Vidljivo delo Nevidljive ruke


Видљиво дело Невидљиве руке!

-Поравнавање рачуна-

В е з а:

Ратови се воде ради прерасподеле  богатства на ширем, али и оном најужем, плану – од увек, сада, и убудуће!
Сви ратови су увијани у обланде патриотизма, расне припадности, одбране вере, повратка људске правде која је називана Божијом правдом, а када се заврше уочавала се само замена власника богатстава и извесних промена које су  у сразмери са ставом новог власника у односу на људе и на  постојање његовог страха од Бога – неки су се плашили па покушавали да владају тако да би се то и Богу свидело, остали Га се нису плашили, па чинили све оно што чини човек ничим ограничен у примени права која је обзбедио силом, све чинећи злочине које је оправдавао нечим, од примене закона до ненадано искрслих потреба да се нека вредност брани или освоји и чињењем најстрашнијих злочина.

Ратови људи никада нису ни престајалаи, они су мењали форме, па се некада чинило да се коначно међу људе вратио мир, а у том миру су смишљани нови ратни походи.

У новије време се говори од ратовима од пре 100  и од пре 70 година, док се припремама од 1945.г. за рат који се учинио видљивим 1991.г. и 1999.г. када су западне државе желеле да обнародују своју снагу и своје намере, мање говорило -  људи, државе, народи и њихови предводници су као нојеви забијали главе у песак, све мислећи како се неће догодити оно што су западне државе јавно и чиниле, и најављивале и себе аболирале од било каквих успостављених норми, све подводећи под максиму да «Сила твори право!», или «Реалност на терену».

Рат који се 1999.г. учинио јавним, нападом на Србију, ове 2014.г. узима свој залет у Украјини, на територијама на којим живе Срби који су се иселили из Србије и настанили се као гранична стража на граници руске државе, према татарском народу који је нападао Русију.
Рат западних држава са Србијом непрекидно, видљиво, траје од 1991.г. до сада, тачно 23 године – показујући Русији шта јој се спрема и утерујући јој страх у сваком погледу како би се она предала без борбе и отпора.

Наравно, и у њој, у Русији, је вођен непрекидан невидљив рат, новцем, медијским средствима, обавештајним радом, упливом тзв. невладиних организација, које делују у Русији са циљем да сваки отпор западним силама учине бескорисним, непотребним и у крајњем и неуспелим, све чинећи оно што је чинио творац новије руске државе кнез  Свјатослав, који је изградио прави бренд о својој сили, војсци и себи самом, па је уместо да ратује, само слао извиднице-обавештајце и преговараче, које су замењивале потребу правога Свјатослављевог наступа – бежали су испред њега или се предавали без борбе!
Свјатослав је тада успоставио нову доктрину ненасилног ратовања, западњаци су то проучили, унапредили, искористило постојећа средства комуникације и своју лажну економску силу исказану у самоосвојеном праву на штампање лажног новца у неограниченим количинама који је прихваћен као једини вредан, широм  света, и уз његову помоћ организовали низ револуција у мањим државама, са крајњим циљем да се освоји, разбије и потом раздели садашња последња велика србска држава која се назива Русијом!

Тај план и та доктрина ратовања претњом, страхом, извиканом снагом, пристанком одређеног броја становника једне државе да буду покорени, сада је у фази припрема да се у наредном периоду скоро ненасиљем, уз понижавање које води до умирања државе, освоје Русију, када би могло да  се приступи њеном распарчавању и дељењу – прво се наједе лав, па хијене и којоти, па гавранови, па остале птице.

То планирају и чине људи, све васпостављајући наводне нове и праведније границе које чувају страже, по одређеним правилима и чине и све друго што би послужило да се на некадашњој територији једне државе сада успоставе територије неке друге, ма она била и сасвим нова, измишљена по свим важећим параметрима за формирање једне државе.

Овим што чине људи, Невидљива рука заправо постиже видљиве резултате – отет и опљачкан капитал једних, преко ратова, даје другим, како би се непрекидно сви људи потсећали на неминовност «Како дошло, тако отишло!» или «Отето, проклето!».

Руски богаташи-пљачкаши, имају велики утицај на државну политику Русије, њима не одговара било каква неизвесна ситуација какав је рат, у којој би они били у ситуацији да изгубе оно што су опљачкали, па својим утицајем онемогућавају мере Русије које је цео незападни свет очекивао, украјински богаташи у договору са руским, који су им пословни партнери, чине све да сачувају статус кво, по територији и опљачканом богатству, по цену геноцида над србским народом који се стицајем околности нашао у рату са богаташима из Украјине, а притешњен одбијањем богаташа из Русије да им пруже неку озбиљну подршку.

Западњаци кроз претње блокада новца руских богаташа који се налази у западним банкама чине да ови буду њихови највернији савезници у Русији, против Русије!

Америка све оне државе које се јавно не сврстају под њен барјак, сматра непријатељским и уводи им невидљиве санкције, са врло извесним и врло видљивим резултатом.
Пример: Највећи извозник из Србије је погон аутомобилске фабрике «ФИАТ» смештен у Крагујевцу.
Србија се опире у сврставању под заставу Америке против Русије – Америка посредно руши Србију – ФИАТ из Србије је извезао 29.500 јединица аутомобила типа 500 Л, једини који се прави и који ће се по плану правити у Србији, којим је америчка Агенција за безбедност саобраћаја открила мањкавост у отварању ваздушних јастука за колена - разбили неколико возила и то, НАВОДНО, констатовали, па наредели да се сва возила повуку као небезбедна. 
То повлачење се прати кроз све медије, тај модел се чини непоузданим, дилери враћају купцима новац, отказују се поруџбине, фабрика другог модела нема, ова производња стаје и фабрика ФИАТ-а у Србији постаје музеј идеја и споменик који су србски богаташи хтели себи за живота да подигну од опљачканог новца – Невидљива рука поравнава и показује на врло видљив начин своје резултате.
Наравно, они који су се као власт уздали у ову фабрику, сачињавали тајне, штетне по Србију, уговоре, бивају истерани на чистину.
Невидљива рука ради широм Планете Земље, али и у свакој држави - поравнава, изравнава, показује, исплаћује, све показујући због чега се неки рат води, односно због чега се неки рат не води.

Невидљиву руку која поравнава по Србији, ретко ко види, многи су је на очигледан начин већ осетили, али је иако невидљиву скоро сви осећају – ту је: Све тзв. «болне» мере које је Србија намеравала да предузме како би покушала да одложи своје финансијско пропадање,  када би се све морало градити изнова, одлажу се!

Нико из власти не сме да предузме мере којим би се покренули, унижени и до самог голог физичког опстанка доведени, грађани Србије – и они их неће ни покретати, како сам и рекао ова власт ће се сама урушити, власт ће се ваљати улицама, па ко зна ко ће бити најспретнији и најспремнији да јој баци конопац на врат и завеже је за стуб који он одабере. И ко зна да ли ће им помагати Руси, Американци или Енглези........?

Ова власт не сме, а ко не сме он и не може – да било шта учини, нити да се обезбеди да јој једног дана у целој Србији, испред сваке зграде општине и округа не буде постављено исто питање на којe немаjу одговор - па ће она ускоро да размишља о начинима које је упорно гурала у страну, све мислећи да власт одржава титула, звање или чин!

Влада предаје јавна предузећа оним за које је тврдила да ће бити стављени у ситуацију да објасне како су се обогатили, то је почетак предаје и извршне власти онима који смеју и хоће, јер они НЕ СМЕЈУ – не смеју да врше власт, јер су довели државу у стање да лежи потрбушке, а сада би да је на брзину придигну - не може, мора друкчије, у Србији има довољно оних који то знају да ураде и њима се власт мора предати – ако им се власт преда добровољно, постоји могућност да многи из садашње власти добију статус заштићених сведока и да казну издржавају у Окружном затвору у Падинској скели, а ако им власт буде отета или је буду дали када је очигледно да то не чине својом вољом, нема ништа од статуса заштићеног сведока!

Све ово се односи и на све оне са списка који су ми неки Срби-патриоте, неки дан, успутно у причи о извозу онога што Србија највише има - пољопривредних производа - показали, видим да су сви обухваћени, видим да је Невидљива рука почела да заводи ред, ускоро ће то свима бити видљиво. А они кажу да се за тај списак зна - ја нисам знао.

Нека овај наслов, поред информативне улоге, буде и савет и позив за богаташе и оне на власти да се определе унапред око свог будућег статуса у кривичним поступцима који се спремају, али овог пута стварно, да се ради и договара на миру, јер када њих 200.000 углас нешто траже стојећи под прозором тешко је се на миру договорити. Ја рекох, а ви како хоћете!

Убиство девојчице Тијане Јурић је  Детонатор који није бачен – тај Детонатор ће бити искоришћен, ускоро!
А стварао се од 1990.г. до сада – то је начин владања, школовања, образовања, то је огледало морала који је усађиван деци од тог времена, па се створили болиди и монструми, са којима сада не можете да изађете на крај.
_______________________
О обавези банака у Србији да сваку промену на рачунима грађана и фирми моментално достави Пореској управи Америке - детаљно, благовремено, од 6.3.2013.г. на блогу Златни Билтен под: http://www.zlatnibilten.blogspot.com/2013/03/informacije-kao-oruzje.html  
Ово су владари Србије пробали да некако прећуте, али стигло жито да се коси - почела примена преузетих обавеза! Овде су објашњења и детаљи!
____________________________

Може се видети, мимо моје намере да било кога плашим, овај наслов је учинио оно што нисам желео - желео сам да опоменем и обавестим, али не и да заплашим, а то се баш догодило.
После непуна три дана од постављања наслова на блог, данас, 13.8.2014.г. у 11,50 часова, и сам сам се уплашио - у исто време је овај наслов читан са више од 10 неидентификованих интернет прикључака, како то практикују обавештајне службе, неке сам снимио и потом уочио да се ради о странцима који овај наслов читају маскирајући се србском заставом - права застава је застава братске Русије! 
Не знам зашто се овде као посебно уплашени и заинтересовани појављују Руси, ово је опомена превасходно за Србе-пљачкаше, али ко зна ко се све у овоме препознаје!
Невидљива Рука коси! Драгољуб

Снимљени 13.8.2014.г. у 11,50 ч.
 Застава Русије
Снимљено 13.8.2014.г. у 12,11 ч.

*Владар света-Енглеска пажљиво прати Команду-540. 
из 3 посете прегледано је 60 страница!

-Снимљено 15.8.2014.г. у 12,22 ч.

 Застава Велике Британије
    - 3 посете прегледано 60 страница






У славу Св. Арханђела Михајла, Покровитеља и
Начелника Организације «Команда-540» оформљеној
ради ненасилног преузимања власти у Србији!

Драгољуб
Постављено 10.8.2014.г. у 18,20 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh