Poklon knjiga autora bloga


Поклон књига читаоцима Златног Билтена

-Поводом објављеног статуса блога-


Златни Билтен је блог који се после 3,5 година постојања позиционорао као најчитанији лични блог из Србије, сврстао се у ред најпознатијих блогова на глобалном плану и поводом тога, као после добре жетве, аутор блога, Драгољуб Татомировић, обавештава све читаоце о следећем:

*На дан 20.7.2014.г. од 19-20 часова на Савском кеју наспрам блока 44 у Новом Београду, преко пута Брода-Ресторана »Савски Галеб» (завршетак Гандијеве улице према реци Сава) аутор ће поклонити одређен број својих књига читаоцима из Београда који се појаве на том месту ради преузимања, док ће другим читаоцима ван Београда исте послати по договору са њима.

Књиге које се поклањају:

1. Јеванђеља – фалсификати;
2. Опојне дроге – насилно улажење у Више светове;
3. Замена душе.

Сваки читалац ће добити на поклон по једну књигу по његовом избору, док ће читатељке добити од сваке по једну. Исти статус имају и читаоци блога "Команда-540".

Молим за обавештење о заинтересованости, ради ношења на место поклањања потребног броја примерака књига на  
E-mail: zlatnibilten@gmail.com до 18,30 ч.

С поштовањем, Д. Татомировић
Постављено 20.7.2014.г. у 11 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh