Predvodnik bez podrške!


Предводник без подршке!

-Када му стварно престаје улога?-

Веза:

»Србија, ЕУ, Украјина и Русија имају много 
хитних послова од чијег успешног обављања не 
зависи само њихова судбина – државна и
оних који су им на челима...... покушава се са 
добијањем времена за решавање, али времена 
нема на претек, у питању су околности  које траже тренутно, одлучно и разумљиво деловање
(-Уводни део наслова «Предводник» од 7.3.2013.г.-)

Пре неколико дана сам покушао да све моје читаоце охрабрим констатацијом да неће бити никаквог Трећег Светског рата, упућујући их на одређене анализе које указују да се све ово што се догађа, догађа по договору из Британије половином прошле (2013.г.) – и као да је то вредело.
Сада, будући да ми у Србији идемо ка дану у којем ћемо пет бирати свог Предводника, да се Предводник Русије упустио у операцију из које ће изаћи са својим другом ликом – ликом који ће га утврдити на трону Предводника или ликом који ће онима који оцењују његов рад дати разлога да убрзано размишљају о његовој замени.
Ова актуелна руска операција, са малим излетом ван граница садашње Русије, заправо је мера снаге руског Предводника и она ће се (из)мерити економском ценом на коју он, у укупним механизмима деловања власти, има много мање утицаја него што се мисли и много мање него што би било корисно за Русију као државу и за њега као на личност која је у улози њеног Предводника!
Чак се може рећи да је стање његове предводничке улоге такво да је «случај Украјина» добродошао за покушај показивања сопствене стабилности у очима оних који  га оцењују и сопствене храбрости коју би желео да поседује.

Предводни(ци)к ЕУ су ухваћени на делу! Истерани на чистину где се види њихова стварна моћ, односно немоћ и потпун везаност за силу и моћ Америке и њену вољу и интересе у којима се ЕУ користи на начин да се свима укаже да на политичкој и свакој другој светској сцени постоје само два битна фактора и само један командант једне војске са два крила – Америка и Русија, односно Велика Британија као командант!

Обе силе и њихов командант су детаљније обрађени у наслову «Ти ниси Ја» http://www.komanda-540.blogspot.com/2014/02/ti-nisi-ja.html са детаљима који их се тичу, (доступни само читаоцима сајта Златнибилтен.срб наслов http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=36и имајући такву прогнозу заснованој на анализи већег броја порука које су тим државама достављане на очигледан начин у дужем временском периоду, не може се ништа друго до констатовати да им се догађа све оно што је и прогнозирано.
У наставку: Србија, Русија, Америке, ЕУ, Турска, Украјина и смрт њеног Предводника (утврђено 4.3.2014.  у 14,15 ч.), која се неће одмах обнародовати, да би се и мртав користио у политичке сврхе, јер је он, био жив или мртав, мртав.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh