Ne previjaj - operiši!


Не превијај – опериши!


-Инфицирано-


«На љуту рану – љута трава!» 
- Народна пословица-

«Ко на брду ал и мало стоји, више види 
но онај под брдом!» 
- Његош-

Бог своје намере често спроводи и преко оних које не воли – Србија била полигон испробавања шта све може да чини људско тело које је уступљено ђаволу, заправо шта може човек који је своју душу продао ђаволу....

Добили смо резултат упорног комунистичког труда у трајању од 26 година којим се гради једна непотребна и у свему штетна грађевина-брана за воде у планинама изнад Ваљева, по пројекту који је усвојен првенствено са циљем да се на овај начин потопи стара црква, најстарија у Србији, посвећена Команданту Небеске војске, Арханђелу Михаилу.... и када су ту грађевину хтели да ставе у функцију, Командант је ударио ногом у њу, провалила се, потопило се Ваљево и успут на шта је вода наишла - Уб, Лајковац, Лазаревац и Обреновац!

Ударила вода кроз најбогатије три варошице у Србији, у којим је до тада царевао криминал исказан кроз пљачкање свега што се тиче угља и струје, на начине који су довољно познати и на Златном Билтену означени као леглима криминала.

Синоћ сам имао прилику да једном, некадашњем генералном директору «Колубаре» обећам уместо правог притвора, кућни притвор, у замену за информације којим располаже, а показао је да их има – ово у убеђењу да ће полицајци, они тајни из УДБИ, који су и ових дана марљиво скупљали све у вези ових поплава то искористити за стављање у праве притворе свих других бивших директора РЕИК «Колубара» – добри Срби им се и сами јављају да дају информације, они, млади и неискусни и недовољно покварени, са неверицом слушају, бележе и снимају приче о пљачкама и злоупотребама које су у крајњем и довеле до оваквих последица од поплаве, о минирањима бране изнад Обреновца на погрешној страни, о висини таласа воде од којег су неки из Обреновца успели да побегну, а неки нису, о висини воденог удара на брани Стубо-Ровни код Ваљева, о мањкавости тог пројекта, о прању новца, о финансирању странака и њених челника, о весељу неких што се све ово овако догађа, о страху многих да им се сцена «добродошлице» министру правде у Крупњу, ускоро не понови у Београду и широм Србије, о кадровским решењима Александра Вучића, Томислава Николића, Ивице Дачића и осталих  у државним органима и јавним предузећима – о томе да је керамичар - министар одбране, да је власник печењаре директор РЕИК «Колубара», да је трговац компјутерским компоненатама министар полиције, да је адвокат начелник БИЕ... скупљају младићи из БИЕ све - знају све о сваком оном који чини било какву штету Србији, али се то на томе и завршава – могу једино да обавесте оне на које информације и указују, а они нису самоубице, па то што дознају филтрирају кроз филтере који ће им главу спасити и када то стигне до Томе Николића или Александра Вучића они покажу незадовољство, штурошћу тих информација, све мислећи како нико ништа и не зна – у себи су задовољни, рачунају да ни тајне полиције немају информације о ставу народа у односу на овакав њихов рад.

Србија је рањена још 1945.г. – лечили је они који су је и ранили, некако изгледало да су ране зацелиле, а онда се појавио онај кога су нам 1990.г. инсталирали Американци, преварио нас, ми носили његове слике на аутомобилима и аутобусима, качили их по канцеларијама уместо Титових слика – опет отворио ране Србије, оне се инфицирале, а потом се изређали лажни травари, Ђинђић, Коштуница, Тадић и сада и овај за којег моја мајка Радојка, стара 95 година, каже «онај што нам је као председник» - и сви су видели да је рана инфицирана, и сви су имали у рукама одговарајућу љуту травку, али нису одлучили да је ставе на рану, већ су такву загађену рану вазда умотавали у завоје офарбане у боје заставе њихове партије..... сада Србији под хитно треба прави травар, права травка, односно стигло се у фазу да је потребна операција! 

Операција, или смрт пацијента – а пацијент су цео народ на ово преостале територије Србије.

Треба одстранити све инфициране делове тела – треба уклонити све штеточинске државне органе, односно оне који су ту из неког другог разлога који нису оно што се од њих очекује. Али ко ће ту операцију да спроведе?

Очекује се то од легално изабране власти. 
Може ли да оперише онај који је керамичара поставио за министра војног? 
Треба ли му поверити скалпел?

Ко ће оперисати инфицирану рану?

Ако то не учинимо ми – власти и народ, због опасности од ширења заразе, учиниће то неко са стране. 
Као када домаћин не жели да угаси пожар на свом имању, па прискачу власници суседних имања и без питања, штитећи своје поседе, угасе такав пожар!

Нама то следује – буде ли онемогућавано да ту операцију изведу они који су задужени за такве послове, Србија ће ући у проблем нарушеног реда и мира у већем обиму, због укупне инфицираности – недостатка новца, хране и поштења, када ће се правда делити мимо било каквих закона, када ће се власт котрљати улицама и када ће је моћи каналистати само онај који буде имао организацију и ауторитет да њоме влада. 
Истичем: Који буде имао ауторитет да њоме влада!

Пацијент треба да верује хирургу, иначе не пристаје на операцију! 
Да ли ће Србија поверовати министрима-керамичарима, министрима-трговцима комјутерским компоненатама, директорима који су пре тога држали печењаре, кафиће, пржионице кафе.....?

Хоћемо ли да тражимо и прихватимо помоћ од оних који би желели да рана зацели или ћемо и даље чекати оне који и сада, као и 1999.г., 1991, 1941, 1914, и даље до доба њихових партнера, црних Агарјана, трљају руке од задовољства рачунајући да су нас овом поплавом коначно привели истребљењу?

Србија је инфицирана – напоштењем, похлепом, одрицањем од духа наших предака, али ће се она још једном купати, сада у организацији онога чију су цркву хтели да потопе градећи брану код Ваљева – Арханђела Михаила – па ће то купање значити оно што се годинама одбија да се учини око «Колубаре» и свих других србских колубара..... и да не буде да не опомињем благовремено и директно:

Александре Вучићу, питај што пре, предухитри време када ћеш и сам бити питан! Ово што се догодило не може, не сме и неће остати тајна!
Мала је Србија да би се у њој нешто тајно чинило.

Дезинфикуј свој престо – сео си на инфициран, тако је урадио и Т. Николић – онај којег смо изабрали за председника, а он одмах у двор увео и своју жену и осталу родбину, као да смо и њих бирали и као да је то место приватни посед за збрињавање родбине и показивања како се успело.... све је то ништа ако се рана под хитно не оперише. 
Падне ли Србија - нема председника, министара, директора, и не умишљајте и не истражујете међу војним и полицијским генералима од којих од њих вам прети опасност, иста опасност прети и вама и њимато ће бити народ, који ће прогледати, а одлаже то, зна народ да ће ако прогледа  видети свашта, па би да то одложи, али не може, не бива, порођај се не може одложити!

Нудио сам план чишћења ране, сређивање Србије, за време од  6-12 месеци, са само 300 чиновника и за само 20 милиона евра......, то је по око 2,5 евра по становнику Србије, нисте прихватили, нисте се ни интересовали, па ја више и немам никакву обавезу да то не уступим и неким другим траварима, ако увидим да су им намере часне.

Мој план  је љута травка за љуту рану!
Ви сте службени травари који одбијате да је користите – народ ће знати ко сте ви, када тако поступате!

У славу Команданта Небеске војске,
Арханђела Михаила!

Драгољуб


Постављено 22.5.2014.г. у 16,30 ч.
_____________
*Обавештење читаоцима са интернет прикључака који се означавају руском заставом:
Имајући у виду оволико ваше интересовање за наслове које објављујем на своја два блога, Златном Билтену и Команди-540, исказујем своје задовољство и намеру да вам свима поклоним по један комплет мојих књига (укупно пет) у дане до 30.12.2014.г. као поклон за Нову 2015.г., на месту о којем бих вас посебно обавестио. 
Молим да ми се јавите мејлом уколико сте заинтересовани, како бих знао колико комплета да понесем, као и да вам одговорим на исти.

С поштовањем, Д. Татомировић
Снимљено 24.12.2014.г. у 15,13 ч. - Застава Русије 
скривена иза наше заставе-читаоци из Србије
5'39"  Београд
11'29"  Београд


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh