Dokle se stiglo?


Докле се стигло?

-Пут Косира-


Ево мене, нисам ти се јављао  ово последње време, али смо гледали шта се све предузима како би се Косир избегао, као да је то могуће, као да његова путања овде на Земљи није само пресликана путања која је давно одобрена у Небу.

Видиш шта се догодило са ово мало избеглица у Европи, показало се колико су уствари спремни за било шта што би их избацило из њихових уобичајених шаблона…. Ено их моле Турчина Ердогана, оног који је мртав али му то још нико није рекао, а он не жели да призна то што осећа, моле га да више не шаље избеглице у Европу већ да их задржи у Турској како би се једног лепог дана могли вратити својим кућама, а Турчин је вешт трговац, изнудио је велики новац за то и сада ће Европа да буде та која издржава Турску, јер Америка више то нити хоће нити може.
Жетва опијумског мака због које се ратује у Сирији и Авганистану


__________________________________
Снимљено 6.12.2015.г. у 13,35 ч. - Права обавештајна узбуна у свету! Иако је мој блог блог из, по простору, мале државе, он је најчитанији од оних којим се обраћам. Погледајте ко се све крије иза србске, аустралиjске  и израелске заставе - и тако непрестано, даноноћно. Косир коси - и ту се ништа не може! Хвала друговима Американцима што су измислили Интернет!

8'33 "  Београд

9'14 "  Ричмонд

Овде сам поставио и доказ о озбиљности укупних збивања објашњених ближе у наслову "Докле се стигло" и "Косир коси!", рекавши да се сада надгледа кретање Косира ка Америци....подударило се велико интересовање већег броја обавештајних служби за тај текст и одлука америчког председника Обаме, да се обрати нацији. Како смо овај свет уредили, не би било никакво чудо да се уђе у Трећи светски рат због опијума!
_____________________________________

Обама ће се обратити нацији

Децембар 6, 2015 12:44:30 
Империа.ру
Амерички председник ће упутити  хитан апел грађанима Сједињених 
Америчких Држава.
Он ће им се изненада обратити 6. децембра у 20.00 ч. по америчком
времену, потврдило је особље Беле куће. 
Председник Обама, 44. председника САД обратиће се грађанима из 
Овалног кабинета.
Детаљно ће говорити о корацима које је ће као приоритете предузети 
Америка, првенствено оних које се тичу њене безбедности.

Дужина времена обраћања нацији није одређена.
Превод са руског Извора
__________________

Али: Европа мора да буде срушена и опљачкана од стране избеглица који су дошли по своје у ту Европу, која је као јазавац вековима пљачкала по државама из којих су избеглице и то вукла у Европу.
Прва фаза, која се тиче слобода и стандарда живота у Европи, је окончана, са будућим већим приливом тих њених црних рођака, Европа ће се урушити, али она није сада више ни важна.
Начета је одоздо из Грчке, сада од Турске, сама не зна где ће и како ће…. Па је наша пажња заокупљена праћењем путање Косира ка Америци и у повратку ка Енглеској - када се са њима заврши, Косир се враћа у Србију, и све ће се то по плану догодити до 16.3.2016.г.,на годишњицу отпочињања видљивих последица замахнутог и баченог Косира из Београда.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

2 comments:

Анониман,  6. децембар 2015. 17:31  

''САД – Утицајни амерички портал „Politico“ објавио је текст у којем оцењује да Сједињене Америчке Државе отпочињу рат за Балкан и да чланство Црне Горе у НАТО алијанси није једини циљ којем стреми Вашингтон.'' - ''Правда'', 06.12.2015

''МОНСТРУОЗНО: Весли Кларк пореди Исламску државу са војском Републике Српске!'' - ''Правда'', 06.12.2015.

Ова два наслова врло индикативно наговештавају потребу
ефикасног дејствовања ''Косира'', зар не, Брате Драгољубе,
сагласно оној Господњој: ''ГОВОРИ ГОСПОД: ОСВЕТА ЈЕ МОЈА!''
Али, да би се речено остварило, потребно је упутити поруку
Америци, Американцима, Енглеској, Енглезима...- ''Коалицији
-19''!
Срби не мрзе Американце, а не би требало ни Американци да
мрзе Србе!
Срби не мрзе Енглезе, а не би требало ни Енглези да мрзе Србе!...
Не узвраћајући на мржњу мржњом - мера љубави према непријатељима - Срби дају одрешене руке Господу Богу да
замахне мачем Божије Правде, да се обистине Његове речи:
''ГОВОРИ ГОСПОД: ОСВЕТА ЈЕ МОЈА!''
Драган Славнић

Анониман,  6. децембар 2015. 18:21  

Шта више хоће од Србије и Срба?

"Amerika "steže obruč" oko Srbije

Samo dan nakon što je u splitsku luku uplovio američki nosač aviona "Hari Truman", poetskog naziva "Usamljeni ratnik", u barsku luku je u nedelju stigao vojni razarač Mornarice SAD koji na sebi nosi navođene projektile. Ne miriše na slučajnost! A sve to ne bi izazivalo strepnju da se na samo nekoliko stotina kilometara od Splita i Bara ne nalazi najveća američka vojna baza "Bondstil", izgrađena na 2.500 hektara na spskim njivama na Kosovu i Metohiji. Tako su Amerikanci, u svojoj suludoj pomami za dominacijom na svetskoj sceni na kojoj Rusija sve više pokazuje svoju snagu, po ko zna koji put ubacili baš Srbiju u svojevrsni "balkanski trougao". A nas niko ništa nije pitao, niti smo hteli tuda da plovimo. U novonastalom odmeravanju snaga svetskih moćnika, u kojem Rusi testiraju rakete koje obaraju satelite, ostaje nam samo da se nadamo da nas taj "balkanski trougao" neće progutati i zbrisati sa lica Zemlje. Možda je dobro što nemamo more, ko zna šta bi tu "parkirali"! " - "Vesti online''

Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh