Golaći prkose!


Голаћи пркосе!

-Опљачкани пљачкаши-

Веза:

Лако је бити посебан у пoсебној држави!
Пробудиш се ујутро у 04 часа, поређати се у глави цео наслов за 10-15 минута и твој једини успех је у напору да устанеш и да то за нових 20 минута ставиш на папир – напоменеш да је то само твој покушај декодирања нечега, а то буде толико читано као ништа пре тога и посебно интересантно онима кoји иначе све и знају, па 45 пута у једном дану улазе у садржај овог блога и наслова како би разумели.....

И онда оно што ја напишем и учиним доступним неограниченом брojу људи широм планете, претачу у строго поверљиве извештаје који се разматрају на Савету за Националну безбедност као анализа намера Организације «Команда-540» да ненaсилним путем преузме власт..... све се трудећи да разумеју и онo што је јасно свима који читају како је написано, који не траже скривене садржаје или значења у јасно написаним чланцима, на лепом србском писму, како би они то ненасилно преузимање власти спречили или бар држали под контролом.
Нема од тога ништа, мислим од тог спречавања или држања под контролом!
Та ствар је решена, она иде ка својој реализацији, услови се сами намештају и сав вам је и страх и труд узалудан.
Решено, постало правоснажно и извршно и све иде како је предвиђено.

Ја свој јасно обележени покушај декодирања појава које сви видимо и осећамо, као опомене написао 23.2.204. у 04-04,20 часова, а на дан 25.2.2014.г. Европска Унија усвојила своју Директиву која дозвољава да државе чланице могу конфисковати имовину (покретну, непокретну, новац, драгоцености, обвезнице, акције и сл.) стечене незаконито, чак и ако то није директно повезано са конкретним злочином. (!!!)
Директива такође омогућава конфискацију имовинe пренету на трећа лица.

Остале одредбе директиве које се односе на замрзавање имовине у случајевима где постоји опасност од смрти због болести или да осумњичени на било који начин ту имовину прикрије преношењем на друга лица или рачуне.

Што се тиче коришћења одузете имовине она ће бити коришћена за социјалне и привредне потребе – све како је испробано у случају Кипра, сада се користи у ЕУ, потом следе друге државе.
_________________________

*Зашто си, слуго, био шкрт?
Чије си требао да делиш – моје или твоје?
Шта си имао када ниси имао ништа, то ћеш опет имати!
Одломак из наслова
________________________________

Украјински председник Виктор Јанукович, негде се сакрио, пре тога дуго ћутао, ништа није предузимао, нешто је размеравао, нешто су му западне државе припретиле..... и морао да се сакрије у неку мишју рупу па зависи од тога када ће му неки стражар дотурити парче хлеба и чашу воде, а сумњиче га за богаћење преко функција које је обављао и ако је то тачно, онда је то чиме се богатио само постало алат и само оружје којим је отеран са власти, а после следује стандардна процедуре..... хапшење, суђење, одузимање имовине и сл.
До сада су те алате могле да користе државе из којих је новац изнет, јер се он стално сматрао њеним новцем, сада је све промењено, сав новац положен у било коју западну банку је новац који је депонент ставио на располагање банци како би она са тим новцем трговала и увећавала га а он добијао неку камату, односно користио привилегију да му банка чува новац.
Поједностављено: Сав новац у некој земљи власништво је те земље, без обзира на његово порекло и разлоге доношења!
Новац постао оружје! Оружје којима се чине послушним пљачкаши сиромашних држави који су помислили да се украдено може сакрити и бити његово – Грешка!

Зашто си, слуго, био шкрт?
Чије си требао да делиш – моје или твоје?
Шта си имао када ниси имао ништа, то ћеш опет имати!

Додајем:
Зашто си разбојниче вршио разбојништва, зашто си пљачкашу пљачкао, варао, лагао, фалсификовао, криво се клео, био лицемеран, давао лажна обећања...... ето све ће бити одузето од тебе и даље..... имаш обећање Онога који све види, све зна и све може, па читај.
Спаса вам нема, то је сасвим очигледно!
Како дошло-тако ошло!

Организација «Команда-540» ће у свему поступати у складу са оним што је одређено у наслову «Време је!» http://www.komanda-540.blogspot.com/2014/01/vreme-je.html

Ради се убрзано на стварању услова за реализацију тог плана и он ће бити реализован.
Тај план је план НЕНАСИЛНОГ преузимања власти и све што будете чинили ради његовог спречавања биће у функцији његове реализације.
Не тражите ни од мене ни од мојих познаника да се од њега одустане – то је без значаја, план и није мој, ја сам га само записао и он ће се реализовати и без нашег било каквог учешћа.
Ко испуњава услове може постати члан «Команде-540» и тада може користити све привилегије предвиђене за чланове. Учлањење се не наплаћује у новцу нити у било чему материјалном, али није бесплатно и постоји услов полагања заклетве Св. Арханђелу Михајлу, који је покровитељ и командант те организације.

Чује се дрхтање од страха за новац и за живот наших «Голаћа» који би да пркосе Ономе коме се не може пркосити - који су умислили да више то нису – опет постају оно што им  је одређено. Опет и само ГОЛАЋИ! То избори у нову власт Србије не мењају.
Наше пљачкаше ће опљачкати пљачкаши из ЕУ и Америке! Однели купус кози да им га припази!

Праведан си Господе Боже наш!
Амин!

Драгољуб

Постављено 26.2.2014.г. у 16,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh