Procentijana država Srba!



Процентијана-држава Срба!

-Лојалност и част Срба у процентима-

Поучно за Србе и Русе:
http://zlatnibilten.blogspot.com/2018/05/procitati-ponovo.html


Србска војска и полиција, моје некадашње канцеларијске полицијске колеге којим је Милошевић преко ноћи доделио чинове генерала, станове од по 150 квадрата и низ других привилегија, издали су Слободана Милошевића, 2000.г. за обећано повећање плате од 30%! Обећано! Обећао им Зоран Ђинђић - они зажмурили и рекли „како су они професионлаци који се не мешају у политику!“ А у униформама пре тога били на комунистичким трибинама….

Овај којем је намењена скора судбина Милошевића, не обећава „За када дођем на власт“ већ немуштим језиком говори „Ако ме одржите на власти“ – сада их је у Србији 1:7, на седам оних који нису на државним јаслама иде један који јесте. 


Тај један је наоружан, униформисан, колико-толико збринут, натоварен пуном врећом обећања која у Србији не коштају - ама баш ништа! Србија је у стању медвеђег сна, у хибернацији, чекајући да се испуне обећања том сваком седмом, али ако им се дода још по 2-3 лично интересно обухваћена, ту смо са мером у процентима пола:пола

Друга половина Србије, коју ја називам Процентијаном, више не очекује ништа! Код оних првих су права, сила, закони, бахатост…. умишљеност о својој незаменљивости.

Комунисти које сада предводи потписник издајничког Бриселског споразума о Косову и Метохији, Ивица Дачић, одржавају своје митинге у затвореним просторијама у које се улази само уз позивницу (Јуче у Богатићу у Мачви) коју добијају проверени – као пред Други Светски рат који је у Србији постао Грађански рата који се није и не може се окончати без полагања рачуна за чињења комуниста и њихове паравојне партизанске и терористичке организације (Видети предмет Окружног суда Шабац поводом суђења партизанском Народном хероју Жикици Јовановићу Шпанцу који је 7.7.1941.г. започео Грађански рат у Србији убивши патролу редовних полицијских снага који су обезбеђивали Јавни ред и мир у србијанској варошици Бела Црква).
Срби су одустали од буна, протеста, митинга, демонстрација, њихова трпила су пукла!

У Србији се уз постојећу мрежу организација и покрета не може оформити нова власт без учешћа странаца, читај Енглеза! Без праве окупационе владе која ће се тако и називати, уместо ове квислиншке која је прихватила да у војсци, полицији, Народној банци и финансијама седе страни управљачи! Да будемо на чисто! Па ако једног дана буде услова да нам се повери уоправа над нама, али тешко ће то бити, можда тек кроз неколико генерација, уз услов да се узмемо у памет и вратимо времену пред Грађански рат који је започет 1941.г.

Зашто овако?

Тако мора!

Комунисти који владају Русијом више не могу да држе ред и мир ни у сопственој земљи, нису способни за извоз било чега, њих се  више нико у свету  не плаши – малени Кипар им одузима сав преостали новац у банкама на Кипру, а пре неколико година су им одузели 60% - основ: Порекло депонованог новца! Пљачка се опљачкано! Бог све зна и све види! 

Руси су били најуспешнији у извозу комунизма, али то више нема прођу било где, а они би да  нас по том основу ставе под своју контролу! Сада се њихова помоћ нама у Србији може свести на драматично достављање опште познатих информација о намерама запада.

И на томе се све завршава, а ако преживимо и овај отпор западњацима и ако успоставимо проруску власт онда ће се оних чувених 10 руских милијарди долара, умотаних и заварених у касу још 1994.г., када је тај план обелодањен, којим се маше и сада, активирати - дотле, све морамо сами и не можемо рачунати на њихову жуту банку (10 Србских динара-1е=120 динара).  

Руски људи у Србији немају никаквих могућности да у Србији, ни било где, организују било шта озбиљно, посебно не владу, јер комунисти не умеју да организују  нешто што ствара, они умеју да уведу ванредно стање, изазову несташице, организују прека суђења, одузимају слободе и приватну својину или стечена права, умеју и да се јавно крсте, а клањају се код својих кућа свом Богу Лењину!

Ми ћемо једно време морати да живимо као што живе немачки Амиши у Америци или Лужички Срби у Немачкој…. и то уз услов ако не будемо луди па одбијемо оно што се од нас тражи, а тражи се:

*Да уведемо ред и закон у држави;

*Да истребимо корупцију;

*Да укинемо недемократски начин владања;

*Да преиспитамо и санкционишемо пљачку државне имовине;

*Да вратимо оно што су комунисти одузели од приватних поседника;

*Да уведемо независне органе власти – полицију, судове, тужилаштва…;

*Да припазимо на екологију у Србији;

*Да онемогућимо криминал који се тиче опојних дрога, трговине људима, оружјем, прање новца…;

*Да у вези Косова и Метохије признајемо само Резолуцију СБ УН број 1244.

Одвратни западни непријатељи на овоме инсистирају! Мешају се у наше унутрашње послове, док наша браћа Руси ништа од наведеног и не помињу. Па на намa је да се определимо!

Они, западњаци, знају да се Русија и комунисти из Србије (СПС, СРС, СНС и други), не смеју испречити у њиховом науму у односу на Србију.)
Запад има план-са Србијом и околним државама, ствара се Балканија, склањају се комунисти са власти, чисти се терен, успоставља се права отворена окупациона власт до неког будућег времена, јер смо ми то заслужили!

Оних 1:7 су претегли! Они држе све ово што запад треба промени.

Промене су врло блиске-ових који чине 1:7 и они који су интересно везани за овог једног, уклањају се из свих јавних послова, одузима им се оно што је нелегално стечено, немају право запошљавања у државним органима, иду и у затвор.

Чим се ово ускоро догоди, иду следеће мере:

*Ставља се под потпуну контролу целокупно криминално подземље;

*Уклања се у једном дану 50% свих оних из полиција и војске који су подржавали овај систем којем је време истекло, остаје их дупло мање и са истом сумом новца им се дуплирају плате, потом се потребни послови, чуварски, контрола саобраћаја, обезбеђење на местима саобраћајних незгода, пребацују на специјализоване приватне агенције које раде под потпуном контролом државних органа, укидају се све репресивне мере уведене ради показивања силе полиције, полиције, судови и тужилаштва држе ред и мир…. И све то под окупационим властима!

Укидају се двојна држављанства, овакав Закон о информисању, Закон о тајним полицијама постаје доступан јавности, као и многа друга наслеђа од партизана из 1944.г.

Опорављамо се од тешког комунистичког наслеђа и вируса који нас је у целости разградио, враћамо се до познатог, па крећемо ка будућем, без оваквих политичких странака, без оваквих изборних закона, са бирањем посланика и одборника по имену и презимену, са знањем и одговорношћу за базу из које потиче и којој такав одговара.

Чини се да се Србија престане звати Процентијаномпо основу процената повећања плате због којег у Србији штрајкују просветари, здравство, судови, полиције, војска… због процената у којим се уграђују у сваки посао појединци блиски властима.

Укида се бизнис са опојним дрогама, фалш пасошима, трговина људима и оружјем, пљачке државне мовине, продаја права на извоз производа наших сељака…

Рок: 6-12 месеци!

Или да станемо у одбрану лика и дела Александра Засвезадуженог, па ко претекне тај ће и причати о нашем лудилу!

Бог са нама-Пристани Боже!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације Команда-540

Постављено 1.6.7527/2018.г. у 14,28 ч.
_____________________________________

-Снимљено 1.6.2018.г. у 14,44 ч. - Застава Русије
Опет закаснисте браћо Руси!
6'9 "  Нови Бечеј
8'13 "  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh