Primopredaja!


Примопредаја!

-Окупљање пред изгубљену битку-


В е з а:

Када су, у своје време, ратни саветници Србина, Александра Карановића, познатијег као Александра Македонског, саветовали да један добро утврђен град у Азији освоји изненадним  нападом, ноћу, он је одговорио «Да ја не крадем победе!» - ми, колико нас је преостало у Србији и ван ње, који се не стиде и не плаше да кажу, и са поносом истакну, да су Срби, налазимо се у истој ситуацији у којој и наш славни предак, Карановић –  не желимо да крадемо победе од ових који су већ потучени до ногу, па се чека уклањање погинулих, не желимо да они ћутом оду негде, да побегну замећући трагове и уништавајући доказе – трагови нам требају како би их вратили у Србију, ако се не одазову на позив да се јаве коме треба, где треба и када треба, а докази нам требају како би они у редовној судској процедури били слика њиховог деловања.

Наше жеље су услишене!
Наш будући труд се смањује, за нас је већ, као за сваког победника, почела да ради поражена страна!
Раније сам говорио да у свету постоје само три важне државе – Србија, Русија и Америка на челу са Британијом!

Ове две, нама непријатељске, свакако злочиначке нације и државе, Амeрика и Енглеска, искупљују своје грехове, хоће да то они који ће у овој «ПРИМОПРЕДАЈИ» примити управу над Србијом, имају у виду њихове нетражене услуге, ради будућих бољих контаката са њима, са Србијом, па се труде да својим новцем и утицајем, сплеткама, уценама, наговарањима, лажним обећањима, у чему су врло веште, обележе све своје слуге, које називају присталицама демократије – хвала им много на томе, мада они који примају у току Примопредаје, немају намеру да праве било чије и било какве спискове, али нека, када их они направе онда ни издајници на њих неће стављати примедбе.

Ми који ћемо, ускоро, ових наредних месеци, у целости преузети Србију, а преузимање почиње у идући четвртак, 16.10.2014.г., одржавањем симболичне Војне параде преостале ратне силе Србије, у којој ће своје учешће узети и Војвода Русије, наш брат Владимир – он ће потом да иде даље, има много послова око обележавања територија које су му додељене, али овде остају они са којима треба извршити све техничке поступке који се тичу ПРИМОПРЕДАЈЕ – Енглези после 1806.г., када су организоовала и урушавање Отоманске империје преко устанака у Србији, после више од 200 година неприродне власти над Србијом, исту враћају у окриље Србског Племена, које се називало и Словенима, који сада имају једну велику државу названу Русијом!
Али Русија је Расија, она је Рашка, она је заправо Србија!

Незаконито и на превару узето, враћа се ненасилно!
Организација за ненасилно преузимање власти је благовремено формирана, одмах после конференције у Лондону на којој је донета одлука о Новој подели света - на Златном Билтену је то у наслову:   «Јалта, а у Британији!» - све припреме су у својој завршници, пошто је пројект разрађен до у детаље, све је рађено потпуно јавно, како би остало у тајности!

Пројект у себи садржи и заштитну компоненту, онакву каква се примењује само у неким специјализованим недржавним обавештајним службама, помоћу којих се влада светом, јер су у Пројекту учествовали верници-Срби који се боје Бога и који увек имају на уму упозорење «Не искушавај Господа Бога свог!» - знало се каква је сила у државама којим су на челу људолика бића која су своје срце уступили самом Ђаволу, знало се какви су они из Србије који им служе, те су тучени њиховим оружјем, мало дотераним, мало прилагођеним са много ненадане помоћи исказиваној у самим околностима да се када год је било потребно «све само од себе намештало» - није само од себе, већ невезано за наше активности, наше жеље су производиле ефекте, о којим је Више Биће, Никола Тесла, детаљно говорио!
Жеље су стварала дела!
Пројектовано се реализовало уз услове које ми нисмо стварали. Као ово сада што раде два амбасадора Америке и Енглеске око уједињавања опозиције како би у Србији направили хаос – ми би желели да све обележимо, али немамо могућности, али се онда они појаве са таквим планом! Бог своје жеље оствaрује и преко оних које не воли!

Надлежни органи садашње Србије, који су под старом тајновитом ингеренцијом оних који су преко Србије урушавали царства – Отоманско и Аустроугарско, сада, пред своју самрт - добили налог: «да утврде да ли уопште та организација која прича да преузима власт у Србији постоји, као и да идентификују човека-духа којег сам ја, не знајући му остaло, назвао Монахoм без манастира, или да обавесте да организација не постоји, а да сам ја тог Монаха измислио!»

Ево, да им олакшам: Организација не постоји, ја сам је измислио, Монах без манастира не постоји, ја сам га измислио!

Поднесите такав извештај вашим  газдама, ако смете, будући да они знају истину, будући да су паметнији од вас којим командују, па су код мене послали већи број својих агената, «по воду, на разговор и сл.» – слали сте и ви своје агенте који за вас раде под уценом због дела из ратова на територијама бивше Југославије – и они редовно дођу, мудро ћуте, мало питају и док ме слушају, имам утисак, да размишљају о својој глупости оличеној да врше провере по вашим лудим налозима  у смислу «Идентификовати Духа!» - ваљда да му озвучите кућу, аутомобил, прислушкујете телефон.... па пробајте, мада се духови хватају на други начин - животом неког обичног човека који им се свиђа, па му они приђу до нивоа да са њим разговарају, пију и једу, што је за наше поимање духова невероватно, али духови се појављују и у облику обичних живих људи..... али, како то ви, који радите у интересима страних сила, да разумете, да би разумели треба да верујете у Бога, а ко верује у Бога он Га се и боји, па не чини оно што ви чините. Крените, хватајте га! Духа! Прославите се коначно код оних за које радите.

Уплашили се Енглеска и Америка ове Примопредаје - навикли на своје сараднике - издајнике међу Србима, па све траже да се спречи долазак «Путинових шпијуна у Србију!»
Хеј, тупани, хеј уплашени Американци и Британци – па како да они дођу у Србију у својству шпијуна – Србин или Србин назван Русом не може бити шпијун Русије у Србији! За кога би они то радили – сами за себе! То би значило да србске поданичке власти испразне целу Србију, насељену све оним који су потенцијални Путинових шпијуни - да иселе Србе, а онда да забране долазак Руса у Србију, како би се ваши страхови одагнали!
То, наравно,  није могуће али је страх чудо приликом планирања, као што није могуће да неки Енглез буде енглески шпијун у Енглеској!

Ми у Србији смо преплављени шпијунима Америке, Енглеске, Немачке..... али нама то одговара! Сами се обележавају и смањују нам будући труд око идентификовања.

У оквиру операција за ослобађање Србије, у Другом Светском рату, Совјетска Црвена армија је оформила посебну службу за борбу против шпијуна под именом «СМЕРШ» - Смрт шпијунима! Таква су времена и потребе биле. Морали и насилно.
Сада у Србији та борба иде у рукавицама, ненасилно - обележавају Американци и Енглези, благонаклоно их гледа Немачка, а ми само одузимамо оно што им је било главно када су пристајали на сарадњу са тим државама – одузимамо новац, имовину, у судским поступцима доказујемо шта су радили и потом их упућујемо на периферију Београда, у Затвор Падинска Скела који има велико пољопривредно имање – на њиве, у баште, у штале,  свињце, са обавезним показивањем ђацима, студентима и свим другим који би можда опет у неком наредном времену могли да буду подвргнути искушењу да раде против Србије!
Ово што планирамо је у својој суштини модификовани СМЕРШ – јер шта ће издајницима и живот без онога што су стекли издајом?!

Раније сам навео да ће приликом ПРИМОПРЕДАЈЕ власти прво бити преузета министарства полиције, правосуђа и тужилаштво, а потом и све остало, имајући у виду приоритете на образовању младих и здравство као социјалну тековину која је скоро у целости урушена. 

Очекује се да они у оквиру својих јединица сами врше извесну тријажу, самоорганизовање како би били спремни за брзу реорганизацију, уз ослобађање од свих оних којима ту није место, по стручности, поштењу, ангажовању на примени закона, односно оних који су слепо извршавали свако наређење заборављајући да се не смеју извршавати наређења којим се чини кривично дело – чињењем или нечињењем!

Ако ме неко буде питао, у оквиру те ПРИМОПРЕДАЈЕ везано за исту такву примопредају обављену 1990.г. на Косову и Метохији, радо ћи им пренети своја искуства и указати на опасности које се том приликом појављују, да не упаднемо у исту грешку!

Тзв. опозиција коју нам организују ова два амбасадора наших непријатеља и није ништа друго до окупљање дезорганизоване војске, пред још једну, а за њих унапред изгубљену, битку – сви државни органи који буду сервисирали потребе такве позиције, који их буду чинили субјектима власти у било којој верзији постају њихови војници, оних од којих се примопредајом одузима оно што је наведено.

Времена сада има савим мало, све ће се у наредних неколико месеци решити. Пазите се, Срби и сви други којим је Србија отаџбина, у коју се војску регрутујете! Да не буде да нисте знали, да вам није речено и да вам непостојећа Организација која би да преузме власт у Србији, није благовремено објаснила редослед мера које ће предузимати, да вас пљачкаше нико није позвао на благовремено покајање и враћање отете народне имовине, мало вас се само интересује.... а интересовање није довољно, морате да озбиљно размислите и изађете са озбиљним предлозима које будућа власт неће одбити, како би имали бољи третман у Падинској Скели!

Ето вам га за вође представници војске која је изгубила територије Србских племена – сада се врши примопредаја овога докле је србска војске стигла у Првом и Другом Светском рату, потом идемо на аутономије Срба у Аустрији, Немачкој, Турској, Албанији, док  ће се Црногорци, ваљда, и сами умити хладном водом па видети на кога су пушке уперили!

За вас који би да негде побегнете:

Не чините то, не излажите себе понижењу транспорта из држава у које побегнете у пратњи полиције са везаним рукама – таква су правила – останите овде, на бојишту, као прави војници вашег цара, који сте изгубили рат, примите награду губитничку, овде вас нико неће понижавати, и ништа и не губите – ништа нисте ни имали!

Када стране државе буду прале руке од вас, испоручиваће вас на наш телефонски позив, нико од вас није битан колико Србија, најважнија држава света, која се враћа сама себи после 200 година!

*Слава Светом Арханђелу Михајлу, Покровитељу
и Начелнику Организације «Команда-540» основане
да помогне у пословима примопредаје власти у
Србији, која делује иако је непостојећа и невидљива!

*У славу Киријака Отшелника – Михољдана
којем је посвећен данашњи дан!

*Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено на Михољдан, 
12.10.2014.г. у  13,08 ч.
_____________________________________________
Снимљено 12.10.2014.г. у 13,38 ч.
Застава Русије скривена нашом заставом, и цела гужва 
од застава скривених иза аустријске застава у Бечу:
13.10.2014. 20,38 h
15'49"



2 comments:

Анониман,  12. октобар 2014. 21:48  

Поздрав за све невидљиве из непостојеће организације
Србија Ненад Трајковић!

Unknown 16. октобар 2014. 12:16  

Невидљива сила је највећа сила, али не поседује много оних који верују у њу, зато што већина тражи "материјалне доказе", а то тако не бива. Треба имати чисто срце и чисту душу, предати је Богу и никоме више. Наравно да је организација непостојећа, како може постојати нешто у шта не верујете? Џаба све паре овог света, јер оне вам неће отворити очи, што их више имате мање видите!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh