Rekonstruiši i uzmakni!


Реконструиши и узмакни!
-То ти је до суботе могуће-

Кажеш Александре Засвенадлежни да састанчите, али без намере да доносите нешто радикално! Па можда би и могло да се још мало отеже са оним што се мора чинити, али ми смо молили да се ти до 31.3.2018.г. изјасниш. То је следећа субота!

Ово са твојим саговорницима Шиптарима нам иде на руку – хвала им што те и они погурују. Хвала и Американцима што су донели одлуку да те замене, хвала и Русима што су јасно ставили до знања да ће помагати србски народ, а не овакву власт Србије! Значи: Не тебе! Да ли је теби и даље нејасно куда си зашо?

Види шта ћеш са собом, а ја мали и безначајан који немам ни по ком основу право на пасош и држављанство било које друге државе осим ове наше Србије, саветујем ти:

*Иди у хитну реконструкцију владе, постави стручњаке на чело полиције, УДБЕ, војних служби и саме војске, као и у министарствима спољних послова, финансија и Народне банке Србије;

*Узмакни корак назад и иди у оквир својих овлашћења и бави се само тиме;

*Разговарај са онима који ти могу помоћи на службеном и личном плану;

*Не лежи пред Ваљак који је кренуо са обала Јадранског мора, из Албаније. Пут му је и кроз Србију;

Ово што се догађа на Косову је последица онога што сте ти и Дачић пре пет година договорили…. И потписали. Тако то иде! 

Пустиће те они у које си се уздао да паднеш, ми те нећемо придржавати и разбићеш се! 
Ти и ови твоји –вама нећемо помагати.

Ово ти је савет, једино тако можеш да опстанеш још извесно време. Покушај! Натерај себе да не радиш против себе.

Читај између редова сваку поруку коју ти шаљу твоји пријатељи са запада, али и ови са истока, којим се обраћаш за помоћ! Ту све пише.

Када смо те звали да се учланиш у Команду-540 ниси реаговао, сада тај позив не важи.
Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Команде-540, Светом Арханђелу Михаилу!Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 26.3.7526/2018.г. у 23,25 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh