле подметнуте проруски расположеним грађанима - све као да је то у Србији могуће, као да се Срби могу побунити против себе и против дела свог народа који живи у садашњој Расији, име изведено од Рашка, како се Србија у давнинама и звала и као да тих атлантиста са петљом има толко да могу да организују демонстрације!

Наравно, треба напоменуто да у Србији нема довољно издајника који би демонстрирали против Русије, до да се преко Косова уведе неколико стотина хиљада америчких или НАТО војника, који би могли да науче неколико простих речи на србском, нпр. „Доле Русија!“ и „Живела Америка!“. Велика Србија је довољно мала да у њој нема тајни, само је Србија велика тајна!

Треба такође напоменути да ни власт Србије, ваљда, није толико луда да се упусти у било какво одржавање демонстрација, подршки или било каквог окупљања, јер би могла да се изгуби контрола над догађајима….. пазите се ви који владате Србијом, пазите шта радите! Јер, понављам, у Србији нема тајни!

Та намера антируских демонстрација, у било којем паковању, осуђена је на пропаст, неће успети, тих 30-40.000 из Србије, који би ишли у такве демонстрације, морали би одмах да се иселе из Србије, јер би били изоловани од остатка оних других, да би им живот и останак у Србији био немогућ!

Ситуација са Грчком је много сложенији подухват, описао сам га 1.6.2011.г. – сада сам га прегледао, нема потребе за било каквим исправкама и онима који ме упорно оптужују како призивам зло, само напомињем да је то једна криминалистичка прогноза, која се остварила, ако сам због тога крив - прихватам кривицу.

Ако неко жели да се упозна са генезом „План Грчка“, циљевима и методима за остварење тих циљева, ако некога занима одраз грчког банкрота на Србију, нека погледа тај текст на

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено  7.2.2015.г. у 17,20 ч.
____________________________
Снимљено 7.2.2015.г. у 19,04 ч. - Застава Русије 
17'4"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh