IT SABLJA!


ИТ Сабља!
-Искива се-

Веза:
http://komanda-540.blogspot.com/2018/05/izvestaj-raketasa.html



„Ој Бога ти Новаче ковачу, 

је си л' иком бољу саковао….?!“

-Марко Краљевић, Новаку, ковачу његове сабље 
за бој са Мусом Кесаџијом (Народна песма)-

Ево после непуне две недеље од испаљених ракета на дан 26.5.2018.г., са Осматрачнице донете са Кајмакчалана, данас као специјална наруџбина испостављен је захтев за брзо искивање ИТ Сабље, оне која ће објединити списак штеточина Србије, од 1944.г. до данас!

Када је први председник Владе Србије, после пада Милошевића, Зоран Ђинђић, убијен у никад довољно разјашњеном злочину, његови уплашени сарадници и саучесници у пљачки државне имовине у којој су неки добијали целе силосе за само један долар, организовали су ОСВЕТУ!

Да, тако је рекао тадашњи министар полиције Душан Михаиловић, рекао је „И ми ћемо се осветити!“. Баш како изјављују донови мафијашких породица. Пошто су се они тако и осећали, они нису имали намеру да пронађу извршиоце и налогодавце убиства Ђинђића, већ су поручили коме треба да спремају освету.

Организовали су по узору за своје комунистичке идоле из партизанских ОЗНИ и УДБИ опсежну акцију под именом „Сабља“ која је имала за циљ да преплаши народ Србије да се не побуни због врло видљиве свенародне пљачке…. Кожни Мантили (УДБА) су били у свом елементу, обилазили су „сумњива“ места и по свом нахођењу одвајали оне који су за притвор – и сам сам скоро одведен у притвор само што сам се код власника кафића распитивао за једног познаника који је већ био притворен, а ја то нисам знао - Ухапсили су без икаквих разложних критеријума или законских прописа преко 12.000 грађана Србије, као да једно убиство изврши њих 12.000, неколико десетина је после притвора процесуирано, а само неколико њих је осуђено углавном за ситна кривична дела, док су многима исплаћене велике суме новца на име неоснованих притвора.

Та генерација је користила сабље својих претходника, само је тада фалило да се оформе преки судови па да се са противницима мафијашких потеза власти заувек рашчисти.

Прошло је од тада 15 година, стигла нова генерација Срба, оних који се не плаше мутавих министара и председника… и они не користе старе гвоздене сабље. Данас је наручена НОВА ИТ САБЉА, која ће објединити имена свих штеточина у Србији од 1944.г. до данас.

Морало је да се сачека - уплашене генерације које су памтиле тортуре партизанских полиција су отпутовале, остала њихова деца, зналци моћи ИТ технологија – све су упростили, поједноставили и учинили јавним.

Јавно ће се на целој слободној територији Србије прикупљати подаци о лицима која су грађани дужни да по законским прописима пријаве надлежним органима као извршиоце кривичних дела (Закон о кривичном поступку, Кривични закон, Закон о прикупљању податка, Закон о узбуњивачима) да би обједињени и систематизовани по општинама и окрузима били предати надлежним државним органима, одмах пошто они почну да поступају по важећим законима.

За окупиране територије на Косову и Метохији и за странце, подаци ће се прикупљати из Србије и према њима ће се предузимати законске мере ако се пронађу у Србији, по месту хватања или по месту извршења штете због којих се приводе надлежном тужилаштву.

Удружење грађана „Покрет Достојни Србије“ је нaручило ту ИТ сабљу, он ће (Покрет) https://www.dostojnisrbije.com/sr/blog објединити податке и преко свог Одељења за оперативне послове и аналитику,  обрадити примљене материјале и доставити надлежним тужилаштвима, уз стално обавештавање јавности и о детаљима свог рада.

ИТ САБЉА почиње  са радом од 15.6.2018.г. када ће се са блога Покрета Достојни Србије, моћи преузимати обрасци које треба попунити и вратити Централи. 
Дотле прикупљајте тачне и прецизне податке о штеточинама  Србије – да би је спасили!

Одмах по отпочињању сечења овом ИТ Сабљом, Покрет ће се обратити за новчану и техничку помоћ председнику Србије, као најжешћем заговорнику борбе против криминала, у шта Покрет несумњиво верује, у очекивању да такву помоћ од њега и добије, а дотле ће се послови одвијати трошењем личних средстава чланова Покрета.

Захвалност дугујемо америчким стручњацима који су пронашли Интернет и бесплатно нам га ставили на располагање! Хвала вам!

ИТ САБЉА
је подешена да прикупља податке о штеточинама само по основу правних и криминалистички правила, остало се ставља на страну - идеолошки погледи, вера, језик, раса, сексуална схватања само нас занимају криминалаци свих врста! Из свих социјалних структура, из политике, бизниса, цркве, НВО и свих других којима се може наденути име штеточине.

Ми хоћемо дa по убрзаној процедури од Србије направимо најдемократскију и правно најуређенију државу, по узору на Србско Душаново Царство, заправо ми и не тражимо ништа ново – само Царство Душаново!

Наша ИТ Сабља елиминише велике трошкове, централизацију кривичних поступака, хапшења или привођења пред тв камерама, скупа довођења и притварања, нема никаквих специјалних судија ни тужилаца, ни полицајаца - поступци се воде на територији целе Србије, по месту пребивалишта штеточине или по месту настанка штете.

Развлашћује се полиција у смислу обавештавања јавности, полиција се урамљује у законски оквир који децидирано говори да је полиција орган државе која поступа по налозима тужилаштва. Тужилаштва су та која ће одговарати за истраге и целокупне поступке до оптужења и они су ти који обавештавају и јавност.
Наравно, пре овога ће сва полиција, судови и тужилаштва доживети потребна филтрирања и одстрањивање талога који се накупио за последњих 28 година. Ту се очекује помоћ од недавно, и са великом већином, изабраног председника Србије Александра Вучића-Засвенадлежног.

Када се, ускоро, створе услови да сви надлежни државни органи поступају само по одредбама законских прописа, систематизовани подаци о штеточинама ће им бити хитно достављени, а онда се у једном  дану сви спискови нађу на границама са сметњом да лица са списка напусте Србију, већ се упућују на јављање полицији по месту пребивалишта, где у својству грађанина дају одређене познате податке о својој или нечијој туђој делатности која је нанела штету Србији. Или се оправдају.

О планираној ИТ Сабљи  уходаним дипломатским каналима се обавештава Савет безбедности УН, Русија, Кина, Америка, Британија и Француска, уз молбу за пружањем правне и полицијске помоћи.

Ова сабља ће у року од 3-6 месеци довести стање у Србији на прихватљив ниво после чега предстоје процедуре за враћање опљачканог у власништво државе. 

Ништа лично према било коме! 
Само примена закона.

Рок тече од дана када Александар Вучић Засвенадлежан, буде донео одлуку о свом опстанку на власти кроз довођење Србије у ред-дотле су ово припреме!
Али, до Петровдана се мора започети!

Ова ИТ Сабља је невидљива, нечујна, јефтина и врло ефикасна.

Одељење за Оперативни рад и аналитику Покрета
ће накнадно обавестити о месту и времену где ће се моћи обавити непосредни контакти оних који претпостављају да ће бити на списку, како би се процедуре поједноставиле. Ови контакти ће бити могући и за припаднике свих полиција Србије, укључив и Одељење Европола и ФБИ који раде у Београду.

Команда-540 ће и у наредном  периоду пружати помоћ Покрету Достојни Србије, али и свим другим који се нађу на истом послу на којем је Команда-540 од Видовдана 2013.г. Ковачница ради даноноћно.

Похваљујем Самостални Ракетни батаљон Команде-540, за исказану ефикасност и прецизност. Будите на сталном Бојевом дежурству и делујте према својим проценама.

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације за ненасилно преузимање власти у Србији Команде-540, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 7.6.2018.г. у 13,54 ч.
Написано и запечаћено 7.6.7527/2018.г.  у времену од 10,11-10,45 ч.
_______________________________
Снимљено 7.6.2018.г. у 14,02 ч. - Застава Русије


_____________________________
Снимљено 7.6.2018.г. у 16,59 ч. - Застава Русије
-Кујемо ИТ Сабље и за Русију, дајемо попуст од 50%!-
3'34"  Београд
8'13"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh