Ko da se oglasi?


Ко да се огласи?

-Ћутање, али опште-


*Колико ђака у Србији сваког септембра пође у први разред Основне школе?
-Око 100.000 малих дечака и девојчица.

*Колико грађана Србије раде у просветним институцијама?
-Око 100.000 - браво, то му дође некако 1:1 када се саберу сви они који их уче.

*Колико родитеља, деда и баба, ујака, тетака… са радошћу испрате ђака из своје фамилије Првог дана у Први разред Основне школе?
-Родитеља = 200.000
-Баба и деда = 400.000
-Ујака, тетака, и других који се радују = 100.00

*Колико је грађана Србије ангажована око оних који су прошле године кренули у свој Први разред, колико оних у средњој, вишој, на факултету….?
-За ове мале из Првог разреда брине, стрепи око 500.000 грађана Србије, а укупно за све оне који уче још 7-8 пута толико, то је око 3-4 милиона!!

*Значи нас у Србији око 4.000.000 на неки начин брине о овим који долазе иза нас….. да се одгаје, заврше школу, пожене се и поудају, стамбено се збрину, роде децу за нови циклус….

*Колико Србија има становника?
-Око 7,5 милиона.

*Колико грађана је изабрало ову садашњу, претходну и вероватно и неку будућу власт?
-Увек око ¼ оних који имају право да гласају и бирају.

*Колика је та ¼ грађана који увек изаберу неку власт?
-Oко 1,2 до 1,5 милиона.

*Колика је то сразмера?
-3:1!

*Па како је победник онај са један против оног са три?
-Лако…. Ови који се садрже у она 3 ћуте…, гледају, слушају, чак и виде и чују, али ћуте.

*Мале дечаке и девојчице, по европски, у Србији, од пре месец дана, почели да сексуално васпитавају од првог разреда – жале се неки родитељи како им децу-дечаке уче да се љубе са дечацима и како могу да се сексирају са дечацима, ваљда девојчице имају ту обуку по сличном програму - пазите, све са децом од 8 година!!

-Жале се због оног због чега се нас 400 хиљада непосредно и бринуло и радовало, али ту је стално присутан и укупни број од око  4.000.000 грађана Србије који брину о деци од првог разреда до окончања студија на факултетима!

*Зашто ћути и шта још чека тих око 4.000.000 грађана, ако мисле да такво васпитање није примерено нама који живимо у Србији?

*Зашто ћути и шта још чека око 100.000 оних који раде у просвети и да ли им је  даље основни мотив за штрајк или протест било које врсте, мала плата?

*Зашто ћути СПЦ,  она од којих је 6.000 њених свештеника  свих рангова, пред Други Светски рат било у масонерији, оних који ни сада не виде шта им је чинити, који не знају зашто су Срби у једном дану, ваљда у дану неког свог посебног прекодринског србског лудила, масовно кренули из Хрватске у Србију, као бизони из Националног парка „Јелоустон“ у Америци, који су побегли од катаклизмичког буђења тог истоименог вулкана који би могао да направи пустош у кругу са полупречником од  1.500 км. – имају ли свештеници било каквих замерки и постоји ли било шта у Србији и њеном окружењу због чега би њихова „светост“ и „оци“ отворила уста и рекли шта, мисли о тим догађајима?

*Постоји ли било какав друштвени, национални, државни, морални, социјални, судски, криминални, политички илио било какав други потрес који би пренуо из дубоког омамљујућег сна, оне који су чланови наводне Србске Академије наука и уметности – зашто се они који не мисле да је спас у дубоком сну масовно не искључе из те фирме, ако их има таквих, односно шта они још чекају, да им се ударе граничне рампе на оба краја Кнез Михајлове улице у Београду, да ли би протествовали или мирно са пасошем у руци ишли ка неким граничарима, а све…. ма због чега, деде и бабе, то радите? Знате ли ви за ових 100.000 који сваког септембра крећу у своје Прве разреде? Требају ли он да се на вас уснуле угледају?

*Не, не, мени не треба никакав ваш одговор, не очекујем било који ваш коментар, не ризикујте да вас неко негде забележи да сте ово читали и коментарисали…и сами сте прочитали да ЕУ штампа 1.500 милијарди евра, да је Грчкој припао од те суме да наштампа 65 милијарди, да врати ургентно и да има за текуће потребе, знате да се спремају продаје великих државних инфраструктурних система у Србији, како би добила зрнца од те суме од 1.500 милијарди свеже штампаних новчаница евра, како би и ми своје ћутање продужили док то буде трајало… 

ЕУ и цео свет иде путем Србије из времена експеримента С. Милошевића, из времена 1990-1994.г. то не треба заборавити, али није забрањено да се заборави! 
Шта ћемо сво ми учинити „када нам се ускоро догоди Грчка“, а она је овде само парадигма скорих догађаја, како ће нам бити када нам се опет у „сигурним“  банкама  саопшти да су депозити на нашим рачунима једнаки нули, јер је брисано шест или осам последњих места у њиховој номинално означеној вредности? Милошевић је избрисао последњих шест цифара старог динара па смо добили Нови Динар, а како ће то ЕУ и Америка да изведу и како ћемо ту нову, заслужену, казни поднети – видећемо ускоро. 

Наша казна је казна за ћутање, за кукавичлук, за покваренлук и непоштење сваке врсте, за егоизам….и све он друго што смишљамо, да нас лично не закачи олуја која иде, олуја а нечујна(!)… али небитно је седиште у аутобусу на којем седимо, када он крене са пута у неку провалију.
Рок за видљиве промене је 16.3.2015.г. и одгађања скоро да неће ни бити...
Све се већ догађа, много се догодило, али ми не желимо да видимо ни чујемо. Хеј, Антони-Тони Бле(фе)р, Британац, (непријатељ Срба и Србије али пријатељ Александра Вучића и још неких из владе Србије), ратни злочинац према Србима и Србији,  држи предавања у Србији, оним који су нам обећавали да ће радити по основу Заклетве коју дали пошто су их изабрали ових ¼ Срба и других из Србије!

Има ли и још горег, шта ћемо ми приметити пре празног тањира?

Спремају нам разоружавање кроз тешке услове поседовања оружја за лични безбедност, мењају нам личне карте пасоше, возачке и саобраћајне дозволе, регистарске таблице, здравствена документа, бришу подвојеност на полове, мешају их по новом обичају, и у наше име се бацају камењем на Бога, а ми ћутимо - ћуте Срби, њих 400.000, њих 4.000.000, њих 100.000 који нам васпитавају деци, ћуте судије, тужиоци, полицајци, њих који се називају свештеницима, а ни броја им се не зна, ћуте и пензионери, па зашто би било ко из власти уопште рачунао на било коју реч несагласности са мерама које предузимају?!

Ево и ја им се придружујем: Свако ко троши нека тако настави, свако ко пије нека настави, ко се коцка нека настави, ко вара нека настави….

Ја мали и незнатан, трудих се скоро пет година у нади да спасим своју грешну душу, колико сам успео има записано, а ви видите како ћете даље…. Јер, показало се,  не вреди ћоравој квочки дробити.

Има овде више од 600 наслова, има за свакога понешто… хтео сам да то уклоним, али нећу има можда и оних којим  то што-шта објаснило. Пазите се: Не сметните са ума оно што сам саветовао још пре пет година – оно око баште, око села, прехрањивања уз свој труд и веру у Бога… али ко хоће, остали нека наставе овако.

Јуче сам обавештен о накарадном покушају спашавања Србије кроз организовање пољопривредене производње, кроз пројект који није од Бога одобрен, јер не садржи критеријуме који би Му се свидели, виде и сами да од тога нема ништа, посвађали се за функције и интерес још у фази припрема.
Онога кога сам ја саветовао, данас сам обавестио да му је труд узалудан… не могу Срби да се сложе око било чега, а вазда се уздају у неког човека, не утврђујући да ли је у њему његова или нека друга душа, није им довољно да посрну два пута преко истог камена, па иду тако ћопави даље.

У знак захвалности члановима Групе „Србих-888“ који су измолили да се све ово издогађа, како би се, бар неки од нас, пробудили.

Драгољуб

Постављено 26.2.2015.г. у 14,55 ч.
___________________________
На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) налази се  још 68 других наслова, разврстани у 7 група - исти се могу читати под одређеним условима. Позивам све читаоце да се пријаве и исте читају.
 Д. Татомировић
_________________________
Снимљено 26.2.2015.г. у 15,14 ч.-Застава Русије



3 comments:

Анониман,  26. фебруар 2015. 22:51  

Брате Драгољубе,
жалосно али истинито. Притиснути смо са свих страна, али то смо дозволили, неко из незнања неко за шарене папириће. Брука нашта смо ми спали. Причај, објашњавај, упозоравај, не може да продре до мозгова, невероватно. Човеку дође да плаче од муке. Питање да ли ће Бог имати коме да помогне. Срби пробудите сеееее!
Србија Ненад Трајковић!

Unknown 27. фебруар 2015. 06:19  

Брате Драгољубе вама свака част и хвала што нас упорно упозоравате и информишете. Није узалуд и ви то добро знате, има људи којима ово што ви радите много значи. Они који ћуте и допуштају све ово да им се дешава нека се спреме за много горе ви сте урадили што сте могли. Што се тиче закона о сексуалном васпитању деце и то је опет до народа то јест родитеља, на нама је шта ћемо да учинимо за нашу децу јер је наша дужност и одговорност да се боримо за њих. Поменути закон је дошао на снагу пре пар дана у провинцију Онтарио, Канада где тренутно живим. Чим сам сазнао одмах сам отишао код директора школе и рекао му да нежелим да моја деца присуствују на тим часовима. Такође сам разговарао са родитељима (Србима) о овом закону и неки од њих су учинили исто што и ја док су неки то прихватили као да немају избора.

Желим вам свако добро

Србија Тихомир Пантић

Драган Вукојевић 27. фебруар 2015. 13:01  

Поштовани господине Татомировићу,
Хвала Вам што објављујете и упозоравате све нас. Ја сам променио мој поглед на свет од када читам оно што пишете овде и у Вашим књигама. Видим оно што раније нисам примећивао. Молим Вас пишите и даље, лековито је. Верујем да ће се велики део Срба пробудити пре него постане касно.
Желим Вам све најбоље.
Драган Вукојевић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh