Već vidjeno!


Већ виђено!

-Они то не знају-


Веза: 

По свему судећи, они који би да владају Србијом, уплашили се неког синдикалца Чанка, Орбовића, неког из Демократске странке, Пајтића и још једног – као они ће да изазову хаос! Па свој страх показују штампајући овакве смешне наслове у новинама.
Колико је храбра и сигурна власт која се боји моћи ових ликова??!
Александре, јеси ли ти и даље само мали вучић? Требало је да се из Русије вратиш као Вук и као Србин, а Србин се никада не боји никога до Бога! Шта се то са тобом догађа?

Добро, и успеју у томе, а то, како сада стојимо, и није тешко – и шта потом?!

Па зар се ови ликови нису опробавали у последњих 10-15 дана, нису ли учествовали  у преговорима и договорима са сваком влашћу, укључив и ону за време Милошевића?
Шта нам они могу понудити после лако изазваног хаоса?

Могу ли, имају ли било какав план за завођење реда у Србији, за декриминализацију, одузимање опљачканог, суђење кривцима из политике који су довели државу до ових грана.... шта они могу сутра да понуде?

Када се преузима власт на силу, мора се бити спреман на коришћење силе за одржање те преузете власти и силе за успостављање и држање реда у држави. То ради сваки окупатор, сваки отимач, сваки разбојник.... сви одмах истуре страже, па раде како је уобичајено.
Ко би нпр. играо на карту ове тројице – ако су то Американци - просто да се човек зачуди на какве су аналитичке и обавештејне гране спали, ако их погурају Немци - шта се то догађа са педантним и савесним Немцима, ако их гурају Руси - зар и даље пију вотку у великим количинама, ако би их гурали Енглези, био би то први ваљан разлог да се и ја уплашим – да Енглези овако оману у процени и избору, био би то знак да ће и они изгубити команду над управљањем светом, а они то неће дозволити.... па, ко би ове могао да форсира као оне који могу да остваре оно што је већ одбачено, ко би од њих да прави револуционаре?

Личе ли они на било шта од онога на шта се помисли када се говори о некоме ко би да силом, и кроз изазивање хаоса, обори постојећу власт и успостави неку другу - своју?
Коме они на то личе, нека одмах оде и умије се хладном водом..... нека оде да се испава, да се истрезни, или једноствано нека се од свега измакне!

Власт у Србији постоји – првенствено што су Срби стари домаћински и државотворни народ, додуше оболео онај домаћински сегмент, али ипак у Србији не постоји  ни један Србин који не зна шта ваља, а шта не ваља.

Ја у мојим насловима не држим јавне курсеве нити појединачна предавања о преузимању власти – Организација «Команда-540» је тај план сачинила поодавно, без журбе, њен метод је НЕНАСИЉЕ при преузимању власти, ненасиље у одржавању власти, придобијање подршке већине грађана по основу ПРАВДЕ и ИСТИНЕ и понуде јасних и врло изгледних интереса за велику већину грађана, уз спремност да се сагледа лик свакога онога који би учествовао у том преузимању.

Тај план је спреман – када се власт закотрља улицама, када ови који би да изазову хаос кроз нереде буду уплашени и не буду знали шта и како даље, када се легални владари Србије успаниче за власт, имовину којом располажу и своје животе, тада ће се сетити и једни и други позива који одавно стоји на овом блогу – понудиће да ред заведе онај који има Организацију!

У Србији сада постоје само две Организације умешне у овладавању и владању и то:

1. Она која влада од Немањића, која је обновљена и преуређена 1945.г. и која влада непрестано, али је у самртном ропцу од старости, блуда, греха, бездушности.... истекло јој је време;

2. Нова Организација, у којој су сви они који су остали после пажљивог решетања – у којој су Унутрашњи Срби, Срби са духом Вотеза, којим се може веровати на реч, који су прошли каљења у време владања ове умируће Организације, видели шта не ваља, уочили како треба и који се не боје никога до Бога!

*Ова нова Организација ће преузети власт ненасиљем, када јој буде нуђена, и за 6-12 месеци ће Србија бити уређена по правилима који су на Златном Билтену више од 3,5 године, на које се није обратила пажња у довољној мери.

Наравно, постоји и ненаписани део Плана који ће с применити тако ненаписан, право из главе, јер је ономе који га је осмислио он јасан до најситнијих детаља, техничких и практичних, неопходних за остварење.
Овој Организацији ће се прикључити сви полицајци-витези, сви војници-витези и сви Срби-витези, а против витеза из свог народа нико нити може, нити сме, нити хоће!

*За чланове Организације «Команда-540»: 

Мирно, хладнокрвно, без убрзавања било чега, крушка је зрела, пашће на најмањи ветар – нека ветар изазову кривци за овакво стање Србије, ми ћемо је само узети када нам буде на дохват руке. Када нас сви буду  молили!

Не обраћајте пажњу на оне који као руководе полицијским синдикатима – они и ми знамо све о њима, када буде требало, или ће бити уз нас или ће остати без чланства, јер ће чланови прећи на нашу страну.
А наша страна није страна наших личних интереса – наша страна је ИНТЕРЕС СРБИЈЕ и да све буде по Вољи Онога Који о свему суверено одлучује.
Он је тај који мери и размерава, који удељује и одузима.

Молио сам вāс из државних органа да припремите све што је потребно за брзу кадровску тријажу када време дође – власт у Србији ће имати само један сат у којем неће постојати – потом наставља као да се ништа није ни догодило.

У славу Покровитеља и Начелника
Организације «Команда-540»,
Св. Арханђела Михајла, Команданта Небеске војске!

Драгољуб
Постављено 17.7.2014.г. у 16,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh