Granične čarke!


Граничне чарке!

-Борбе око Гасовода «Јужни ток»-

Веза: Наслов на сајту «Команда-54о» - «Златни или ратни билтен"

«Гасовод Јужни ток је гасоводни систем који ће, када се повеже са већ постојећим у Европи, покрити целу Европу и Евроазију и он је пројект који омогућава да цео тај простор буде један јединствен економски, потом иде безбедносни јер је безбедност неопходна, како би на крају политика била усклађена према потреби капитала, који представљају гасовод и његова безбедност која чува тај капитал – постаје свет једна велика лабава конфедерација!»

Одломак из текста «Југозападни фронт»

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=37


На дан 2.3.2014.г. охрабривао сам моје читаоце тврдњом да нема никакве опасности од избијања Трећег Светског рата због насталих проблема око Украјине, напомињући да је све што је неопходно под контролом онога који влада светом – Велике Британије, и да се све ово догађа као преуређење света по основу одлука из половине 2013.г. донетих у Лондону, које сам ја овде објаснио као «Јалта, а у Британији»  http://zlatnibilten.blogspot.com/2013/06/jalta-u-britaniji.html  и као да сам у том охрабривању успео!

Украјинске догађаје већ сада можемо оставити по страни као предмет посебног интересовања, јер постаје очигледно да ће Велика Британија и јавно дати своју сагласност на мере које је Русија, по претходном договору са њом - наравно, предузела, а да су ове различите иницијативе многих небитних држава у ЕУ и свету, па и у блиском окружењу Србије, као што су Македонија и Црна гора, само галама небитне публике на глобалној политичко-безбедносној сцени.

Србија је до сада уздржала да не даје свој суд, као држава, о мерама које је предузела Русија, али се министар за скоро све, Расим Љајић, већ нарогушио на одлазак ненаоружане групе чланова Четничког покрета, који су отишли у узвратну посету и испомоћ Кримским Козацима, са којим одржавају уобичајене контакте и сарадњу, као што то чине демократске, социјалистичке или и неке друге странке и покрети, којим се на тако нечему не замера.... па каже Расим Љајић да ће се убрзо донети строги закони по којем ће  се такви (ваљда само четнички) одласци у стране државе кажњавати затвором до 15 година, што ће бити добро  јер ће се ваљда истим обухватитио и његове комшије Вехабије, са подручја општина Нови Пазар, Сјеница и Тутин. 
После тог строгог Расимовог закона,  у рат на друге територије и у друге државе, против других народа и њихових вера и идеологија, може се ићи само када се Расим и компанија, сагласе, па онда издају такву наредбу да наше војнике и полицајце, сиротињу србијанску, пошаљемо тамо са свим државним почастима, како ћемо их и дочекивати ако неког отуда транспортују у мртвачком сандуку, јер ће то бити у оквиру сарадње са НАТО пактом и Америком, када ће им Расим одржати посмртни говор захвалности, који ће веома много значити њиховим родитељима, супругама и деци! 
Јер, др Расим ће им објаснити како је то за њих корисно и наравно «да држава своје хероје неће заборавити!», после чега ће се послати други, нечији синови, очеви и мужеви, док ће друг Расим опет држати говоре и уздисати, онако забринуто како то чине добро увежбани глумци који се баве политиком, уместо својим занимањем.

Ми немамо још много времена, највише 3-4 недеље, када ће нам се обнародовати да је Србија постала (У)Крајина Евроазијског савеза, да је Гасовод «Јужни ток» грађевинско-технички подухват којим се обележава граница овог мамутског савеза и тада ћемо присуствовати или и учествовати у Граничним чаркама, уобичајеним на свакој граници на којој се деле територије, народи, вере, интереси.... тада ће Србија добити нову владу од старих чланова претходне, мало друкчијих задужења што се тиче активности у самој Србији, а заправо ће бити доведени  у позицију да предузимају конкретне мере у интересу оних који су их и инсталирали на власт, што јавно што тајно, на места са којих ће Србима и даље бацати прашину у очи, што ће Срби у идућу недељу, 16.3.2014.г. на дан Ванредних Парламентарних избора, оправдано заслужити, својим масовним изласком да (их) ИЗАБЕРУ ове који ће управљати Граничним чаркама, оцењивати их, указивати на узроке, или непосредно у њима учествовати, тако што ће припремљене «демонстранте», маскиране у најразличитије називе наводних организација којим припадају, активирати да подрже оно што држава, оличена у оним који буду у недељу изабрани, сматра  да је паметно и за Србију корисно.

Утакмица ће почето од недеље, биће очигледна половином  априла, а правила борбе су јасна:

Прва страна су ови који играју за Америку, који  имају за циљ да спречавају да Гасовод «ЈТ» прође кроз Србију, настојећи да се траса одбаци даље на исток од Србије, како би Србија остала на западној страни те границе која се успоставља тим гасоводом, слабећи тако Русију, Србију и ометајући нормално снабдевање гасом привреде ЕУ, како би она била прикочена и како би се онемогућила сарадња Русије и Европе којом би се направио до сада најмоћнији економски савез од времена када је историја почела да бележи збивања у свету.

И они ће то чинити – играчи из власти Србије: Опструисаће на сваки начин, уситњавањем система, предузећа која се баве реализацијом и радом око Гасовода »ЈТ»,  (тек) сада ће се проналазити незаконитости у раду челника фирми које се баве гасом, сада ће се тражити нова организација, јер избори се углавном због тога и организују, и наравно, у складу са изборним резултатима  радна места директора ће припадати најјачој партији јер је народ проценио да они треба да воде државу, зар не, касниће се са давањем различитих грађевинских дозвола и сагласности, укључиће се еколошки покрети, друштва за заштиту животиња, локалне организације сељака а заправо чланова одређених странака на власти, Соње које су битне у Србији и сви они који су сврстани у невојне формације назване НВО, не НЛО, јер су и НЛО транспарентнији у односу на делатност и бујање ових НВО! 

Они ће бити бодрени од својих власника, као сваки пас у некој борби, као коњ на некој препонској трци, као коњи галопери или касачи, као сваки онај који би могао да застане и преиспита своје поступке – неће му се дати, аплудираће му се, а по потреби ће му се лупити и понеки шамар отрежњења и потсећања на договор.

Друга страна, друга екипа је Русија са својом обавезом да васпостави Границу:

Она ће, по одобрењу, или и уз помоћ, онога који командује целим светом, моћи да организује чишћење терена којим се полажу цеви «ЈТ» - у сваком погледу, да чисте од шума, каменолома, од фарми и сеоских кућа, али И ОД ЉУДИ који буду баш упорни у опструисању, на начин који је најефикаснији и најјефтинији, па ће ту бити различите грађевинско-техничке механизације, различитих мајстора и инжењера, политичара, оних који су се помоћу Руса обогатили, различитих дужника, али и стручњака за, како се то  у полицијама и војскама каже, елиминисање или неутралисање - ово су два појма! 
Некада су за ово коришћени специјалисти за руковање оружјем, а сада су их, много успешније, заменили експерти за маркетинг, медије, друштвене мреже на интернету, који за веома кратко време неку личност учине личношћу која смета, те их са одређених послова уклањају они који су их на та места и поставили, процењујући да наносе штету на тим местима, већу од предвиђене користи којом су се руководили доносећи одлуку да их на та места поставе. Информације, посебно оне које су измишљене, а ослањају се на сумњиве догађаје, постале су пропагандно, односно информатичко оружје!

Ко ово прочита, а тиче га се, нека се пресабере, ко ово прочита, а има неког свог којег би се ово могло тицати, нека са њим разговара, пре почетка утакмице, после ће бити касно!

На основу чега ја ово закључујем?
Па, на основу значаја Плана "ЈТ", на основу значаја прошлогодишње Јалте у Британији, на основу искуства многих наших који су живели у овом Пограничном подручју много векова пре нас, а и сам сам рођен у селу које је гранично за два царства, Отоманско ка Босни и АУ ка Војводини, па сам и као дечак гледао колико се чега, због положаја тог села, у њему прелама - што је била бледа слика времена из наведених царстава, али је Дрина била и јесте и сада нека граница ка Босни, а Сава ка Војводини која се упиње да постане права суседна држава а никако целина Србије, па се ни сада не могу прикључити потрошачи електричне енергије са подручја Мачванског округа на електродистрибутивну мрежу Војводине, а удаљено само 500 метара – не може! 
То је нека друга мрежа, нека друга струја, то је «преко» а преко је друга држава, то је преко «непостојеће» границе која веома добро функционише.

Мени је већ сада жао свих оних који ће бити обухваћени чишћењем трасе за Гасовод «ЈТ», али тако је вазда било када се обележава, па и када се обележава међа кроз неки неспорни простор, а ова ће да обележи границу између две половине истог света, којим ће командовати команданти Источне и Западне војске, командант је, наравно, увек један - да није не би ни било ових војски, била би једна, а пошто их има две, мора да има и нека Главна Команда! И она је у Британији.

Наше Граничне чарке могу да буду опасне, у њима ћемо да учествујемо ми, командоваће невидљиви са Запада и невидљиви са Истока
(Тако је дојављено Савезу Комуниста Србије од стране масонске организације, Јужна Јурисдикција (америчка команда масонерије) 1985.г. - ја код  мојих школских другова из УДБЕ био у прилици да прочитам Одлуку!)

Овим Западним  војницима ће се командовати преко државних органа и они ће као имати легитимитет, овим другим, Источним војницима ће командовати они који  из неких разлога не могу да слушају ову официјелну команду, без обзира шта и где раде – да нису и једни и други довољно паметни, настао би и овде грађански рат, али они су довољно паметни, знају шта је суштина борбе у коју ће  бити упућени и они се неће међусобно сукобити, договориће се, а онда ће на основу таквог договора оформити нова власт.
И тај договор паметних ће бити оно НЕНАСИЛНО преузимање власти у Србији, уз схватање да смо (У)Крајина једног мамутског савеза и да се у оквиру таквог нашег крајинског положаја може остварити и наш интерес, под број један, а потом и интереси  власника Гасовода «ЈТ» и интереси оних других који би на неки начин да гледају шта се овде збива – дозволиће им се, али само да гледају! 
Временом ће се овде у Србији створити испоставе команди обе војске, али ће се и сама Главна Команда овде преселити – да покаже да је команда над обе војске, са седиштем у граничном појасу који дели надлежности тих војски.

Ово време је време припрема сваке врсте, па то би било паметно имати у виду и понашати се на најбољи могући начин у сваком погледу.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 09.3.2014.г. у 15,00 ч.

  

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh