Prekupci!


Прекупци!

-Ко верује издајнику-


«Ко мачем  сече, од мача ће погинути!»
-Парафразирано из Светог Писма-

«Проблем који се може решити 
новцем и није проблем!» 
-Јеврејска мисао-

Садашњи владари Србије, Николић и Вучић, издали су своју претходну партију (Србска Радикална странка), заклетву дату у цркви, кума Војислава Шешеља који је био у затвору у Хагу, и под мени непознатим условима, направили нову странку и успели да преко власти, којој су као били као нека опозиција, од Уставног  суда  Србије добију мишљење да су посланички мандати које су пренели из своје бивше у новостворену странку, власништво посланика, значи оних који су били на листи странке, али не и власништво странке! 
И тако су без избора оформили прилично бројну посланичку групу која је на неки начин купљена – новцем, обећањима, уценама, свеједно, битно је да су Прекупци обавили свој део посла!
Време текло, њих двојица ојачавали, странка им  по броју чланова постала највећа – задобили власт, осилили се – Николић је чак себи дозволио да са места председника Србије «Замоли» - Читај, присили - Уставни суд да застане са оценом онога што су Вучић и Дачић потписали у Бриселу (Предаја Косова Шиптарима) док се тај споразум око предаје не спроведе, Вучић је тражио од КФОРА на Косову да му одобре да са србском полицијом уђе на Косово на само 45 минута, да тамо уведе ред међу Србе који се противе ономе што су он и Дачић потписали, слао је на Косово жандармерију да би плашила Србе..... понашао се како је то свима добро познато и сада на насловној страници његових новина гледамо како је «Европа осмислила удар на Србију», а све преко истраживања лажног доктората његовог друга, којег је, ко зна због чега, поставио на место министра полиције – Европа врши удар на Србију кроз разоткривање лажних диплома!
Ако се то тако схвата, онда смо ми своје постојање, по свему судећи, завршили – ако се владајуће странке плаше истраживања легалности диплома њених кадрова на министарским местима, шта је остало од обећања које су челници сада владајућих странака давали када су наговарали грађане да гласају за њих?

Ја сам веома задовољан што се све одвија на начин који сам предвидео самим доласком ових конвертита на власт – указивао сам да се не може владати без Организације, да су они у журби да заседну на власт заборавили да створе Организацију, да се преко новина и телевизије може доћи на власт, али не и одржати..... али: Моје задовољство нарушава оно што се иза брда ваља!

Прекупци (опет) праве план! 
Они који су из интереса кренули за Николићем и Вучићем у њихову садашњу странку, сада ће такође из интереса да их напусте!

Оно што је бизнисмен Карић учинио пре 7-8 година, купујући посланике и формирајући посланичку групу у Скупштини иако му странка није ни учествовала на изборима, због чега је протеран из Србије, сада ће учинити неки нови Карићи!

«Проблем који се може решити  новцем и није проблем!».

Сада ће се оформити нова већина око онога којег одреди власник уложеног новца – а Николић и Вучић су родоначелници става да су посланици власници мандата, а сваки власник са својим власништвом чини шта му је воља, посебно ако је у питању неко без морала, и онај који се не боји Бога – ко се не боји Бога, све му је дозвољено!

И догодиће се да за неколико милиона евра буде прекупљена исказана воља бирачког тела Србије, може неки Чанак или Пајтић, или било ко други постати председник владе Србије, легитимишући се пред Николићем бројем (прекупљених) посланика и он таквом прекупљенику мора да повери мандат за формирање нове владе, потом Влада започиње да влада, има већину и ништа се не може учинити, до да се изврши Председнички државни удар, или да се изазову нереди  који воде у хаос сваке врсте, или да се сви ангажујемо да се умије хладном водом Александар Вучић, како би започео да ради оно што се од њега очекује ево већ трећа година – да пречисти државне органе и они започну сређивање државе како би се наша државна кућа поново озидала, јер ова је склона потпуном урушавању у кратком времену!

Зашто да поливамо да се Вучић умије?

Да се избегне пут којим би Србија могла да крене!
Тај пут нам је својевремено био обезбедио С. Милошевић, свађајући се са свима, мада се касније испоставило да је он то радио по задатку!

Вучић је ономе до чијег је мишљења држао као до неког свог Светог писма, ОЕБСУ, рекао да лаже!
Тиме је тај човек извадио пиштољ уперио га себи  главу и само што се није убио – а као да већ јесте!
И када би се само то догодило, па да га жалимо као младог човека недораслог терету који је набацио себи на леђа....., али у питању смо ми сви!

Александре, има начин да се ситуација стави и држи под контролом, да се Србија сређује у миру, није ни скупо, можемо ми сами, али ти то мораш да прихватиш!
Нуђено ти је, ниси обратио пажњу, мислио си да то можеш ти и вас неколико који се из неких послова познајете годинама – не може!

Зашто си фотографа поставио за Државног секретара у полицији, зашто си поставио машинског инжењера за Државног секретара у полицији, зашто си Стефановића, трговца компјутерским компоненатама, поставио за министра полиције, зашто си керамичара из Крушевца поставио за министра одбране..... па зар мислиш да ће неко из војске и полиције да слуша твоје трговце, фотографе и керамичаре?
Па зар мислиш да су тамо баш потпуне будале?
Додуше, чудо је шта све могу да прогутају, али будале нису, и замисли шта ће ти се догађати када се сваке недеље почну износити скривене чињенице о теби блиским људима.

Знам да се мафијашке групе не суде код редовних судова – оне имају своје несумњиво поштене судије, који донесу пресуду и они то поштују!
Ти говориш о мафији у полицији – добро, рецимо да си у праву, говори се да су у власти проблематични бизнисмени – рецимо да је то тачно – када то сагледамо, у питању су две групације криминалаца који не желе да се суде пред редовним судовима, па зашто не искористите неформалне судове, за завођење мира, за спуштање тензија, у крајњем за спашавање државе?!

Где ћеш ти да владаш ако нестане Србије, где ће ова полицијска мафија да влада ако се разбије држава?
Коме ће Николић да буде председник ако уђемо у нереде и сукобе?

Александре, иди у Немачку, али када се вратиш, размисли о оним плановима који су ти нуђени, и теби и Николићу – пре неколико дана се један од тих који вам је то нудио, на пропутовању кроз Србију на путу на одмор у Грчку, у нашем краћем разговору, изјаснио да му је жао што то што ти је, ваљда теби и Николићу, нудио није прихваћено, јер види да се ситуација компликује, таман како си нас и ти, Александре, обавестио ових дана.

Ја не знам шта те је све кочило када на то ниси обраћао пажњу, мислим да је то требало проучити и никако не мислим да то могу да реше, то што се полиције тиче, ови које си поставио за министре и државне секретаре – нису то само почасне функције, треба да знају куда плови брод којим крмане.

Као што видиш: 
Ко мачем сече, од мача и погине, ти и Николић прекупљивали, сада од вас прекупљују прекупљенике!

Уми се Александре, па на посао!

Или ако  се из Немачке не вратиш као вук, ако се отуда опет вратиш као мали вучић – тешко да ћеш ускоро бити расположен!

Хало, рекао си ОЕБСУ да лаже!

А они о себи (а и ти са њима до недавно) мисле да су Виша Бића!

Па како си наумио да се бориш против таквих богова?!

Слава Команданту Небеске војске и
Команданту и Покровитељу Организације
«Команда-540», Светом Арханђелу Михаилу!
 

Драгољуб

Постављено 10.6.2014.г. у 16,20 ч.  

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh