Mrtvački strojevi korak!



Мртвачки стројеви корак!


-То је она непријатна бука, мртвачка-

Веза:


Извод из наслова из октобра 2010.:

-На дан 16.3.2008.г. у 13,28 ч. Група «Србих-888» је на несумњив начин утврдила да су наведене државе кажњене тако што су њихове активности, намере, богатство и све друго што их чини важним државама на Земљи, енергетски катапултиране из Равни Земље у друге димензије, у неповрат.

Цео текст је на:

Ко није хтео да види оно што гледа и чује оно што слуша, сада је доведен у ситуацију да слуша Мртвачки стројеви корак – од Америке преко ЕУ, па даље… ништа се није догодило изненада, ништа се није догодило само од себе. Све је део плана, заправо све је резултата сукоба два плана: Први, америчко-немачки, да се пороби свет помоћу новца и успостави владавина по основу илузија о моћи заснованој на лажном богатству исказаном у лажном новцу и други, онај који, не само сада, само сагледава и поставља замке на одређеним  местима, у које се хватају и ситна и крупна дивљач.

На дан признања Косова као независне државе 17.2.2008.г. на око 15% отете територије Србије, затражено је одобрење за постављање замки за крупну дивљач – добијен је то одобрење и замке су постављене!

До краја 2011.г. је било могуће враћање на пут на којем нема замки, али је то био узан, брдовит и напоран пут, пут на којем би се одбацило све оно што је људима, народима и њиховим државама непотребно – нико није хтео да се одрекне било чега!
Србију су још жешће притискали, ангажовали Србе који су још одавно, пре те године поклекли због новца, како би се сада помоћу њих остварило право покоравање Србије, њено поробљавање кроз пристанак Срба да буду робови.
Видевши то, по аутоматизму се ушло у наредни период од 3,5 године, он истиче 16.3.2015.г. а управо је већ истекао.

Наравно, није нико на то обраћао пажњу, па су пропале све ове земље о којима се говори…. И као и приликом сваке пропасти следи време када се свако спасава на начин за који сматра да је најбољи.

Пропадају покрајине угледних држава, и вуку те државе у пропаст, пропадају чланице ЕУ и вуку целу ЕУ у пропаст, све испробавано пре две године када је извршена пљачка опљачканог новца који је депонован на Кипру. Онда је на ред дошла Грчка… и више се није могло одлагати, да не пропадну појединачно сплеле су се све државе дужници удружене у ЕУ, како би све одједном  пропале.

Србија је то преживела, она је каљена под С. Милошевићем, она зна шта се спрема свима, она се не плаши, зна да постоји излаз Срби не купују залихе хране, не подижу своје депозите из банака које пропадају, они седе са неким, необјашњивим, миром као дервиши у Призрену, када стоје или играју на ивици праве сабље уз музику која их чини лишеним своје телесне тежине, па крви нема!

Они који су издали Србију, хватајући се у ЕУ  коло, не желе да виде како се обурвава пут ка ЕУ, јер је тај пут сама ЕУ, они нас воде, наговарају, терају, прете нам како ћемо пропасти ако не кренемо у баш у ту пропаст!

И нико не жели призна да је свет банкротирао, али ће у наредних неколико недеља или месеци, сада је то време без икаквог значаја, Србима-факирима и дервишима то признање неће бити потребно – све ће бити врло очигледно!

У државама које су имале намеру да поробе цео свет, будући навикле на висок стандард, настаће хаос и из њега ће проистећи све оно на шта се указивало  у старим религијским списима – ненаучени на скромност, на држање Принципа довољности, а остављени од својих команданата Палих Анђела, неће знати шта ће са собом, па ће на сваку понуду пристајати и масовно одлазити у неповрат.

Поновиће се  призори  из времена Другог Светског рата и из 1995.г. када је шачица наоружаних усташа из Хрватске терала у логоре смрти, или протеривала  из Хрватске у Србију на хиљаде Срба, којим се од равнодушности угасио сваки трачак наде и борбености – тако ће сада по неколико ПА спроводити милионе Немаца, Француза, Енглеза  и других народа којим ПА годинама владају, у њима одређену пропаст, у логоре смрти које су сами себи спремали преко проба над Србима у Јасеновцима, Безданим јамама (Јаме без дна) и Аутопутем муке којим су Срби протерани са својих вековних огњишта

Цар Палих Анђела који је уредио овакав свет људи,  биће го, као што је увек и био, али ће сада сви то смети и моћи да кажу.
Када се каже сви, мисли се на оне који се нису уортачили са Палим Анђелима. Они други, они који су се уортачили са Палим Анђелима и који због тог ортаклука морају да наставе Мртвачки стројеви корак са њима, до самог свог  и њиховог краја, јер је овај дуго најављивани рат окончан!

Пали Анђели ју остали без свог оружја! 

Огромне количине штампаног новца показују се недовољним,  иде се на доштампавање без икаквог реда и плана, што је само признање да је оружје постало неделотворно! На крају овог рата неће бити заробљеника, свака страна ће уклонити своје.

Јуче (5.3.2015.г.)  објављено да ће од данас Европска Централна банка, сваког дана откупљивати по две  милијарде евра доспелих обвезница чланица – дужника из ЕУ, и уместо тих дознака банкама ће испостављати свеже штампани новац, па више неће дуговати Грчка, Португалија, Италија, већ ЕУ, онако како је и предвиђено за заједничку смрт у смрти удружених  – круг пропасти се затворио!

Илузија више не делује, ПА напуштају тела људи и селе се у Поднебесје, а ови ненаучени на размишљање не знају шта ће са собом, ПА их се одричу, сваљују кривицу на њих, наговарају оне којим још владају да униште Планету Земљу, али се то неће догодити… нуде се оним са друге стране фронта да им се предају, али овим они не требају… па остају сами у свом Мртвачком стројевом кораку.

Кажу да Група „Србих-888“ и не постоји, кажу да ради без дозволе, да је полуилегална, да се неко од њих хтео учланити у масонерију, али га нису примили, кажу да је то све измишљотина…. Ко зна, можда и не постоји, али некако се све догодило како је она тражила…

Човек који ме понекада посети, обећао је „када буде згодно“ да ме са неким од њих упозна, тај човек се овде помиње као „Монах без манастира“, до сада ме са њима није упознао, а  можда је он сам та Група, можда је он Група коју повремено виђам целих 20 година а да то и не знам, као што никада нисам питао ко је он и одакле је, јер сам разумео да то не треба питати, рекао је да је сељак из Србије, да слави, има жену и децу, кумове, другове…- он је тај који ме је снабдевао информацијама и терао ме да и сам размишљам у том његовом једноставном обрасцу, нисам га видео има неколико месеци, а волео бих  да му поставим нека питања, мада ми је његов последњи долазак личио на долазак после којих их више неће ни бити, јер крај је видљив.

У славу светог Арханђела Михајла, Команданта Небеске војске и Покровитеља и Начелника Организација „Команда-540“, чијим је члановима овај наслов, првенствено, и намењен.

Драгољуб

Постављено 6.3.2015.г. у 16,30 ч.
___________________________
На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) налази се  још 68 других наслова, разврстани у 7 група - исти се могу читати под одређеним условима. Позивам све читаоце да се пријаве и исте читају.

 Д. Татомировић
_________________________________
Снимљено 6.3.2015.г. у 17,20 ч. - Застава Русије
21'57 "  Београд
22'22 "  Београд
22'23 "  Београд
23'50 "  Београд
29'20 "  Београд


4 comments:

Анониман,  6. март 2015. 22:10  

Поздрав и подршка свим члановима организације Команда 540 и слава светом Арханђелу Михајлу!
Србија Ненад Трајковић

Анониман,  6. март 2015. 22:57  

Хвала Монаху без манастира, хвала Вама!
Верица Стојиљковић!

Unknown 8. март 2015. 15:53  

Слава нашем команданту Св. Арханђелу Михаилу!
Хвала нашем Монаху, и нашем брату Драгољубу!

Unknown 8. март 2015. 22:28  

Хвала Монаху без манастира и хвала вама брате Драдољубе.
Слава нашем команданту Светом Арханђелу Михајлу.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh