Zlatni ili Ratni bilten?


Златни или ратни билтен?

-Независне анкете-

Од пре 40 месеци у огромној медијској шуми посејана је семенка блога једног малог појединца из Србије, у намери - да колико буде у његовој моћи до читалаца за које није знао ни да ли ће их уопште бити, ко су они, какви су, одакле су, од чега живе, чиме се баве – до свих тих потенцијалних читалаца покуша да добаци информације злата вредне, Блог-билтен је тако и добио име «Златни Билтен».
Ненадано брзо, када се ради о труду само једног појединца, Златни Билтен је постао и стварно ЗЛАТНИ, постао најчитанији лични блог из Србије, усталио му се број читалаца, теме су непрестано актуелне и њихов садржај на списку читаности по данима и месецима је нека врста показивања да је ЗЛАТНИ постао и РАТНИ!
На сваку најаву или отпочињање неке кризе у Србији, њеном окружењу или у свету, на сваку најаву драстичнијих поремаћаја у финансијама, привреди, снабдевању, на сваку најаву могућег угрожавања безбедности, на сваку најаву започињања Трећег Светског рата, Златни Билтен постаје Ратни Билтен без мог додатног, и без посебног, труда – једноставно се прелиста садржај наслова на њему и читаоци налазе одговоре на своје дилеме  у границама тачности колике су и моћи аутора тих наслова.

Златни Билтен непрестано врши независно анкетирање грађана који живе у 50 држава и скоро увек може, са високим степеном сигурности, да закључи о стању њихове свести у односу на догађања која нам долазе.

Време од 40 месеци и број од више од 500 наслова из различитих области које у својој суштини чине једну целину – живот људи на оваквој Земљи, подељеној на државе, на племена, на политике, вере и идеологије, на кријумчаре дрога и кориснике те робе, као и низ потврђених прогноза, чине да се стање свести читалаца ЗЛАТНОГ БИЛТЕНА очас посла претвори у свесност поступања у ратним или ванредним условима, када он постане РАТНИ БИЛТЕН.

Тако и сада, ових последњих 10-15 дана, када се у Украјини догађа оно што смо ми, у Србији, недавно преживели – претња распадом те некада наше, србске, државе, настањене давно Србима називаним Скитима, па до данашњих дана када су они од тог имена преко имена Рутена, Русина, Галицијаца и Украјинаца (имена добијеног по крајњем подручју велике србске државе која се из многих разлога назвала Русијом уместо Србијом), постали нека врста спољнонемачких фашиста, тужних што их Хитлер није покорио и држао под својом гвозденом нацистичком руком.

И тамо се сада врше формирања различитих наоружаних група, и тамо постоји њихова регуларна војска и полиција која се распада по етничким шавовима, и тамо је ушла један моћна војска која би да уведе ред у све то, са часним намерама да помогне.... и због  тога се састаје Савет Безбедности УН који може да сугерише и ништа више, јер се сагласност свих пет чланица никако не може постићи, па је Украјини намењено ново испробавање амбијента Косова, у које је једна сила, својом одлуком и на основу својих интереса, прешла границу стране државе...

Моји читаоци су углавном озбиљни и одговорни људи, настањени у око 50 држава и у око 400 градова широм света, Срби и несрби, обичан народ и службеници тајних служби, амерички пилоти на носачима авиона, све нестрпљиви да негде узлете и баце бомбе о чему  ми шаљу своје мејлове – али су сви они, они који поред свих њихових уобичајених проблема стрепе и од могућности избијања Трећег Светског рата и свега што такав један рат носи са собом.

Због тога се број читалаца, чак и у раним оваквим јутарњим часовима, и то недељом, скоро дуплира, па видећи то, не могу а да не реагујем и кажем:

Господо, браћо и сестре, читаоци ЗЛАТНОГ Билтена, без бриге, нема Трећег Светског рата - ово је предвиђено поделом света која је прегледана (поново) половином 2013.г. у Британији – ово је размештање објеката (држава) у оквиру једне парцеле одређене за надзор једној сили – Русији!

Број златних карата Златног Билтена се и састоји у праћењу, систематизовању, анализирању и извођењу валидних закључака – тачних, у највећој могућој мери – уместо вас, како би сте сви ви били благовремено обавештени о ономе што нам се спрема, што се чини јавно да скоро јавније не може бити, али на начин да се увек ваша пажња скреће на небитно – ко уочи битно, он о битном може и да пише, они други, па они не упућују и не припремају на будуће догађаје, они се задовољавају да информишу шта се збивало раније и шта се збива данас, сада, без да ризикују и улазе у прогнозе на неку дугу стазу и без да иза тога стану својим образложењем, они се скоро увек покрију нечијим мишљењем, као да ви сами не можете да нађете нека туђа мишљења па вам их они преводе, без улажења у најаву суштине тих догађаја, о којима покушавају да изграде своје, па онда и ваше, мишњење. Тако у Србији, тако у Русији, тако широм света!

Објашњење садашњих и будућих догађања у свету:

Све велике светске религије имају јединственог ђавола-непријатеља којег називају «Теозофом», све се такмичећи која ће га више оцрнети, па је неко на кога се укаже прстом и гласом да је теозоф, хоће рећи да је црњи од самог црног ђавола - све пренебрегавајући да кажу да је теозоф неки човек са непосредним искуством у извесним контактима са самим Богом, негирајући тако и своје челнике на којима почивају њихове религије, Христа, Мојсија, Буду – људе који су за време свог живота на Земљи имали контакте са Богом, који су битни делови сваке религије, али се сви они са сличним контактима, којих је много широм света, мимо тих на којима је религија заснована, сматрају секташима!
Мени је то све познато, али се ја упорно легитимишем као доктор права-криминолог и теозоф!

Можда би мој Златни Билтен имао много мање златних карата, можда он не би имао статус Златно-Ратног Билтена, какав има, да нисам такав какав сам, подобан да ме неки од бандита из цркава прогласе секташем!
Мени је жао када о мени, аргументовано, као о лошем говори неко коме се скоро и не могу наћи замерке, а када о мени, као о лошем, говоре бандити пљачкаши, разбојници, шверцери, убице или по некој основи припадници цркве, ја се веселим, јер ми тако дају потврду да не припадам њима!
На дан 16.3.2014.г. почиње година у којој ће се, до 16.3.2015.г. окончати уређење оваквог света – он више, после тога, неће бити овакав, али никаквог Краја Света нема, мада ће за многе то бити као да је прави крај света – то по питању Србије, Русије, Америке, ЕУ, Турске и осталих, има о томе у више наслова.
То се не може никако спречити и не треба да се спречава, врши се кошење, орање, грабуљање, једном речју врши се уређивање Земље.

Био сам пре два дана поставио наслов «Југозападни фронт» на оба моја блога, Златни Билтен  и на Команду-540, у којем сам објаснио саму технику омеђавања утицајних сфера држава којим је то одређено, прочитао је то потребан број људи, то је превасходно било намењено тајним службама, а потом сам то пренео на свој сајт Златнибилтен.срб да буде сачуван, а сврху је постигао за 24 часа колико је био доступан читаоцима.
Значи: Нико га није обрисао, ја сам то учинио.
За читаоце сајта ЗБ.СРБ:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=37

Ако, баш, буде требало, вама из Србије, обратићу се једним насловом, којег би да избегнем али не по сваку цену, у вези нашег доприноса, укупног у последњих 70 година, за стање у које улазимо чим масовно, опет, изађемо на изборе и изаберемо оне који ће МОРАТИ да уђу у оно због чега ћемо вероватно зажалити што нисмо радили и живели много друкчије, свакако са много више поштења него што је у нама преостало.
О томе после избора!
А дотле: Клик на

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб
Постављено 02.3.2014.г. у 15,30 часова


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh