Bliži se!


Ближи се!

-Магла ће се подићи-


В е з а:

Ево, припремају нас полако за оно непријатно што ће нам се врло брзо догодити – преноси се из немачких новина поуздана вест како Србија у тајности припрема објављивање банкрота овако организоване државе!
Као да се у Србији било шта може држати у тајности – не може, само је Србија Велика тајна, а у њој, међу Србима, тајне нема.

Већ дуже времена, од 2012.г. када је садашњи председник Србије, Томислав Николић изабран на ту функцију, указујем на могућност спашавања државе и народа тако што би он, једини изабран под својим именом и презименом, организовао Председнички Државни удар, преузео извршну и судску власт, суспендовао остале власти за неко време и потом их, прочишћене, вратио у функцију - и Србија је спашена!

Наравно, из одређених разлога сам  сугерисао и неким суседним државама са проблемима сличним нашим, како да се организују у оквиру спашавања..... и сада као да је дошло време да се о многим државним ударима у Србији поново размишља, како би се ово време чекања искористило за модификовано деловање органа власти, што би у крајњем помало личило и на неки мини државни удар.

Рекао сам,  на Златном Билтену, недавно, Александру Вучићу, да не губећи ни дана почне да пита, да не чека време када ће њега почети да питају, саветовао сам му да не превија инфицирану рану већ да је оперише – условио сам му  давање скалпела за операцију, наравно – а сада на све то додајем: Не кренеш ли убрзо у оперисање, у постављање питања, у враћање новца који је опљачкан, после нећеш имати времена да на миру радиш, или уопште нећеш бити у сада лагодној ситуацији.

Не направиш ли брзо посебну јединицу за брзо разјашњавање крупног криминала, дочекаћеш њихов превентивни удар од којег се нећеш моћи одбранити, не протријеришеш ли полиције, доживећеш отворено одбијање извршавања задатака које им налаже закон и ти као онај који би требао да влада Србијом.

Јеси ли ти Предводник? Онакав каквим сам га описао.

Је ли Томислав Николић Предводник?

Јесу ли твоји министри Предводници?

Ако јесу – слободно напред!
Ако нису, повуци се добровољно и са собом их поведи и нека се баве продајом делова за компјутере, нека праве купатила, јер и сам видиш штету од тога што си њих такве поставио на таква места,  мислећи да ће им бити довољне твоје инструкције.

Хало, Александре, видиш ли и сам колико знаш у областима које би да држиш под твојом контролом?

Не бива то тако – не могу се жеље остваривати само по основу постојања жеља. Није најважније задобити власт, много је важније опстати као власт – ниси правио организацију, пријавило ти се у странку 300-400.000 чланова и ти помислио како имаш организацију......

Шта ће теби начелник Генералштаба који као уплашени ђачић ћути на твоје безобразлуке у опхођењу, са «Диковићу!» - такав ти не треба, теби треба начелник који ће да те прикочи и пред камерама те спусти на земљу са «Господине, ја за Вас нисам Диковић, ја сам генерал србске војске и Начелник Генералштаба и молим да ми се тако обраћате!»

Па није он керамичар којег си ти поставио на функцију министра одбране, мада после онога што је отрпео не мислим да је бољи од керамичара или од министра полиције – продавца компјутерске опреме.

Шта ће ти такви?!

И зашто се ти трудиш да са њима бришеш патос?

Ко понижава – биће понижен! Упамти то и то ће се и теби убрзо догодити. Небитно је где.

Ех, да верујеш у Бога, шта ти све не би радио и шта би све, и како, радио!

Али, не верујеш, а ко се Бога не боји све му је дозвољено!

Извео сам ти, Александре, грубу рачуницу опстанка овакве Србије без да се проглашава банкрот, или и ако се прогласи, не смета, да уложиш 20 милиона евра у рад само 300 државних службеника и надокнадиш трошкове који ће настати и да за 6-12 месеци стање у Србији буде врло прихватљиво.
Тај новац би се врло брзо вратио у државну касу и било би га довољно за враћање дугова и стављање Србије на ноге и у функцију......, али би се ударило на многе који би се можда позвали на нека пријатељства са твојим познаницима, друговима и пријатељима – дуго си ти међу њима, није то могло остати без таквих дружења.

И због чега се пласира прича како си се толико потресао због неке могуће дечачке туче твог сина са неким фудбалером – прво, ваљда си о томе требао мислити када си се разводио од мајке тог детета, а друго па зар мислиш да су Срби баш толико глупи па да поверују како се твој Данило, сам ноћу шуња по београдским сплавовима – као он нема обезбеђење, хајде још почни и нама да причаш како и сам идеш без обезбеђења! Умисли да си Улоф Палме који се возио са посла бициклом, па га пресрели и убили!

Немој, дегутанто је то, пласираш нам информације као да смо сви мала деца – и од тога си се толико потресао, па си поднео неке кривичне пријаве против неких из полиције.... Александре, мораш решето у шаке, па решетај – ако смеш наравно!
Рекао сам да ти и твоји керамичари и трговци компјутерским деловима не можете да владате – јер не смете!
Спремај се, ти и они којим си се окружио, да у неким будућим месецима  или владате или се склањате!

Ако се власт закотрља улицама, узеће је онај који буде смео и који буде имао организацију и ауторитет да га она слуша. Јеси ли ти тај?

Јеси ли  прочитао вест, у коју ја не верујем, јер не верујем да неко може бити толико глуп па помислити да ће се такав однос са криминалцима очувати у тајности, да ти је начелник Криминалистичке полиције Србије примао мито од трговца опојним дрогама Дарка Шарића
Јеси ли проверио? Је ли то тачно – ако јесте да ли је тај начелник и даље на свом месту, а ако вест није тачна да ли је онај који је такву вест објавио у затвору?

Преко новина и телевизије се може засести на власт - али не и одржати.

Прошле недеље увече је твој лични новинар довео у тв емисију четири лика да сви заједно, значи њих пет, бране тебе од невидљивих напада, превентиве ради, није ли то показивање стварног твог осећања?

Уместо твојих другова, принчева из Емирата, од којих би да добијеш помоћ, постоји наш алат, ефикасан и брз..... затражи га, постоје људи који га поседују, а ових дана је иначе у целости окончан пројект спасавања Србије без твог учешћа – када се он реализује, ти ћеш бити непотребан, наравно ако се не укључиш, а ако се то догоди без тебе, то ће бити протумачено да ниси ни желео да се она спасава.

Време се приближава, нека те не забуњују приче оних којим си се окружио – они не знају у шта се може ускоро ући.

Прочитајте овде оно што сам ја научио од Срба који су за Американце организовали државне ударе широм света – оно гласи: Не руши државу – мењај власт!

У славу Команданта Небеске војске, 
Св. Архангела Михајла, Покровитеља 
и Команданта "Организације-540"!


Драгољуб

Постављено 28.5.2014.г. у 16,20 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh