Tajni ugovori za javnu pljačku!


Тајни уговори за јавне пљачке!

-Сами секу грану на којој седе-

Веза:

Када се један, двојица или више њих, договарају о чињењу нечег незаконитог, они добро пазе да се то не разгласи, чувају све у тајности, не пишу ништа што није неопходно, не укључују нове и посебно не оне који нису темељно проверени на лојалност и све друго од интереса за успех замисли.
Тако се ствара и потом тако функционише свака криминална група - што виши циљеви, виша и брига за организацију и тајновитост.

Ово би се односило на обичне грађане који су из неких разлога донели одлуку да чине нешто забрањено.

Друга, моћнија, права групација која ствара мафијашке организације или тзв. организован криминал, као да постоји неорганизован, свакако има више циљеве, веће планове, већи профит и истражује начин како би се све то могло обављати у складу са законима.
У свету постоји неколико битних криминалних, мафијашких, организација које послују у целости по законитостима по којима се организују и државне институције, у највећој могућој мери користе законски дозвољене могућности, које, ако је потребно, уз помоћ новца и давања новца политичаримима, и креирају до мере која им је потребна за пословање у складу са законима.

Тако је широм света – у Србији је то ипак новост којој су широм отворена врата доласком на власт човека који је живео и радио у Америци пре тога – Слободана Милошевића! То је онај којег би сада неки од Срба да прогласе и за свеца!

Ово што се догађа у Србији, верујем да ће се створити услови за тако нешто, биће права посластица у раду јавног тужиоца и полицајаца-криминалиста који буду радили под његовим надзором.

Србски криминалци, они битни, прво су постали политичари или њихови финансијери, онда су причајући оно што Срби желе да чују, освојили власт, потом су по том освајању власти задобили места са којих се може легално радити посао свих криминалаца, уз државни атомобил, шофера, телохранитеља, секретарицу.... замислите само, Кабинет Министра полиције, Ивице Дачића, до скоро  бројао око 450 службеника! Чак су у оквиру тога организовали и Одељење за контраобавештајну заштити Малог од палубе – да се не почне дружити са неподобним грађанима и грађанкама Србије, у свом незнању и у уверењу како су сви грађани и грађанке Србије добри, поштени, морални, једном речју да су најзад постали онакви каквим их Мали од палубе и његови претходници месе већ скоро 70 година.
Кабинет министра полиције у Србији, до 1990.г. имао је ПЕТ службеника: Шеф, шофер, рефернет за протужбе, секретарица и кафе-куварица!

Када се тако изнамештају, када преузму фирме са државним монополом – од увоза соли, нафте и гаса, до свега онога за чији увоз је потребна државна дозвола, стиже се у фазу смишљања организације рада. У својој суштини је то формирање Злочиначког удружења, које ће радити под скутом државне заставе, државног печата и дипломатских пасоша и тада се долази до оне посластице за тужиоце и криминалисте – тада грамзиви лажови, лицемери и  најајсније речено, прави разбојници, СЕКУ ГРАНУ на којој седе!

Тада  да би се, ипак, обезбедили, јер сви цело време знају да чине нешто на штету државе и народа, нешто законом забрањено, сачињавају «историјске» уговоре о којим јавно говоре, који имају известан број тајних клаузула, које су и једини разлог сачињавања таквих уговора, јер те клаузуле су брана и забрана сазнавања да се обавља једна велика јавна пљачка о којој се само наслућује, али о којој се не сме говорити, коју тужиоци и криминалисти не смеју да анализирају јер је прекривена државном заставом, државним печатом и клаузулом «Дражавна тајна!» - гангстери се тако обезбеде од оних којим  командују, које плаћају, којим додељују одликовања, чинове, награде и плате, оне који су «у служби» који су у својој суштини слуге државних гангстера, због чега слуге започињу прикупљање информација о пословима државних гангстера, које на дају надлежним органима, већ их чувају и уновчавају за неке од својих потреба.

Наравно, видевши шта раде они којима народ, у стању илузија, аплаудира, у које се куне, од којих очекује..... и знајући о њима много онога што би ови да прикрију, започињу и они своје мале бизнисе – они не могу да праве уговоре са клаузулом «Државна тајна» , они се прилагоде новим партнерима, ради се на реч и свако сваког снима, како они кажу стручно «документује» и раде оне послове који доносе највише новца у што краћем времену – на жалост та роба и ти послови су везани за трговину наркотицима!

Онда се ствара нова мафија која постане супарник оној државној, која ради са уговорима са тајним клаузулама, ствара се нова која кипти од инфрмација о важним ликовима из државне мафије, кипти од новца, од моћи коју доноси новац и углед који им обезбеђују они о којим се скупљају информација и упоредо се ваљају две моћне групације државних гангстера, организованих у целости по правилима мафије, али су они у државним органима...... њима суде «њихови судови» и гоне их «њихови тужиоци» - резултата нема, а трећа, бројна категорија чека, па да се предупреди њено превремено буђење или прогледавање, баца јој се у очи прашина саткана од лажи, причају јој се бајке, како ће бити боље, једног дана, или само што није.....

Али: У оквиру «Граничних чарки» које се чине ради обезбеђења претежног утицаја на Србију, зантересовани за тај претежни утицај, улажу и новац, овде се мисли на западњаке, пошто Русија има свој систем  држања под контролом – они, Руси, користе јеврејске рецепте решавања проблема, новцем, подршком на политичком или пословном плану, тргују утицајем, јер се ради о веома шкртој категорији сарадника србијанских државних гангстера, који могу да рачунају на новац само ако га створе на територији Србије – други, руски, донет из Русије, постоји само у машти, или  веровању оних које су Руси залудели својим причама о стратешким плановима, па док се чека остварење тих руских стратешкин планова, они који су чекали, остаре, обеле, поумиру и тада се све исто наставља са новом екипом која ће бити лагана до свог нестанка, као и све претходне. 
У Србији Русији не требају шпијуни – сви који за њих раде, раде бесплатно, о свом трошку, братски, грејући се надом, која никако да се оствари!

Западњаци улажу новац у Србији – плате способне информаторе у редакцијама медија, оне онда имају новац, новац им обезбеди тајне податке, чак и оне са клаузулама тајности, истина излази на видело, али они, западњаци, немају могућности непосредног оперативног или судског ангажовања у Србији, и због тога ће Србија бити управно окупирана, назнака те окупације се види и у договору за формирање тзв. Радне групе од полицајаца из Немачке, Француске и Србије – тиме се остварује моја прогноза из времена С. Милошевића, која је гласила «Да ће полиција Србија добити саветнике начелника полиције, који ће заправо управљати полицијом, а тиме и државом!» - ово је парафразирано и речено начелнику СУП Н. Београд, у годинама пред крај Милошевићевог владања, пошто ми је рекао како и шта све морају да раде, и због чега не смеју да раде оно због чега постоје.

Те медијске редакције су документовале све оно што је неопходно за вођење брзих кривичних поступака - имају материјалне доказе, потребни су непосредни разговори и потом саслушања, како  би се утврдио ко је иницијатор, ко је какву улогу добио, како се дели профити, где се профит крије и наравно после тога се такви осуђују на затвор, а опљачкано се враћа власнику – држави!
Одузима се у судском поступку од свих учесника, користи се међународна сарадња и помоћ.

И тада се развеју приче о корисности неких од историјских, а заправо пљачкашких, уговора, о поштењу оних који у их сачинили, оголи се продаја НИС-а, оголи се пословање Србијагаса, њених директора, оголи се продаја ЈАТ-а и свега што је ишло уз то, све се поништи због намере Злочиначког удружења, државна каса се попуни, придобија се већина грађана за послове који се тако обављају, нестају разлози да се пред ТВ камерама кука због «Болних» мера које се  морају предузимати према пензионерима,  нестају разлози да председник државе кука због тешког посла председника владе – али они не смеју да чине овако!

Они ће чинити друкчије, како би заштитили своје интересе и интересе својих другова, партнера и пријатеља, они ће створити услове за изазивање хаоса, као показне вежбе оних који то чине од Карађорђа, смењивања династија Карађорђевића и Обреновића, преко демонстрација против Хитлера, свађе са Русима 1948.г., довођење на власт екипе од њих неколико после смрти Јосипа Броза..... само ће се сада хаос, мимо плана изазивача хаоса, искористити да власт преузме народ, односно они којима ће ови уговори са тајним клаузулама бити права посластица.

Стање хаоса ће бити ресоцијализација тужних инспектора у војним службама безбедности и БИА-и, који годинама документују нешто што не могу да искористе, а сувише су велики опортунисти и безмудићи, да било шта предузму, што би им угрозило «Шкода-фабија» на располагању и нека плата од 70-80.000 динара/месечно са којом ни да живе ни да умру – а то и ручак од 200 динара чине да се ретко брију јер не смеју себи да погледају у очи, а при бријању је то неопходно.
Организација која ће на молбу садашњих власти и оних који ће изазвати хаос, преузети власт у Србији, омогућиће ресоцијализацју извесном броју ових тајних и извесном броју јавних полицајаца – а тада ће како је то давно предвиђено наставници основних и средњих школа водити своје ђаке у Падинску скелу у којој ће затворске казне служити државни гангстери Модел-1990-2014.г. као би се деца уверила да се криминал, ипак, не исплати!

Ви из државних органа – не заборавите шта се од вас очекује! Не треба вас посебно, ваљда, упозоравати - морате се легитимисати материјалним  доказима о криминалу оних које сте гледали а нисте смели да их ставите у затвор. Од вас ће се тражити да кажете ко вас је у томе спречавао, осим вашег страха - ви се само тако можете оправдати за свој кукавичлук и препоручити да вам се пружи још једна шанса!

Ви из организације која ће преузети власт: Пратите све што је потребно и будите спремни,  деловање почиње када се овде буде јавно радило на стварању хаоса. Не зна се тачан дан, не зна се чак ни шта ће бити детонатор, можда то буде наредба онима који су узели новац од оних које занима да се у Србији уведе стање хаоса.
Знајте, Граничне чарке, само што нису  почеле. И по обичају, опет се морамо уздати само у се и у своје кљусе!

Ви којим ће се обезбедити дужи боравак у Падинској Скели – па ваљда схватате да вам новац који сте опљачкали није никаква заштита, знате да се за организацију рада државе по законима морају имати и новац и све остало, будите спремни да тај опљачкани новац у што краћем времену вратите држави, како би она могла да финансира свој препород! Ако будете избегавали, ако будете чекали да се то од вас у законској процедури узме, знајте да је у Србији на снази Закон о пореклу имовине, који је терет доказивања легалности стицања те имовине пренео на власника имовине – ко не буде имао доказе, неће му се оставити ништа и биће у затвору, ко буде сам вратио, узеће се то у обзир при изрицању казне и оставиће му се да не буде нов социјални случај. Па се определите!

У славу Покровитеља и Начелника Организације «Команда-540»
Св. Арханђела Михајла, Команданта Небеске војске!

Драгољуб
Постављено 19.7.2014.г.  у 14,30 ч. 

1 comments:

Анониман,  19. јул 2014. 22:00  

Све је јасно, поздрав!
Србија Ненад Трајковић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh