Mobilizacija u Srbiji!


Мобилизација у Србији!

-Чете наоружане Речју-

Веза: Јалта, а у Британији!


*Србски владари се обраћају поробљенима за спас!

*Роб не живи, он постоји!

Задрмао се свет око успостављања граница између Истока и Запада, поново потврђених 19.6.2013.г.у Британији.
Граничне чарке, како је и уобичајено, прате сваку промену на граници, њено обележавање и улазак у посед онога што припада онима који се деле – тако међу појединцима, народима и државама.

Нејасноће намерно изазване у Украјини, поводом разграничења међу истим народом-србским, различитих вера, имале су за циљ (ово овако говорим, јер ће се оне убрзо разјаснити) да се обележе народи и државе – са обе стране будуће интересне границе између царстава, посебно оних који су покушали да уђу у неприродне савезе са Западом, којем не припадају (Пољска, Чешка, Словачка, Румунија, Бугарска, Црна Гора, Србија....).
И обележиле су се тако да их Источни Цар може лако уочити, да обрати пажњу на њихову непоузданост, на склоност ка издаји, па ће им  се у складу са тим особинама и одредити будући статус у царству којем су додељене.

Србија у својим старим историјским границама постаје (У)крајина Источног царства, мада је она по својој суштини центар за оба царства – Западно и Источно – и та несумњива и непроменљива околност која је у оба царства позната, довела је до оволике тајне борбе за превласт у њој.
Али, Србија не припада овоземаљским царствима - она је Божије Имање и њом ће управљати Командант који није човек, наравно преко људи који ће га у свему слушати, чинити како је договорено и који ће вратити МОЋ РЕЧИ!

Потрес који је изазван поводом Украјине, поред јасног опредељења за одговарајуће обележје, поред јасно обележене границе, има за циљ да врати Снагу и Моћ Речи!
Ово, јер се на Реч заборавило, заборавља се, па се све чини према писаним документима које су сачинили људи уграђујући у њих своје интересе, схватања или само мишљења, запостављајући ИСТИНУ и ПРАВДУ, чиме се најдиректније сврставају под барјак ЛАЖИ и ПРЕВАРЕ.
Борба Лажи и Преваре је борба против ИСТИНЕ и ПРАВДЕ, односно борба Палих анђела против нашег Живог Бога.

Војске које се сучељавају већ су се организовале, обележиле, имају своја имена и команданте, своје судове, комисије, своје обичаје и Силу којом терају људе на одређена понашања – да прихвате Лаж, Силу  и Превару као нешто са чим се мора живети..... терају људе и целе народе да буду робови, а роб не живи, он само постоји, чиме се ти људи и ти народи терају на одрицање од живота.

Све пограничне државе, на обе стране границе између царстава, осим Србије, као једине одржане државе и њеног народа хиљадама година уназад и Срба који су награђивани и кажњавани, чија се држава смањивала или повећавала, у којем су се рађали владари који су чинили по Вољи Божијој, али и они други који су владали на казну и народа и државе Србије, како би се народ поучио и вратио на пут Истине и Правде.

Садашњи вештачки изазвани, планетарни, потрес учинио је да се поред сврставања свих народа света и њихових држава под један од само два барјака, сврстала и сама Србија, односно њени владари и народ.

Народ Србије је поверовао у приче њених владара јер су то биле приче које је он желео да чује, а владари, будући да им је Лаж, Превара и грамзивост  помутила вид и разум, за помоћ се обраћају поробљеном народу осуђеном на нестанак и заборав, због њихове вишевековне подлости и службе Сили, Лажи и Превари – обратили се поробљеном народу Дајчера, малом персијском племену, које је будући да је у служби Лажи, Силе и Преваре, протерало Србе са својих територија и на тим отетим територијама, ево већ вековима, покушава да се закући, да формира своју државу, и наизглед у томе успева, али је то држава и народ које нико у свету не воли, осим понеких србских племена-изрода, који им се радо прикључују у сваком рату против Србије!

Али, Бог не дозвољава Дајчерима да имају своју државу, да у њој могу да живе и уживају, Он не дозвољава да народи самостално бирају територију на којој ће се закућити, јер је Он то оставио за себе, Он одређује копно и мора за поједине народе, као казну или као награду.
Дајчери, који су се назвали и Германима, које је србски народ најбоље и најпрецијзније описао давши им назив «Немац», осуђени су на нестанак и заборав!
Ових неколико векова покушаја да се закуће на туђем биће убрзо заборављено, а у њиховој арапској постојбини их се више не сећају, па ће окупатори и силеџије опет бити надничари и луталице. Таква је судбина таквих народа!

Владари Србије који се обраћају поробљеном и на заборав осуђеном народу, поделиће њихову судбину – убрзо ће и они нестати и пасти у заборав!

У свакој држави, која је копија организације Васионе, мора и треба да постоји власт!

Ова одлазећа власт Србије (СНС и СПС) будући да не зна шта треба да чини нити над ким да влада, јавно или прећутно, исказаће своју сагласност да «неко други» преузме државу и власт у њој како би владао боље од ње.
Та намера је недавно и обзнањена на микро плану, кроз позив појединцима да преузму велике државне системе и управљају њима – нико од позваних се не усуђује да то прихвати, јер ни они то не знају – постали су познати привредници после организоване масовне пљачке државне имовине, коју морају да врате власницима.

Власт у Србији ће НЕНАСИЛНО преузети Организација у којој су људи повезани само РЕЧЈУ и богатством које она носи, богатством којом се награђује поштовање Речи!

Како?
Поштовањем дате речи у пословима у којима је заступљена само Истина и Правда, задобија се моћ кроз необјашњиво стварање услова да се изречено и оствари.
У томе не помажу, нити то чине, људи већ Онај који се весели оснивањем чета војника од људи који ће бити наоружани само Његовим Оружјем – Речју и Он им помаже.

Ти који с повезани само Речју не знају како се изненада све на време и како треба намешта, како би се њихови планови и њихове жеље изречене Речју оствариле, али увиђају да се већ готови планови «моћних» људи руше у фази када су већ спремни за реализацију, јер су се ти «моћни» ставили под барјак Лажи, Преваре и Силе, па се ненадано створе услови за остварење онога  што су запечатили људи који се служе Речју, а да они и не знају да су запечатили.

Ти који печате Речју су војници који ће преузети власт у Србији, по постојећем врло детаљном, и нигде написаном плану названим «План Гаврил», чијим остварењем се остварује и библијска порука људима «да ће се дати онима који имају» и узети од оних који немају и то мало што имају све док се не процени да су почели да сабирају када ће им се дати.

Разврстаће се сиромаси и богати, лењи и вредни, поштени и непоштени, верни и неверни – Србија ће се ослонити на по 1.000 Срба и других који Србију сматрају својом отаџбином, у свакој општини, а код њих ће се запослити по 4-5 осталих, тако да незапослених, осим оних који не желе да раде, неће ни бити.

Тих 200.000 су они на који се наслања први милион, а потом ће се запослени код њих отрезнити те уз помоћ зарада које остваре код њих и уз помоћ својих укућана покренути производњу од које ће и они напредовати.

Ми смо дужни да бринемо о члановима своје фамилије, и о суграђанима, али не да због њих банкротирамо као појединци или као наше куће или фабрике, а нама се таква пропаст масовно догађа.
Тврди се да 1,8 милиона пензионера издржава још по неколико чланова своје фамилије и да је тај број скоро 3,5 милиона – од тога их је бар два милиона способно да ради, али им је то «испод части» или «не желе да раде за малу лову»!
Њима је мала лова ако за један сат обичног, простог, рада зараде пет векни хлеба, па заседну на грбачу пензионера са минималним пензијама, који то трпе због околности «па шта да радим, мој је!»

Ова нова власт са собом носи огромно решето, има и више врста тријера, све што остане у решету рачунаће се у отпад. А са отпадом се поступа на идентичан начин. Тријери су уређају који аутоматски класирају квалитет употребљивог и одвајају отпад, па промашаја и неће бити.

Нова власт рачуна да уреди Србију, ослањајући се на још 200.000 преосталих Срба спремних на борбу, они ће добити све што им је потребно за рад у оквиру својих знања и могућности, створиће се од њих слој богатих људи, поседника земље, произвођача хране и свега што је држави потребно, као награду да се наоружају моћним оружјем – Речју!

Али и ако их не буде 200.000 већ и половина од тога, креће се, биће довољно, а неодлучни ће се чекати извесно време.

Како?
Узима се све од оних који су се богатили од 1990.г. до данас, враћа се незаконито одузета имовина од 1945.г., санира се државна каса, зида се и купује се од зарађеног и уштеђеног, ради се по Правди и Истини, поједностваљује се судска процедура, адвокати брину да њихови клијенти имају суђење у складу са законом, уводи се права судска порота, судија само одређује висину казну, док кривицу или невиност одређује порота.

Враћамо Србији изгубљену организацију Васионе у којој нема компликованих процедура, у којој се зна ред и казна за нарушавање тог реда.

Из Неба је у своје време избачено 1/3 Анђела, они су протерани овде код нас, на Земљу, и називамо их Палим анђелима.
Ако у Србији отпадне 1/3 њених грађана, бићемо сви на добитку – немамо их где протерати, али о њима нећемо водити рачуна, поступамо као са сваким отпадом, а у њему ће бити политичара, бизнисмена, свештеника, епископа, разбојника, врачара, нерадника, коцкара, пијаница.... то нас свакако чека, али боље да се остане без 1/3 него да пропадну 3/3!

Јалта, а у Британији, ускоро постаје врло видљива!

Слава Светом Арханђелу Михајлу, Команданту Небеске Војске и војника на Земљи који су стали под барјак Истине и Правде!
___________________
Велико интересовање одмах по постављању наслова - снимљено у 17,38 ч. 
По први пут се иза заставе Ирске крије више држава! 
Сви би да буду у току збивања у Србији!


Драгољуб
Постављено 27.8.2014.г. у 17,15 ч.

4 comments:

Анониман,  27. август 2014. 18:18  

Сила и моћ значења мисли и речи језика срБскОГА!!!

МОЋНО СРИЦАЊЕ – А ДА ЛИ ЈЕ???

“Док не будете као деца, нећете ући у Царство Божије” – ХРИСТОС.
А како смо почели нашу животну ЛОГОСНОСТ /учење читања речи/ – до МОЋНИМ СРИЦАЊЕМ, верујући, и веровањем читање савладали до скоро условног рефлекса – “савршенства”!
А онда…? A онда смо се погордили и заборавили на С-Р-И-Ц-А-Њ-Е?! А једино нас је оно, С-Р-И-Ц-А-Њ-Е, из детињства увело у одраслост, и оно нам је и даље на услузи својом МОЋИ савршеног упамћивања, урезивања одређених РЕЧИ /наравно – увек ДОБРИХ, ПЛЕМЕНИТИХ, БОГО- ЧОВЕКОЉУБИВИХ…/, У ПОДСВЕСТ ДО СВЕСТИ!!!
И док моћници овога света користе најсавршеније техничко-технолошке /формацијске/ методе и средства овога света /врло, врло скупе, добро чуване тајне/ и користе их у себичне, освајачке, поробљивачке и Бого-Човекопротивне циљеве, за ИСПИРАЊЕ МОЗГОВА, дотле је нама надохват руке “ПРИРУЧНА” БОЖИЈА МЕТОДА – МОЋНО С-Р-И-Ц-А-Њ-Е – А ДА ЛИ ЈЕ???
На Теби и не мени, на нашим /и не само нашим/ ГЕНЕРАЦИЈАМА то је више него проверено и доказано.
JЕДНОСТАВНОСТ ТОГ УМЕЋА – МОЋИ С-Р-И-Ц-А-Њ-А – је толико једноставно, да једноставније не може бити, и због тога је ОДБАЧЕНО па, као такво, и – ЗАБОРАВЉЕНО!
Чим је нешто врло, врло једноставно, а није “КОМПЛИКОВАНО”, свима доступно, врло лако се одбацује од КОПЕТЕНТНИХ појединаца или група и не може да добије “право гласа“!
А на то се, иначе, гледа и као на Д-Е-Т-И-Њ-А-Р-И-Ј-У?!
Међутим, народно /саборно/ У-М-О-Т-В-О-Р-Е-Њ-Е говори и практикује супротно:
“ДОБРО ЈЕ ЗНАТИ, АЛИ ЈЕ БОЉЕ УМЕТИ!”

С-Р-И-Ч-И-М-О:

Н-е-п-р-и-ј-а-т-е-љ-и н-а-р-о-д-а с-р-Б-с-к-О-Г-А б-е-ж-е!
Н-е-п-р-и-ј-а-т-е-љ-и н-а-р-о-д-а с-р-Б-с-к-О-Г-А б-е-ж-е!
Н-е-п-р-и-ј-а-т-е-љ-и н-а-р-о-д-а с-р-б-с-к-О-Г-А б-е-ж-е!

Читати у ритму рада срца /за свако слово или слог по један откуцај срца/ , баш као што дете, сричући, повезује слова азбуке у РЕЧ –СЛОВО!

Драган Славнић

Анониман,  27. август 2014. 19:32  

Хвала на овом тексту! Коначно лепе вести за Србију! Да ли ће се најављене промене десити пре марта 2015, или од марта 2015?
Србија Владимир Миладиновић

Zlatni bilten 28. август 2014. 10:00  

Драгољуб Татомировић-одговор на Драган Славнић: Хвала Богу, да сте на данашњи велики празник, Успење Богородице, доставили једно од моћних оружја за нас, наизглед, разоружане Србе. Уз остала оружја којим се наоружавају Чете Срба које су позване на Мобилизацију, ово ће нам бити од велике користи. Н-а-п-р-е-д-д-о-п-о-б-е-д-е! Желим Вам савко добро-Д. Татомировић

Zlatni bilten 28. август 2014. 10:10  

Драгољуб Татомировић-одговор на Владимир Миладиновић: Постављени рок је 15.3.2015.г. и то је поновљено више пута - до тог времена ће се овако организован свет променити до непрепознавања, тај пут је већ видљив и сасвим сигурно је да је то процес који ће трајати и после тог датума, јер ће се свет опет развијати до неког времена када ће се ако то затреба извршити корекције. Сако добро од Д. Татомировића

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh