Kukuruz nego šta!

webtarantula.com

 Кукуруз, него шта!

-Стигло жито да се коси-


В е з а:
http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/03/zlatna-valuta-kukuruz.html

Ево после 3,5 године наслов као да је данас спремљен – а издогађало се много што-шта! Велика Русија под санкцијама, ЕУ која нас замајава, дави, која нам прети, која нас је бомбардовала, налази се под санкцијама које им је увела Русија, Америка започела свој унутрашњи рат против беде, глади, црнаца, демократије, а заправо све три – Русију, ЕУ и Америку стигле обавезе: Стигло жито да се коси! А Украјини подигли прву цркву Антихристу, лично!!

Ко је шта, и како, сејао то ће и да жање.

Направили модел по Србији из 1992.г. када су јој сви ови и сви остали широм Планете Земље, увели санкције – били поставили Немце и Американце да пазе да се нешто не дотури у Србију...... преживела Србија – она зна како, потом су је сви који се сада међусобно гађају санкцијама и злобом, нашли некако невешти, па нас је ЕУ и Америка са свим трабантима 77 дана бомбардовала..... и преживела Србија – она зна како, па су Америка, Немачка  и Енглеска преузели власт у Србији 2000.г. уз учешће заблуделих 100-200.000 Срба, који су били маска за тзв. вољу србског народа..... и дави се Србија у ономе чиме је засипају...... прети опасност да издахне, али: Русија и ЕУ, као и сама Америка су на туђем, на отетом, на присвојеном, на територијама отетима од србских племeна.

А овај хаос који се спрема за Србију, у октобру, биће права прилика да сви ти бандити буду истерани из Србије, а потом се иде редом: Одузима се опљачкано, враћа се отето власницима, суди се издајницима, преузима се власт на молбу ових који сада не знају шта ће са њом.... има и ред и план, има и ко и како и када и са ким и са чим..... али ништа се неће радити без Помоћника који никада не издаје!

Постоји ненаписан детаљан план и све мере и ништа се неће предузимати пре времена, све ће се радити на реч, јер Реч беше прва и све се створи по основу Његове Речи!
Када се речи врате њене моћи, свет ће почети да се опоравља!

Ови који планирају хаос у Србији, све то знају, и због тога овакво понашање према Србији.
Ономад (за васионска мерења то је трен) је Растко Немањић, потоњи Свети Сава, морао са кинеским царом да укаже границу између два царства која се признају – Кинеског и Србског!
Та граница је сада као граница између Кине и Русије, али је Сава морао да то објасни Кинезима да би се они сагласили, иначе су хтели да уђу у државу народа коме та територија не припада (Руски народ, који је уствари србски али га се одрекао мењајући име), а када је Сава рекао да ће привремено ту боравити неки који су се назвали Русима, мир и граница су поново успостављени!
Потом, у 18. веку границе Русије и Кине је уређивао и Србин из Херцеговине, Сава Влаисављевућ, угледник у време царске Русије у Русији, што ће рећи да је о руским границама стално бринуо и неки Србин, члан племена и припадник Србског царства којег су Кинези признавали!

Сада се спремају промене граница царстава – успоставиће се стара, једина призната – Кинеско тамо где је и сада и Србско, на територији садашње Русије и тзв. Европе.

Калуп који је направљен по моделу којим је мучена Србија, сада ће дати одливак и отпресак за Америку, ЕУ и Русију – све ће оне бити под санкцијама, међусобно уведеним, а од Бога за све њих заједно дозвољеним!

Ми са тим немамо никакве везе, ми смо били само модел по којем је израђен калуп!

Сви би сада код нас, сви се боре за нас, овакве измучене и изгладнеле, оматореле, са малим бројем рађања, са нагрђеним моралом, са изгубљеном вером у Бога, али ..... жишка постоји, распалиће се ватра и спасиће се Србија и они који се за њу ухвате, а она то дозволи!

Она испружена србска рука према Русији је и даље у ваздуху, али само што није пала – замор је у питању и разочарење – и зато нека Руси пожуре! Речено им је шта и како да чине и нека се после не изговарају да нису знали!

Ако се Русија ухвати за ту испружену братску руку, спасиће се, ако се буде двоумила, одлази са Америком и Немачком која се назвала ЕУ, како би опет (Немачка) варала и претила, сада у име њих више, а само она командује!

Плаше нас народи који се налазе на окупираним и од нас отетим територијама!

Они то морају да врате власнику.

Време се примиче.

Рок: 15.3.2015.г. када ће се садашњи изглед овако уређеног света променити до непрепознатљивости – ко уме да гледа он  то и види, ови други нека чекају да то и осете, па нека буду изненађени.

У наслову «Ти ниси ја!» дата је поближе судбина ових који су кривци за овакав свет – кога занима нека погледа.

Указујем на наслов од пре 3,5 године, јер је свеж, данашњи и сутрашњи и будући, јер се он мора засновати на Правди и Истини – ко се слаже, добро, ко се не слаже, опет добро.

На неким квазипатриотским порталима присталице Бранка Драгаша су ме оценили кратком оценом: Татомировић је обична будала!

Сада њихов предводник опет млати празну сламу, очигледно не знајући како треба почети, зна како би да уреди државу, само не зна ту ситницу - како почети, и наравно себе предлаже за тога који би је уређивао, пропуштајући да каже да је он само један који је испао из Ђинђићевог воза, па сада прича како је сам искочио јер је видео да воз иде у погрешном правцу, а пре тога је такву карту за тај правац купио.
_______________________

Неко ово прати из Русије, маскирајући се руском заставом.

 Застава Русије
Снимљено 22.8.2014 у 21,07 ч.
http://komanda-540.blogspot.ru/2014/08/kukuruz-nego-sta.html


А ово су они који се маскирају нашом заставом - и они пажљив прате-
снимљено 22.8.2014.г. у 21,26 ч.
15'31"
Снимљено 26.8.2014.г. у 15,48 ч.:
23'5"

Драгољуб  
Постављено 22.8.2014.г. у 13,55 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh