Podsećanje na upućene opomene



Подсећање на упућене опомене
-Видети где се стигло-

Плаше нас ратом!
Великим и последњим, јер људи више неће бити.


Руски цар обавештава своје поданике да ће без обзира што су 100 година живели као робови одвајајући за одбрану „Од свега што лети“ како је то тај цар обичавао да каже када лаже и када се хвали, сада је изјавио „Да ће сви Руси, ако буду нападнути атомским оружјем, одлетети у Небо као праведници и мученици… док ће они који их нападну, када претрпе последице узвратног удара, дејством руске тзв. „Мртве Руке“, робота који све зна сам, умирати дуго и много се мучити и потом ће као кривци отићи у сам пакао!“

Пре 4,5 године су сви упозоравани на ове дане у којим руски цар припрема своје поданике на масовне смрти, дане који су изнедрили терористе који убијају по школама у Европи, Америци и Русији, дане у којим се један новинар у амбасади земље из које потиче буде исечен моторном тестером на седам делова… дане када се ућутала Енглеска и Ватикан, дане када се разгаламио Израел, дане када се многи од некадашњих Срба одричу свог имена.

Стављам га на поново на увид мојим читаоцима, јер у мноштву наслова и мањку времена не могу сами да га пронађу-да им бар буде јасно ко је и како довео ову лепу Планету Земљу до тренутка у којем се цареви највећих држава спремају за смрт.

Да им буде јасно због чега.

Да знају да се то неће дозволити и да је то све само плашење од стране оних који треба да оду са власти, овде, у Русији, у Немачкој, Турској, Албанији, Косову и Метохији…

Нема Новог Великог рата нити Апокалипсе!

Мољен је Онај који о свему одлучује, Онај који је дозволио урушавање многих држава да би се започело праведније.

Видети: Русија као огледало Србско! Од 18.4.2014.г.
http://komanda-540.blogspot.com/2014/04/rusija-kao-ogledalo-srbsko.html

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено поново 18.10.7527/2018.г. у 23,25 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh