Gradjanski rat u Ukrajini se širi...


Грађански рат у Украјини се шири....

-Невидљиви рат у Србији-

У протекла три века, тачније од 17. века у којем је лажна Германска Историја прихваћена као права и од стране Срба и Руса, врше се различите припреме за коначну битку која ће овај рат завршити. Сви претходни начини ратовања су напуштени – много су коштали, а народи су се опорављали, подмлађивали, настављали да живе и своје душе пунили својим мишљењима о Правди и Истини, везаним за узроке започињања ратова и стварним циљевима којим се тежило - То подмлађивање душа, чинило је народе опрезнијим, неповерљивијим.... у сваком појединцу се одређивало место за добро, али и за оно лоше што је обећавало брзе и велике успехе.
Овако су се разврставали цели народи и њихове државе – помагале су им њихове цркве, цареви, мудраци, пророци, историчари, аналитичари, а најстрашнији и најефискаснији удео у класификовању појединаца и целих народа и њихових држава, имали су власници Потврда да уживају заштиту Бога Мамона – они који су новцем куповали људске душе, који су новцем вршиле корекције  схватања људи, који су новцем преводили војнике са Фронта Правде, на Фронт Бога Мамона, оличеног у најразличитијим организацијама које су користиле његово оружје - новац, на чијим челима су била људолика бића са душама које нису душе које су првобитно боравиле у тим људоликим телима.

Вековима Земљом тумарају, удружују се и организују, владају и наређују, они који си имали овлашћење да издају писмене Потврде о заштити од стране Бога Мамона - оних који су штампали новац и учинили га најмоћнијим оружјем од када је човек створен!

Будући ратови се више неће водити оружјима и оруђима од гвожђа или било каквог другог материјала, мада су развијена до неслућених убилачких могућности – она ће само служити за парадирање и плашење, за показивање те видљиве надмоћи, која у својој суштини ама баш ништа не значи!
И сада се чак и  овако малој Србији, у шумама неких планина, могу видети некада моћни и вазда скупи војни камиони напуштени пре 15 година..... таквих је на стотине и на интернет страницама које приказују камионе-радио базе широм Русије, напуштене у шумама, у њима се и сада налазе чак и кревети и прибор за кување кафе и чаја....

Садашње војске под командом Бога Мамона имају многио тенкова, авиона, средства за комуникацију у свакаквим условима, средства за ометање било каквих активности било каквих електронских средстава, подморница, ракета, атомских бомби..... али је све то само за показивање и само алат за борбу за простор на којем ће се користити одговарајуће Потврде Бога Мамона – одговарајући новац!
Ко успостави систем коришћења свог новца на некој туђој територији, он ју је и покорио. Покорио је тако, што ће нови пукови и дивизије људи прихватати те нове потврде као праве и тиме се у својој души предати власнику тих потврда.

У Србији је у току Грађански рат – по први пут апсолутно ненасилан, без употребе класичног оружја, али се ово ново користи, њиме се прети, прети се несташицом тог невидљивог опасног оружја – новца, људи се постепено чине спремним на најразличитије уступке у оквиру својих схватања, својих вредносних судова, у оквиру организованости своје душе која и чини човека, јер се непрекидно указује на неумитни скори долазак времена када ћемо се сви суочити са «болним» мерама – о тим мерама се само прича, не предузима се ништа да се оне покажу, нити се објашњава шта се било којом предузетом мером постиже, али се стално неким категоријама прети..... неким се прети отпуштањем са посла, неким смањењем плата, неким смањењем пензија, неким се помера радно време за рано јутро, неким се спречава коришћење службених возила, неким се прети хапшењем, неким се онемогућава да тргују опојним дрогама, неким се скоро напомиње да им само Бог може помоћи – а по њима Бога нема, па им нема ни помоћи!

У Украјини се већ месецима води прави рат овим Потврдама Бога Мамона – њу уцењује ко год налази да је позван: Америка, ММФ, ЕУ, Немачка, Русија... сви јој стављају у изглед стављање на располагање одређених количина Потврда Бога Мамона, уз услове који одговарају ономе који би да им те потврде уступи.
Борба траје, повремено се људи забораве па расположива оружја и оруђа уместо за плашење користе и за право убијање, после чега се само стварају новији услови за преговоре о новим количинама Потврда Бога Мамона.

Русија ће бити нападнута, и већ је, разбојницима који ће пресретати «возила» којим се транспортују огромне количине тих Потврда, углавном обележених знаковима Америке, а ако остане без њих неће моћи да обавља оно што је већ годинама чинила, нестане ли, побуниће се они који више не могу да живе без тих потврда, побуниће се они који су на својим тајним рачунима депоновали огромне количине тих Потврда, по основу којих су били моћни, лепи, паметни и млади..... они ће тражити да се отклоне узроци због којих разбојници заграђују и преграђују путеве којим се Потврде допремају..... тражиће од оних који тренутно руководе Русијом да се пресаберу, да измере корист и штету, тражиће да не ремете њихову моћ засновану на поседовању Потврда, тражише да се чине уступци ономе чије су Потврде најтраженије! 
И биће на правим мукама наш брат Владимир!

То су нови алати освајања, то су нова оружја, то су нови војници, они из најнепосреднијег окружења владара Русије.
То су они који ратују за Америку и Немачку, а плаћа их сама Русија!

Тај рат Потврдама се већ раширио – цео Балкан је уцењен недостатком тих Потврда, тражи се од свих балканаских презадужених држава да испуњавају своје обавезе – да враћају раније узете Потврде, а ако их немају да се изнова задужују, односно да власницима уступају оно што имају, а што занима власника Потврда.

Пре 10 година сам стицајем извесних околности био у позицији да се дружим и разговарам са извесним руским бизнисменима – руковаоцима великих количина Потврда Бога Мамона, оверених америчким жигом, који су намеравали да за те Потврде по Србији покупују извесне фабрике, територије и сл. Од тога није било ништа, јер рат још није био видљив, а трајао је, па је Србија гурана на крај интересовања по свим питањима, а њоме су владали пријатељи руских пријатеља са запада, али: Човек из Србије, задужен за обраду терена, за припреме коришћења тих Потврда Бога Мамона у Србији, морао је од својих средстава да финансира текуће трошкове, до времена када ће се у Србију унети огромна количина тих Потврда – продао је свој стан у Београду, стан свога брата, наследство у Србији..... и на крају се возио без карте градским превозом, наводне важне папире носио у најлон кеси, када се у кафани плаћао рачун одлазио је у ВЦ, а када се разболео, није лечен већ је пуштен да умре.

На исти начин се понашају сви власници ових Потврда у односу на појединце који су ко зна како упали у те мреже – када остану без ичега, а да не остану без тако изгледног бизниса од њих се у бесцење откупљују куће на мору, апартмани на Копаонику, куће и станови по градовима, аутомобили..... јер су они тим малим улозима испуњавали своје обавезе у таквим мрежама, то што је то што им продају или уступају све што имају, не мења ствар.
Недавно је Немачка саветовала Грчку да јој на име дугова уступа острвље у Средоземном мору, а ко зна шта ће све Србија морати да уступи на име дуга за преузети а неплаћени дуг за руски гас.

Правило међу мафијашима је да се посрнули не помаже, његово падање се убрзава, његова имовина, често и жена, се расподели, он се заборави, па неко носи његове масивне златне ланце, до времена када их неко други преузме на име неког дуга тога који се таквим ланцем намирио.

Власници новца су мафијаши вишег ранга – они се међусобно понашају као и ови обични, а како су на челима држава углавном лица са мафијашким васпитањем и одликама, онда се и на међудржавне односе преносе њихови обичаји из времена када су били мали мафијаши-тркачи!

Грађански рат у Србији тече, он је невидљив – још увек – и само пажљиви осматрач и слушалац може да добије потврде ове констатације: Осматрањем огромних количина роба на пијацама које нико не купује; забринуте разговоре групица пензионера који стручно констатују да је незаконито да им се смањују пензије; празан полигон за обуку кандидата за возаче моторних возила и полагање испита у блоку 44 у Новом Београду; тужна атмосфера у салонима за продају аутомобила у којима су само још по један-два продавца, више нису ни заинтересовани да објашњавају, проспекти су им при самом крају или их нема, а неке моделе возила можете да видети само на Интернету, нпр.: «Шкода Октавија РС»; суморан и прилично тужан изглед одељења за месо и месне прерађивине у великим тржним центрима па и у малим печењарама, у којим нема купаца; мали асортиман роба у неким продавницима; уметничко паковање неких малих количина неких роба којим се покрива предњи фронт полица, па када узмете нешто од тога остају празне ружне рупе.

Наравно, власти Србије чине професионалци овог доба који су на власт дошли вештим коришћењем  нових алата за придобијање душа људи – новине, Тв - па имајући и праве информације о општем стању међу војском која је стала под њихову заставу само пре два месеца, појачавају обим и динамику коришћења тих алата – пошто нема услова да се било шта промени на боље, обећава се и даље и то нама који смо им дали одрешене руке, нама причају уместо да раде... јер су у њиховим рукама алати који не могу да створе материјално и видљиво, то су алати илузија, манипулација и одлагања.

У Украјини се организују на цепању те државе на регионе..... прети им се несташицама гаса, нафте, хране, новца, реда и мира – нуде им се мајстори илузионисти, они који би да постану бар као Виктор Јанукович, то је онај којем су швајцарске банке блокирале 193 милиона долара на његовом рачуну. А био на челу Украјине!

Рекао сам пред долазак 2014.г. или почетком 2014. да треба да очекујемо избеглице из Грчке, Немачке и Украјине. И то ће се догодити у време жешће битке за расподелу Потврда Бога Мамона.

Немачка ће у оквиру те битке да се послужи казненим мерама у односу на Русију, потом долази лето у којем ће потрошити резерве гаса – пред зиму ситуација ће им бити много гора него сада, а тада ће упознати и своје Турке – оне који су овде у својству окупатора и пљачкаша били скоро 500 година, тада ће Немци доживети оно што су Србији приређивали сваких 20-30 година од 17. века до данас – некада преко других, некада директно, под својом заставом.
_____________________________

Извод из Пророчанства непознатог немачког монаха из 17. века, који се односи на народ Србије, која тада није ним постојала, осим као провинција Турске:
«
Ту земљу многи неће волети јер се зна да је Бог у њој створио Адама и ту је, у давна времена, био Рајски врт. Ђаво ће покушати да ту земљу уништи на више начина, али никада то неће бити уз помоћ оружја! Увек ће користити злато. Људи су тамо јако похлепни и због злата ће много крви бити проливено. У тој земљи већ су се догодила два највећа рата у давној прошлости и оба пута ти људи су преживели. Непријатељи који их буду нападали увек ће бити ношени на крилима орлова али увек ће бити уништени од стране крста који штити ту земљу.»
_________________________________________________________________


Грађански рат у Србији тече због наше похлепе и спремности да за новац учинимо све супротно од онога што би се од нас очекивало – због похлепе смо изгубили наше територије на којим се сада налази тзв. Европа, због похлепе смо продали Косово и Метохију на које смо имали необориво катастарско власништво, због похлепе Срби радо ступају у војску Бога Мамона, због похлепе и страха да се нешто не изгуби мирно смо гледали како комунисти "уређују" Србију 1945-2014.г.

Због страха и похлепе ћемо ћутећи гледати овај невидљиви рат у Србији, који је само наставак онога што је започео С. Милошевић својим доласком на чело Србије, коју је опљачкао оловком, бришући шест нула са постојећих апоена новчаница, па су Срби који су му клицали и носили његове слике после окончања његовог невидљивог рата против свог народа, милионери, на располагању имали по један НОВИ ДИНАР! И даље његова странка у Србија убира по 500-600.000 гласова, за њега у Србији увек гласа онолико Срба, колико Црна Гора има становника!

Немам право по било ком основу да било коме било шта замерам, само кажем, да рат тече иако је невидљив! 
Када буде видљив неће се ништа моћи предузети – биће касно, а они који су преузели да владају не желе да нам кажу шта су смислили. 
Тада ће власт преузети онај који буде имао ОРГАНИЗАЦИЈУ! 
Ако би се Александар Вучић ових дана умио на неком лепом хладном планинском извору, можда би се сетио па би уместо да нам објашњава да ће нам се догодити немогуће, стварао ОРГАНИЗАЦИЈУ која би на основу реалног покушала да оствари део његових изговорених жеља. И то може само у ова два-три следећа месеца! 

Сада у време када се већ лицитира колико ће бити смањене пензије, стигла је информација о повећању пензија за 2,5% - алат за омамљивање је на делу и они који су јуче говорили да није у реду да им се смање пензије, већ су израчунали да им је то повећање на месечном нивоу скоро 625 динара, скоро 6,5 ШФ, скоро 1,5 кг меса! 
Живео Командант – Руковалац новог оружја! Ма ко он био.

У славу моје крсне славе, Светог Василија Острошког,
којем је посвећен понедељак, 12.5.2014.г.!

Драгољуб
Постављено 10.5.2014.г. у 16,30 ч.

1 comments:

Анониман,  11. мај 2014. 23:00  

Сретан сутрашњи Свети Василије Острошки, поштовани, Вама и свима Вашима!
Верица Стојиљковић, Ниш!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh