-Šteta od koristi!-


Штета од користи!

-Кога ће предводити самоизабрани Предводник?-

Веза:

Као што се смењују дани и ноћи, носећи у себи за неког корист, за неког штету, тако су и саме користи и штете у међусобној зависности, као да једна из друге извирује, као да једна на другу утиче или се међусобно порађају, замењујући сопствене улоге у судбинама људи, народа и њихових држава.... непрекидни циклуси, непрекидне радости од користи и одмах потом туга од штете коју корист изроди, односно непрекидна појава радости када се нека штета превазиђе, када се отклоне последице, па се никако не може испустити из сећања страх наших Цигана од лепог времена после којег долази ветар и киша, или њихова спремност да се још мало притрпе, јер после кише и ветра долази лепо време.

Од користи или од штета за појединце којим се даје улога неке врсте чувара државе и народа те државе, овде ћемо говорити о нашој држави, корист или штету имају и народ и држава.

Пре десетак дана из разлога који никада није искрено образложен, распуштена је Влада Србије, која је функционисала на дан распуштања истоветно као и свих претходних дана, која је била сачињена као коалиција странака «Дођеш ми!»-http://zlatnibilten.blogspot.com/2012/09/koalicija-dodjes-mi.html, у намери да се онај који је успео, или мисли да је успео, да постане најпопуларнији човек у власти Србије, том својом популарношћу закупи на извесно време столицу владара Србије - да постане Председник Владе Србије!
Никада није на јасан начин рекао шта би он тада радио, како би он ту своју владарску моћ користио, за које циљеве, посебно не на који начин би остварио своје замисли, које није могао да оствари у оквиру Коалиције «Дођеш ми!».
Даље-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=33

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh