Mart u oktobru!


Март у октобру!

-Опет?-

Наши мудри сељаци никада не тврде да је кукуруз добро родио у време када се тек замећу пурењаци, кажу: Док не буде у чардаку, ништа се не зна!
О овоме да се дотле ништа не зна они знају врло добро, јер нико не може предвидети шта се све може догађати од јула до октобра, када се кукуруз бере.

Наши, србијански предводници пре неолико дана одахнуше и охрабрујући нас рекоше поводом добијене меилијарде на зајам од Арапа «Да за нас нема проблема, мирни смо све до марта!».
А то је скоро шест месеци!
Добили милијарду евра кредита и више не морамо да бринемо ни о штедњи, ни о рационализацији државне управе..... све се одлаже, једино Град Београд стидљиво напомиње да ако Београђани и даље не буду хтели/могли да плаћају градски превоз он ће у једном тренутку бити заустављен!
То би било врло неопрезно, дозволити да више од милион људи нема превоз без плаћања, то би могло довести до пада популарности ове и сваке власти која ништа не мења и која све мења, али само у причи, па на те или било какве приче више нико и не обраћа пажњу.

Али, нама се опет може догодити 27. март!
Овог пута у октобру, јер је процена оних који су организовали све србске 27. мартове, 7. јуле, 5. октобре, да је то право време за организовање «општенародног» протеста, због ове власти, због лошег животног стандарда, због малих плата и недостатка радних места, због болећивог става у односу на тражене санкције према Русији, због небриге о напретку преговора са државом Косово основаној на, од Србије, отетој територији.... или због било чега другог што се кроз средства информисања може учинити веома важним.

По свему судећи, октобар је тај месец – дотле ће се знати како стоје руске ствари у Украјини, како стоји нацртани Гасовод «Јужни ток», и где смо се ми у свему томе саплели.

Дан побуне против потписивања пакта о ненападању са Немачком (1941.г.), организованог од стране великих обавештајних служби, извело је неколико десетина унапред припремљених и опремљених «демонстраната», фотографије демонстраната и њихових парола, обишле су свет и после недељу дана запенушани Хитлер је купао Београд и Србију челиком - то је вечно купање и умивање које нам Немачка приређује са великим задовољством, ма ко се налазио на власти у Србији!

Данас, у време напретка информационих средстава, могуће је «крваве» демонстрације изазвати и са десетину петарди или топовских удара који се у Србији користе у време некаквог весеља, са обрадом уз снимке негде одржаних масовних и стварно крвавих демонстрација – па када се то саопшти преко Америке, Енглеске и медија у Србији чији су власници Америка, Немачка или Енглеска, када се огласе многобројне тзв. «невладине организације», нико нигде неће ни посумњати да се «србијанско становништво» јасно и јавно определило за Русију, за Америку, за ЕУ, за неутралност, односно да су се сукобиле две струје тог становништва и да прети опасност од грађанског рата који би могао да утиче на развој демократије која је узела замах од када Србијом командују Америка, Немачка, Енглеска..... после тога, после таквог квасца замеси се тесто од многобројних становника Србије, којима нико не жели да саопшти праву, већ само своју, истину и ствар је зрела за униформисање, наоружавање, приклањање једним или другим, признавање или непризнавање постојеће власти, заказивање уставотворне скупштине, избора, ограђивања градова тзв. Контролним пунктовима, када се ремете уобичајени протоци људи и роба – па је хаос на видику, тада наступа онај који се ослања на подршку најјачих, а најјачи је увек газда и његови војници – Енглеска, Америка и Русија, који после извесног времена, вероватно око наредног Божића, закључе да би се о Србији, опет, морало разговарати, и то се тако мисли до правог наредног марта, када се о нама опет донесе нека резолуција СБ која од нас захтева одређено понашање. Уз претњу силом, изолацијом, распарчавањем, управном окупацијом и другим добричинствима великих сила које се Србијом увек и само намирују, подмирују или њоме тргују, под различитим маскама и заставама!

Напомена: 
Крај овог наслова није за оне који не смеју да се региструју као читаоци сајта златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) јер се у њему говори о решењима проблема који може настати у октобру, која нису за свачији стомак, па ја и о њима на овај начин водим  рачуна.

Крај наслова је на: http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=57

 Застава Русије
Стално интересовање са НН прикључака:
Снимљено 17.8.2014.г. у 12,50 ч.
13'49"

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh