Podsvest radi.....



Подсвест ради….
-Паника власти-

Веза:

*Информација: http://zlatnibilten.blogspot.com/2018/05/paosilos-aleksandros.html


*Потврда Информације: https://srbin.info/2018/06/04/sindikat-policije-kad-vlast-pregovara-sa-teroristima-onda-moze-i-mora-sa-seljacima/

Наш цар, Александар Засвенадлежан, је у великом страху, подсвест изазива панику, чак и код оних који су у бесвесном стању, док се он    као ноншалантно понаша на конференцијама за новинаре на којима сам поставља питања и даје одговоре-говори наш цар да је недопустиво демонстрирање са лупањем, разбијањем, батињањем и проваљивањем у објекте! То нико није ни поменуо ни предложио, али је све то могуће….

Све се муњевито одвија:

*5.5.2018.г. Војска Србије одала почаст легендарном Команданту Краљеве војске у отаџбини-Драгољубу-Дражи Михаиловићу;

*10.5.2018.г. полиција помагала таксистима у блокади Београда;

*26.5.2018.г. је потврђен енергетски Ракетни напад на оне који су нанели штету Србији од 1944.г. до тада….;

*5.6.2018.г. Синдикат Запослених у полицији стао на стану народа, којег су неки од присутних на обезбеђењу ЈРМ у вези протеста малинара и тукли - да се покажу….

Царе Александре, сагледај ово смирено, колико је теби то могуће, јер ће у петак 8.6.2018.г. у 17,00 стати Србија! Због цена бензина која је како ти, царе, кажеш најнижа у Европи! Али не узимаш у обзир плате у тој истој Европи.... пази да не изгориш због бензина! Не дозволи то, јер се све може измаћи контроли!

Попуштај, упозоравам те уназад неколико месеци!

Каже твој министар за пољопривреду „Да је друг Тито умро!“, веруј му, јесте! Ускоро ће се давати потврда смрти и ономе што је остало иза њега, у нашим, лудим, главама.

И не одлази нигде из земље, да се не догоди да ти не дају да се у њу вратиш, као што се догађало једном саможивом цару Србије, Краљу Милану!

У марту 2018.г. дао сам ти добар савет-сада је то скоро немогуће, али вреди покушати. http://komanda-540.blogspot.com/2018/03/rekonstruisi-i-uzmakni.html

У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације Команда-540 у оквиру које функционише и Самостални Ракетни батаљон, Светом Арханђелу Михаилу! 


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 5.6.7527/2018.г. у 13,45 ч.
_________________________
Снимљено 5.6.2018.г. у 13,48 ч. -
3'24"  Подгорица
7'59"  Београд


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh