Preostao samo još jedan!


Преостао само још један!

-Опојани иду на различита места-


В е з а:

Тројица опојаних који владају Србијом – Николић, Вучић и Дачић, пробали да заменом својих улога и количином моћи избегну оно што се тражило званичним опелом одржаном  за њих, владу и скупштине Србије, од стране званичних црквених лица високог ранга – али Опело није «Опел» - Oпело се не може опозвати!

На дан 9.4.2014.г. навршила се годишњица од опела овој тројици који владају Србијом – сада им се послови, а заправо њихов пут одређен опелом, убрзавају, постају сложени и опасни, они немају куда до путем који су одабрали, а ти путеви су путеви који су, иако иду у различитим смеровима, требало да буду схваћени као једини могући који би нас као народ, одвели на исто место – будући да је то немогуће, онда смо у позицији да са зебњом гледамо резултат њихових батргања да стигну на исто место, идући путевима који су један другом потпуно супротни: Обећали двема странама оно што су оне тражиле, а то било супротно од жеља и једне и друге.

Обећали Америци да ће Србија бити прозападна, обећали Русији да ће Србија бити проруска, заборавили да је и једној и другој требало условити свако обећање њиховом сагласношћу да Србија буде и просрбска – увидели да им се време подвлaчења црте и излазак на полaгање рачуна ближи, па кренули путем којим Срби не смеју да иду! 
Кренули на ноге свом џелату са намером да пољубе крвави нож џелата и замоле га да прими извињење што нас је тај џелат редовно, на сваких 20 година, злочиначким ратовима кроз геноцидне акције уништавао!
Кренуо овај још један преостали, преостали Александар, јер су први Александар и један Зоран отпутовали и неће се враћати, у Немачку да нађе одговоре на питања које ће му убрзо поставити Америка и Русија.

Ја овог младог, још јединог преосталог, Александра, упозоравам кроз наслов «Један Зоран и два Алексaндра» али ме није послушао – иде својим путем као и сваки опојани - путни правац је познат, али су хотел, спрат и соба непознати, јер се одређују тек када се отпутује!

Николић Томислав зида приватну цркву, Ивица Дачић је јавно више пута поновио да га не занима Небеска, већ ова Земаљска Србија у којој ће он бити владар, док се Вучић не обзире на те поделе Небеска-Земљска, он покушава да створену «реалност на терену» без обзира на злочине и неправде којим је стварана та реалност, учини прихватљивом за Србе, не водећи рачуна да се тиме најдиректније сукобљава са самим Богом, који нам је одредио да знамо да разликујемо Правду од Неправде и Истину од Лажи – што ће рећи да и он иде путем који му је опелом прокошен и на који се самосвесно упућује, власти ради!

На дан 16.3.2014.г. започела је последња година промена коjим ће цео свет бити преуређен и до непрепознатљивости – тог дана је у Србији победио Александар Вучић на парламентарним изборима, Срби масовно гласали за опојаног!

На дан 16.6.2014.г. у Србију долази министар спољних послова Русије – последње значајне србске државе на Земљи, а у међувремену – од данас, 7.6. до 16.6.2014.г. победник на србијанским изборима, Вучић иде на ноге Црној Ангели (Сваки немачки владар је Србима црни, црњи од самог свог господара), где ће морати да попамти шта се од њега тражи, да би по повратку то требао и да спроведе.
Наравно, биће то супротно од жеља и од понуда нашег брата, Сергеја Лаврова, министра руског и настаће велики проблем!

А на дан када се Вучић буде клањао Црној Ангели, трећепојани који себи прави приватну цркву, Томислав Николић, угостиће нашег брата Александра Лукашенка, председника наше државе Белорусије..... и биће то још једно питање више за Александра Вучића.... када се врати тражиће објашњење, позиваће се на снагу своје партије, на број посланика, претиће давањем оставке, која би му била једно од бољих решења за даљи живот, али је Николић једино непосредно изабран, и он једино може да прими на знање оставку Вучића, и да уђе у  нову процедуру избора нове владе или расписивање ванредних избора.

Из прикрајка ће овај дуел двојице конвертита и кривоклетника, сагледавати Ивица Дачић, онај који се одрекао свог духовног оца С. Милошевића, али не и наследства које је од њега добио, како би пробао да избегне судбину опојаног, покушавајући да објасни Србима како се свих ових 14 година само шалио – да је он онај исти, млади титовац, од пионира до сада, те да Срби бар у њега не треба да сумњају, он се комунизма никада није одрекао, бар оног његовог дела који је уверавао све присталице да ће у комунизму сви радити колико могу а имати онолико колико им треба!

Ми Срби за тим патимо, стали смо, запустили њиве и воћњаке, престали да гајимо стоку, да будемо домаћини, све чекајући то време када се ради ко колико може а има се колико коме треба, нешто налик на време рада под влашћу Јосипа Броза Тита.

Ко то Србима понуди и покаже да ће стварно да им омoгући – победио је без избора, на изборима, легално или нелегално, поштено или непоштено, служећи се истином или лажима – само је тај Титов принцип важан!

Русима је нуђено стварaње проруске  атмосфере у Србији уз кредит од две милијарде евра, који би се отплатио у робама – нису били заинтересовани, а ако и јесу нису обавестили оне који су им давали понуду, а ако та сума не буде превелика за Енглезе или Американце, под истим условима ће се у Србији створити проенглеска и проамеричка атмосфера.
Србија је на ивици опстанка и државе и народа – ко пружи руку спаса може очекивати и пољубац у ту руку!
У питању је физички опстанак, и та ситуација чини да се критеријуми ублажавају, по принципу «Невоља је натерала орла, да зимује зиму с кокошкама» - ми волимо нашу браћу, Русе, Белорусе, Украјинце, Пољаке, Чехе и Словаке, али ми ћемо морати да примимо помоћ од оних које не волимо, опстанка нашег ради! Детаљи на:

Над Србијом почиње велика битка!

Србија је посебна територија – ко овлада душама Срба,  спасиће се кроз опроштај грехова чињених и овде и на другим местима, јер ће му се то урачунати у покајање.
У свету постоје три значајне силе: Србија, Русија и Америка!
Ове две ће се борити за душе Срба.

Прети велика опасност да победи Америка која има бољу штампарију новца, прети опасност да победи Америка која је спремна да у рушење неке власти улаже новац у односу на Русију која шкртари у свему и коју ће, ако је било шта уништи, уништити ШКРТОСТ И СПОРОСТ!

Пазите се вас тројица опојаних – пазите шта сте обећали и шта ћете још коме обећавати!

Пази се брате Владимире Путину, пази се да не изгубиш претежни утицај на Србију, који ти по крвном праву припада, због само две милијарде евра кредита! 
Пази се да ти не дођу главе они до које је ова понуда добацивана, а они одговарали да нису заинтересовани.
Не замери нам брате Владимире, ми ћемо морати, опстанка нашег ради, да узмемо тај кредити од других – ти на наше муке ћутиш, као и на муке Срба у Доњецку и Луганску (Бивша Нова Србија), пази да и оно мало Срба названих Русима у самој Русији не посумњају у тебе – не даји им повода, јер је онда то крај и за тебе и за нашу Русију.

Написано на Задушнице, као помен мојој мајци Радојки,
која је умрла 3.6.2014.г у 96.г живота!

Драгољуб
Постављено 07.6.2014.г. у 14,25 ч.
Обавештење за читаоце сајта Златнибилтен.срб:
Данас, на Тројице, поставио сам нови наслов "Моћ страха!" који слика садашње психичко стање Вучића, Дачића и Николића. 
Клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=51


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh