Neću dozvoliti!


Нећу дозволити!

-Када би питали-

На скоро свакодневним конференцијама за штампу, Председник Владе Србије се жестоко обрачунава са кривцима – политичарима, криминалцима, полицајцима, судијама, бизнисменима, обећавајући «Да управо чистка почиње!».

Данас је објављена његова фотографија која указује да је у великим бригама, па мада је скоро одличан глумац, лик допуњују изјаве «Никада ником нећу дозволити да ме уцењује!

Ех, млади господине Александре, па наравно да им нећеш дозволити......, али постоји у томе један мали проблем: Ти им нећеш дозволити – то подразумева да они питају, да траже дозволу. Али, они који уцењују немају тако лепе манире, заправо, они никога и не питају, они никога не уцењују јавно, они то чине у тајности, користећи се одговарајућим аргументима!

Значи, ти им нећеш дозволити, али они никога и не питају за дозволу! А и што би?!

Зашто толико твоје бриге што су наводни бандити из државних полиција успевали да компромитујућим документима владају Србијом у последњих 10-20 година?Прорешетај их, посмењуј, похапси, смести у затворе и мир Бачка. Ослободи Србију од бандита!

Шта те брига, како често волиш да кажеш, за неке политичаре за којег су ти полицијски бандити скупили нешто компромитујуће и по чему су ти политичари бољи од њих?
Цео текст са линком ка наслову са објашњењима на: 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh