Bandebloger!


Бандеблогери постали Господаблогери?!

-Невоља је натерала орла да зимује зиму с кокошкама-

Министар полиције у Србији,  после рушења С. Милошевића, Душан Михајловић, умилно је вазда Команданта Специјалне полицијске јединице «Црвене беретке» ословљавао са «Господин Легија», схватајући оно што својевремено нису схватили, сваки у своје време,  команданти највеће војне силе на свету, Јосиф Стаљин и Владимир Путин.
Стаљин је тражио да му се објасни сила тадашњег Римског Папе, бројем дивизија којим папа располаже, не схватајући моћ неоружане силе, док се онај који би волео да га са Стаљином пореде, да га упамте по нечем великом и важном за руски народ, В. Путин, не схватајући моћ нових ИТ (Информационих Технологија), у својој комунистичкој окорелој спознаји силе, само у виду тенкова, ракета, бомби, дивизија, у време када се 2011.г. спремао да освоји свој трећи председнички мандат, са великим ниподиштавањем обраћао руским блогерима (власницима блогова као својеврсних политичких канала) са «БАНДЕБЛОГЕРИ», а на кратко после тога, када се и сам уверио какво је то оружје у рукама оних који га не воле, оправдано или не, муњевито је овај назив Бандеблогери заменио са «ГОСПОДАБЛОГЕРИ».

Наравно, будући да ће се Русија још дуго, а можда у супротном никада неће ни успети, следити некритички сваки став њеног вође, ма ко он био, јер је менталитет комуниста уништио у њима инстикт страха од Бога и инстикт потребе држања до ИСТИНЕ И ПРАВДЕ, тако су и сви симпатизери из медија, штампаних и електронских, сајтова и блогова, прихватили овај назив за блогере који су против В. Путина, па се Русија у једном тренутку претворила у државу окупирану страшним непријатељем – БАНДЕБЛОГЕРИМА!

Када је Вођа схватио да је тај назив погрешан, схватили и остали, а заправо нико, ни Вођа ни остали, није схватио, већ их је страх од њих натерао да се праве као да схватају и да на њих сада, одједном, гледају друкчије...... све каква је и укупна импровизација друштвених односа у некој држави.

Ја сам у више наслова на «Златном Билтену» и «Команди-540» тврдио да Трећег Светског рата неће бити, тврдио сам и упозоравао да ће територија Србије бити подручје (она је у државном смислу територија а у регионалном или у глобалном, само неко подручје) организованих, упорних, жестоких, прменљивих Граничних чарки http://zlatnibilten.blogspot.com/2014/03/blog-post.html, које имају за циљ овладавање Србијом, као територијом -размеђем између светова, левог и десног дела, истока и запада, православља и католицизма, јер је само  она тачка са које се може рећи «Оно је десно, оно је исток - оно је лево, оно је запад!»

У покушајима овладавања Србијом свако је користио своје најмоћније оружје – мисли се на два главна фактора, Америку и Русију, уз обраћање пажње на Немачку као велику економску а малу војну силу, играча који је увек коришћен за ратове против Србије јер су се интереси оних који командују светом поклапали са њеним потајним жељама.
А светом влада Енглеска, сасвим је неважно колико је она моћна у економском и војном погледу – Она влада Аустралијом, Кином, Индијом, Америком и Русијом, на невидљив начин, методима који су себи садрже све оно што је неопходно знати и користити у овладавању једним народом, једном расом, једним континентом.... Енглеска то зна и због тога је она владар света, мада често испред себе истури неког ко се поноси што има много дивизија уместо да има команданта свих дивизија.

Америка је користила новац и победила.

Енглеска је командовала и сви амерички резултати у Србији припадају првенствено њој.

Француска се избрукала, пошла отворено против Србије, и изгубила оно што је успела, приличном преваром, да задобије код Срба, приликом пробоја Солунског фронта у Првом Светском рату.

Немачка: Срби воле немачке аутомобиле и друге машине, не сматрају Немце  себи достојним у интелектуалном погледу, воле да зараде новац у Немачкој, али се деца у Србији и даље играју «Немаца и партизана», односно у Србији се и даље каже «Мрзи га ко Немца!» - јер су се Немци баш потрудили да у Србији у опште народно памћење усаде такву емоцију – такав је избор Немаца био, да Србију покоре бомбама!

Русија, она је србска држава, једина преостала србска држава која има неки значај на економском и војном плану, она у Србији не мора да има шпијуне, Руси у Србији наилазе на широм отворена врата, и при ненајављеним посетама, код већине Срба, укључив безрезервно и аутора овог текста, али она није успела да их (Русе) Срби сматрају људима са  било каквим принципима, па се они гледају као на рођака који се изненада и привремено нашао у ситуацији да има новца, одела, кола, да им је и држава велика и моћна, али да није (Русија) домаћин, да се не држи речи ни рокова, да  воли онога који јој  држи широм отворена врата да уцени, превари, слаже, опљачка, и зато су иако браћа, Руси и њихова држава Русија, под сталном сумњом, надзором, паском, пази се да нам не нанесу неку штету – као да нам је дошао рођак који је на лошем гласу.

Зашто је то тако када је Русија у питању има детаљније у наслову «Важно је да помоћ има ко да прими» на ЗБ. (http://zlatnibilten.blogspot.com/2014/02/vazno-je-da-ima-ko-da-primi-pomoc.html)

Русија је спора, убеђена да је сам себи довољна, да мале државе и народи треба да буду лојалнији Русији него својим државама, често су бахати, горди, умишљених величина, са приметним недостатком основа бон-тона (видети шта раде у Црној гори), уцењују, тргују утицајем, залажу најтананија осећања Срба у обичне бизнисе и такво њихово некласично оружје се окреће  против њих!

Они, Руси, од 1945.д. до 2014..г. Србима показују своју љубав што им нуде оружје и идеологију!
Новац не дају, ако нису израчунали да добију профит у двоструком износу од уложеног за кратко време, помоћ коју дају је више ради демонстрација другој страни са којом се такмичи, и бескорисна је за Србију!
Шта ће Србији пруга Ваљево-Лозница? Шта би се том пругом возило, куда, где, пошто је прављење и одржавање те пруге која иде трасом сличној барској прузи кроз Црну гору?
Ко има интерес за то, то нико не објашњава Србима, али се та траса гура као неки приоритет!
Ја сам само једном у животу ишао аутомобилом том  трасом и убудуће ћу је када год могу избегавати. 
Они су са нама склопили стратешке уговоре са тајним клаузулама – оне руше све оно што су нам у доброј намери пружили, они су наши гаранти за Косово и оно је отишло, сада од нас очекују да истовремено осуђујемо отмицу Косова од стране западних држава и да подржимо њихово припајање полуострва Крим, Русији, иако је оно полуострво тако што је копном везано за Украјину, на које из остатка Русије не може да се стигне друкчије него преко канала преко којег тек треба да се изгради мост, преко којег возе скеле, лађе, трајекти, па се на улазак на Крим сада чека само до 10 часова у једном  правцу!
То се од нас очекује, да се опет сукобимо са до скоро руским «Западним партнерима» - за интересе Русије, што треба свакако избећи.
Ако то не будемо учинили, у свињском месу из Србије биће пронађени неки бацили и бактерије па ће се увоз сторнирати, ако застанемо са Јужним Током, обуставиће се спровођење уговора о бесцаринској повлашћеној трговини, ако будемо хтели да утврдимо ко нас све пљачка преко Србијагаса, укинуће нам се испоруке гаса, ако будемо изјављивали да више волимо Србију него Русију, доживећемо да нас у чуду гледају, то је за њих апсолутно ненормално – прво се воли Русија, јер је она већа и јача, а потом може и своја држава и народ!

Русија је ушла у Трећи светски рат 2011.г. приликом избора на трећи мандат председника Русије, В. Путина – није то схватила, ојачавала је класичне војне моћи, градила нове ракете, носаче сателита, направила нове авионе бомбардере, нови тенк, интересовала се за србски радар којим је оборен невидљиви амерички авион Ф-117, однели много књига и других важних светиња, из Хиланадара у Москву и «заборавили» да то врате, а заборавила и да поправи свој тешко нарушени углед код Срба који, као сваки брат, и даље воле брата који се недолично понаша према њему – они не желе у стварни сукоб са Америком и Командантом (Енглеском) због Србије, па залажу осећања Срба да то буде руско оружје овладавања Србијом, они нису ни једним доларом помогли било које патриотско удружење у Србији, странку, организацију, блог, тв, радио, они сматрају да је довољно да се у Србији повремено појави неко ко за себе каже «Да је бивши генерал КГБ, војске, да је близак са Путином», и све шифре и све браве падају истог момента.

Али – авај, браћо Руси, ваши противници, они што им штампарије новца раде и празницима, не жале новац – улажу у Србију, купују, помажу, организују своје медије, па се не чудите да се за њихов Дан независности (од Енглеске и то и није стварна независност већ условна, по Уговору о коришћењу енглеског поседа званог Америка, под одређеним условима, са правом власника на раскид таквог уговора), три-четири хиљаде Срба-издајника појави да љуби руку оном њиховом амбасадору, којег би на улици, да није амбасадор, ретко ко и приметио.

Ви се стисли, ви не разумете да је јачи један БАНДЕБЛОГЕР од ваших авиона, чак 26 које би да продате Србији, па шта је то у односу на број авиона који се налазе на само једном америчком носачу авиона, шта ми са њима да радимо ако би хтели да нас опет гађају из Средоземеног, или сада већ могу и из црногорског дела Јадранског мора?! 

Анализирајте само мој блог «Златни Билтен» са основом читалаца од 250.000 и сталним приливом нових од око 25-30% дневно, са многим преузимањима у Србији и ван ње, са цитирањем делова текстова на друштвеним мрежама – па тако скромно организован блог барата својим ставовима међу бар 1.000.000 Срба, и много хиљада несрба широм света, укључив и оне из многих тајних служби из држава целог света - да ли сте ви то приметили или не дај Боже, сагледали његове  могућности уколико би се од њега направио Е-портал, уколико би се привукли и други аутори, схватате ли каква је то снага?

Да ли сте се било када обратили аутору?

Нисте, јер он се служи ИСТИНОМ која вама често не одговара, а само се ИСТИНОМ може помоћи, остало је привидно и строго привремено! 
Ето, тако ви губите ИТ битку по битку, па изгубите и рат!

Ваши противници у  овом тренутку пажљиво прате «Златни Билтен» - Украјина је са 4 посете са "неидентификованог" прикључка прегледала 202 странице, Енглеска са 1 посетом прегледала 30 страница, Америка са 3 посете прегледала 23 странице, а ви са 7 посета прегледали само 23 странице - Америка са "неидентификованих" прикључака само из Америке, а томе треба додати пунктове у Европи, Аустралији, Украјини, Грузији, Црној гори, чита "Златни Билтен" и "Команду-540" најмање по 20-55 минута дневно (сами проверите ову тврдњу) и сви ови су против вас, саберите њих и гледајте себе и то је и резултат у овом вашем  ИТ рату у којем сасвим непланирано са моје стране учествујемо и Златни Билтен, и ја као БАНДЕБЛОГЕР!

Зашто не смете, зашто не желите, зашто не схватате потребу борбе за душе Срба? 
Она се не задобија само давањем топова и тенкова, или авиона и ракета –  послали сте оног наводног бившег генерала начелника ваше организације РИСИ, Леонида Решетњикова, у Србију, који појма нема где је дошао, код каквих људи и колике су њихове преостале резерве за пуко преживљавање - знате ли са ким се он овде састаје - са челницима западњачких невладиних организација,  са челницима Демократске странке, знате ли чиме се тај РИСИ огранак бави у Србији, имате ли извештај о резултатима...... шта ви заправо очекујете од таквих ваших невојних излета у Србију?

Ко хоће да овлада Србијом, мора да овладава Србима, ко хоће да овладава Србима, мора да се служи ИСТИНОМ и ПРАВДОМ, а ко се тиме буде служио, постаће Србин и имаће све оно што буду имали и Срби и неће морати да се бори да овлада оним чиме је овладао.

Једну државу не чине само брда, планине, рудна богатства, она је без људи само територија са које се неки богате  и ништа више и никада ни једна рафинерија неће успети да вас Срби заволе, рафинерија је систем машина које прерађују сирову нафту у њене деривате које потом продајете оним којим би да овладате - Србима, по европским ценама, и од овладавања душама Срба нема ништа. 
За Србе је незнатно оно што ви покушавате тако што је на руским пумпама у Србији бензин јефтинији за пар динара! Зашто не смањите цене до мере коју би Срби уочили?! Не можете, жао вам пара. Пе ето вам их! Али, без Срба и Србије!

Наравно, схватате ви снагу ИТ нарочито сада када вам се рат примакао на кућни праг – помажете их колико сте одлучили, примате избеглице, али нисте рекли да ћете их штитити и то и не чините.

Зашто се догодило обарање цивилног авиона?

Ко га је оборио, они, Украјинци, или Срби/Руси из Доњецке регије, ко одговара за све те многобројне паравојне организације, није ли то учињено како би се имао разлог да се од тих, опет непослушних, Срба названим Русима, оперу руке, јер не слушају – тако је урађено на подручјима бивше СФРЈ више пута, а последњи пут су србски владари, које ви тамо са правим државничким почастима примате, учинили предајом Косова побуњеним Шиптарима - ви ћете сада побуњене Србе предати њиховој матичној држави Украјини и борићете се за њихова права националне мањина, по стандардима ЕУ!
То сте наравно могли одмах, али је потребно изазивање догађаја које би творца речи «Бандеблогери» држали у кругу важних људи света, а важних и нема – када нема интереса једног народа у некој држави, она пропада и важност њеног предводника се уруши прогресивно већом брзином – Ви сте ушли у Трећи Светски рат у којем се користе ИТ оружја у уверењу да су она небитна, безопасна, нисте се спремили за тај рат, немате своје резервне линије које би спречавале духовно и физичко напредовање непријатеља, учинили сте да од вас оде Украјина, следећа је Белорусија, све због новца и уцена, а пропуштате (пропустили сте) да у океану НАТО савеза сачувате, гајите, заливате, негујете, једно мало независно острво, звано Србија – због новца, требало је да дате кредит од само 2 милијарде евра и да се то постигне –тражили вас и нема вас, не могу да вас нађу у канцеларијама, не јављате се на телефон, не држите се рокова ни обећања, а време тече.

Ви ћете овај, необјављени а већ видљиви, ИТ рат изгубити због особина које сам и овде на почетку овог текста навео.

Гордост је смртни грех!

Сада ћете то и сами видети!

Сада ће вам бити јасна прича о помоћи коју је миш пружио великом волу када му се поводац затегао око врата, сада ћете видети како су мали уствари велики, јер се њихови народи,  видевши да од вас нема никакве помоћи, а знајући да му западњаци дају «Данајске поклоне», окренули самом Богу – и то је било довољно!

Класични, светски, ратови скоро увек трају по 4 године, рачунајте да овај Трећи Светски рат траје од 2011. па 2012. па 2013. и он се завршава ове 2014. па до 16.3.2015.г. – опет 4 године!
 А био невиђен све до марта ове године.

Слава Св. Арханђелу Михајлу, Команданту Небеске војске
и Покровитељу и Начелнику Организације «Команда-540»!

Овај наслов је дао знак узбуне са многих тајних прикључака под заставом Србије. Овде се појавила руска застава под окриљем србске и аустријска под окриљем немачке заставе - ја не знам технике оваквих маскирања, али су она евидентна и показују се кроз заставе. 
Ево их на послу данас у 20,20 ч.:

Драгољуб

Постављено 20.7.2014.г. у 15,20 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh