TI NISI JA!


Ти ниси ја!

-Не слушате поруке моје-

Веза:

Мој покушај декодирања порука које нам се непрестано упућују, Методом истраживања безбедносних појава, које сам прилагодио за ове намене.
Ово је и исказивање моје туге поводом одбијања ангажовања грађана Србије по основу позива из предлога који сам упутио кроз наслов «Време је!» 

Кључно: Обавештење о намерама које се тичу Америке, Британије, Немачке, Турске, Поседа Британије широм света, Русије и Србије.

*Ја се не играм – понекада се само веселим!

*Ја мењам поредак да бих га поправио.

*Ја не причам, ја показујем!

*Зашто ме имитираш – ти си само слуга!

*Ја сам једини који креира и који никоме не служи!

*Ти ниси ја – и зашто ме имитираш само у делу поретка где ми се клањају?

*Зашто не имитираш Небески Поредак у својој држави?

*Слуго незахвални – понизићу те пред оним који су преко мене требали и тебе да уважавају. Платићу ти јавно за твоју гордост, молићеш за мало, за ситно, завидећеш сиромашним сељацима и просјацима, завидећеш свима који мирно спавају!

*Зашто си, слуго, био шкрт? Чије си требао да делиш – моје или твоје? Шта си имао када ниси имао ништа, то ћеш опет имати!

*Зашто ниси пазио на моје парцеле на Земљи, које сам ти поверио? Зашто ниси водио рачуна о мојим слугама  који су имали задатак да одржавају ту моју парцелу, а ти си  им био само пословођа и мој слуга?
Зашто си хтео да будеш ја, само у почастима које ми се исказују?

*Мени се клања цела Васиона – добровољно, у вери да сам то заслужио, у вери да ћу их видети у запамтити, у вери да ћу их поштедети када следећи пут будем поправљао Поредак на Земљи, а започео сам са тим, видиш и сам!

*Зашто тераш да ти се твоје слуге клањају – на силу, на страх, на претњу? Јеси ли то од мене видео?

*Зашто ме ниси имитирао у начину прикупљања обавештења? Зашто немаш довољно поузданих слугу у мноштву које ти служи, како би надгледали и оне којим си дао право да надгледају и да те информишу – јер ти достављају само она обавештења које ти очекујеш. А ти их награђујеш само тада и зато си и слеп и глув код очију и ушију и зато ћу ти по заслузи и платити?!

*Зашто не слушаш слуге моје у мноштву слуга мојих којим си ти само пословођа – они говоре, пишу, обавештавају, зар су они криви за твоје кривице?
Јеси ли видео да ја кривим слуге своје када ми доносе лоше вести – не, они увек све чине да ме обавештавају ИСТИНИТО!

*Мој Поредак, слуго горди, заснован је на ИСТИНИ!
Ја сам ИСТИНА и по њој кројим, преправљам, шијем, крпим или зидам све изнова!

*Зашто ме, слуго, ниси имитирао у у свему у чему ти је било могуће?

*Зашто си сам себи одређивао висину и врсту плате – па ја то чиним за свакога!

*Горди слуго, срушићу то због чега си се гордио, решетаћу народ твој који сам ти дао на на старање, да пазиш на њега у сваком погледу, када одржава део мог имања које је обележено као твоја држава!
Решетаћу га толико дуго, без гледања колико ће их у решету остати,  све док не схвате по којем кључу треба да бирају свог Предводника.
Они бирају, али сам ја тај  који оверавам!
Када оверим њихов избор, ја и станем иза тога којег су изабрали – од тога зависи да ли ће напредовати или ићи у пропаст.
Знаће да ли сам задовољан, када ме виде да се веселим, а ја се веселим тако што дајем, а тужан сам када узимам - кад им будем повећавао или смањивао плате знаће да ли сам весео или љутит, знаће када се мрштим на њихове поступке јер ће видети како рушим њихове  грађевине које ми нису по вољи.

*Ја благим поветарцем рушим људске грађевине које ми нису по вољи – јер су то грађевине од магле, без дозволе, без пројекта, без поштовања норми за градњу које сам прописао још у време Постања!
Нема измена без  моје дозволе и без да се уклопе у Целину!
Ја сам Газда од Целине и од сваког њеног дела – присвајање или непризнавање овог мог власништва строго кажњавам!
Због непридржавања Принципа Довољности, због лошег примера, слуго непослушни, рушим ти твоју илегалну грађевину!
Кажњавам тебе што си ме погрешно имитирао, а кажњавам и оне којим си био пословођа, што су те прихватили као да си ти ја! А ти ниси ја!

*Нема вас на челима мноштва мојих слугу којим сам задовољан! Све преправљам! Скоро да зидам изнова! И све по молбама слугу мојих којим испуњавам жеље, јер сам их проверио и знам да су то заслужили. Због њих сам задржавао, због њих задржавам, због њих правим изузетке – они, обични, мали и скромни, лојални и верни преносе ми шта се догађа, предлажу шта би требало, јер знају, јер сам их снабдео моћима да знају али и могу да чине што је потребно и гледам како их не примате јер су без чинова и богатства, како их не слушате јер нису пословође,  нису цареви ни краљеви...... а какви сте ви сви добро знате, а захваљујући слугама мојим међу вама и ја све о вама знам и знам како ћу вам свима платити за то што сте чинили. И то ће бити баш онако како сте обавештени од давнина али вам није одговарало да чините тако да вам се то што вам је спремљено заустави. 
Кренуло је, пазите и гледајте шта ће све и како да падне, да нестане, да се избришу трагови постојања и грађевина, и држава и народа који ми нису по вољи!

*Ево ти кажем, а да сви чују, јер сте се осилили па држите саветовања како да ме преварите – па обавести и остале, ово ћу вам учинити:

* Америка, Британија, Немачка, Турска, Поседи Британије широм света, Русија и Србија.
Даље-клик на: 
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=36

____________________________

Допуна 18.5.2014.г.:

Прошло је непуна три месеца од овог обавештења, заснованог на анализи одређених догађања, коришћењем модификованог метода Истраживања безбедносних појава - до сада је овај текст био доступан само регистрованим читаоцима сајта Златнибилтен.срб, који имају храбрости да се потпишу као читаоци истог, сада, у ситуацији када се врши реализација онога што је наведено у опомени за Србију, тај текст чиним доступним и оним мојим читаоцима који немају храбрости да се потпишу да су их прочитали, како би имали о чему да размишљају.
Наравно, оно што је у вези са Америком, Британијом, Немачком, Турском, Поседима Британије широм света и Русијом и даље је на месту које је доступно регистрованим читаоцима сајта Златнибилтен.срб под 
___________________________________________

*Србија:

Разградисте, запустисте, наружисте, напустисте моје посебно ограђено имање – Србију, све мислећи да сте ви, слуге моје неодговорне, ја! А ви нисте ја!
Да није неразрушиве ограде коју поставих још од Постања, тешко да бих нашао ту моју њиву!
Шта учинисте и што то учинисте?!
Једино, сачувасте име моје у имену свом, али многи и не знају шта то значи, сачувасте име моје парцеле и назвасте је именом мојим и својим, али већина о томе не брине.

Одбацујете моје писмо којим се служисте хиљадама година, прихватајући просте језике и компликована писма у замену за савршенство које вам дадох  и оставих да се њиме служите и поносите!

Ко вас је овластио, слуге непослушне и малоумне, да моје имање делите, да  моју парцелу издајете, продајете, поклањате??

Чистим своју ограђену парцелу, орем, сечем, косим, грабуљам, палим, рушим, враћам све у претходно стање за оне који преостану.

Враћам вас  на живот по Принципима Довољности.

Решетам вас док се не сетите ИСТИНЕ, док је не прихватите као основу свог живота! 

Решетаћу вас без гледања колико вас остаје, док не будем весео због свог посла уређивања своје парцеле и враћања свог народа ономе чему сам га учио и због чега сам га и створио!

Правим од своје парцеле Србија, острво спаса за  све који то заслужују, а ви пазите кога и због чега у њу примате!

Не имитирајте ме у ономе што сам оставио само за себе. 

Ви нисте ја!

Ви јесте мој народ, али само док живите по принципима којим сам вас научио.

Власништво над парцелом Србија трајно задржавам и исту ћу допунити свим народима - црним, жутим, црвеним, који буду постали Србини, који пристану да буду моја деца и носе  моје име – она, Србија, постаје и огледна парцела као што је била и на почетку.

Вама који сте требали да пазите на парцелу и на народ којем сам  је дао, плата је спремљена. Будите спремни за то.

Пре две године сам вас једном  песмом упозорио какви треба да будете –мислили сте  да је шала!
Сада ћете видети каква је то шала и какве су последице.
http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/01/obavestenje-srbiji-na-bogojavljenje.html

Енергетску заштиту око Србије можете видети под: "Књиге", под «Заштити силом читану реч» која се може преузети у Ворд програму. Заштита је на задњој корици књиге.
http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/12/zastiti-silom-pisanu-rec.html

Бог са нама – Пристани Боже!
Драгољуб
Постављено 
23.2.2014.г. у 16,30 ч.htt
_______________________
Додато као објашњење поплава које су нас задесиле од 15.5.2014. па на овамо:
Шта смо могли и требали, а нисмо хтели?- клик на
http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/02/ovnovi-tulani-i-kolubara-fest.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh