Navikavanje



Навикавање

-Фаза два-


„Чинимо што хоћемо, јер нам је дато!“
Заставник Команде-540

Веза:
https://komanda-540.blogspot.com/2018/10/dd-dopustice-se.html

*Србија:
Целе прошле године је један од највећих србских експерата за дипломатију и безбедност, у већем броју интервјуа, упозоравао да су мере странаца ка Србији подељене у две фазе, које ће, свака за себе, донети истоветан резултат.
Из неких разлога се каснило. Скоро годину дана. Али је сада време тог одлагања на самом крају. Нема дотле више од 3-4 недеље! Непланирано је настао проблем око референдума народа у Македонији – одбили да мењају име државе у замену за чланство у НАТО-у и ЕУ!

*Македонија:
Њихова Друга фаза је учинила мишљење већине Македонаца ирелевантним, накнадно је са скоро стопроцентним гласовима посланика у македонској скупштини изгласано оно због чега је референдум организован. Македонија мења своје име. Претходни владар који се опирао свему овоме, иде због нечега у затвор! Тачка за Македонију, до даљњег. А после иде у грађански рат са Шиптарима и тек после тога се прикључује Србији:

*Косово:
  Косову се дозвољава наоружавање и претварање полиције у војску, са сталним најавама да ће се таква и тек  формирана војска сукобити са војском Србије. За сада се Србија крчка на тихој ватри. На крају јој се цело Косово и Метохија враћају, уз паузу неопходну за добровољно исељавање Шиптара у Европу;

*Босна и Херцеговина-Република Српска
: Милорад Додик се спријатељио са Русима, ометао планове, чак се усудио и да на изборима победи. Фаза два: Милорад ће бити спакован у затвор, због нечега. После ће се видети имали било шта и има ли још нечега, за тај затвор,  а он се зближио и са Александром Вучићем из Србије. Због нечега, о чему ће да га питају у затвору. После тога следи спајање са Србијом;

*Црна Гора:
Тражи своју црногорску цркву, смета јој СПЦ јер је гуши, ускоро ће Милу Ђукановићу бити стављено у задатак да се са СПЦ обрачуна, иде ЦГ у грађански рат… После се прикључује Србији;

*Србија:
Фаза два, подразумева уклањање Александра Вучића и најближих 30/300 сарадника, после истека времена у којем је могао да се договара, да се повуче у оквире својих овлашћења, да реконструише владу и да запад добије он што ће сада добити по основу примене мере из Друге фазе. 
Русија ће по обичају да  енергично укаже на кршење Међународног права, све се и сама спремајући за своју Фазу два!

Навикавање:
  Полако се навикавамо на примену грубе силе Америке по налогу Енглеске - План који је сачињен ометају ови горе набројани. Они се уклањају, њихов план се остварује.

За Александра Вучића: Виде ли царе наш како си лоше проценио. Велика масонска ложа Енглеске рекла да је „Косово Србија“, ти то пречуо, нервирао их и сада си ту где си, одакле те гађа План Б. Онај експерт за дипломатију и безбедност у претпоследњем свом интервјуу је био љут-преслушај шта је причао. Он, иначе, увек говори тихо и једва чујно!

За власника „Информера“, новина из Београда
: Ипак, Савез за Србију долази на власт. Прикочи мајсторе, то је само мој савет а ради како хоћеш!.

За Александра Лукашенка: Имаш брате Александре само недељу дана, од данас, да све што си од оружја  обећао Србији на поклон и продају, па одустао, вратиш у пређашње стање. Не учиниш ли то, у идући понедељак се са тебе скида заштита којом те је штитила Команда-540.
Пази шта радиш око тога, и изјави да ти није ни на крај памети да свог сина Николу промовишеш у свог наследника. Ниси ти никакав краљ нити утемељивач династије.
Знаш ти добро шта си и знаш добро зашто смо те држали и држимо под заштитом. Изневериш-нема заштите, а онда тебе нема као цара ни Белорусије као посебне државе.

*За мог друга Доналда Трампа:
Пази друже шта чиниш-прикочи мало са Црногорцима и Шиптарима, лажу те, то ја знам поуздано, не ризикуј да са тебе скинемо заштиту Команде-540! Онда ћеш бити исти као Владимир Путин, којем ништа не успева… Посматрамо те наредних недељу дана шта ћеш чинити и онда одлучујемо.

За Енглезе: Тако наставите, да вас нигде не чујемо и чекајте!


У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 22.107527/2018.г. у 19,10 ч.

________________________________
Снимљено 26.10.2018.г. у 11,42 ч. - Застава Русије

За браћу Русе: Па унесите у свој извештај да се Срби из
Команде-540 морају молити, да им се треба извињавати

и да треба доћи са врло богатим даровима.... иначе вам 
је сво ово читање узалуд. Друкчије ништа не можете. 
Закаснили сте много, стављали на погрешне карте, судбина је то
браћо Руси, али ви у Бога не верујете.
11'53 "  Београд
16'5 "  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh